Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

czky
Én elhiszem. Fõleg azért mert a BF2142-rõl beszélünk! 😄DD
Legutóbb véletlenül a C: meghajtóra telepítettem fel a gamét (eddig mindíg a D:-n volt) és most el tudom indítani single playerben is a játékot. Amikor a D:-n volt mindíg kidobott kérdés nélkül...
Viszont lehet h én is felteszem a régi peccseket, mert mostanában senkit sem tudok felvenni a Buddy List-re. Nyomok 1 Accept-et és nem történik semmi.
Szóval ezzel a játékkal kapcsolatban minden rosszat el tudok hinni. 😄

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

kBagyula
Nézd meg ezt a linket, itt találsz segítséget.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Itt meg valószínû a szerver nem volt át állítva még v1.25-re, csak 1.20-as volt.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Ez sz@r ügy, tehetsz fel bármilyen peccset a "GUID ban" miatt az életben nem játszol többet ezzel a lemezzel+cd kulcsal. Vehetsz új játékot. <#rolleyes>

pityu1973
OK OK de az egyik srácnak csak így sikerült a NS-t elindítani mert közölte hogy régi verzió van fönt holott az 1.25-ös patch-et rakta fel õ is mégis kérte a korábbit.... nagy kérdõ jel erre feltette a korábbit s lám minden ok volt. Ebbõl adodóan vázoltam ezt a lehetõséget hátha ez megoldja.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

czky
Nekem sincs semmi gondom a peccsel. Bõven elég az 1.25, még NS is megy vele. Persze attól baja nem lesz a játéknak, ha fent vannak a régebbi peccsek is... 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
Csak 1.25-el mentél a NORTEN STRIKE-on is? Mert az egyik srácnak nem ment csak ha feltette az elõzõt is 1.20-at is!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Twetr0x
Nem követték el ezt a hibát. Most raktam újra a játékot, és csak az 1.25-öt indítotam el. Elkezdõdött a telepítés, és mikor elért 100%-hoz, akkor újból elindult a csík - ezt bejátszotta 4-5ször. Tehát nem kell leszedni mindet, gondolom ezért egyre nagyobbak a frissítések.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

zsolt9999
ok kössz<#worship><#worship>

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

pityu1973
Szóval ahhoz hogy játszani tudjál a neten minden megjelenõ patch-et le kell tõlteni mert a késõbbi verziók nem tartalmazzák a korábbiakat (hozzáteszem ezt még egy kezdõ programozó sem követné el, de egy multicégnek sikerült<#smile>) ha meg vagy mindennel akkor elméletileg mûködni fog. Ha mégis punkbuster hiba van akkor azt is frissíteni Tamás mondja majd a linket és ez után már mennie kell ha mégsem akkor keritünk neked egy EA-st és akkor kiélheted magad rajta <#boxer>!

zsolt9999
ok most töltöm le

tamas76
na szóval, szedd le a legújjabb 1.25 patch-et, akkor mond mi történik, valszeg játszhatsz majd...........

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

zsolt9999
most ezt írja ki

zsolt9999

zsolt9999
most meg valami mást ír ki

zsolt9999
kössz megpróbálom

zsolt9999
csak az 1.2v töltöttem le

pityu1973
A Tamás már puplikált egy punkbusterre vonatkozó hiba javítást azt nézzétek meg elvileg megoldja mindenféle trükk nélkül az ilyen jellegü hibát.

Egy játékleírásban találtam rá...néha nekem is elõjön és kidob mint a szél..ilyenkor lépj ki a programból és újra indítsd el...ez be szokott jönni

Punkbuster: Battlefield 2142 uses the PunkBuster anti-cheat software commonly used in most other online games. This software helps identify and prevent cheating in the game, and cheaters can expect to have their account banned. Make sure you have Punkbuster enabled in the game (See In-Game Settings section), as most multiplayer servers require it to allow you to join. Importantly, do not modify your Battlefield 2142 files in any way - such as using programs to alter the shader versions, or using No-CD/DVDs - as these may be seen as cheats by PB. Tweaking the game as described in this guide is fine, but be careful as to what you alter if it's not covered here. If you're having problems automatically updating your Punkbuster version when online, you can manually update it by following the instructions here. I recommend using PBSetup, as it is a fairly foolproof method of updating PunkBuster. These steps may help resolve problems with continually being kicked from servers with PB errors. For other problems with Punkbuster, check the Punkbuster link above and/or contact PB directly for more support.

Update: Also check your Services and ensure the PnkBstrA service (if it exists) is set to Automatic and started.

pityu1973
Jár a csoki köszi a megoldást<#worship>

pityu1973
Minden pathcet leszedtél s játékhoz?

pityu1973
Clán? ez megtisztelõ <#worship>

Mattboy
Nagyon köszönöm!!

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

czky
Ne használj letöltésvezérlõt! A böngészõdbe beépítettet használd!

Mattboy
Halihó!
Nekem egy 4kb-of zipet szed le, emire azt mondja sérült...

Tud valaki segíteni?
Hogyan szedhetném le?

Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN

zsolt9999
már megvettem a teljes játékot
csa az online játékkal van baj

Alien69
[/url][/img]

Twetr0x
De te legalább figyelsz. Én azokról beszélek, akik a kör elején ledobják magukat olyan silókhoz, ahol nincs walker (pl. Sidi power planton a két távoli) és várják hogy egyszerre 20an lõjék hátba pilummal.

pIIrash
Tuti nem lesz jó! 😄

[/url][/img]

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Regelni kell.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Alien69
Jó ez a kép, de az enyimet ez az oldal valahogyan nem frissiti. Jópár hónapos stat van itt fent.<#conf>

zsolt9999
de minden szerveren eszt csinálja ahogy belépek és elkezdek jáccani<#help><#help><#help><#help>

zsolt9999
azt nem tudjátok véletlenül hogy miért írja ki, hogy loosing key packet...
és a menübe egy ablak jön be, hogy: Punkbuster

tamas76
köszke<#worship>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

kolbi870315
http://www.2142-stats.com/

BF2142:kolbi, kolbi01

tamas76
honnan ez a kép?linket hogy megnézzem én is,kösziiiii<#integet2>

A "FING" az valami speciális vegyi egység?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

H2
ja meg a =BT= !

hTW|&#174;

H2
=HTW®= - Dr - AvP - 818 - PTD - FING - MKO ...
most így hirtelen ennyi ugrott be!

hTW|&#174;

Én is sikeren megvettem a játékot!
Nick:M3st3R020 minden lelkes magyar játékost megkérem vegyen fel.
Hány magyar BF2142 Clan van?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Alien69
Sajna, egy hétig nem leszek elérhetõ! <#alien> Ergo, csak utánna lehetséges, hogy ha van olyan, aki nem fél pelust felköttni a fenekére, beül mellém. Twetr0x, én alapból úgy kezdek, hogy megyek silóhoz. Elõre szólok, hogy ennek így KELL lennie, mert a gunship a leggyorsabb eszköz, max, ha kilövöd magadat a titánról, az gyorsabb, bár ez pályafüggõ is. Ugyanis, van, ahol egyettlen walker van, és azt MINDEN ÁRON meg KELL szerezni, és birtokolni KELL. :-) Persze, publikon nem ennyire vészes a helyzet. Ott, hiába foglalom be a silót, nem ül a walkerbe senki, max az ellenfél, amikor odaér. <#falbav> Ergo, megyek mindig a legközelebbi silóhoz. Persze, nehogy azt higgye valaki, hogy teljessen védtelen lennék ilyenkor. Vannak páran, akiknek okoztam nem 1x meglepit így is. Ettõl függetlenül, az tény, hogy ilyenkor fokozottan ki van szolgáltattva a heli, de, egy jó csapatban ez nem lenne gond, mert ugye, MINDENKI jelölgeti az ellenfelet, fõleg a légi jármûveket! <#nevetes2><#alien2> Ha meg kilõnek, nem számít, felkelünk, leporoljuk a rucinkat, és felvesszük a kesztyût. Addig nem nyugszom, amíg be nem bizonyítom az ellen gunshippes bagázsnak, hogy az csak mázli volt, hogy lelõttek. <#alien2><#idiota><#ravasz1>
OFF /Kivéve, ha nagyon jó ellenfélbe botlok, ami rittka, sajna. /OFF

Twetr0x
Néha tényleg akadnak csodabogarak, akik tudnak vezetni. Viszont én sokszor olyanhoz szálltam be, aki a kör legelején ahelyett, hogy elkezdte volna lõni az ellent, leszállt az elsõ silóhoz, és hagyta hogy darabokra lõjenek bennünket.<#circling><#vigyor2>

Ha föltettem a gamet EREDETI CDröl!
Másolt CD kulcsal de reinstall nelkül nem tudom megadni neki az EREDETI CD kulcsot?
Nincsen valami megoldas mint a Call of Duty 2ben?

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

czky
Ültem már másodpilóta ülésbe, de meg kell mondjam nem szívesen, mert általában olyanok vezetik, akik nekirepülnek az elsõ oszlopnak. 1x volt szerencsém még demóban egy ügyes pilótához. Na az más volt. Ott tényleg lehetett darálni a népet. 😄
Vezetni abszolút nem szeretem, mert nehezen célzok. Inkább a csapaszállítóval viszem a népet, ha kell. Majd egyszer lehet nekiállok gyakorolni... 😄

DarkSector
Persze minden no-CD crack kiirtja a lemezigénylést a játékból.
Ezért jók a krekkek, mert eredeti játék mellett is hasznossan felhasználhatóak...<#finom>

Nekem az Eredeti Call of Juarez-nél volt ilyen gondom....

e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"

Alien69
KÖSZI! <#worship> Tapasztalatom szerint, ha jól gondolom, az a probléma, hogy túl érzékeny az egér. Mivel, én pl az egeret, pontosabban a winxp-t meghekkeltem, hogy tényleg menjen nagyobb dpi-ben. Ennek hátránya, hogy a heli rakétáját az érzékenység miatt nehéz vezettni. Eddig nagyon kevés olyan emberrel találkoztam, aki nagyon jól kezeli. Olyannal sûrübben, aki jól kezeli, és vannak azok, mint én is, hogy szinte csak mellé megy. <#nemtudom> Ha jól gondolom, az egér menetközbeni átállitása segíthet talán egy kicsit a problemán.<#awink> Vagy sokat kell gyakorolni. <#nevetes2>

Alien69
Ha még nem ültél másodpilóta székében, akkor érdemes elmenni egy olyan szerverre, ami full üres, és ott próbálgattni, már "kettesben" akár. Ami fontos, hogy ha ki van lockolva valamelyik "radar", azt használni kell. Sokat segít. A másik a kommunikáció, nagyon jó, ha vagy TS, vagy belsõ voip üzemel, ha belsõ voip, akkor ugye egy szakaszban kell lenni. Álltalában, a gyalogosokat a másodpilótának KELL elintéznie, és én mindent megteszek, hogy még vélettlenül se legyen nehéz dolga, tehát modjuk a "szájába" adom a célpontot. Helit mindenképpen gépágyúzni is kell, illetve, folyamatossan spottolni az ellenfeleket, fõleg a gunshippet. Tankokat, és egyébb földi jármûvet TV-zni kell(ene, de akár a csaptszállitót is lehet), ami elég nehéz. Ha mellé megy, nem baj, a legroszabb esetben meghalunk, de tapasztalatom szerint, ha nem készül konkrétan ránk az ellenfél, akkor az arányunk brutálissan (is) jó lehet (volt, hogy 14 kill, 0 dead is összejött, vagy még jobbak is). Ha viszont sok a walker az ellenfélnél, meg a földön is beülnek sokan a légvédelmibe, már egy kicsivel nehezebb a dolog. <#alien2>

hendrichharcos
Ha valaki jó,az jó.TE meg jó vagy a repülésben-ezt el kell fogadni bárkinek:én tudom mert volt már szerencsém veled repülni-hát nem semmi volt.Csak azt a hülye rakétát nem tudom kezelni!!Nem lenne valami tanácsod ez irányba??

rambo79HUN
Mûködik lemez nélkül !! Király !! Köszi Carlos !!!/Isten vagy !!<#worship><#worship><#worship>

tamas76
zsiráf, müködik, de azért jelzem egyszer ledobott exe hibával, ami eddig nem volt de vissza mentem és kipróbáltam 3 szerveren ,különbözõkön, mûködött a dolog,köszi carlos