Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
+menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024
Remélem érthetõ! 😊
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Nem tudom beallitani a gamat 1280x1024-es felbontasra. Van valami trukk, amivel megoldható?
A #6858 hozzászólásban linkeltem be.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Melyik szerveren jöttök össze??????
Vagy van valami szerver lista??????
Intel Core 2 6600, Gigabit 968-P DS3-P, 2xGigabit GForce 8800 GTS, 2X2GB 4,4,4,12 RAM 800MH.
Magyarul mikor küldöd mert akkor megvárom <#nevetes1>#nevetes1><#nevetes1>#nevetes1><#crazya>#crazya>
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Azt hiszem még várok egy kicsit.
Köszönjük NEKED!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
ha onnan van hibád segítünk<#email>#email>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Ez lenne a cikk(angol)BF2142 -- FPS
Battlefield 2142: [PTD_HU]sziro74
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
A Guid BAN azt jelenti hogy hogy aval a CD kulcsal amit vett a srác valaki csalt egy PB saerveren a PB ezt észre vette és kibannolta a forgalomból azt a CD keyt egy megoldás maradt hogy ha vesz egy masik jatekot!
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az alapkészlet: 13900,- + ÁFA = 16788,- Ft
A bf2142 kieg bill.: 5370,- + ÁFA = 6444,- Ft <#mf1>#mf1>
Az összesen: 23232,- Ft <#wow1>#wow1> (kapják be)
Megkérdeztem azt is, hogy ha többet rendelünk olcsóbb-e. Természetesen nem. <#boxer>#boxer>
Én úgy érzem, hogy - nekem legalábbis - ennyit nem ér a dolog. <#szomoru1>#szomoru1>
Még egy megjegyzés ami az árképzést illeti. Teljesen egyszerû. A német (ottani áfás) kisker árra (ami szintén nem a legolcsóbb) ráteszik a magyar áfa-t. Nem is értem mi tartott ennyi ideig. Lehet, hogy nem ment a net náluk.
Offtopic:
A régi melóhelyemen szállítottunk a conradnak. Aminek a beszer árát nem tudták min. kettõvel megszorozni azt elvitték Kínába. Nem beszélve arról, hogy amikor kapni lehet nálunk ennél lényesegen olcsóbb. Bárhol. Erre lehet azt mondani, hogy akkor ott kell megvenni. Ez igaz is. Csak b@ssza a csõröm.
On:
Azt mondta még a hölgy, hogy ha ennek ellenére kell, akkor tel, fax vagy mél és ca 1 héten mire megjön.
Én spec keresek más megoldást.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
www.battlefield.hu
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
a hivatkozást én nem néztem át részletesen, de lépésekben tagolja mit tegyél
jelezz vissza mi történik!!!! másnak is segíthetünk vele
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
http://support.ea.com/cgi-bin/ea.cfg/php/enduser/std_adp.php?p_faqid=14245#dvd
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Az esti próbára az ipcímet a HTWhonlapján az elsõ hírben megtalálhatjátok. Szeretettel várunk mindenkit a tesztelésre!
Üdvözlettel:
=HTW®= Negat
HTW Negat
Addig nem akarok nagyon szervezkedni, míg valami árat nem adnak. Ismerve a magyar árképzést, félek tõle hogy az áfa elõtt még megszorozzák az évszámmal. <#levele>#levele>
Ha nem lesz az egekben az ár, akkor érdemes falkában rámozdulni a dologra, úgy talán kicsit hamarabb esetleg ócsóbban megjön a cucc.
A határidõre eredetileg azt mondták, hogy ca 1 hét.Azt azért kibírnánk (gondolom) Az ár, ami nagyon nagy kérdõjel. <#confused>#confused>
Én most éppen a conrad shop-ot próbálom maszírozni, merthogy a német online bótban van (mindkettõ), csak itthon nem forgalmazzák.
Amikor felhívtam õket, azt ígérték, hogy ha küldök faxon cikkszámos ajánlatkérést, akkor tudnak mondani árat és be is hozzák.
A dolog szépséghibája, hogy a fax elment több mint egy hete és azóta semmi válasz nincs. Amikor újra felhívtam õket, azt ígérték, hogy mindjárt visszahívnak. (azóta is várom) <#duhos2>#duhos2>
A németek meg nem szállítanak ide, mert van magyar képviselet is. <#falbav>#falbav> Ezzel a kör bezárult.
Persze nem adtam fel, csak helyzetjelentés gyanánt. <#nemtudom>#nemtudom>
csak egy menetet tudtam jáccani és vége<#shakehead>#shakehead>
kössz a sok segítséget mégegyszer
kössz a sok segítséget<#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship><#worship>#worship>
Ja másik este lesz ez a server kiprobálás 7 kor de mi lesz a server ipje?😄
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
Várom az üzidet és KÖSZÖNÖM NEKED IS!!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Legalább a kieg. megvan és ezt kinek köszönhetem.
NEKED.
KÖSZÖNÖM!!!
Türem!
A múgy az egyik azt ajátlotta ha jár valaki a környezõ ország valamelyikébe akkor onnan érdemes lenne behozni!
Asszem kénytelenek leszünk ebay vagy amazon irányában nézelõdni.
Vigasztaljon a tudat, hogy a kiegészítõ bill. után már nem kell rohangálnod.<#beka3>#beka3>
na, zsinnyegtetünk...?
Tudna valaki segíteni abban,hogy megvettem a Zboard-os BF2142 kieg. billentyûzetet./Tegnap még 3db volt a Pólus Media Markt-ba/.
Szóval,hogy hol lehet kapni az alap billentyûzetet.
Az 576-ban nincs sehol és nem is tudják mikor hoznak a raktárjukba.
Köszi
Tojás
Akkor már kihúzom a Quake Wars-ig 😊
Abit IC7, P4 2,8GHz Northwood HT, 2x1 GB DDR400 RAM, Gainward GF7600GT 256MB AGP Sony PSP