Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Végre!!! 😄DD
Nem kell a lemezzel bajlódni! 😄DD

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tamas76
azt mondod carlos,megszünik a dvd, bugás, törés egyébb? mert akkor ugrok is neki....<#worship><#email>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

zsolt9999
pontosabban az alján van egy szellõzõrács abba kell lõni

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

zsolt9999
Azt tudtátok hogy a harci lépegetönek is van gyenge pontja: az alja.
Oda még ga gépfegyver is hat.
És a lépegetõnek annyi. Próbáljátok ki! <#nevetes1><#nevetes1>

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Carlos HUN
Battlefield 2142 v1.25 MP No-DVD/Fixed EXE

Install the game - Full Installation.
Apply the official Battlefield 2142 v1.25 Patch.
Replace the original BF2142.EXE & SWIFFPLAYER.DLL files with the ones from the File Archive.
Play the Game!

Itt

Carlos HUN
Nekem Buddy listemen van kb már 30 magyar szóval mindig van kivel jáccanom 😄

czky
Nem akarom abbahagyni a játékot. Nagy hülyeség volna.
Viszont ez az én NAGY hibám, hogy nagyon hamar felhúzom magam. Ilyenkor már nem tudok rendesen koncentrálni...<#szomoru1>

rambo79HUN: lehet majd én is csatizom hozzátok TS-en. Majd beszélek Pityu73-al.

Alien69: egyszer beülnék melléd másodpilótának, bár én a TV rakétával szinte sose találok célba! <#vigyor>
Tudom, hogy kár felhúznom magam ilyeneken, próbálok is pozitívan állni a dolgokhoz, de tegnap abszolút nem ment. Valszeg az is sokat nyomott a dolgon, hogy nem éreztem jól magam...<#szomoru1>

hendrichharcos: én régebben idegességemben mindíg a billentyûzetet bántalmaztam. Ütöttem ököllel és feltéptem a gombokat!<#nevetes1> Errõl már sikerült leszoknom szerencsére.
Nincs olyan sok ember a listámon. De ez megint egy szép mese. Mostanában ha valaki küld nekem egy "meghívót" és én azt leOKÉzom, soha nem kerül a listámra fel. Mindíg küldök vissza is és olyankor ált. sikerül.

Majd küldök nektek is Alien69, hendrichharcos és zsuskoo.

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

rambo79HUN
Ne add fel ! Velem is sokszor elõrordul az ami veled , de a TS-n tudom tartani a kapcsolatot azokkal akik az ellenségbe vannak 😊) /és ez tök jó/ !!! Ha gondolod gyere Te is a TS-re , már vagyunk ott egy páran !
Ha segítség kell a TS-hez , akkor keresd a Pityu73-at !!

Mattboy
Hi allz!

A magyar ranked szerveren mikor szokott mozgás lenni?
Már vagy kb 3 napja üresnek látom a favorit listában....

És ha esetleg nem a megyaron...akkor melyik szerveren lehet veletek összefutni?

Jah..és ha belefér...kérnék szépen Nick neveket, hogy bõvítsem a Buddi listet!

Üdv nektek!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

Alien69
Ugyan, kár ezért felhúzni magadat! Mindenkivel elõfordul ilyen, nem is keveset! Az utóbbi napokban elég érdekes dolgok vannak nálam is. Persze, ennek legfõbb oka, hogy szinte csak, és kizárólag gunship-el nyomulok, kihasználva a hardverem gyorsaságát. Mivel, a pályára elsõk között lépek, az esetek nagy részében én ülhetek a pilóta helyére. :-) Tegnap elött, az egyik "új" klántagunkal repkedtem. Az besz*rás volt! Nagyon jól kezelte a TV rakétát, szinte alig tévesztett célt. Ergo, minden földi egység komoly veszélyben volt tõle, a légi egységeket meg közössen kûzdöttük le, de volt, hogy a titánunk hátulját fedeztük, ahogyan jöttek az ellenfelek, halltak is meg (sponkemp). Igaz, errõl nem tehetünk, megpróbáltuk szétlõni azt a nyomi bíkönt, de nem jött össze, ergo, meg kellett akadályoznunk a bejutást, egy darabig. Az egyik pályán, már ki akartak szavazni, az ellen pilótája már megunta. <#bdead> Persze, azért meghaltunk mi is párszor, de volt olyan pálya, ahol több, mint 40 killt csinált a másodpilótám. <#violent> Igaz, ebben az is benne van, hogy az ellen titán robbanásakor már ott voltunk a hátsó fedélzeten, és vártuk a kijövõket. Mondanom sem kell, hogy értelmettlenül kifutkosó ellenfelek mentek a levesbe (hiszen azért nem kap pontot, hogy a robbanó titánjáról leugrik). <#hawaii>
A tegnapi napon pedig bannoltak egy olasz szerverrõl, be se tudok lépni, teamkill-re hivattkozva nem enged fel. <#duhos2> Mondanom sem kell, hogy miért. Még a walkerrel se tudtak leszedni, annyira lámák voltak, sõt! Szétlõttem a walkert, és gondolom, megelégelték, hogy az Õ gunshippesük nem él túl sokáig. Pedig, harcoltunk szemtõl-szembe is, de aránylag ügyettlen volt, és megnyekkent mindig. <#violent> Nem ez az elsõ ilyen szerver, ahonnan bannolnak, és valszeg, nem az utolsó. <#alien><#rinya><#csodalk>

hendrichharcos
Remélem nem hagyod abba!!Engem is sokszor ledobált,mert nekem meg az internetem volt rossz.Szétszedtem már egy egeret darabjaira/falhozvágtam/ de nem adom fel,<#violent>A listádon hány magyar van???Soka vannak és nagyon jók és minnél többet veszel fel a listádra annál nagyobb az esély hogy magyarokkal játsz.Ez most nagyon bölcs volt,mikor abszolút nem értek hozzá!!De nekem igy volt,ez a tapasztalatom😄élután gyere fel,én fent leszek,ha az asszony addig ki nem<#boxer>

Twetr0x
Ezt nem látom. Ha ti sem, jelezzétek. Nem akarok ifiótának tûnni<#idiota>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

egyuri

Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.

pityu1973
Az gáz lehetett, de a srácnak mindenképpen valamelyik ramja rosz a hiba jelenségbõl adódoan én csak vázoltam neki a lehetõségeket mivel kezdje a tesztet. Sajnos én sok VGA-t látok meghalni és ezer és ezer módon fekszenek ki. A legszörnyübb ebben amikor megveszed a 80-100 ezerforintos kártyát aztán másnap viszed vissza! Hozzáteszem az összes nagy márka sem lóg ki a sorból. Az utobbi években azt tapasztalom nem minõségre megy a gyártás hanem mennyiségre és már nincsenek megbízható termékek csak szerencsés konfigurációk melyek szépen elketyegnek egy darabig!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Twetr0x
Inkább a rendszerram. A VGA kártyám memóriája kb három hete halt meg, és az nem küldött semmilyen hibaüzenetet. A VGA kártya emóriája úgy hal meg, hogy lelassul, majd összekuszálódik a kép. Tudok küldeni fotót<#vigyor2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

zsuskoo
merre vagy?

czky
Kezd rohadtul elegem lenni ebbõl a szar játékból!!!
Mostanában soha nem tudok egy csapatba állni a magyarokkal.
Arról nem is beszélve, hogy állandóan engem dobnak, ki a szerverrõl helyhiány miatt, és persze mindíg olyankor, amikor jól megy. Ilyenkor felidegesítem magam és ezután már szarul megy a játék. Erre persze mégjobban felhúzom magam és ALT+F4-el ki is lépek.
Nem elõször sajnálom azt a pénzt, amit erre a játékra kiadtam...

Bogdogege
<#nevetes1><#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hendrichharcos
Jó a kép.Csak sajnos engem nem támogat senki,de az ötlet nem rossz!!! Én csak úgy szegényesen adom elõ ezt a témát,nekem ithon is nagyon megfelelne.Megvan mindenem-de tudod a nõk milyenek? Tenger-tenger-tenger.Na ezt már most unom,mi lesz majd akkor??Nem lessz<#violent>se<#gun>.Lehet viszek egy gépet??Anya tuti kinyirna<#boxer>

zsuskoo
Hálám örökké üldözni fog.<#worship><#worship>

Bogdogege

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hendrichharcos
Este??????Remélem ma ráértek egy kicsit???Lassan ez már vállóok lesz ha igy haladok,még jó hogy jön a nyaralási szezon.Este.......<#violent><#vigyor4>

DarkSector
Köszönöm megpróbálom....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

pityu1973
Ha ez se válik be akkor rendszer ram lesz a teszt müvelet ugyan az!
Cimzés hiba valamelyik ramnál (VGA v. Rendszerram)

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
Szerintem VGA kártya baj lesz teszteld be egy másik kártyával azse baj ha a teszt kártyával szaggat, de ha nem jön elõ ez a hiba akkor kártya csere!

DarkSector
Ez a hibaüzenet jelenik meg a játék indítása után néhány másodperccel....

A "0x00425053" címen található utasítás a "0x00000004" címre hivatkozott. A memóriaterületen nem végezhetõ el a következõ mûvelet: Read".

HELP ME!!!!!!!!

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

hm, akkor az érdekes.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

tamas76
sõt még azt is lehet, kiszeded a ramokat, kiporolod a leírtak szerint, majd vissza rakod az új alaplapot, vga-t, ramokat, stb. ,majd friss rendszer<#nyes><#nyes><#nyes>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

kBagyula
Szedd ki a ramjaid, takarítsd meg a memók lábait óvatosan valami finom radírral (leszedi a finom oxidréteget), porold ki a géped belsejét... tedd vissza és próbáld újra, ha így sem jó akkor futtas le egy "memtest"-et (külön progi, keress rá a gugliban) esetleg tedd újra az XP-t. <#hawaii>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

DarkSector
Nem Win XP Extended Edition asszem....

kBagyula
Vistád van ugyi?<#rolleyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

nekem nem engedi leszedni...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Ranked szerveren játszottunk vele. Sem crackelni, sem átírni nem kell semmit, hiába csomagolták mellé a töréseket.

HTW Negat

ez egy komplett tört verzió, ez 100% hogy nem fog megnyikkani ranked szerveren..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74

DarkSector
Nekem olyanokat ír ki a gép, hogy xy memóriaterületen adott parancs az xy memóriaterületen nem hajtható végre...
az xy mindkét ezetben egy szám pl: 2600000001010

Azt sem értem, hogy mi a hiba!
Kérem segítsen valaki, ha látott már ilyen hibát...
Érdekesség, hogy néhány programnál is elõ szokott jönni....

Ok, javítok, mert a linkelés nem sikerült überjól...
www.tplive.fw.hu/ Battlefield 2142.torrent
Ez a link, csak a space kicsit bekevert.

HTW Negat

[url=http://www.tplive.fw.hu/ Battlefield 2142.torrent]Ez egy torrent link ahonnan elvileg le lehet szedni[/url]
Én nem próbálltam (még él az eredeti DVD-m <#vigyor2>, de több olyan emberrel játszotam, akiknek DVD nélkül ment a neten a BF. Ja, egyébként nem torrentezek, úgyhogy fogalmam nincs hogy tudjátok ezt leszedni, de sok sikert!

HTW Negat

pityu1973
Csatlakoznák én is az elõttem szólókhoz, mert ha felrobban ez a lemez tuti hogy egy EA-s szájába tömöm<#hamm>. Ha lehet oszd meg velünk pliz.

pIIrash
Tudnám értékelni a dolgot!

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

czky
És ez hol található?

Eredeti cd kulccsal létezik olyan image fájl, amit ha használsz daemon tools alatt és kiiktatod a hardveres DVD meghajtód (sajátgép, tulajdonságok, eszközkezelõ) akkor mûködik a játék DVD nélkül is.
Negat

HTW Negat

pIIrash
Eddig másodpilótaként veled repültem a legtöbb ideig halál nélkül és melletted szereztem a legtöbb pontot. Sza lerrõl ennyit! <#eplus2>

Múltkor repültem egy tehetséges sráccal. Folyamatosan arébb lökdösött a Titánon, hogy Õ vezethessen. Én szálltam be elöbb, de átadtam neki hátha kezdõ és szeretne gyakorolni. Erre elindulás után ment a srác nyíl egyenesen, majd a pálya közepén némi ereszkedés után belementünk egy oszlopba! <#idiota><#zavart1> Ilyenkor már nem is bosszankodok ... inkább csak kínomban nevetek! <#hehe>

pIIrash
Negative!

Nekem eredeti gamma van, de crackelttel több okból sem menne. Az egyik és legtutibb: crackelt gamma nem is tud felmenni netre! Itt volt nálam is amikor a @#@&#!!#& EA-t szídtam. Mert behalt a DVD-író ... újjat venni nm tudok, akármilyen olcsó. És a gammát nem is tudtam elindítani. Aztán meghegesztettem végül a meghajtót!

Egy srácc írta hivatalos fórumon, hogy vásárolt gammája van, de eltört a DVD a meghajtóban 😞 Erre írták neki, hogy vegyen másikat üzletben, vagy neten. NO COMMENT!

Ha crackelt a game de a CS kulcs eredeti megy a game neten?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

czky
Voice Over IP-t kapcsold ki a hangbeállításoknál!

http://cdkulcs.atw.hu/
Sinbácsi csinálja

Tomb of Freedon Nadd- Alliance Of Hungary http://allianceofhungary.enjin.com/home http://www.youtube.com/user/hunstryker/videos

zsuskoo
Mi van akkor ha fél perc mulva kidob az asztalra a játék, tudom már volt ilyen probléma felvetve de akkor nem figyeltem mer nekem nem vót ilyen porbléma!?????<#nemtudom>

zsuskoo
de lehet hogy ezt mán tuggyátok akkó tárgytalan<#vigyor2>

zsuskoo
Ha közelröl nézed jelzi h, piros (ellenség) vagy semmit nem esetleg zöldet az a "jófiúké"<#taps>