Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
www.battlefield.hu
Ne a PB-t frissítgesse Zsolt, ha nem lenne friss a PB-je, akkor azt írná ki, miután bejoinolt valahova, hogy "PunkBuster: Your client version is old" kb ilyesmit és ledobná...
Nem pedig GUID BAN-t! A GUID BAN azt jelenti, hogy a PunkBuster-t valaki megpróbálta a kulcsoddal letiltani (ezt cheat csinálja, hogy ne vegye észre) és ezért kitiltotta a kulcsod a PB-s szerverekrõl, egy életre! Ezért mondtam, h vidd vissza a boltba. (Sajna haver járt így, nem csítelt, valaki más alkotott, mind a mai napig nem tudjuk, hogy ki volt az)
Mester01: www.evenbalance.com -on menj rá a BF2-re és szedd le a pbsetup.exe-t. ez a program automatikusan frissíti a PB klienst a gépeden, feletehetõen a problémát is megoldja.
www.battlefield.hu
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Punkbuster Client: Corrupt or Mismached PB client files (8BB4)
5let?
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Bannolták a kulcsod... Na szépen vagyunk... Vidd vissza a boltba, amíg visszaveszik...
www.battlefield.hu
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
A legelsõ alkalommal...
Nah de nem is fontos annyira...bár tudtam volna hogy csicsázni kicsit! 😊)
Az a lényeg, tudják Magyar vagyok!(Kemény legény)
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
Mert anno a BF2 veterán program keretein belül lehetett csinálni a honlapon is, ott azthiszem a - és = engedve volt...
De lehet hogy csak prefix?
www.battlefield.hu
Ooops!
Megint egy hülye kérdés...
Az hogy van, hogy sok embernél látok a névben különleges karaktereket
(- = ( stb)??
Amikor én csináltam az accountot meg a katonát visszadobta a rencer, hogy ne írjak ilyeneket...
Jó multkorában volt pedig egy alkalom, amikor egészen sokan voltak fent magyarok...
Nah de mind1...majd csak találok honfitársakat valahol! 😊
www.battlefield.hu
A magyar rankeden miért nincs soha senki?
Unatkoztam és felraktam végre a youtube-ra a videómat, enjoy:
The longest day
Ha tudok, akkor megyek szervert pukkasztani... 😉
www.battlefield.hu
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Nem akarok értetlennek látszani de én nem találtam ezt a lehetõséget, ha mégis létezik az tõk jó mert nem kell tárolnom a régebbi patchket ha újra install van!
...és Jó Reggelt elvtársak!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Mától vagyok én is...!
hTW|®
Egy nem ranked Magyar szervert szeretnénk tesztelni szerdán, ehhez kérnénk a segítségeteket. Tervek szerint 19:00-tól kezdõdne a teszt és 20:00-ig tartana maximum, tehát fontos a jó idõzítés.
Ha a szerver jól muzsikál, akkor pár magyar klánnak a hivatalos meccseit lehetne rajta játszani, tesztelgetni a pályákat, poénos partikat rendezni... stb...
Nem 100% még az idõpont, de erõsen esélyes, hogy ekkor tesztelnénk.
Kérek mindenkit, hogy ha tud ráérõ idõt szakítani, akkor segítsen nekünk.
A szerver max 32 fõs lesz, tehát ennél több ember nem tud tesztelni most, viszont nem baj, ha többen vagyunk, mert utána felmegyünk valami jó kis Publicra és kiírtjuk az összes gonoszt! <#violent>#violent><#hehe>#hehe>
Üdv: =HTW®= Negat
HTW Negat
Lehet csinálok egy bannert, mert unatkozom. Ha kész van belinkelem. Amúgy ez a banner is tetszik, csak kicsit olyan baltával összerakott 😊
képpel illusztrálom ha kell......
<#vigyor0>#vigyor0>
Egy kérdés: csak simán rakjam fel az 1.20-at,
rakjam fel az 1.20-at aztán az 1.25-öt,
vagy rakjam újra az egész game-t?
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510