Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
Hali!

Egy szakmai kérdés.
Gondolom Ti is úgy játszotok, hogy az egyik kézben az egér a másik alatt mag Zboard Fang vagy valami billentyû.
Ez eddig ok. De Ti hogy esztek közben?

a mohának mindig a déli oldala fás

Twetr0x
Utóbbi idõben elõfordul velem is. EA Master szerver hiba...(gondolom)

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Nekem is elõ szokott ferdülni.<#nemtudom>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

czky
Nekem minden játékindításkor az elsõ csatlakozási kísérletnél ezt írja ki. Bár most már jó ideje nem játszom, mert baromira meguntam...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

Ja, és még 1 kérdés:
Teljesen szabályszerû, hogy mikor elindítom a játékot, és csatlakozni akarok valamelyik szerverhez, akkor soxor azt írja, hogy "connection to the server has lost", majd még egyszer megpróbálva minden rendben megy(ha nincs tele, és elérhetõ, stb...)<#conf>

AMD Athlon 3000+, 1Gb DDR RAM, MSI Nvidia 6600 silent VGA Célok: #1: jó szervert találni 2#:többet ölni, mint halni 3#:nem szétverni a gépet, mikor harmadjára halok meg egy MEGA lagg miatt..

Mindenkinek hallo, és kösz a válaszokat. Nem tudom, hogy mi van leírva hátrébb, és nem valószínû hogy vissza fogok olvasni. Azon szerencsések, akik már az elsõ üzenettõl kezdve itt vannak, valószínûleg biztosan nagyon-nagyon unják már az újak visszatérõ kérdéseit, de belegondolva senkitõl sem várhatjátok el, hogy visszakeressen egy rövid válasz miatt ~8000 hozzászólást. A nagy öregeknek kell felismerniük, hogy valóban könnyebb leszólni a "fiatalokat", de nem feledhetitek: TI is voltatok kezdõk!

#8546 - ra
Megint csak kösz a moderált nyelvezetért, néhányunknak még ez sem megy mindig(bár én is nagyon ideges tudok lenni néha). Csak azért nem értek veled egyet, mert már sokat játszottam hasonló játékokkal.(CoD, MoH megvolt) A legnagyobb hibám 2 okból fakadhat: 1 - mert nem rég húzattam be a netet (értsd: korábban majdnem csak single mód volt) másrészt nem mindig sikerül valaki ismerõssel összfutni, ismeretlen játékosokkal pedig nem megy könnyen a csapatjáték gyakorlása.

Na, erre most megint lehet válaszolgatni, fõleg, mert csak ebbõl ismerhetjük + egymást.

AMD Athlon 3000+, 1Gb DDR RAM, MSI Nvidia 6600 silent VGA Célok: #1: jó szervert találni 2#:többet ölni, mint halni 3#:nem szétverni a gépet, mikor harmadjára halok meg egy MEGA lagg miatt..

Sanko
mivel új *.exe lett a tûzfal õjként értelmezi....

a legjobb ha a régi bf**.exe filet törlöd a tûzfalból (a tûzfal file listájából) és amikor az újra rákérdez azt engeded.
persze lehet más oka is is ez egy elég gyakori frissítés után

pityu1973
<#integet2>Én ha lerohad akkor így hoztam helyre: game le, aztán fel utána 1.20 patch utána Northem strike ha van utána 1.25 patch a két patch közé azért szoktam a northem striket rakni mert ha a végére rakom a kiegészítést akkor le kell futtatni újból a 1.25-öt.

De szeríntem ez gép válogatja kinek kinek mi vált be.

u.i: És a punkbustert sem árt még a fiss telepítés után lefrissíteni!

Trumpf1 harcostárs adta az ötletet és nekem bevált<#worship>!

<#nyes><#nyes>Nem hiába Kiss Pista mosógépszerelõ megmondta felesleges a CALGON mert annak az árán 5 év múlva úgyis vehetsz egy új mósógépet<#hehe><#hehe>!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Supersix
Detto ugyan ez volt nálam a multkor és csak az ötödik patchelést tudta rendesen befejezni úgy hogy a végén ki is írta hogy finish!

Twetr0x: igen, ez az 1.25-ös.

Hunsagem: hát, már felraktam...Win XP-m van, eddig, a szokásos BF hibákat leszámítva minden ment rajta. A tûzfalnál engedélyezve van a program, de megnézem, nélküle hogy szuperál. Inkrementalista módon peccseltem, a korábbi verzióval futott a játék.
a legújabb az a beta patch azt ne erõltesd még. Milyen Op rendszerre teszed? Tûzfal kikapcsnál is ezt csinálja? Ha nem egybõl az 1.25-öt teszed fel, hanem sorjában a patcheket akkor is csinálja?

Twetr0x
Ez az 1.25-ös patch, amit mondasz?

Helló! Most telepítettem az EA Link-ken keresztül a legújabb peccset, de - mint mindig, minden BF játékkal - itt is gond van: percenként visszalép a Windowsba! Nem áll le a program, de ugye így játszhatatlan!
Mi a kurvaannya van már megint?! Nem két fillérért vettem ezt a szutykot, és még játszani sem lehet vele! :-(
ronso
Megint bexart az ea server ???????? vagy csak én nem tudok csatlakozni

Sakkoo.......Baszkiiii

^^^^^^^^^^^^^^ Mellesleg van itt egy isten... <#wave>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Az ms az milliszekundumot jelent... (vagy microsoftot) ms-ben csak a villám sebességét mérjük... <#bee1>

hendrichharcos
Köszi srácok!Kicsit még játszottam de most indulunk-tuti lesznek elvonási tüneteim.5ms perc kell hogy felmérjem milyen alapállású az ellenfelem 5 meg hogy lássam 3ütésbõl mi a gyenge pontja:5ms nagyképûség lene ge már lehet a 10 is.Kicsit megöregedtem már de most elkezdek majd megint edzeni kicsit,hogy formába legyek.Ez a gépezés teljesen lenyûgözött-de kicsit el is hanyagoltam a kondi.De azért még nem pityergek.A cápát kerülöm-vagy az asszonyt elõre küldöm-azzal jóllakik én meg bosszút állok és kezét lábát kitekerem.Kár hogy a gépet nem vihetem a noteebook-on meg nem megy ez a hülye játék.Jók legyetek és remélem hazajõve nem egy lémát hanem egy cápát üdvözölhettek személyembe.Alakithatnánk egy klubbot??????????!!!!!!!!!!<#integet2><#worship>

H2
tutti sajátkezével fogja! ja és csak 5 ms! <#nevetes1>
jó pihenést Rahanharcos

A69 <#eljen>

hTW|&#174;

Alien69
A cápákat NEM bántani!!! <#ejnye1><#ejnye1><#ejnye1>
Max, ha saját kezeddel fogod meg õket, és fojtod meg, akkor, esettleg, de inkább akkor se! <#boxer><#alien>

hendrichharcos
Na valahogy ezt akartam mondani!!A titán semmi esetre sem jó a siló fölött!!SZERINTEM amit már a papóval ki is próbáltunk az utolsó pillanatokba hátrább kellene vinni az ellenféltõl-na persze ha van egy kis elõnyünk a pajzsokkal!igy nem tudnak átudrálni-a vadász is nyugodtabban irthat fent és a légvédelmi ütegek is lezárhatják a légteret!Na de ez mind se ér semmit ha nem egy összeszokott csapatmunka áll mögötte'Ez úton is szeretnék mindenkinek köszönetet mondani akivel az elmúlt napokban volt szerencsém játszani,fõleg a csapattársaimnak /PTD/ de a 818asokat és ha jól irom le az AVPseknek is köszönöm.2-3 óra úgy elmegy észre sem veszem-elnézik a lámaságom- meg a káromkodásaim-ami nagyon csúnya dolog!De igy születtem!Na irány a tenger kipihenem magam-hozok pár cápát-ha más nem a fogsorát!Jó csatákat addig is mindenkinek<#violent>

Twetr0x
Titánt mindenki tudja, hogy nem pilummal kell lõni... ...Hanem voss-szal 😄

PartyService
Lehet nem a titánt kéne pilumozni? 😉

Clark addict

Alien69
AZért NE szóld le magadat (jó játékos vagy Te is, meg sokan mások innen, ez NEM vitás)! Mi se vagyunk még félis se istenek (én meg pláne nem)! <#worship>Akkor pontosítok ezzel a titán ki-be huzogatással. Tiszta sor, nem azt mondom, hogy a titán ne mozduljon, mert sehol sincsen jó alaphelyzetben, ez tény. Bár elérhetõ egy siló mindig, de lõni már nem nagyon lehet, ergo, a bemozgatása indokolt. Mindig az a kérdés, meddig menjen, és hova. Én speciel azt "szeretem", ha két siló közé megy (semmi esetre se menjen pont siló fölé, az nagyon lol), de csak ha a légvédelmi ágyúkat ki lehet fentrõl szedni, mert külömben semmi értelme. Hiszen, akkor pont az az elõny veszik el, amiért részben szeretjük a titánt, lefele lehet "büntettlenül" lövöldözni. Ha át tudnak ugrálni, akkor a titán AA is lövöldözheti a titán felsõ részét, és ez szinte mindig hátrány. ELég, ha kicsit rossz helyre ugrasz vissza a titánra, túléled, de mégse.
Ami a gunshippet illeti, ha éppenséggel erõs mind a két oldal repülõs osztaga, az egy dolog. Én speciel rittkán megyek direkte az ellen gunshipre, jobb szeretem a földi egységeket írtani. Persze, ha utamba kerül, rá kell, hogy mozduljak, és ilyenkor a földi támogatás elmarad, ez is tény. De ez inkább csak csökken, és nem megszünik. Illetve, ebben az esetben ez elõny is lehet, mert akkor a másik gunship se vadászik RÁD, ergo lehet nyugodtabban eszközöket használni, mint pl walker, amivel tudod támogatni a saját gunshippedet, akár csak azzal is, hogy jelölgeted az ellen gunshippet, vagy netalántán befogod a walker légvédelmilyével.<#eljen> Tehát, a taktika fontos, és ebben nagy szerepe van, hova kerül a titán. De nem szeretek ingyen fregeket osztogattni azzal, hogy valami láma beül egy ilyen titán AA lövegbe, és ész nélkül lövöldöz (mert sokan csak ott vannak, és lövik a nagy semmit is akár). Jöjjön ki, és onnan beszéljük meg a dolgot. <#eplus2> <#alien>

pedig feltûnhetett volna..nem volt gyanús hogy egyesek a negyedik pilum telitaláattól sem halnak meg?;D

PartyService
lol nem is tudtam vannak itt istenek... 😊

Clark addict

hendrichharcos
Nem szeretnék én okoskodni-mert én azért nem vagyok oly profi mint te vagy bármelyk klán tagotok-de már oly sokszor szábahoztad ezt a Titán behúzás nem behúzás dolgot!Mondom mégegyszer nem vagyok "profi" csak a salyát véleményem mondanám el-és engem ezért majd ne anyázz le ha kérhetlek!!Hadászati szempontok alaplyán mit nyerünk és mit vesztünk!! Mert ugye az a lényeg egy háborúban hogy a cél érdekébe mit áldozunk be és azzal mit nyerünk!Titánt elvisszük jó messzire vagy helybe marad-mindegy!!Nyerünk vele:a vadászgép ki tud repülni-meg a csapatszállitó is.Mit vesztünk:Ha az ellenfél viszont behúzza a titánját középre-bárhova szinte ki tud ugrani halála után 10ms múlva-amig én vagy többen arra várunk hogy legyen jármû mert 1ember elvitte.Tehát máris vesztettünk a silóknál,mivel a mobil földi egységek megszünnek-erre mondhatod a becon-t de ha azt kiszúrják nagy irtást lehet csinálni, ezt te is tudod,a titán tetején jókat lehet irtani!!!Van még egy-FFes pályán a titán ágyuk fedezõtüze a szárazföldi egységek részére!Tehát hiába fontos a légifedezet ezt a két dolgot nem tudja felülmúlni: nem is beszélve ha az ellenfélnél hasonló kaliberü "vadász" található! mert akkor meg egymással vagytok el darabig és a földi egységeket nem nagyon tudod támogatni!!De mégegyszer azt kell mondjam ha a levegõt nem uralod nagyon nehéz csatát nyerni-lásd 2világháború-Szerbia-Irak és sorolhatnám az összeset:Na az biztos más mikor olyan nagy "ISTENEK" játszanak mint a ti csapatotok-összeszokotság-önfeláldozás stb.Az biztos más''Én csak igy el LÁMÁSKODOM magamba meg néha egy két sráccal! Biztos jó profinak lenni-nekem it nem megy!!De mindenki jó valamiben- én például bárki kezét vagy amit mondasz eltöröm 10ms alatt.Van aki jól fut-vagy sok sört bir inni😄e mi is játszhatunk még nem???Legalább tudtok kin gyakorolni''Hidd el én se azért bénázok mert nem látom a dolgokat-életembe ez az egy alkalom amikor a gépet használom-ne de ezt hagyjuk is inkább-csak a véleményem mondtam volna el-ami amugy se sokat számit-egy LÁMÁTÓL??????????????????????

papo21
Én pl mostanába reggelenként timeless suezen szoktam commanderkedni (kivéve ma) ott alap dolg a titan bemozgatása! Holnap kiprobálom hogy kiviszem joo szélre de szerintem lessz anyázás rendesen igaz má mutynit nem lehet nyomni de biztos majd irogatnak befele! Multkor má azé is baszogattak hogy pajzsuk elöbb lement azt mielött mienk lement visszab huztam a titant hogy ne lehessen átugrálni!!!

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
<#integet2>Vegyél fel minket budy listre a legtöbbünknek ott látod a neve alatt igy tudsz a legtöbb magyarral találkozni. Ez a forum tagjai is sokszor játszik együtt egy szerveren kiabálunk is egymásra kigyót békát de ez benne van a pakliban ez ne szegje kedved. Ettöl függetlenül nagyon jókat játszunk együtt ha összejön <#law><#love12><#hehe>.

Magyar szerver nincs kapja be az EA<#levele>!

Egy arany szabály<#nezze>: csapat<#violent> csapat<#violent> csapat<#violent>
(de szerintem ezzel nem vagyok egyedül a legtöbb pontot is így tudod begyüjteni ez sajnos fontos hogy tudj unlockolni)

.....A Rambokat lelövik ugye???..........<#eplus2>

Ja és a rutinos rókáknak szól: sose tõrjétek le az újoncok kedvét .....nem tudni kibõl lesz a cserebogár............

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Alien69
Ja, csak akkor NE csodálkozzon senki, ha pl elég csúnya dolgokat irogatok majd, esettleg rendszeressen leTK-zom, meg hasonló. <#mf1><#alien2><#taps>

papo21
<#taps>

pTD-hU ptdclan.hu

Azt csinálsz amit akarsz. Ez a szabály. Ne hallgass senkire. <#circling>

Twetr0x
Szerencsére a legtöbb szerveren már nem is mozoghat a titán.

Alien69
Elvileg sokminden visszább olvasva le van írva. De, nagyon sok apróság van, amirõl hosszu oldalakat lehettne beszélni. Inkább konkrét dolgokat kérdezz. <#alien>
Magyarszíj szerver nem nagyon lesz, úgy néz ki. Sajna, az EA GAMES nagyívben szarik a fejünkre. <#kuss><#gonosz3>
Ja, elsõként, ha kommander leszel, titán szerveren, a titánt lehet mozgattni. Lassu, de megy. De, az a legroszabb, ha a másik titán közelébe viszed.<#falbav><#eplus2> Ilyet SOHA se csinálj, még ha külön kérnek is erre.

Alien69
No és.<#nemtudom><#nevetes2> Valahol el kell kezdeni. Legalább kérdez. Csak válaszolni nem könnyû, hosszu idõ, míg elér az ember egy szintet, fõleg, ha elõzõleg nem játszott már valaki hasonló gammát, pl CoD, Mohaa, BF2 stb... (akár WoW). Meg kell tanulni csapatfejjel gondolkodni, ami eleve nehéz. Hiszen sokszor fell kell áldozni magunkat, de legalábbis elõnytelen helyzetbe kényszerülünk a csapatért. Hiszen, én mint gunship pilóta semmit se érek egyedül, ha a csapat többi tagja csak rohangál össze-vissza. <#idiota>Sorolhattnám, de ez van. Külömben is, Tachyon2501 is megvette. <#nezze><#nyes>

reaper4
na itt 1 puncs 😄 #8544. de rengeteg ilyen van ha visszaolvasol 😊 gondolom tisztában is vagy vele 😄

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Szevasztok, megköszönnném, ha valahogy megtudhatnám, hol és mikor jövünk össze, mert még a jövõ héten is lesz idõm jáccani, és nagyon ritkán sikerül megtalálni titeket.. <#help>

Elismerem, még sokat kell gyakorolnom, de tanácsot mindig szívesen fogadok(<#worship>Papo és Alien elõnyben<#worship>)

Ui.: Van egyáltalán magyar szerver? mert én a legtöbb listában szereplõ szervert németnek látok...(nem mintha lenne velük gond, de a környéken csak németek játszanak??)

Sanko
köszönöm 😄

Alien69
A tegnapi nap amúgy is "érdekes" volt. Van 1 buddy listás friss tojás, német csávóka. Tegnap elött "fedezett" fel.<#alien> Azóta, amerre "megyek", jön Õ is. Próbál a gunner helyére beszálni. Ráadásul, lehet, hogy jó hatása van annak, hogy a prefixet átírtam =HTW®= -rõl =PILOT®= -ra. Bár néha így is "harcolnom" kell, hogy beülhessek, akár mint gunner.<#violent>
trumpf1, tamas76, még 1x, köszi! Külömben, a légierõ nélkül is lehet gyõzni, csak ahoz nagyon le kell heggeszteni az eget. <#vigyor1><#alien2>

pityu1973
Ami késik nem múlik leszünk még egy csapatban mi mindig azon vagyunk ha látunk.

papo21
Nem walkerezek mostanába inkább commanderkedek no meg levezetö repülések vannak! Sajna két hétig hétköznap csak este vok meg de-öt!

pTD-hU ptdclan.hu

pityu1973
Sorry de akkor már az utolsó körünk volt. Mi is küzdöttünk mire egy oldalra rendeztük a csapatot. Kerestelek is a robottal hátha sikerrül....<#bdead>kikapni belõle rajtad tudok a legtöbbet gyakorolni ha érted mire...gondolok. Eddigi legjobb köröm 10-bõl 8 sikerült de lehet hogy <#lama>-k voltak<#wilting>.

papo21
Jah sajna kezdésnek ellenséghez rakott mire következö körre átálltam mindenki ellment!!<#szomoru1>

pTD-hU ptdclan.hu

tamas76
Köszi a tegnap esti zúzást, Alien69 úttörõ lelkes közremûködésével állllat volt<#eljen><#eljen><#hawaii>

Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu

Fincsi volt bizony <#worship> Nem hiába mondja mindig hendrichharcos, hogy légierõ nélkül nem (vagy marha nehezen) lehet gyõzni. <#papakacsint>

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

Alien69
Õõõ, részemrõl a megtiszteltetés! <#worship> Tudod, az uttörõ ott segít, ahol tud!<#alien2>

pityu1973
Köszi ALIEN69 a légi támogatást a csapat nevében is!

Janko313
bocs így talán könnyebb pbsetup.exe -t keressél !

http://www.bfhtw.fw.hu/

Janko313
Telepítés ill. újratelepítés után mindíg frissítsed innen és utánna jó lessz pb sajna az 1.25 be nincs auto pb frissítés <#falbav><#falbav><#nevetes2>

http://www.bfhtw.fw.hu/

pityu1973
<#eljen><#taps> Ja valami ilyesmi<#nevetes1>!

Twetr0x
EMO láma<#wow1><#idiota>