Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

reaper4
kezd elegem lenni. bemegyek spanommal 1 késes szerverre, mondom játszunk 1et. erre persze mindenki lõdöz össze vissza, meghaltam 10x és elég volt. átmentünk másikra (persze ott is össze vissza lõttek. lool) de a legnagyobb poén az az volt ,h ellenkezõ csapatban voltunk és át akartam menni hozzá. persze meghaltam ,minusz 2 pont és persze nem kerültem át a csapatába. eljátszottam még 3x ,de semmi csak a minusz pontok. hát rohadjanak meg!!!!! szánalmas emberek játszanak (szinte mind vmi fos klántag)

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

H2
Zsírozva! Vasárnap 2-6ig tietek a szerver! Este warunk lesz 8tól, még gyakorlunk elötte mi is!

hTW|®

liquivent
A 818 kihívott minket PTD-seket egy teljesen baráti clan2clan war-ra.
Ennyirõl szól a történet, semmi többrõl. Jót gyakunk egymás ellen, oszt annyi. Most clan-clan ellen lesz, de természetesen szervezhetünk gyakorlós meccseket, igaz szinte minden este azt csináljuk. 😛 Mert a minden csak gyakorlás és fejlõdés, esetleg visszafejlõdés, amikor bennt van az ember... 😊 (((Egyébként remélem Pilrash el tudta érni F1rstK1ng -et. )))

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

H2
"Pityu PRO!" Egyre többet hangzik el ez meccs közben, csapaton belüli dumálgatás során! Csak így tovább! GOGOGO Tallérok <#vigyor4> <#worship>

hTW|&#174;

pityu1973
Zoli lassan már többet játszok veletek egy pályán mint külön, csak ne lennék már rohadt fáradt az elsõ kör mindig jól sikerûl de utána....... a lámaság magas iskoláját ûzöm <#confused>. A tegnapi is jó volt!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Jó kérdés <#kacsint> Szerintem egy tényleg barátságos "warrocska".
A clanbase-t láttam <#sir> Lesz ez még jobb is. <#eljen>
A gyakorolás engem is érdekelne <#lama>. Esténként többnyire fennt vagyok.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

Carlos HUN
Én szívesen beszállok ilyen gyakorlásokba csak majd minden legyen kiírva mikor hol lesz 😄

H2
De attól a gyak még mehetne!

hTW|&#174;

F1rstK1ng
Az 1. hely, már bocs<#hawaii> A 2. hely az mindenképp meglesz, csak most conquest ladderrõl csúsztunk le, nem baj majd jövõ héten <#eljen>

inaktív :C cu@bf3

ColdFire
szolgálatra jelentkezem, bár még gyenge vagyok 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

H2
Ez mi lesz, gyakorlás? Na, érdekelne minket is! Persze csak ha beférünk... <#vigyor3> Tegnap megint lecsúsztunk az elsõ helyrõl <#pardon1> CBn, és ha tudnánk vkikkel gyakorolni az jól jönne nekünk is! Szerver van! Amúgy mi is szertnénk heti 1 fix alkalommal meghirdetni egy tréninget. Klánok és lonewolfok jelzhetnék ha érdekel vkit! Aki gyakran jelen van és klánt keres bekerülhet a csapatba <#felkialtas> Célunk 1-3 hely vmelyike Titan ladderen!

HTWZOLTÁN

hTW|&#174;

ColdFire
Semmi gond, bár 1edül gyorsan meguntam 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

papo21
yes én is erre gondoltam

pTD-hU ptdclan.hu

liquivent
T.I.T.A.N.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

papo21
hello mien pályán warozzunk hétvégén? titán? konkveszt?

pTD-hU ptdclan.hu

Bocs Coldfire, hogy tegnap leléptem, nem volt szándékos. Mexakadt a net <#falbav> sajnos fél óra múltán is kuka volt, feladtam.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

ColdFire
jaaa 😛PP
gondoltam hogy nem a halott beleiböl kell kiszedegetni 😄DDD
kösz 😉

czky
;P

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tegyük hozzá a gyengébbek kedvéért azt is, hogy akkor kell szabdalni amikor még él ;D

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

czky
Úgy, hogy szépen elõveszed a késed és megszabdalod vele az ellenséget! 😊

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

ColdFire
off: asztalom 😄

BF2142 Style

on

ColdFire
Dog Tagokat hogyan tudom felszedni? O.o

ColdFire
eddig ennyi:

ColdFire
de nekem nincs kiegem 😊))

Csak a kieg install után még 1x fel kell rakni az 1.25-öt.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Twetr0x
Már késõn írok, de ha megveszed a kiegészítõt, akkor le kell szedned az 1.20 patchet is. Tudom hülyén hangzik, de nekem is meggyûlt vele a bajom. És akkor kezdõdik a macera. Le a game, fel a game, fel az 1.20 fel a NS fel az 1.25... EA találta ki nem én <#smile><#gonosz2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nem is tudom nekem mi a nickem a Comrade-ban. A "RoboGoD.hu" talán. De a játékban R.o.b.o.G.o.D néven találtok meg. Aki nem tudná ott is meg lehet jelölni buddynak az embereket.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

pityu1973
Az 1.25 az a jó!

Magyar sima szerverröl én csak a HTW-set ismerem de az jelszavas.
Ha magyarokat keresel szinte mindenkinek ott a nick neve alul onnan csemegézhetsz mi is így találkozunk fönt a szervereken tegyél be minket a budy listádba.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

ColdFire
van magyar szerver? 😊
nem ranked, hanem olyan sima 😄DD

és ugye az 1.25ös peccs kell nekem? most töltöm, 270mb...
csak azért kérdem mert a fakkuba még 1.20 van

pityu1973
Az a baj hogy van igazság abban amit írsz így kénytelenek vagyunk az import árut levadászni <#violent>!

........egy oldalon 32 magyar hum<#whatever>.......jól van na felébrettem <#vigyor5>

ColdFire
akkor még 14 voltam 😄DDDD

F1rstK1ng
BF2/Antik/Eger ott még 14 volt a számod 😊

ColdFire
na megvan a jatek, a nevem ColdF15 😉

F1rstK1ng
Így van, pubic szervert nem lehet jelszavazni, ergo war-ra nem lehet használni(csak ha leveszed róla a Ranked sort, de ez macera, meg felesleges) ha fizetsz rá, lesz egy lefoglalt slotod, és bármikor mehetsz rá játszani(akkor a játékosok közül "make room" üzenetttel eltávolít valakit).

Ezt így fórumszinten lehetetlen megbeszélni, tegyük fel mindenki pumpálná a pénzt valahová, ki döntené el ki legyen a serveren az admin, serverconfig stb...
Plusz emellé még jön, hogy Magyarországra nem osztanak Ranked sort szerverre. Higgyétek el nem ti vagytok az elsõk akik próbálkoznak.
Szerintem teljesen feleslges is, ha szeretnétek együtt játszani joinoltok buddy-jaitokra és villogtok nekik(mert errõl szólna a magyar szerver: ki a legtökösebb magyar)

Nem reménykednék a helyetekbe, hogy kaptok valaha is Ranked magyar szervert <#kuss>

Felesleg

pityu1973
Nálunk a gyerek szigorúan megy aludni 8-kor én TV-t nem nézek csak a hiradót! Játék elõtt élek egy kis családi életet <#law><#love11><#nevetes1>útána úgy is megtalálja ki ki a maga elfoglaltságát így a vitákat elkerülöm.

pIIrash
Egy aprócska bajom van mindössze. Én simán benne vagyok ebben a projektben, de az elsõ gondom az lenne, hogy ha már szervert bérlünk akkor azon lehessen WAR-okat tartani. Mert ha már fizetek ide, akkor nem fizetek sajátra is. Viszont a WATt még meg is lehet beszélni, hogy mikor ... a baj az, hogy azt hallottam, hogy Ranked szervert nem lehet jelszavazni. <#nemtudom><#nezze>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pIIrash
Már akartam is kérdezni, hogy a családosok miként oldják meg ezt a játszogatósdit. Mert én még csak barátnéval rendelkezem, de már Õ is kész idegroham, ha játszom.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

hendrichharcos
Szponzorálásra gondolsz!??Jelenleg van egy kispályás focicsapat meg a haver fia qudversenyzõ õket támogatom,de ha ez nem lenne még elég itt az asszony is.Magamról meg ne is beszéljek!Mindig van valami új ami eszembe jut-örül is a nejem neki.Már ezt is unja,hogy folyton játszok. Remélem nem lesz újjabb része mert kivág az ablakon géppel eggyütt. De olcsóbban hozzájuthatsz ilyen pc-és dolgokhoz-merem ajánlani Tamásékat.

pityu1973
Nem baj az a lényeg jó volt a kis csapat és gyültek a tapasztalatok.
Biztos stresszelte hogy nem õ gyözöt<#hehe>!

tojas1
Az akart Téged ki szavazni akit én is megpróbáltam kirúgni.És hogy miért:Nyomom a Gunship-et ezerrel,jön az ellenséges,persze Õ ül benne küldöm a rakétákat Õ is küldi rám,az övé kevésbé sebesített meg ,mint én Õt erre nekem jön szembõl a K....G!!!!Sajnos nem sikerült a kírugás.

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

pityu1973
Amúgy tegnap én is megértem egy kiszavazást az ellenség oldaláról!
Tojássékkal zuztunk! Titánon voltam a tetõn egy szál magamban és három gyereket valahogy nem birtam leengedni a szellõzõkbe én persze kaptam a titán védelmi pontokat õk erre megharaguttak pedig ha az egyikük orvos lett volna simán kijátszottak volna!

Azért írtam le mert egy kicsit hülye érzés volt!

pityu1973
Papo az a hátbaszúrás csúnyadolog volt tudom, tudom én meg felrobbantottalak<#vigyor2>!

Mit veszel?

Twetr0x
Reconon belül is számít, hogy mire "szakosodsz". Viszont itt annyival könnyebb a dolog a bf2höz képest, hogy nem különj van spec-ops és sniper, hanem egybe, ezért tudsz mindkét oldalról equipmentet bepakolni. Ha például silózol, akkor automata fegyó, láthatatlanság, és demo pack.
Ha titánt támadsz/védesz, akkor ugyanez, csak láthatatlanság helyett akna. Láthatatlanságnak van egy olyan hátránya, hogy azok a supportok, akiknek megvan a sisak, azok térképen meglátják, ha ki- vagy bekapcsolod a láthatatlanságod. Ezeket úgy lehet észrevenni, ha már van automata fegyverük, ami áll egy helyben és lõ, vagy ha a lassabb fegyverrel lõnek(Ganz). Viszont ha megvan/meglesz a kiegészítõ, akkor a snipernek van egy olyan cucca, amitõl 3x hosszabb ideig lehetsz láthatatlan, és egy olyan, amit leraksz, és ha az 50 méteres körzetében maradsz, akkor a térképen nem te látszol, hanem a cucc amit leraksz.
Késeléshez a legjobb ez a cucc(Ghost) a láthatatlanság és a kés.

Recon kit (angol)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

papo21
yes napokba veszek new gépet aztán mégtöbb<#violent>

pTD-hU ptdclan.hu

H2
Fater nekem meg kéne egy VGA kártya!

hTW|&#174;

hendrichharcos
Azt még nem tettem fel a galériába,ami fent ven az a lányomé egy 250es Suzuki sport.Az asszonynak egy 200as automata Polárisa van,de már nyûglõdik hogy kicsi.Most szeretném neki lecseréli egy 350es vagy az új 450es Yamahára,vagy 450es Suzukira.Attól függ hol kapok több kedvezményt.Bár a Hondákat is dicsérik.A 2kerekû Honda 400as /GPZ????-nem nagyon vágom ezeket/ de azt mondják nagyon megbizható mocik-na annak a blokját rakták a 400as Honda qudba.Amúgy ha bárki tud valamit ezzel kapcsolatba szivesen venném-nem szeretnék sz..t venni.

ColdFire
láttam, szép gép, na és persze YAMAHA rulz 😄

hendrichharcos
Nekem egy 660as Yamaha Raptorom van-mundjuk nem lehet a kettõt összehasonlitani.Ezen azért nem parázok ugy.A kétkerekûeknél ,egragadtam a jó simsonnál<#vigyor4><#hehe>

ColdFire
köszi 😉

Amugy eza kis funyiro csak 50es 😄 (Yamaha TZR)
de a 125ös már enduro lesz😊
Honda XR125L