Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Kell egy qva jó gép, a mellé rendelt normális nettel, hogy amikor valaki mellé érsz pl. Titánon, akkor ne laggoljon ez a @#¢!!.
Sok gyakorlás és máris megvan a sok-sok dögcédula.
- Másik lehetõség, hogy felmész késszerverre és agyongyakod, aki szembejön. Ennek a hátránya, hogy ha nálad jobbak vannak, akkor max mázliból szúrsz le vkit. // Mellesleg kiírja a statban azt is, hogy mennyi egyedi dögcédulát gyûjtött valaki. ld. elsõ összesített késben: 40132 cédula, de abból összesen 7500 db gyedi van neki. Szal mejdnem bizti, hogy 20 ezret késszerveren bohóckodott össze. //
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
És a többiekrõl tudsz valamit?
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Ezzel sokat segítesz Mindenkinek szerintem.<#worship>#worship>
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
<#eljen>#eljen>
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
http://www.bfhtw.fw.hu/

Szokásosan hülye kérdéssel jelentkezem...
Nincs valami összesített "lista" magyarul, ami leírja melyik kitüntetéshez mit kell teljesíteni...
Mindíg elhatározom, hogy nekiülök és lefordítgatom...de amikor eljutok oda, hogy olvasgassak....eszembe jut, mi lenne ha inkább játszanék?!
Help me!
Meg kell tanulnunk vágyakozni azután, ami a miénk! Battlefield Nick: MattboyHUN
hTW|®
Punkbuster GUID bannol folyamatosan, a support oldalról megcsináltam a PB uninstall/reisntallt, volt egy másik megoldás is a support oldalon(serilat újra beírni, registrybe beírni elé vmit), azt is megcsináltam, aztán ugyanúgy kidob.
Szuper.
pTD-hU ptdclan.hu
Merre szoktatok lenni ? ( server ip )
Kary vagy Karykeksz
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
Itt is KÖSZÖNET érte! <#alien2>#alien2>
Lincselés és társai.. <#vigyor1>#vigyor1>
www.battlefield.hu
Szegény GGR-esek nem tudtak velem mit kezdeni... 2 sör után már megy a game.. <#violent>#violent>
www.battlefield.hu
www.battlefield.hu
Felmegy az ember kés szerverre lazítás képpen. A elsõ halál: Zellertõl. A második pisztolytól ... aki nem mellesleg az egyik admin volt. Aztán jön egy robbantós idióta. Amikor az 5. halál után megelégelve áthajtok rajtuk kocsival ( köztük egyik admin ), akkor persze rögtön kick! Szánalom! <#szomoru1>#szomoru1>
Nezd at ezt:EA Support
Toltsd le ezt: pbsvc.exe
Installald fel, utana meg 1x inditsd el, es Uninstallald.
Az EA Support leirasa alapjan nezd at a registryt es a Windows System32 konyvtat is es torolgesd ki amit kell.
Ha kesz rebootolj.
Toltsd le ezt: PBSETUP.EXE
Telepitsd, es frissitsd fel.
ASUS P5B-E, Intel Core 2 Duo E6600, Geforce 8600GT, 2X 1GB DDR2 800Mhz,
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Miért van a Coca-Colás napocskán napszemüveg?Mi süt a szemébe??
Bocsi a késelésért,bár nem tudtam,hogy TE vagy csak azt láttam,hogy valaki késelget na mondom akkor felveszem én is a harcot.
nekem nincs ilyen gondom, de már más topicban próbáltak így segíteni.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
support.ea.com
és ott olvasd el a FAQ-t!!!! Benne a megoldás!!! Nekem is volt, elolvastam, megcsináltam és láss csodát... <#wow1>#wow1>
Ha nem értenéd a szöveget, szólj és helpelünk <#vigyor1>#vigyor1>
www.battlefield.hu
elvileg más valaki is hasznáálja ezt a cd kulcs kódot és ez a punbusernek nem tetszik azt hiszi te vagy akinek nem eredetibe van meg
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
A Punkbustert updateltem, akkor is.Hmmm
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
ha eredeti olvassa el a kiskönyvet!
www.czekoart.hu