Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.
inaktív :C cu@bf3
Én nem hiszek a gyengeségben... Túl sokba kerül.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Jó is az összeszokottság. Meg a kapkodásmentes repkedés.
Keddre nekem is megjön, mire ez kiderült már leszerveztem máshol.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Neked még él a tojás által vásárolt lehetõség.
jobb ha sietsz<#wink>#wink>
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Itt lehet megvenni még van 6 db szabadon!
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
pTD-hU ptdclan.hu
Öröm melletted TV-Rocketezni <#hawaii>#hawaii>
inaktív :C cu@bf3
Csak utánna, már csattlakoztak mások is a klánból, meg egyébb klánokból, és úgy már nehezebb volt, hogy vagy 3 felõl lõttek ránk szinte egyszerre. <#violent>#violent><#idiota>#idiota><#taps>#taps>
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Buddy list-en a nevem Twetr0x
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Lehet jönni az IWIW-re kész az új battlefield 2142 tag
Csáó
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
kérdés:
Kinek van szüksége a Zboard alapkészlet billentyûzetre?
Be tudok foglalni pár darabot, csak kéne válasz darabszám....kis mennyiség van az országban.
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
www.battlefield.hu
Engem mindenképpen érdekelne csak az a baj,hogy megrendeltem már a PC DOME ONLINE-on.
A kérdés,hogy le lehet azt vajon mondani????
Köszi Trumpf
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
szóval, korlátozott számban van a billentyûzet, tehát aki akar az most gondoljon rá, mert holnap délután érkezik megszórva kis menyiség
priviben tudok segíteni aki tényleg akar venni,mert van kontakt és lehet még kedvezményt is elérhetünk
Köszi! Ha van még vmi, akkor bátran szóljatok!
Gondoltam mást is érdekelhet. (Hallod Tojás?!! <#integet2>#integet2>)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Ezt azért javídd ki majd! 😊)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
http://www.bfhtw.fw.hu/
hTW|®