Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy szakmai kérdés.
Gondolom Ti is úgy játszotok, hogy az egyik kézben az egér a másik alatt mag Zboard Fang vagy valami billentyû.
Ez eddig ok. De Ti hogy esztek közben?
a mohának mindig a déli oldala fás
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Teljesen szabályszerû, hogy mikor elindítom a játékot, és csatlakozni akarok valamelyik szerverhez, akkor soxor azt írja, hogy "connection to the server has lost", majd még egyszer megpróbálva minden rendben megy(ha nincs tele, és elérhetõ, stb...)<#conf>#conf>
AMD Athlon 3000+, 1Gb DDR RAM, MSI Nvidia 6600 silent VGA Célok: #1: jó szervert találni 2#:többet ölni, mint halni 3#:nem szétverni a gépet, mikor harmadjára halok meg egy MEGA lagg miatt..
#8546 - ra
Megint csak kösz a moderált nyelvezetért, néhányunknak még ez sem megy mindig(bár én is nagyon ideges tudok lenni néha). Csak azért nem értek veled egyet, mert már sokat játszottam hasonló játékokkal.(CoD, MoH megvolt) A legnagyobb hibám 2 okból fakadhat: 1 - mert nem rég húzattam be a netet (értsd: korábban majdnem csak single mód volt) másrészt nem mindig sikerül valaki ismerõssel összfutni, ismeretlen játékosokkal pedig nem megy könnyen a csapatjáték gyakorlása.
Na, erre most megint lehet válaszolgatni, fõleg, mert csak ebbõl ismerhetjük + egymást.
AMD Athlon 3000+, 1Gb DDR RAM, MSI Nvidia 6600 silent VGA Célok: #1: jó szervert találni 2#:többet ölni, mint halni 3#:nem szétverni a gépet, mikor harmadjára halok meg egy MEGA lagg miatt..
a legjobb ha a régi bf**.exe filet törlöd a tûzfalból (a tûzfal file listájából) és amikor az újra rákérdez azt engeded.
persze lehet más oka is is ez egy elég gyakori frissítés után
a mohának mindig a déli oldala fás
De szeríntem ez gép válogatja kinek kinek mi vált be.
u.i: És a punkbustert sem árt még a fiss telepítés után lefrissíteni!
Trumpf1 harcostárs adta az ötletet és nekem bevált<#worship>#worship>!
<#nyes>#nyes><#nyes>#nyes>Nem hiába Kiss Pista mosógépszerelõ megmondta felesleges a CALGON mert annak az árán 5 év múlva úgyis vehetsz egy új mósógépet<#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>!
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Hunsagem: hát, már felraktam...Win XP-m van, eddig, a szokásos BF hibákat leszámítva minden ment rajta. A tûzfalnál engedélyezve van a program, de megnézem, nélküle hogy szuperál. Inkrementalista módon peccseltem, a korábbi verzióval futott a játék.
Mi a kurvaannya van már megint?! Nem két fillérért vettem ezt a szutykot, és még játszani sem lehet vele! :-(
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
jó pihenést Rahanharcos
A69 <#eljen>#eljen>
hTW|®
Max, ha saját kezeddel fogod meg õket, és fojtod meg, akkor, esettleg, de inkább akkor se! <#boxer>#boxer><#alien>#alien>
Ami a gunshippet illeti, ha éppenséggel erõs mind a két oldal repülõs osztaga, az egy dolog. Én speciel rittkán megyek direkte az ellen gunshipre, jobb szeretem a földi egységeket írtani. Persze, ha utamba kerül, rá kell, hogy mozduljak, és ilyenkor a földi támogatás elmarad, ez is tény. De ez inkább csak csökken, és nem megszünik. Illetve, ebben az esetben ez elõny is lehet, mert akkor a másik gunship se vadászik RÁD, ergo lehet nyugodtabban eszközöket használni, mint pl walker, amivel tudod támogatni a saját gunshippedet, akár csak azzal is, hogy jelölgeted az ellen gunshippet, vagy netalántán befogod a walker légvédelmilyével.<#eljen>#eljen> Tehát, a taktika fontos, és ebben nagy szerepe van, hova kerül a titán. De nem szeretek ingyen fregeket osztogattni azzal, hogy valami láma beül egy ilyen titán AA lövegbe, és ész nélkül lövöldöz (mert sokan csak ott vannak, és lövik a nagy semmit is akár). Jöjjön ki, és onnan beszéljük meg a dolgot. <#eplus2>#eplus2> <#alien>#alien>
pTD-hU ptdclan.hu
Magyar szerver nincs kapja be az EA<#levele>#levele>!
Egy arany szabály<#nezze>#nezze>: csapat<#violent>#violent> csapat<#violent>#violent> csapat<#violent>#violent>
(de szerintem ezzel nem vagyok egyedül a legtöbb pontot is így tudod begyüjteni ez sajnos fontos hogy tudj unlockolni)
.....A Rambokat lelövik ugye???..........<#eplus2>#eplus2>
Ja és a rutinos rókáknak szól: sose tõrjétek le az újoncok kedvét .....nem tudni kibõl lesz a cserebogár............
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Magyarszíj szerver nem nagyon lesz, úgy néz ki. Sajna, az EA GAMES nagyívben szarik a fejünkre. <#kuss>#kuss><#gonosz3>#gonosz3>
Ja, elsõként, ha kommander leszel, titán szerveren, a titánt lehet mozgattni. Lassu, de megy. De, az a legroszabb, ha a másik titán közelébe viszed.<#falbav>#falbav><#eplus2>#eplus2> Ilyet SOHA se csinálj, még ha külön kérnek is erre.
Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit
Elismerem, még sokat kell gyakorolnom, de tanácsot mindig szívesen fogadok(<#worship>#worship>Papo és Alien elõnyben<#worship>#worship>)
Ui.: Van egyáltalán magyar szerver? mert én a legtöbb listában szereplõ szervert németnek látok...(nem mintha lenne velük gond, de a környéken csak németek játszanak??)
trumpf1, tamas76, még 1x, köszi! Külömben, a légierõ nélkül is lehet gyõzni, csak ahoz nagyon le kell heggeszteni az eget. <#vigyor1>#vigyor1><#alien2>#alien2>
pTD-hU ptdclan.hu
pTD-hU ptdclan.hu
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
http://www.bfhtw.fw.hu/
http://www.bfhtw.fw.hu/