Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szegény Alien-t is felbosszantotta egy f@sz. No meg minket is, mert leparkolt a gunship helyére a csapatszállítóval és nem mozdult. <#boxer>#boxer> Beszáltunk, kiszáltunk, lõttük go go-ztunk, de nem mozdult. Kösz a figyelmeztetést Alien <#eljen>#eljen>.
Aztán volt még valami, mert eccer csak Alien közölte elég baljós hangon, hogy ne szálljunk be mellé a csapatszállítóba, mert villámlátogatás lesz belõle <#eplus2>#eplus2> Annak nem láttam a végét, csak sejtem.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
na azért ez már gusztustalan! commanderes csalás...
http://images.netbag.hu/20070619/13132997358.png
ez legalább érdekes volt, na de akkor is a k...nyukat!
http://images.netbag.hu/20070619/13133019626.png
hTW|®
A súlyoknak annyi értelme van hogy ki mit szokik meg ,mi a kényelmes neki. volt nekem egy egerem ami olyan könnyü volt mintha papirból lenne ,egyszerûen nem tudtam megszokni ,szeretem ha van súlya, valakinek meg a könnyü a jó.
www.czekoart.hu
Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB
Hozzáteszem, hogy a dpi állítgatás nálam nem mûködött játék közben a gyári driverrel 😞 <#lama>#lama> Le is szedtem. Hiába váltottam a gombbal nem változott. Pontosabban az elsõ gombnyomás után beállt valahova (most nem emléxem melyik "végállásban" világított a led) oszt se tovább. Azóta újradobtam a gépet majd teszek egy újabb próbát.
A súlyok tényleg nem sokat érnek.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
klegeny néven vagyok fennt ha jól emlékszem😄
www.czekoart.hu
Node mi is a játékbeli neved? Gyühet privibe is, ha nem páblik.
<#mf1>#mf1><#hehe>#hehe>
amugy 1 fokkal se lettem jobb mint a régi 500 forintos logitech egeremmel vszont a + 4 gomb pozitív...
Clark addict
<#worship>#worship><#szeret>#szeret><#taps>#taps>
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
[/img]
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
[/img]
A hétvégén kiprobáltam egyet vegyes tapasztalatokkal. Ami mellette szól az a kisúlyozhatóságam ami nekem nagyon feküdt a fogása csak kicsit volt jobb mint a mostanié habár a zongorista hosszúságú ujjaimnak nagyon nehéz jó fogású egeret találni a dpi állítása amit csak hardveresen teszteltem azt a mostani nyerte 5 fokozatban 600-2000-ig. A zsinorja is vastagabb de némi asztal rendezés után már nem okozott problémát. A lézeres optikának köszönhetõen egy nagyon gyors egér, de sajna meg vannak ennek is a hátrányai a pontos és hirtelen célzásokhoz, de a késeléshez valóban tökéletes. Nálam egy egy az eredmény te csak a tesztek alapján az árban viszont pofátlanúl drága a tudásához képest.
Az összehasonlítást egy Trust 15080 as tipusú predador gamer ledes egérrel végeztem aminek az ára kb 5-e bruttó asszem!
Na jó most már befejezem tiszta Prohardware lett a forúmból <#nevetes1>#nevetes1>, ki ne dobjátok a G5-ös egeret ez is csak magán vélemény<#email>#email>.
Mellesleg mi van akkor, ha én nem növekvõ/csökkenõ sorrendbe szeretném beállítani a DPI-t, hanem össze-vissza?
Nekem bf2ben tökéletes volt a TV rakéta...
Azért adták azt a szoftvert hozzá hogy novekvo,csokkeno sorendbe állitsd az egernek a DPIjet...
GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit
Az egerekre visszatérve: Még soha nem éreztem semmit annyira ablakon kidobott pénznek, mint azt a kb. 15000 Ft-ot, amit a G5-re költöttem...
1) Az egér már önmagában is nehezebb volt, mint a korábbi egerem, tehát el lehet képzelni, hogy mennyi hasznát vettem a beépíthetõ súlyoknak...
2) A mérete is nagyobb volt, így szokatlan volt a fogása is. Mondjuk ez minden új egérnél felmerülõ probléma, de én mégis azt várnám egy vagyonba kerülõ egértõl, hogy minden elsõ fogásra fasza legyen.
3) A középsõ gombot nagyon nehéz benyomni, a szélsõ meg nem esik kézre...
4) A DPI felbontást nem lehet tetszõleges sorrendben állítani.
5) A BF2-ben a TV-rakéta meghülyült tõle.
Az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a görgõje jobbra-balra dönthetõ, de összességében én azt mondom, hogy a nagy "gamer egér", mindenre alkalmas csak játékra nem... azt is mondhatnám, hogy egy kalap szart sem ér. Most édesanyám használja internetezésre, arra tökéletesen megfelel...Én meg vettem magamnak egy "noném szart" a G5 árának töredékéért, ami a célnak tízszer jobban megfelel.
Szóval csak óvatosan ezekkel az agyonhájpolt egerekkel! Ugyanis nem minden arany, ami fénylik, legalábbis nem mindenki szemében. Persze ez csak az én magánvéleményem, de én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy mielõtt bárki is megvenne egy ilyen egeret, mindenképpen próbálja azt ki, nehogy pofára esés legyen a vége.
Egy tesztkártyát szerezzél és azzal próba lehetõleg gyorsabbat!
Nem tudtam hogy ezt is játéknak hívják!
De szóljatok ha így kell mostmár játszani lehet lemaradtam valamirõl....<#confused>#confused>
nO0b Diary
A vége elég komoly, amikor megy a sok Mmmmmm.
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
NE csesszetek ki ennyire velem help plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.
xfire-je akinek van irja már le lszi hogy mien nickkel ,vagy játékban vegyetek fel
www.czekoart.hu