Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

zsolt9999
akármilyen cd kulcskód megteszi

Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

zsolt9999
nekem az online úgy se megy ha a cd eredeti akkor

F1rstK1ng
Nagy király vagy <#kuss>7000ért már megkapod kiegészítõkkel együtt, bocsi a boltot nem elrontani akarom, csak tényleg nem értem... <#wow1>

inaktív :C cu@bf3

JoeGunn
Király. Ja most nézem, hogy te küldted el nekem privibe.

zsolt9999
igen

JoeGunn
És cserélünk cd kulcsot?

zsolt9999
figyelj nekm eredetibe van meg 11990 ft-ba került

JoeGunn
Cserélnék eredeti bf2 cdkulcsot eredeti 2142 cd kulcsra. Ha valakit érdekel, írjon privátot.

pIIrash
Comment: "Gyönyörû!"

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Dúl az égi lamúr! <#hehe>
Jó is az összeszokottság. Meg a kapkodásmentes repkedés.

zsuskoo
Na azé összene házasodjatok<#law>Lehet hogy szomszédok vagytok és egymás gyepjére szartok titokban!<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1>De a tudást azt el kell ösmerni ez tény.<#worship><#worship>Na pá odaát!

Köszönöm szépen <#worship>
Keddre nekem is megjön, mire ez kiderült már leszerveztem máshol.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

pityu1973
Aki hivatkozik rám az alkudhat a cégnél! (ISTVÁN A CÉDRUSBÓL IRÁNYÍTOTT IDE) Használjátok ki szerintem!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tamas76
trumpf1 azt hiszem tojás említette, hogy te is akarsz.
Neked még él a tojás által vásárolt lehetõség.
jobb ha sietsz<#wink>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

pityu1973
Ma megkaptam az új billenytümet tök király!
Itt lehet megvenni még van 6 db szabadon!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

papo21
Mai napon véletlenül össze futottam a gunship második helyezetével Holla4ADolla, hát ö nem voltunk tul sokan a pályán igaz de a gyerköc ugy nyomta végig a kört hogy meg se halt, egyszer be is tudtam ülni mellé voltak manöverek rendesen igaz nemsokára meg is halltunk<#hehe> Ugy vettem észre hogy ilyenkor délelött sok amerikaival lehet találkozni és öt kivéve a legtöbb <#lama>

pTD-hU ptdclan.hu

F1rstK1ng
Jaja, faxa kör volt<#vigyor1>
Öröm melletted TV-Rocketezni <#hawaii>

inaktív :C cu@bf3

Alien69
Ma külömben, volt 2-3 jó köröm. Persze, vannak, akiknek nem esett jól ténykedésem. Elsõ sorozat, 43 kill gunship-l (másodpilóta nélkül).<#csodalk> Aztán, köv. kör, két lurkó elvitte elõlem, és amikor másodszor próbáltam beszálni, mint másodpilóta engedett be, de a pilóta szólt, hogy szálljak ki. Hát, egye fene. Beültem a titán úgyuiba, 62 kill, 158 pont, egy körben, 5 halál. Aztán, King-l "kicsit" bevédtük a gunship-el a titánunk hátulját, 40 kill king-nek. <#nezze><#nevetes2>
Csak utánna, már csattlakoztak mások is a klánból, meg egyébb klánokból, és úgy már nehezebb volt, hogy vagy 3 felõl lõttek ránk szinte egyszerre. <#violent><#idiota><#taps>

Alien69
Ugyan, csak rittkán haragszom meg, ha nekem repülnek. Igaz, néha-néha beírkálok hülyeségeket, de ez benne van a pakliban, én is, néha belefordulok az ellenfélbe, van, amikor direkte. Csak ez rittka. Illetve, van, amikor rosszul számolgattja az ember, hogy a másik merre mozdul.<#eljen>

Twetr0x
Ja azt elfelejtettem, hogy a kitüntetésekkel sok pontot lehet szerezni = új rang = új cuccok.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
Plusz vannak még kitüntetések, néhányat egyszer , néhányat többször lehet megszerezni. pIIrash a #7510-es hozzászólásban belinkelte, hogy mihez mit kell elérni. Jó böngészést, aztán vegyél fel mindenkit és gyere irtsuk a külföldieket.

Buddy list-en a nevem Twetr0x

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

uHs Gerzson
kill kill kill pont pont pont 😊

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

Bogdogege
<#taps>

&#22823;&#26085;&#26412;&#24093;&#22283; (&#65417;&#3237;&#30410;&#3237;&#65279;)&#9583;

hogyan lehet fegyvereket kapni?<#violent>
hát bazzeg most kaptam egy pentium4-est!<#gunyos1>amúgy mostmár gyors csak eddig mig friss volt neki a játék!
Carlos HUN
Gépcsere <#eplus2><#eplus2>

hi emberkék segítség kéne pontossan annyi hogy hogyan tudom egy kicsit élvezhetöbbé és gyorsabbá tenni a game-et mert nagyun lassú!?<#rinya><#rinya><#rinya><#szomoru1><#nemtudom><#gonosz3><#conf><#help>
zsuskoo
Hi! A mútkor sikerült összeütköznünk bocs, de legalább te is ki purcantál!<#eplus2><#wave>

Alien69
Bazz, tegnap megint bannoltak egy szarverrõl. Ha így megy, lassan csak az igazi, EA-s szerverekre kell, hogy menjek, mert a kis pöcsklánosokon csak a problema van. Pedig, gond nélkül le tudnak lõni engem is (elvileg semmi akadája). <#alien2><#bee1><#nevetes2>

Carlos HUN
Hát nem jött az öszee...

Carlos HUN
B++ 😄

tojas1
Hali

Lehet jönni az IWIW-re kész az új battlefield 2142 tag

Csáó

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tamas76
üdv,
kérdés:
Kinek van szüksége a Zboard alapkészlet billentyûzetre?
Be tudok foglalni pár darabot, csak kéne válasz darabszám....kis mennyiség van az országban.

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Mert mi lett a HUBA-val?

www.battlefield.hu

ansell
Nõt keresek! 😊

Aki szívesen látna az ágyában várom a PM jét.

aktív^^ cu@dsnk

Carlos HUN
Klánt keresek! 😊

Aki szívesen látna a klánjában várom a PM jét.

papo21
nézzzzétek a meccset alakul a dolog utána egy kis game<#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

tojas1
Hello

Engem mindenképpen érdekelne csak az a baj,hogy megrendeltem már a PC DOME ONLINE-on.
A kérdés,hogy le lehet azt vajon mondani????

Köszi Trumpf

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

tamas76
no emberek
szóval, korlátozott számban van a billentyûzet, tehát aki akar az most gondoljon rá, mert holnap délután érkezik megszórva kis menyiség
priviben tudok segíteni aki tényleg akar venni,mert van kontakt és lehet még kedvezményt is elérhetünk

Ott nem rakják el 😞 , mert nem szolgálnak ki. Valamelyik viszonteladójuknál próbáld inkább. Az 576-ot pl. tutira mondták.

tamas76
rá kérdezek én is, köszi az infót, ha lesz akkor lehet félre kéne tettetni....<#phone><#email>

pIIrash
Javítva az is meg még néhány helyesírási hiba is!
Köszi! Ha van még vmi, akkor bátran szóljatok!

Most beszéltem a Magnew Kft -vel, akik a Zboard-ot forgalmazzák. A mai napon érkezett alapkészlet és BF2142 kiegészítõ bill. is. <#vigyor2> A jövõ héten már állítólag a kisker. boltokban is lesz. <#taps>
Gondoltam mást is érdekelhet. (Hallod Tojás?!! <#integet2>)

kBagyula
********* 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Best Kill Streak = Egyhuzamban (egyszerre, saját halál nélkül) megölt ellenségeid (száma).

Ezt azért javídd ki majd! 😊)

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Janko313
Az egyenlõre nem publikus de ha sikerül még 1-2 dolgot megoldanunk levesszük a jelszót és csak war-okra lessz fent de addig türelem<#ejnye1>. Az oldalon ki lessz írva hogy mikortol lehet jönni "ökörködni" !

http://www.bfhtw.fw.hu/

Mi a jelszó a HTW serverre?
dicehater
Thanks a lot😊

H2
Hát egész pontosan 2609 pont! Itt próbáltad?

EA Player Summary

<#email>

NP

hTW|&#174;

dicehater
Erdekesseg, ezen a neven szoktam bohockodni "Satir___" HUN (igen 3 also vonas) elotaggal van komoly 22xx pontom😊 De a statfigyelo no 1 es a statfigyelo no 2 nem talalja az atyauristennek sem ezt a nevet. Mi lehet a gond, nem ezek a hivatalos stat oldalak?