Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Az eredmény Ég és föld. A vadásszal a húrkot egy egérrándítással megcsinálom így...nem kell felmennem jó magasra és nagy ívben fordulni...simán megy....majd megmutataom ma, ha beugrasz mellém... 😊 (thx. Alien.)
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Köszi mindekinek a tegnapi gémet. <#eljen>#eljen> Kifejezetten élveztem a csatát a 818-al. Semmi anyázás, élvezetes játék. <#taps>#taps>
Aztán kicsit kínos lett a helyzet<#zavart2>#zavart2>, de egy tapasztalattal megint több lett. Majd legközelebb törlesztünk <#nyes>#nyes> vagy <#nemtudom>#nemtudom>
Láttam a cb-n az eredményt <#nezze>#nezze> , gratula HTW-nek. <#integet2>#integet2>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
a legtutibb kaszt szerintem, a gépfegyver nagyon jó, a rakéta meg méginkább 😄DD
összehoztam vele 30 pontot, meg kaptam egy ilyet:
meg egy ilyet:
jeee😊)))
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
szted van annyi pénzem rá? 😄DD
Vegyél 1 Logitech G5 azt hello..
Nem kell keyboard meg steelpad felesleges ez nem callofduty....
Ennnyi pénzbQl meny L inkabb bulizni v. kurvazni 😊
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Logitech G15 Gaming Keyboard (bár ebbe még kételkedek, mert nem találtam magyart, csak USA verziót)
Logitech MX Revolution
Raptor-Gaming P3 pad (azok a sliderek mire jók?)
(csináltam hozzá egy SIG-et is 😄DD )

na majd nézek vmi komolyat 😄DD
az a bf2142 bill jó? O.o
No, akkor ne ülj mellém a gunshipbe!<#nevetes2>#nevetes2> Ha kilövöd elõre a lövedékeket, és pont a döntõ pillanatba melegszik be, vagy fogy ki a lõszer, vagy mittomén, az ugye NEM kellemes! Mert az nem zavar, ha nem azt lövöd, amit kellene, vagy nem találod el, stb..., de, hogy ilyen miatt lõjenek le, az nem kellemes!<#guluszem1>#guluszem1> Tegnap is, a másodpilótám a tankkal bajlódott, miközben négy gyalogost kaszálhatott volna el. Így viszont a tank tovább ment (le se sz*rt minket), és a gyalogosok lõttek le az égrõl. Persze no problem, nem azért írom, hogy haragudnék érte (annyira nem komoly a dolog, mert néha én is benézem a dolgokat), hanem, ha mondjuk egér gondok miatt még meg se tudja próbálni, hogy valakit le tudjon teríteni, na az dühitõ! <#boxer>#boxer> Sajna, a multis játékok erõs hardvert követelnek. Ez alatt nem csak proci+ram+alaplap értendõ. Azok nagyon költségessek, és az élettartalmuk is a legrövidebb. De, egér+billentyûzet+egérpad, no EZEK azok, amikre NEM szabad sajnálni a pénzt (szeintem)<#worship>#worship>. Persze, ésszel, tehát egy egérpadnak sem kell aranybevonatosnak lennie, de, egy mezei 300 forintos egyáltalán nem biztos, hogy megfelelõen kiszolgálja az egeret. Tudom, nekem is ilyen volt, és amikor lecseréltem éreztem csak igazán az egér elõnyeit! <#alien>#alien>
Jövök én is játszani .
Merre szoktatok lenni ?
Kary vagy Karykeksz
Ez vezetékes egér, nekem tetszik, bár tegnap nagyon durva volt, magátol elkezdett lõni, és pont elottem volt egy ember 😄DDD
de egy klikk után helyre jött
Köszi a játékot!
Hajrá a holnapi mecsre...............mmmmmmmmm de mennnék<#rinya>#rinya><#szomoru1>#szomoru1>
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
<#levele>#levele>
Tehát, inkább veszek drága egeret, melynek a driver támogatottsága megfelelõ! Ergo, pl Genius KIZÁRVA! <#csodalk>#csodalk><#nevetes1>#nevetes1>
(meg trust is)
nekem az egerem sebessége nagyon jó, és pluszba még rá van téve egy gomb, ami 1600ra állítja át 😄D
nagyon állat, fõleg lövegekben, mert ott eleg lassu 😉
itt van e😉
INNEN letölthetõ
Látni fogod, hogy jelenleg mennyin fut (kb úgy kell elképzelni a dolgot, mint a tft monitorok "késleltetése"). Ennél még a PS2-s egerek is jobbak, külömben! <#wilting>#wilting> Minden esettre, egy próbát megér, késöbb vissza állítható a dolog majd. Tehát, van a hekkelõ progi, neve: "usbmrs11.exe", és segít a google megtalálni. Mondjuk, innen is LETÖLTHETÕ. Jöhet a restart. Win bootolás közben nyomogasd az " F8 " billt, és így tudod csökkentett módban indítani a windows-t. Elindítod a usbmrs11.exe-t, és beállítod a kívánt értéket, ami jellemzõen 500, vagy 1000, de ez is szigorúan egér függõ, tehát a magasabb DPI-s egerekre lehet alkalmazni, mondjuk 800dpi felett, ha jól emléxem. A lényeg, beállítod, majd szintén restart, és jöhet a próba. Normál indítás, és azért ellenõrizd le az elsõ progival, sikerült-e beállítani, majd kezdj el játszani. Szerintem, érdemes egybõl 1000-re rakni, majd ha ez túl sok(k) lenne, akkor lehet 500-ra vinni, ismét restart, F8, stb...
<#alien>#alien>
(mindenki csak saját felelõsségre, természetessen!) <#email>#email><#zavart1>#zavart1>
www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"
16os pályán mészároltam 😄DD
simán elsõ voltam, de kifagyott 😞((
igy is kaphatok a pálya végén aranyat, ha megtartom a helyem?
大日本帝國 (ノಥ益ಥ)╯
Én BF2ztem anno, ugy érzem, hogy ott nem voltam olyan rossz, a közép mezõnyt állandóan tartottam...
De itt Trumpf már sokadszor lelte halálát miattam vagy repülés, vagy más dolog miatt, amiknél eléggé szégyellem magam :\
A másik meg hogy low-on szaggat a játék O.o
Azt hittem BF2 motorra van építve a játék, bf2ben mediumon eljátszottam egy mozzanat nélkül, itt meg lowon szaggatok 😞(((
P4 2.4
GForce 6600
1 Gb
pedig az alap követelményeknek megfelel 😞
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Ez egy verseny a klánok között? Vagy egyéni cucc?
Légyszíves valaki homályosítson fel!!!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
pTD-hU ptdclan.hu
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB