Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
hTW|®
Ennyirõl szól a történet, semmi többrõl. Jót gyakunk egymás ellen, oszt annyi. Most clan-clan ellen lesz, de természetesen szervezhetünk gyakorlós meccseket, igaz szinte minden este azt csináljuk. 😛 Mert a minden csak gyakorlás és fejlõdés, esetleg visszafejlõdés, amikor bennt van az ember... 😊 (((Egyébként remélem Pilrash el tudta érni F1rstK1ng -et. )))
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
hTW|®
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
A clanbase-t láttam <#sir>#sir> Lesz ez még jobb is. <#eljen>#eljen>
A gyakorolás engem is érdekelne <#lama>#lama>. Esténként többnyire fennt vagyok.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
inaktív :C cu@bf3
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
HTWZOLTÁN
hTW|®
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
gondoltam hogy nem a halott beleiböl kell kiszedegetni 😄DDD
kösz 😉
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
on
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Magyar sima szerverröl én csak a HTW-set ismerem de az jelszavas.
Ha magyarokat keresel szinte mindenkinek ott a nick neve alul onnan csemegézhetsz mi is így találkozunk fönt a szervereken tegyél be minket a budy listádba.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
nem ranked, hanem olyan sima 😄DD
és ugye az 1.25ös peccs kell nekem? most töltöm, 270mb...
csak azért kérdem mert a fakkuba még 1.20 van
........egy oldalon 32 magyar hum<#whatever>#whatever>.......jól van na felébrettem <#vigyor5>#vigyor5>
Ezt így fórumszinten lehetetlen megbeszélni, tegyük fel mindenki pumpálná a pénzt valahová, ki döntené el ki legyen a serveren az admin, serverconfig stb...
Plusz emellé még jön, hogy Magyarországra nem osztanak Ranked sort szerverre. Higgyétek el nem ti vagytok az elsõk akik próbálkoznak.
Szerintem teljesen feleslges is, ha szeretnétek együtt játszani joinoltok buddy-jaitokra és villogtok nekik(mert errõl szólna a magyar szerver: ki a legtökösebb magyar)
Nem reménykednék a helyetekbe, hogy kaptok valaha is Ranked magyar szervert <#kuss>#kuss>
Felesleg
inaktív :C cu@bf3
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Biztos stresszelte hogy nem õ gyözöt<#hehe>#hehe>!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Tojássékkal zuztunk! Titánon voltam a tetõn egy szál magamban és három gyereket valahogy nem birtam leengedni a szellõzõkbe én persze kaptam a titán védelmi pontokat õk erre megharaguttak pedig ha az egyikük orvos lett volna simán kijátszottak volna!
Azért írtam le mert egy kicsit hülye érzés volt!
Ha titánt támadsz/védesz, akkor ugyanez, csak láthatatlanság helyett akna. Láthatatlanságnak van egy olyan hátránya, hogy azok a supportok, akiknek megvan a sisak, azok térképen meglátják, ha ki- vagy bekapcsolod a láthatatlanságod. Ezeket úgy lehet észrevenni, ha már van automata fegyverük, ami áll egy helyben és lõ, vagy ha a lassabb fegyverrel lõnek(Ganz). Viszont ha megvan/meglesz a kiegészítõ, akkor a snipernek van egy olyan cucca, amitõl 3x hosszabb ideig lehetsz láthatatlan, és egy olyan, amit leraksz, és ha az 50 méteres körzetében maradsz, akkor a térképen nem te látszol, hanem a cucc amit leraksz.
Késeléshez a legjobb ez a cucc(Ghost) a láthatatlanság és a kés.
Recon kit (angol)
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x