Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
hTW|®
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
A többi meg majd alakul, hogy mikor...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
(na, azért összehozjató egyszer, ha nincsen war) <#alien2>#alien2><#crazya>#crazya>
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Azt a beírást nem teljessen értettem, mert ugye, úgy kezdõdött, hogy "alien", csak azt nem tudtam, hogy nekem szól, vagy ellenem.<#conf>#conf> Minden esettre, elmentem az ellen titánjához, és volt ott egy gunship. Szerencsére, nem vett észre, illetve, túl késõn.<#alien>#alien><#alien2>#alien2>
Kifejezetten jól esett, amikor suezen beszorultam a 4. silóhoz két apc miatt (medic voltam), megjelöltem õket, majd kellemes hang <#violent>#violent>, két apc tropa és mint aki jól végezte a dolgát továbbálltál. Egyébiránt tényleg jól végezted <#worship>#worship>
Ha jól emléxem valamelyik körben (talán shuhia-n) még a commander is szólt, hogy le kéne lõni az ellen gunship-et. <#nyes>#nyes>
hTW|®
Tegnap egy holland (NL jelölést használta) pl másodpilóta volt melettem. Rendszeressen "átengedte" a vezetést, és Õ meg "csak" szüretelt.<#violent>#violent><#nevetes1>#nevetes1>
El tudom képzelni, hogy vannak "okosságok", amivel lehet single-ben is valamit kavarni, de itt mindekinek eredeti a gém és a szabályzat is morcos ilyenért, szal ha van, magadnak kell megtalálnod.
Mert ha igen akkor valaki küldhetne mentést,és akkor tudnák én is játszani vele!!Help!!!!!!!!!
Mert ha igen akkor valaki küldhetne mentést,és akkor tudnák én is játszani vele!!
Ha eredeti, akkor válaszd ki a multiplayer módot, keress egy szimpatikus szervert és ahogy Tamas írta: "... játszani kell , relative jól, ezáltal pontokat szerzel..." A játékban elért pontokkal tudsz rangot lépni és új fegyvereket, képességeket megszerezni. Itt elég sok infot találsz (sajnos angol) A multiban megszerzett dolgokat aztán már tudod a single-ben is használni.
Ha nem boltból van a cucc, akkor sajnos nem fog menni a dolog. Ez a játék kifejezetten multira van kihegyezve. A single csak arra jó, hogy kicsit gyakorolj, ott nem lehet pontokkal rangot ill. plussz cuccokat szerezni.
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Itt megtalálod a progit. Telepít, game hozzáad, update.
Ui.: amúgy ne fenyegess <#eplus2>#eplus2>
Help
Valaki legyen olyan Kedves és mondja meg,hogy honnan tudom leszedni a Punkbuster frissítést.
Újra lett instalálva a gépem és az a F.SZ kolegám rossz partíciót formatált 100GB TÖRÖLVE<#rinya>#rinya><#falbav>#falbav><#ijedt>#ijedt><#kuss>#kuss>
és köztük volt az is meg még sok minden más
Köszönöm
Este azért fent leszek
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Single playerben is lehetséges??
De ne foglalkozz vele lehet hogy tényleg beittam <#pias>#pias><#nevetes1>#nevetes1>a lényeg a LEVI-nek szól.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Nem tudjátok,hogy a battlefield 2142-ben patch-ekkel feltelepítve hogyan lehet megszerezni a fegyvereket,gránátokat stb.???
Itt a forum tagjai gyakorlatilag majdnem mindennap találkozik a játékon belül is.
Nem MSN-en jelõlgetjük egymást hanem a BUDI-listán, a játékbani nick nevét legtöbb emberkének látod a nevénél (trumpf1 ???<#confused>#confused>) onnan csemegézhetsz!
De szolj ha én értettelek félre lehet beittam <#pias>#pias><#pias>#pias><#zavart2>#zavart2><#wilting>#wilting>
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.