Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kolbi870315
Ez a szarakodás meg a PB....<#falbav><#falbav><#falbav><#falbav>Az EA bekaphatja. <#mf1><#mf2><#boxer>

BF2142:kolbi, kolbi01

kolbi870315
az a legpoénosabb, hogy reggel felmentem és a 70 emberbõl 4 volt csak.
Mondom kilépek és vissza hátha csak meghülyült.
Mire visszamentem már 1 se maradt😊

czky
Nekem csak néhány ember tûnt el!
Azért mindenesetre gratula az EA-nak!<#wilting><#duhos2>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

papo21
jah nekem is eltünt!!! remélem nem kell ujra mindenkit felvenni!!!

pTD-hU ptdclan.hu

kolbi870315
miért van az hogy eltünt a budylistemrõl mindenki?
mindegy.
ha gondoljátok vegyetek fel megint
BF2142:kolbi

PartyService
átülögetõs dolog itt is müködik, psze játmûvek ellen nem nagyon lehet, de kommander cuccosait simán ki lehet szedni ugy h ne zuhanj le 😛

Clark addict

Alien69
Sorry Carlos, elszált az agyunk.<#worship> Az a kör nagyon gáz volt. A vége elött le is léptem, mert egyszerûen még játszani se lehetett. A titánunk fenekénél voltunk egy kicsit nyugalomba, részben kempelhettük a titánunkat, de folyamatossan befogtak minket, és ránk akartak ugrálni. Nagynehezen kitérõ manõvereket sikerült végrehalytani, erre alulról lebénitottak, Te meg hátulról leszedtél minket. Úgy kezdõdött, hogy nehezen indultunk, mert más ült be a gunner helyére, mint azt mi elképzeltük. Kiszált, erre alig "léptünk ki", már kaptuk az ellengenya lövéseit. Aztán teljessen bezártak minket a sok kemper. Felhozták az egyik walkert is, meg vagy 2 tankot, sorolhattnám. Ráadásul a hülye kommanderünk a titánunkat oda vitte az ellentitánhoz, amit valszeg soha se fogok megérteni, mert ez a lámaság magasiskolája.<#falbav><#boxer> Papó begorombult, azért nyomta a kiszavazást, mert pont Te hiányoztál még a nyakunkba, hogy hátulról szedegess le, amikor ráadásul mozdulni se tudtunk. <#nemtudom>

Kovács legény
készülsz a pótvizsgára?<#mf1>

www.czekoart.hu

ColdFire
nem nagyon tudok most jaccani, nyari szunet van 😄DDDD

Az embereknek 10 fajtája van. Aki megérti a binális kódolást és aki nem. Think. Aim. Fire.

Alien69
Ez sokkal jobban csapatjáték. Az az oldal esélyesebb, amely jobban tud csapatban dolgozni. Természetessen, a skilles emberek egy anti csapatban is jól szerepelhetnek (ha hagyják õket kibontakozni), de a végeredményben a csapatszellem a nyerõ (nagyrészt). Egyedül több pontot szerezhetek, elvileg, de ha jó a csapatom, ammor igaziból másodpilótával a frankó a dolog. Fõleg a kill/dead arányban látható ez, mert mondjuk egyedül sûrübben halálozok, az esetek többségében, mint ha van lövészem, mert ugye, kisegítjük egymást, ha baj van. Azt szeretem, ha a többi csapattársam gondolkodik, és nem sajnálja azt a pár pontocskát mondjuk tõlem, vagy a gunneremtõl. Tehát, akkor jó a csapat, ha jelölgetik az ellenfelet. Hiszen aki lent van, annak nem mindegy, hogy esettleg meghal egy siló behúzása elött, vagy behúzza, és mehet tovább. Mindössze annyi, hogy megjelöli a felé közeledõ jármûvet, és ha éppen úgy alakul, akkor érkezik a segítség is. <#alien2> Csak ehhez csapatszellem szükséges, ugyebár.<#worship><#nemtudom> Illetve, esettleg arra is érdemes gondolni, hogy mondjuk Te is szerettnél a másodpilóta/pilóta helyére ülni, és mennyivel jobb, ha segítenek Neked is majd (bár erre kevesen gondolnak). <#alien><#papakacsint>

Most már minden világos.<#worship>Csak az elõbb idézett mondatodból én arra következtettem, hogy itt is úgy mennek a dolgok, mint a BF2-ben. (Ott tudniillik egyedül általában eredményesebb az ember, mint lövésszel.)
kBagyula
úgy, hogy ez nem a büfi2. kicsit mások az erõviszonyok, van esélye mindenkinek mindenre, jószerivel az ügyesség/tehetség vagy skill számít. az eszközök mind adottak, használni kell megtanulni jól õket. <#pias><#smile>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Alien69
Nem tudom, mit nem értesz, sorry. Ha repültél velem mondjuk egy jó kört, akkor tudnád a választ.<#whatever> Ha van lövészem, és mondjuk magyarszkíj, fõleg ha buddy listás, akkor a találatok nagy részét Õ halássza le! Én max besegítek, bár ez is változó, természetessen van, amikor a lövészem pl lesebzi a céljármûvet, én meg beviszem a kegyelemdöfést, de nagyrészt ez fordított. Én ilyenkor a pontokat a segítségnyujtás miatt kapom, vagy mondjuk siló foglalásnál én kapok kettõt, a társ csak egyet. Gyalogosokat szinte kizárólag a lövészem szedi, én max a szájába rakom a célpontot, nehogy mellé lõjön (vagy lekoccolom az ellenfelet, egy koki a fejre, és csá, ezek a roadkill pontjaim).<#worship>
Ha viszont egyedül repkedek, és nagy mákom is van, akkor az összes célponton egyedül osztozom, csak éppen a kisebb tûzerõ miatt kisebb a hatásfokom is, pl egy walkert nem szedek ki csak a rakétáimmal, ha teljessen ép.<#eplus2><#alien>

Ha nem lehet, akkor viszont nem értem az elõbb idézett mondatodat. Miért vagy képes egyedül jobb eredményre, mint lövésszel?<#nemtudom>
Alien69
Akkor az itt is müxik. Csak éppen közben lezuhansz. Ergo, célozni felesleges. Bár eddig még így nem próbáltam, csak egyszer (már levegõböl).
Itt úgy mûködik ez igaziból, hogy leszálsz a földre, megemeled a gép orrát, átváltasz másodpilótára, ott tv rakétára, kilövöd a rakettát, és imádkozol. Eltaláld a célpontot, ne vegyenek észre, stb...
Nekem rendszeressen összejön. Vagy megnyekkenek, de ez most más kérdés! <#alien2><#bee1><#beka3> Pár emberkének vannak ezzel kapcsolatban tapasztalata már. Egyes pályákon nagyon állatul lehet használni, csak rittkán, és nem igazán sokáig, mert ha felfedezik, akkor ugye gázos lehet a helyzet.<#vigyor1><#alien2>

kBagyula
Ühüm.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Alien69
Az meg mi?<#wow1><#conf> Az lenne, amikor a bf2-ben a pilóta gond nélkül átül a másodpilóta helyére, és onnan TVrakétázgat?<#fejvakaras><#ravasz1>

kBagyula
nem itt nem lehet olyat csinálni, mint a bf2-ben - hála az égnek.

Carlos HUN
Áhh 2 napja motorbalesetem voltt szerencsére sisak meg többi megvédett de bal lábam teljesen kész 😄 nem is naon tok rá állni mondjuk az a lényeg nem tört el csak megzuzodott 😊szóval most lesz idõm jáccani azis biztos

"Rendszeres a 35 kill, a másodpilótának. Ha egyedül megyek, az más, akkor rittkán a 45 is beugrik, esettleg egy kicsit több is"

Itt is lehet solozni?<#rolleyes>
czky
De van. Vedd meg!!!<#vigyor>

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

nem az😊 nincs rá meg oldás?😄
kBagyula
ugye eredetid van? mer' csak akkor tedd fel. 😛

reaper4
<#bohoc>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Hali!Ebbe lehet multizni mer akkor felrakom <#wink><#wink>
Alien69
Hát, pedig, ha az ellenfél nem túl erõs, vagy a mi oldalunk nem túl béna, akkor ez egy "mezei", átlagos kör! Rendszeres a 35 kill, a másodpilótának. Ha egyedül megyek, az más, akkor rittkán a 45 is beugrik, esettleg egy kicsit több is, ellenfél függõ (ha megfelelõ a másodpilóta, és a körülmények, akkor a kettõnk eredménye 60-70 kill kb). De, van, amikor elmenekülök egy szerverrõl, bár ez nagyon rittka. Csak akkor, ha az ellenfél erõs, és a mi oldalunk meg full láma, pl minden siló az ellenfélé, az összes walkerrel, tankal, apc-vel együtt, és mondjuk ráadásul valaki folyamatossan engem jelölget. No, ilyenkor arról a szarverrõl gyors iramban távozok, mert az nem kihívás, hogy egy egész sereggel próbáljam felvenni a reménytelen, és teljessen értelmettlen harcot. Pedig, nem vagyok egy nagyon gyáva tipus, nekimegyek a walkernek is, még egyedül is, ha a csapatérdek így kivánja meg.<#idiota><#ravasz1><#alien2>

pIIrash
Én az ezüstre hajtottam. Papo vezetett ... én meg írtottam az ellent. Õ nem is nagyn lõtt, csak ha épp elbénáztam a TV-t, ... (szokni kell még az új egeret). Meglett 18 kill egy elég rövidke körben.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Twetr0x
28 gunship kill kevés? Másodpilótaként jó hogyha 7 kör alatt megvan 28 kill<#szomoru1><#vigyor2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

F1rstK1ng
Jah végre Gold Badge abból is, jeeeeh, és THX <#eljen>

inaktív :C cu@bf3

Alien69
Pedig nem is volt olyan jó körünk! <#alien> "Csak" 28 killt sikerült rádsóznom abban a körben<#nemtudom><#awink>, sorry. <#szomoru1><#worship>

Twetr0x
Engem két repülõgépes kitüntetéshez segítettél hozzá<#worship><#buck><#gonosz2><#vigyor1>

Alien69
Ma K1ng-nek összehoztuk a 35 killt gunship-ben. <#violent><#eljen> Mellesleg, a 200. vagyok a gunship listán. <#kuss><#nezze><#alien><#vigyor1>

H2
egérpadból nekem ilyen kell!!!

CAMO

hTW|&#174;

ami viszont lol hogy ha egy nyamvadt bokorba fekszel be, akkor sok esetben nem tudsz kilõni, de befele persze simán lõnek..

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

kolbi870315
Én a Ligitech G7-et ajánlom és mellé a Razer mantis speed egérpadot.

H2
Logitechet mindeképp! Ha optikai akarsz akkor MX-518, ha lézer akkor G5-t vegyél. Fontos ám az egérpad is, hogy milyen felületen használod!

hTW|&#174;

hendrichharcos
Ez ok.Csak azt nem értem hogy én mért nem tudtam a helyére bemenni. Õ kijött annan és én be akartam menni a helyére de nem ment sehogy sem. Na ez az ami nem ok-meg a többi sem

Twetr0x
lol Nyelvtan ottvan... "Áttecõek"... Tanulok öcsémtõl?<#idiota>

Twetr0x
Falba bemenetel az csalás, kihasználja az objektumok rejtett hibáit, és "becsúszik" a falba. Ilyenkor bentrõl áttecõek az objetumok és át lehet rajta lõni, kívülrõl meg... Egyszer játszottam, és nem lehetett rendesen a titánon éledni, mert két <#kocsog><#lama>f@sz ott volt benn a falban.

hendrichharcos
Egyre jobb!Ma én is sok érdekességgel találkoztam-csak 1et emlitek.Várjuk a 2es konzolnál az ipséket látom a kütyün hogy felettünk van a szellõzõbe és irdatlanúl dobálja le a robbanóanyagot.Gondoltam várja az odaérkezõket-voltunk egy páran bent!Erre a manus bumm,mi meg nyekk.Meglepõ!Persze FFes pályán.Sokan nyomhatták a KÁINnal-meg az annyukba is nyomhatnának valamit-mert kialakult egy új stratégia.FFes pályán ma mind ezt csinálták.Titán felsõ rész,sniper robbanóanyag aztán jöhet a tüzijáték!Baromira élveztem.Komolyan olyanokat találnak ki hogy az már félelmetes.Na a falban lévõ emberkékrõl ne is beszéljünk.Csak azt nem tudom hogy én mért nem tudok oda bemenni ahova õ!!???Ma már ezt is próbáltam-nem sok sikerrel.Ja a lényeg-a csávó ráfutott a taposóaknára amit nagy gondossággal raktam le manus robban és továbbment,de nekem kiirta hogy megöltem.Nem értem én hogy-hogy csinálják ezeket!!De kezd elegem lenni az ilyen trükkökbõl.Még egy kérdés-AKKOR MOST MILYEN EGERET VEGYEK???Köszi a segitséget elõre is. Tudom hogy attól nem leszek jobb,de hátha mégis.Csak anya meg ne tudja

Twetr0x
Én fákat+lámpaoszlopokat csókolok le rendszeresen.<#szomoru1><#idiota>

Alien69
Na, a tegnapi nap is "érdekes" volt. Mint trumpf1 említette, volt egy izé, tróger (hosszu sípszó) féreg. Beparkolt keresztbe a csapatszállitóval a gunship helyére, ezért a gun meg se jelent. Nagynehezen szétlõttük, (rengeteg minusz jött mindenkinek <#falbav> ), majd ugyan ez a patkány beszált a gunba, és megint keresztbe ált, igaz, így már elvileg senkit se zavart. Csak azokat, akik játszani akartak. Persze, kiszavazás nuku. Az volt a terv, hogy csapatszállitóval nekirepülök, de elötte lövöldöztem a gépágyuval, hátha. Persze nem ártott neki eléggé. Ekkor valaki beült, és elindult. Nagyon morci lettem. De, sikerült szétszedni. (mindenkinek KÖSZÖNÖM !) Újra született, de már résen voltam, 2x letékáztam.<#violent> Gondolom, ez a másik csapat beépített bunkója volt. Azoknak is beszóltam (errõl valszeg le kellene szoknom), de 3x jöttek rám, úgy, hogy még ki se repülhettem (basecamp, vagy minek nevezzem). Az volt a szerencsém, hogy egyszer se deglettem meg, csak a gun nyekkent meg. Aztán jött a vendetta, szépen levadászgattam õket. Egy idõ után már mások voltak a gunshipben. <#lama><#mf1>
Ja, aki elolvasta, annak szintén köszönöm! Illetve, akkor, hogy legyen is értleme, még egy tanács. Van ez a bumeráng, az égbe, ami az UAV nevet viseli. No, ez simán kinyírja a repülõ alkalmatosságokat. Eddig vagy 2x vélettlenül belé száltam, és megdeglettem.<#sir><#idiota><#alien2>

Twetr0x
Ja, akkor te voltál.<#idiota>

czky
Azt nem együtt néztük 1 APC-bõl? Nagyon jól nézet ki!<#idiota>

pityu1973
JA ÉS VAN BÍRÓ IS A PÁLYÁN CSAK A KÉPEN NEM LÁTSZIK DE FELISMERITEK MAJD OTT ROHANGÁL FEKETE RÖVIDGATYÁBAN ÉS FEHÉR TÉRDZOKNIBAN <#vigyor2>.

HÚ NÁLATOK IS ILYEN MELEG VAN..............

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Twetr0x
Ilyen személyiségzavaros UAV-ot én is láttam már. Asszem Papo is ott állt, néztük ahogy Shuhia-n ott az objektumnál próbál lebukni a föld alá.<#idiota> Sajnos pont akkor robbant fel amikor benyomtam a Fraps-t.<#szomoru1>

<#taps> <#nevetes2> hüle

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

pityu1973
Az új légdeszkás pálya nem is tudtátok a NorthenStrike pluszpályája itt lehet minden teleszorhatod a dobozzal az egész pályát repkedhedsz az UAV-n a Gunship úgy közlekedik mint a 4-es metró és a transportot nekünk kell a hátunkon odavinni a cél helyre<#nevetes1><#nevetes1>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

ahaha..nézz nézz az ég felé..😄 Egyébként ilyennel én anno még a demoban találkoztam, nem is egyszer, rankedeken még nem, de úgy tnik akkor itt is van..hajh gondolom szépen el fog terjedni ez is😞

\"Sose vond magadra az ellenség figyelmét. Idegesíteni fogja a körülötted lévőket.\"

kBagyula
A legjobb a földön keringõ UAV. <#idiota><#wilting>