Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sztechnika
Hali!

Valaki játszik x 1950Proval?

kBagyula
Néztem olvastam, bekaphassák a <#kocsog> Görögök. <#rinya><#szomoru1>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

liquivent
Sztem arra gondol Carlos lelõtt fél élet alatt, hogy amíg lövöldözöl a toronyban, addig nem csak az eelnséget nyírod ki, hanem esetleg véletlenszerûen a saját csapatod tagjait is, vagy esetleg megsebzed õket. Én is jártam már így nem egyszer, oszt szídtam is azt, aki lövöldöz....

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

hendrichharcos
Akkor elnézést-csak azt hidtem valami bajod van!!De hogy-hogy a fél életed kilõttem.A team killre yest nyomtam/azt kell nem???? Megbocsájt- ha jól tudom.Nekem ezt mondták akik értenek hozzá.Ha ilyen van mindig ezt nyomom ha más meg no-t.Követem az utasitást.Ha másképpen van mondja már el valaki???!!!!!!!!!!!!!!

Carlos HUN
A másik én nemtok beszélni süket néma vagyok 😄DDD majd azis meglesz oldva valamikor már

Carlos HUN
Nehogy azt hidd én láttam ki ül benne, meg csak poénbol kilöttem egyet most aztse tudhatam hogy megkapod az aranyat is! mé nem löttél ki teis engem? 😄DDDDD fél életemet ugyis lelötted XD ilyen poén dolgokon nem kell veszekedni fõleg ugy mintha én elõre rád utaztam volna hogy megne kapd az aranyat 😊

H2
Csá Roger! Tegnapi war nem volt 1xû! CB-t nézzd meg, besírsz <#wow1>! Én alig tudtam elaludni. HTWsek MA megbeszélés a ts-en! <#rinya> <#violent><#kocsog><#lama>

hTW|&#174;

kBagyula
Kocka vagy-e?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hendrichharcos
A játékban voltunk egy oldalon,és ezért vagyok bosszus.Mert még véletlen sem lehet mivel a titán légvédelmi ágyuból nem lehet kivülröl kiszedni.Az ha lebombázna vagy a nagy csata hevében kilõ arra azt mondom véletlen,rendbe van.De ez nem egészen olyan.Ha csapattársak lennénk és a másik oldalon lenne,az is más.Na mindegy csak az aranyat sajnálom egy kicsit.Nem sokszor repkednek ennyien a titán felé-ezért is húztam vissza.Lehet ez nem tetszett???Most próbáltam volna játszani de olyan /pingek/ vannak 180-190 hogy nem is próbálkozok tovább.Már jó lenne kicsit abbahagyni-de ez a hülye természetem nem engedi.Jó lész márlesz ha megyünk nyaralni,az asszony elvállik a végén

liquivent
Amatõr? Na, akkó azé!!! <#mf1><#nevetes1>
A többi meg majd alakul, hogy mikor...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Alien69
Pedig, ehez hozzá kell szokni. Már ahoz, hogy soxor egymás ellen megyünk, eddig is így volt. Igaz, van, amikor "üvöltöznek", ha jön egy gunshipp, hogy ne lõjem le õket (please).<#integet2> Van, amikor meg shimán leszednek engem is a csapattársak. Van ez így! <#nemtudom><#alien><#crazya>

Alien69
Hát, akkor nem én vagyok az embered, én full amatõr vagyok! <#alien><#rinya>
(na, azért összehozjató egyszer, ha nincsen war) <#alien2><#crazya>

hendrichharcos
Igen elvoltál,ezt én is tanusitom.Tegnap ülök a légvédelmi ágyú mögött-meg is lett volna az aranyam te meg kilõsz onnan mint egy nyulat-vagy lekéseltél?Tökmindegy.Ez aztán nagyon korrekt!Utánna próbálam megkérdezni mi a bajod,mindenki hallotta csak Te nem voltál hajlandó válaszolni.Ha már ilyen s....-nem jellemezlek inkább,de legalább mond meg mi a bajod!!Amúgy régebben nem voltál ilyen-de most "elvagy" úgylátszik.Mindenesetre ez a játékmód számomra nem tûnik korrekt dolognak-igaz nem tudom az okát-de megmondom õszintén nem is érdekel! Saját csapaton belül igy ne gyilkoljuk már egymást.Ha kérhetek tölled ilyet.Köszönöm

liquivent
Én benne lennék egy üres szerveres gyakorlásban. Úgyis csak nagy ritkán tudok ellened repülni. 😛 Az pedig jó gyakorlás, ha nem egy amatõr ellen megy az ember.

Carlos HUN
Nembaj elvoltunk az a lényeg 😊

Alien69
Carlos, ha ellenem vagy, és rajtam akarsz gyakorolni, szólj elõre. Elmegyünk egy üres szerverre, és mehet, de rankeden nem annyira jó egymást gyepálni, mert más is beleszól. Pl walker, apc.<#ejnye1><#alien2> Úgy meg nem kaland, hogy lebénitanak, Te meg szüretelsz. <#csodalk><#idiota>

Alien69
De dolgozom! Na jó, bent vóttam a mókahelyen.<#alien> Nem sokára mekk.<#eljen><#gonosz1>

ColdFire
BT-sek go TS, aztán küldjük, mert unatkozok 😄

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

kBagyula
Sok a duma! Gyere inkább játszani! <#integet2><#hehe><#hehe><#taps>

Alien69
Csak az volt a furcsa, hogy ha spottolják a helit, akkor azt hamarabb észre veszem. Fõleg, ha rendszeressen spottolják, mert akkor ugye "érzem", hogy zavarja õket.<#zavart1>

Csapaton belül mi is vitáztunk, hogy most a commander vajon mit akar tõled. Fõleg, hogy a kick kísérlet ellened nem sokkal korábban volt. Aztán megszavaztuk, hogy gyilokra szólít.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

Alien69
Igenigen, emléxem.<#worship> Ilyenkor "rebegek" pár köszönömöt.
Azt a beírást nem teljessen értettem, mert ugye, úgy kezdõdött, hogy "alien", csak azt nem tudtam, hogy nekem szól, vagy ellenem.<#conf> Minden esettre, elmentem az ellen titánjához, és volt ott egy gunship. Szerencsére, nem vett észre, illetve, túl késõn.<#alien><#alien2>

Nem fáradság, sõt. Túlélés.
Kifejezetten jól esett, amikor suezen beszorultam a 4. silóhoz két apc miatt (medic voltam), megjelöltem õket, majd kellemes hang <#violent>, két apc tropa és mint aki jól végezte a dolgát továbbálltál. Egyébiránt tényleg jól végezted <#worship>
Ha jól emléxem valamelyik körben (talán shuhia-n) még a commander is szólt, hogy le kéne lõni az ellen gunship-et. <#nyes>

Alien69
Hát, azért csak nem szivatom halálra a klántársaimat! Ezen kívül, ez nekem nem buli, mert alig kapok valamit érte (illetve, mégse magyarszkíj vótt). <#wow1> Csak a másodpilótának éri meg, igaz, Neki maximálissan, mert normál esetben ilyen arányok elérhetettlenek (35 kill felett akár, és "pár" elhalálozás), kivéve, ha beül valaki a titán ágyui mögé, és lövöldöz lefele (tudjuk, kirõl beszélünk).<#nyes><#alien>

H2
hát a <#kocsog> holland amikor xszer vadászott le titántámadás közben a hátsó platformról, na akkor már emlegetve volt az anyukája! de rendes voltál Alien, elvited a onnan! köszi

hTW|&#174;

Alien69
THX!<#worship> Azért csapatjáték, hogy segítsük egymást. Ha veszitek a fáradtságot, hogy jelölitek az ellenfelet, akkor tudok segíteni. Mivel egy medic éppenséggel gyalogossan nem sokat tud kezdeni egy páncélos jármûvel. Ha pedig a gunshippet jelölgeti valaki, annak külön örülök. Az utcsó warrunkon is itt bukott meg a dolog. Az ellenfél folyamatossan kihasználta a légvédelmi kütyüket (telepítetteket, és a SAAW-ot, és erre elég 1-2 ember), és folyamatossan "pittyegtem". Aztán, elég hamar jött az ellengunshipp, és ennyi. Nálunk sajna, nem elég hatékony a légvédelem (már klánon belül). Bár, némelyik warron pl nagyon sok jelölést kaptam, és így hatékonyat tudtam segíteni a többieket.

Tegnap egy holland (NL jelölést használta) pl másodpilóta volt melettem. Rendszeressen "átengedte" a vezetést, és Õ meg "csak" szüretelt.<#violent><#nevetes1>

azért kössz mindent!
Elmenti csak éppen az EA master szerverére, nem a saját gépedre. Itt nincs olyan savegame, amit erre a célra használni lehet. Minden alkalommal fellép a netre a játék és ellenõrzi a játék tisztaságát, majd betölti a rangot, barátok listáját ilyesmi.

El tudom képzelni, hogy vannak "okosságok", amivel lehet single-ben is valamit kavarni, de itt mindekinek eredeti a gém és a szabályzat is morcos ilyenért, szal ha van, magadnak kell megtalálnod.

De ezek a cuccokat nem menti el??
Mert ha igen akkor valaki küldhetne mentést,és akkor tudnák én is játszani vele!!Help!!!!!!!!!
a játék nem eredeti
De ezek a cuccokat nem menti el??
Mert ha igen akkor valaki küldhetne mentést,és akkor tudnák én is játszani vele!!
Kössz!!
Már kérdezték a srácok, hogy eredeti-e a játék. Nem válaszoltál.
Ha eredeti, akkor válaszd ki a multiplayer módot, keress egy szimpatikus szervert és ahogy Tamas írta: "... játszani kell , relative jól, ezáltal pontokat szerzel..." A játékban elért pontokkal tudsz rangot lépni és új fegyvereket, képességeket megszerezni. Itt elég sok infot találsz (sajnos angol) A multiban megszerzett dolgokat aztán már tudod a single-ben is használni.
Ha nem boltból van a cucc, akkor sajnos nem fog menni a dolog. Ez a játék kifejezetten multira van kihegyezve. A single csak arra jó, hogy kicsit gyakorolj, ott nem lehet pontokkal rangot ill. plussz cuccokat szerezni.

Single playerben nem is lehet megszerezni a fegyvereket meg ilyeneket??
nem lehet..ha origi játékod van akkor tudsz multiplayerezni ranked szervereken, és ott lehet.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

<#sir> ez gáz.
Itt megtalálod a progit. Telepít, game hozzáad, update.

Ui.: amúgy ne fenyegess <#eplus2>

Hali! Hol lehet beváltani a Battlefield 2142-ben a pontokat??
Help
tojas1
Szeva!!

Valaki legyen olyan Kedves és mondja meg,hogy honnan tudom leszedni a Punkbuster frissítést.
Újra lett instalálva a gépem és az a F.SZ kolegám rossz partíciót formatált 100GB TÖRÖLVE<#rinya><#falbav><#ijedt><#kuss>
és köztük volt az is meg még sok minden más

Köszönöm

Este azért fent leszek

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

És hol lehet beváltani a pontokat??
Single playerben is lehetséges??
pityu1973
Konkrétan nem arra gondoltam hanem ahol a lábjegyzet van ott nem látszik a bf-es neved, de látom mem vagy egyedül vele. Csak azért vettelek bele mert te is reagáltál a Levi üzenetére!
De ne foglalkozz vele lehet hogy tényleg beittam <#pias><#nevetes1>a lényeg a LEVI-nek szól.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

tamas76
nagyon rövid leszek és tárgyilagos, játszani kell , relative jól, ezáltal pontokat szerzel amiket beválthatsz idõközönként okos dolgokra<#idiota><#idiota>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

tamas76
az msn-en belül lehet nyomulni, bombaizével meg kõkirakóizével...asszem....<#zavart1><#zavart1>lehet arra gondolt....

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Sziasztok!
Nem tudjátok,hogy a battlefield 2142-ben patch-ekkel feltelepítve hogyan lehet megszerezni a fegyvereket,gránátokat stb.???
Nos igen. A trumpf már foglalt volt <#schmoll2>, a utótagot sokalltam itt egy kicsit. Így lett trumpf1.

pityu1973
Figyelj Levi nem igazán értjük, de fejsd ki légy szives bõvebben amire céloztál.
Itt a forum tagjai gyakorlatilag majdnem mindennap találkozik a játékon belül is.
Nem MSN-en jelõlgetjük egymást hanem a BUDI-listán, a játékbani nick nevét legtöbb emberkének látod a nevénél (trumpf1 ???<#confused>) onnan csemegézhetsz!
De szolj ha én értettelek félre lehet beittam <#pias><#pias><#zavart2><#wilting>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

ColdFire
te se vagy láma, te fõleg nem 😄DD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Biztos ingyennet vagy ajándék gém lesz vagy <#nemtudom>

pityu1973
<#conf>

Hello ha valaki akar neten nyomulni akkor vegyen fel msn-en (ha akar):[email protected]
Nem. Én vok, hogy nem vigyáztam jobban.