Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tegnap az afférok napja volt.
Szegény Alien-t is felbosszantotta egy f@sz. No meg minket is, mert leparkolt a gunship helyére a csapatszállítóval és nem mozdult. <#boxer> Beszáltunk, kiszáltunk, lõttük go go-ztunk, de nem mozdult. Kösz a figyelmeztetést Alien <#eljen>.
Aztán volt még valami, mert eccer csak Alien közölte elég baljós hangon, hogy ne szálljunk be mellé a csapatszállítóba, mert villámlátogatás lesz belõle <#eplus2> Annak nem láttam a végét, csak sejtem.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

uHs Gerzson
Látom itt is megvan ez a bug nem csak bf2-ben <#idiota>

Asus P8H67-M Pro, Intel i5 2500k, 4GB RAM, Asus 560 GTX Ti Az alkohol az ember legnagyobb ellensége aki elfut az ellenségtől az gyáva. Astra-t vezetek. És?

kBagyula
Ez a tegnapi affér? Kár, hogy csak hallgattam az eseményeket TS-en és nem láttam. Az a gyerek csinálta aki benn volt a falban?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

H2
omg

<#violent>

hTW|&#174;

H2
<#lama><#lama><#banplz>

na azért ez már gusztustalan! commanderes csalás...

http://images.netbag.hu/20070619/13132997358.png

ez legalább érdekes volt, na de akkor is a k...nyukat!

http://images.netbag.hu/20070619/13133019626.png

hTW|&#174;

Kovács legény
nekem mx518 am van és ennél jobb egér nem kell nekem ,kényelmes ,teli van gombokkal és 6 dpi beállitás van rajta.
A súlyoknak annyi értelme van hogy ki mit szokik meg ,mi a kényelmes neki. volt nekem egy egerem ami olyan könnyü volt mintha papirból lenne ,egyszerûen nem tudtam megszokni ,szeretem ha van súlya, valakinek meg a könnyü a jó.

www.czekoart.hu

pIIrash
Ritka ronda egy egér! <#szomoru1> De nem a a lényeg, hogy szép legyen hanem, hogy jól lehessen vele aprítani az ellent! <#nyes>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Nekem is G5 van és tecc.
Hozzáteszem, hogy a dpi állítgatás nálam nem mûködött játék közben a gyári driverrel 😞 <#lama> Le is szedtem. Hiába váltottam a gombbal nem változott. Pontosabban az elsõ gombnyomás után beállt valahova (most nem emléxem melyik "végállásban" világított a led) oszt se tovább. Azóta újradobtam a gépet majd teszek egy újabb próbát.
A súlyok tényleg nem sokat érnek.

kBagyula
Inkább kihagyom a spyware progikat, mégha hasznosnak is tûnnek látszatra. Nekem a 2142-be beépítettel sem volt soha semmi bajom.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Twetr0x
Egér témához hozzászólnék: Én 2005 December óta egy G5-öt nyúzok, és mivel nincs más gaming egér tapasztalatom, ezért azt tudom mondani, hogy nekem teljesen bevált. Snipereléshez 400dpi lövöldözéshez 800dpi röpködéshez 2000dpi. Kisúlyozásnak sok értelmét én sem látom, de azért bepakoltam a kis súlyokat.<#beka2> Mondjuk azért valami razerre beruháznék.<#nevetes1>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Igen beépítve is megtalálható a játékban, de mi Papóval kínlódtunk, nem tudtuk felvenni egymást. Miután felrakta a Comrade nevû progit a telepítõ lemezrõl, simán létrejött a kapcsolat. Sõt õ az egyetlen, akinél már a windowsban látom, hogy milyen szerveren játszik, és mi a pingje. Érdekes. Ha a játék buddy list-jére veszel fel valakit, akkor a Comrade-ban is megjelenik. Amíg Papó fel nem rakta, addig õ látott mindenkit, akit felvett, de õt nem látta a másik (a játékban a buddy listben). Röviden ennyi. Nem tudom másnak milyen tapasztalatai vannak... De azóta volt már pöccs, lehet nincs meg ez a hiba.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

kBagyula
estére felveszlek.

Kovács legény
oanom van ,de az alapból benne van a játékban nem? nah mindegy😄
klegeny néven vagyok fennt ha jól emlékszem😄

www.czekoart.hu

kBagyula
Elvtárs? <#idiota><#miaz> A buddy listeden lévõ arcokat mutassa meg, hogy azok épp onlányok, vagy nem. Olyan mint az xfire.
Node mi is a játékbeli neved? Gyühet privibe is, ha nem páblik.

Kovács legény
mijaza comrade?

www.czekoart.hu

kBagyula
Így jó:

<#mf1><#hehe>

PartyService
áhh akkora szar ez a fórum...

Clark addict

PartyService
faxa én is diamondback-el tolom, meg hozzá 1 mantis 😉

amugy 1 fokkal se lettem jobb mint a régi 500 forintos logitech egeremmel vszont a + 4 gomb pozitív...

Clark addict

H2
így is van! 518as rulez, a tesztben is második!!! <#email>

hTW|&#174;

sanzik
egérteszt

amúgy én meg az mx518-at ajánlom <#eljen>
kBagyula
Lemaradt a TÉK! <#hehe>

kBagyula
<#eljen>

<#worship><#szeret><#taps>

KLegény telepícccsed fe a Comrade nevû cuccot a játékkal 1ütt. Úgy lesz az igazi. És utána láthatsz mindenkit. Nekem megy az XFire is mint látod, de ide ez kell.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

egyedül az a hármaslövetû gomb felesleges rá szvsz

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

hehe, ez az egerenytyû szerintem is rendben van, ennyi pénzért meg pláne..vannak programozható gombok, nem csinál hülyeségeket, és tényleg gyorsan reagál.

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

pityu1973
Durván néz ki nem mondom olvasni is lehet mellette <#eljen>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Alien69
Én maradok a jól bevált RAZER DIAMONDBACK -omnál! POWA!!<#alien><#taps>

pityu1973
na talán most <#smile>
[/img]

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
Na itt egy kép a mostaniról egyelõre ez viszi nálam a pálmát míg nem találok egy jobbat! A G5-tõl csak az árát sajnálom<#rinya>.
[/img]

pityu1973
Mielõtt összevesznétek az egeren hallotunk pro és kontra véleményeket.
A hétvégén kiprobáltam egyet vegyes tapasztalatokkal. Ami mellette szól az a kisúlyozhatóságam ami nekem nagyon feküdt a fogása csak kicsit volt jobb mint a mostanié habár a zongorista hosszúságú ujjaimnak nagyon nehéz jó fogású egeret találni a dpi állítása amit csak hardveresen teszteltem azt a mostani nyerte 5 fokozatban 600-2000-ig. A zsinorja is vastagabb de némi asztal rendezés után már nem okozott problémát. A lézeres optikának köszönhetõen egy nagyon gyors egér, de sajna meg vannak ennek is a hátrányai a pontos és hirtelen célzásokhoz, de a késeléshez valóban tökéletes. Nálam egy egy az eredmény te csak a tesztek alapján az árban viszont pofátlanúl drága a tudásához képest.
Az összehasonlítást egy Trust 15080 as tipusú predador gamer ledes egérrel végeztem aminek az ára kb 5-e bruttó asszem!

Na jó most már befejezem tiszta Prohardware lett a forúmból <#nevetes1>, ki ne dobjátok a G5-ös egeret ez is csak magán vélemény<#email>.

Már hogy lenne hülyeség,ha pusztán azt írtam le, amit saját magam tapasztaltam? Ha Te mást tapasztaltál, akkor szerencsés vagy.

Mellesleg mi van akkor, ha én nem növekvõ/csökkenõ sorrendbe szeretném beállítani a DPI-t, hanem össze-vissza?
pIIrash
Én a Logitech MX400-at tudom ajánlani. Van egy másik új A4Tech NB90-em. Annak a formája is pont olyan, mint a G5-é. Abból kiiundulva nem vennék soha G5-höz hasonló egeret. 1 nap folyamatos játékkal sem tudtam megszokni. Pedig ebben nincsenek is súlyok. Nem is lehetne, mert agyonvágna az áram! 😄

sry de amit leirtal az szerintem hulyeség!
Nekem bf2ben tökéletes volt a TV rakéta...
Azért adták azt a szoftvert hozzá hogy novekvo,csokkeno sorendbe állitsd az egernek a DPIjet...

GIGABYTE GA-890 AMD Phenom II 945 KINGSTON 4096Mb DDR3 1333Mhz SAPPHIRE HD5850 1GB GDDR5 SAMSUNG 1TB THERMALTAKE V3 Black Edition CHIEFTEC CTG-500-80P 500W Windows 7 Home 64bit

Nem sûrûn járok erre, így egy kicsit megkésve szólnék hozzá az egértémához. Olyannyira nem sûrûn, hogy most írok ide elõször, úgyhogy itt is üdvözlök mindenkit!

Az egerekre visszatérve: Még soha nem éreztem semmit annyira ablakon kidobott pénznek, mint azt a kb. 15000 Ft-ot, amit a G5-re költöttem...
1) Az egér már önmagában is nehezebb volt, mint a korábbi egerem, tehát el lehet képzelni, hogy mennyi hasznát vettem a beépíthetõ súlyoknak...
2) A mérete is nagyobb volt, így szokatlan volt a fogása is. Mondjuk ez minden új egérnél felmerülõ probléma, de én mégis azt várnám egy vagyonba kerülõ egértõl, hogy minden elsõ fogásra fasza legyen.
3) A középsõ gombot nagyon nehéz benyomni, a szélsõ meg nem esik kézre...
4) A DPI felbontást nem lehet tetszõleges sorrendben állítani.
5) A BF2-ben a TV-rakéta meghülyült tõle.

Az egyetlen pozitív tulajdonsága, hogy a görgõje jobbra-balra dönthetõ, de összességében én azt mondom, hogy a nagy "gamer egér", mindenre alkalmas csak játékra nem... azt is mondhatnám, hogy egy kalap szart sem ér. Most édesanyám használja internetezésre, arra tökéletesen megfelel...Én meg vettem magamnak egy "noném szart" a G5 árának töredékéért, ami a célnak tízszer jobban megfelel.

Szóval csak óvatosan ezekkel az agyonhájpolt egerekkel! Ugyanis nem minden arany, ami fénylik, legalábbis nem mindenki szemében. Persze ez csak az én magánvéleményem, de én mindenképpen azt tanácsolnám, hogy mielõtt bárki is megvenne egy ilyen egeret, mindenképpen próbálja azt ki, nehogy pofára esés legyen a vége.
pIIrash
A profik a kezdõket útálják, .. a kezdõk a meg a profikat 😄 Errõl szól ez az egész!

Alien69
Szerintem, ez egy dolog. Tegnap K1ng-el repkedtünk. Szokásos, titán hátulját tisztogattuk, aztkán kirakták King-et, spawnkempért. Persze, csak részben jogos, de ez más kérdés. Visszajött, mentünk tovább, gyilkolásztunk. K1ng lelépett, maradtam egyedül. Ismét eljutottam a titánunkhoz, és mielött beesett volna egy csávó a felsõ likba kirakétáztam. Mondanom se kell, kb fél perc mulva engem is dobtak, az idióták. Nem tudnak játszani, ezért könyebb kirakni azokat, akik útban vannak, mint megtalálni ez ellen a megoldás(oka)t.<#falbav><#duhos2><#alien2>

kBagyula
Mi a játékbeli neved KabeLegény? (enyimé az ami a logómban van) 😄

kBagyula
XDDDDDDD

pityu1973
Copy-zd ki a hiba üzit, segíts, hogy segíthessünk!

pityu1973
Biztos hogy elég a gép igényed?

Egy tesztkártyát szerezzél és azzal próba lehetõleg gyorsabbat!

pityu1973
Ez mi?
Nem tudtam hogy ezt is játéknak hívják!
De szóljatok ha így kell mostmár játszani lehet lemaradtam valamirõl....<#confused>

hy van egy gondom tegnap megszereztem a gamet akarok multizni azt kiirja hogy nincs internetem vagy valami ilyesmit(offline) és igy nemtok multizni valami segitség?
pIIrash
Csak linkelni felejtettem el. 😛 LOL- Nem hiába. Meleg van4
nO0b Diary

pIIrash
Ezt érdemes megnézni. Sajnos az eleje mostanság túlzottan is jellemzõ!
A vége elég komoly, amikor megy a sok Mmmmmm.

Esetleg valami tûzfal beállítás?

Twetr0x
KAIN nem egy nagy játékos... Mielõtt lejön a titán pajzsa, úgy szerez pontokat, hogy commanderként fekszik, kiad egy parancsot, aztán csõ...(<#lama>) Amikor meghal a titán pajzsa, akkor általában kijön a tetõre APM-el és Lamberttel védeni. 2x is megvolt, nem nagyon tud magára vigyázni<#violent>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Most komolyan senki nem tud segíteni a témában hogy nem megy a game???

NE csesszetek ki ennyire velem help plssssssssssssssssssssssssssssssssssssss
ColdFire
buddy listet használok(lunk)

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Kovács legény
amugy letötikéztem a peccsetés felisraktam végre. ügyi vótam😊 mostmár elõfordulok én is majd szervereken.
xfire-je akinek van irja már le lszi hogy mien nickkel ,vagy játékban vegyetek fel

www.czekoart.hu

Kovács legény
ez még mindig nem tul magyaros😉

www.czekoart.hu