Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pityu1973
Nem baj nekem van kendvencekben egy jó kis szerver õk is elég sokan vannak és általában fent szokot lenni az egész csapat rajta megnézhetnénk õket is. Úgyláttam eléggé összeszedet házigazda csapat.

A kidobásról meg annyit nem tudom hogy a gép csinálja vagy az admin de amikor a leadert átdobja a csapatból meg kiveszi na akkor szokott el menni a kedvem. De Talán ezt F1rst-K1nq szakmailag jobban tudja.

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

liquivent
Pedig pont az SVH nem szokott kidobálni, inkább elmennek máshova játszani... 😊 Elég sokat tolunk a szerverükön...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

kolbi870315
Az SVH tegnap este engem is kidobott.<#gun> Jó volt a tegnap esti jaték.
Köszönet érte a PTD-nek.<#vigyor2>

BF2142:kolbi, kolbi01

kBagyula
Az szép volt tegnap. Csak a Titánra haragszom, alig lehet kiírtani a komákat a folyosó mélyérõl.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

kBagyula
Nálam lát vagy 300 körül.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

liquivent
Sok szerver van...a hiba az Ön készülékében van...<#wow1>
Srerintem ha van tûzfalad azt lõdd le amíg játszol, nekem a PunkBusterrel akad össze mindig pl.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

ÉS HÁNY SERVER LÉTEZIK KÁBÉ?mert én tegnap csak 2-õt találtam és eléggé lehangolt!

liquivent
A Szerverekrõl kidobás....na egen...Tegnap három szerverrõl is ki lettünk dobva kora délután, mert a vert helyzetbõl megfordítottuk a meccs állását a szervergazdákkal szemben...arról nem is beszélve, hogy csak hárman vagy négyen voltunk éppen. Estére meg már az SVH is elhúzott saját szerverérõl, mire a PTD és a HTW is megérkezett....mondjuk elõtte sem volt sok esélyük. 😊

czky
Leginkább pontot vesztesz, meg ha sokat vandálkodsz a társak közt, akkor kivághatnak a szerverrõl...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

tényleg, ha mondjuk nem megfelelõen viselkedsz multyba, pl kinyírod a társaidat akkor nem veszítesz rangot vagy felszerelést?
Persze egyszer-kétszer elõfordul, hogy a társad fejbetolod, de mégis....😄

pityu1973
Sajna kamikaze akciók itt is vannak fõleg ha olyan szerverre mész ahol a baráti tûz ki van kapcsolva!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

ez a jó!nem akarom fiatalabb társaimat sértegetni, de viselkedésükön megfigyelhetõ a koruk és egy húzós fájtban nem biztos, hogy azt csinálják amit köll!bár én 25 vagyok, de a kamikáze akciókat nagyban elkerülöm!ezért jó a B2142 meg bármelyik Battlefield mert inkább a taktikára és a csapatmunkára mentek rá a készítõk.

Jut eszembe, tímszpíket használtok?(én nem)

kBagyula
Az az igazság, hogy annyira nem is izgat a dolog, csak addig amíg ki nem kerülök a játék fõmenüjébe. Van elég sok szerver ugyanis.
Anno a BF2-ben is voltak olyan adminok (ugye akkoriban volt 4-5 hazai ranked is) ahonnan elõszeretettel hajigálták ki a népet, mert elvitte elõle a helit, repcsit, kommanderkedni akart... stb.

kolbi870315
Ezt megcsináltam, az összes mappánál is megcsináltam még se ment.
Ez van.<#eplus2>

pityu1973
Ebbe az a legbosszantóbb hogy mi magyarok még esélyt sem kapunk ugyan erre forditott esetben. Itt is látszik hogy ha pénz van minden van.

kBagyula
Szerény személyem már 34.
Elég széles a paletta egyébként. Vannak idõsebbek és jóval fiatalabbak is.

ti amúgy milyen idõsek vagytok?csak mert megalázónak találnám,ha egy 10 éves szájbergyerek elkenné a szánszélét!!!😛(bár én sem vagyok vérprofi)de azé mégis!<#idiota>

kBagyula
Ja, jól látod, gyûjtöd a pontokat és válthatsz ki fegyvereket és egyéb cuccokat + rangot is lépsz.

kBagyula
Egyre gyakrabban tapasztalom, hogy vérprofi vérpisti német/holland 10 éves korú, adminjogokkal felruházott kispöcs hajigálja ki a népet a szerverérõl, mert jobbak mint a házigazda. Nem tudom, hogy a BFRoE üzemel-e most egyáltalán. Ha csoportosan elkezdenénk felnyomkodni õket, akkor alighanem elvennék tõlük a ranked szerver üzemeltetési jogokat rövid idõn belül... <#gonosz2>

pityu1973
Ez akkor a legjobb amikor az egész Clánt kidobják a publicról mert nem bír velünk a házigazda <#eplus2>!

Meg írkálják hogy miért nem hadjuk õket játszani <#rinya>!

pityu1973
Jaja én is csatlakozom <#eljen>!

fasza, így már tisztul a dolog!
és ez a EA-s fegyver unlockos dolog,hogy mûxik?a servereken elért pontámok után tudom esetleg a karakteremet felfegyverezni rendessen?

kBagyula
Szoktunk public szervereken is játszani. Van amikor szinte csak Magyarisztánbúúl vannak rajta.
A klánosdit meg nem is kell, hogy vágd, megoldjuk mi magunk közt... 😄DD

Toljál fel egy XP-t, a géped drivereit, a BF2142-t és a BF2142 1.25-ös patch-ét és gyere játszani. A buddy listben keress rám: RogerNyul és jöhetsz utánnunk azokra a szerverekra ahol toljuk épp. <#ravasz1>

oké, köszi srácok!akkor este format C:\!Pista egy szar, Xp forever!
bár a gémet kibróbálnám magyarokkal, mert az úgy király!
bár ezt a klános serveres dolgot baromira nem vágom!

F1rstK1ng
köszi<#hawaii>

inaktív :C cu@bf3

F1rstK1ng
<#ravasz1> köszi

kBagyula
Jobb klatty a játék ikonjára és tulajdonságok >> a fülek közt kiválasztod a kompatibilitás-t és onnan boldogulsz feltételezem.

kolbi870315
Nekem vista alatt sehogyse akart mûködni. Csinálhattam én vele bármit.<#falbav><#falbav><#falbav><#boxer>

kBagyula
Akadályozhat. Futtasd a progit a Win Pista alatt kompatibilitási módban, vagy XP alatt.
Magyar szerver nincs, csak klánszerverek, használd a játékon belül a buddy list-et a "haverok" felvételére, ha magyarokkal akarsz nyomulni.

Kinq
Most néztem: 726:0 <#wow1><#taps> grat, csak tanultatok valamit <#eplus2>

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

Szép Jó Reggelt Mindenki!!!

Tegnap vettem meg a BF2142-õt!!!és mindenképpen magyar servert keresek, tudtok ebben segíteni???

és van egy problémám is:oridszi a gém, de a punkbuster mindig kivág a serverekrõl, pedig a legújabb peccs is fennt van!akadályozhat ebben a Windows Pista Ultimate???ha valaki tud, plíz help mí!!!!Üdv

kBagyula
<#confused> Party: ezt a mondatod többszöri próbálkozásra sem értettem meg. (lehet bennem van a hiba?) <#idiota><#wilting>

Alien69
Ez egy dolog. A jelenlegi állapot is megváltozhat, nem biztos, hogy így marad örökre. Ha jön egy még erõsebb klán, aki lehet, hogy most gyengébb, de mondjuk felfejlõdik, aztán az elbizakodott klánokat földhöz csapja.<#ravasz1><#alien2>
Persze, ez is csak fikció jelenleg, de nem lehetettlen.<#nezze><#idiota><#alien>

kBagyula
Gyógyreggelt! <#wave>

papo21
<#wilting>

pTD-hU ptdclan.hu

PartyService
Van arc vagy sem így van...

Clark addict

kBagyula
Ehh.. arc az van <#nyes>

és persze tökre igazad van ami a CB-t és a helyezésünket illeti. Minden tiszteletem a tiéd Fõnök! <#worship><#law>

F1rstK1ng
Nekem biztos nem lehetne bemagyarázni <#ravasz1>
Mi vagyunk a legjobb európai Titan klán és egyben a legjobb magyar klán is(utóbbit bármikor meg lehet cáfolni, csak hívjon ki minket valamelyik magyar klán egy warra, mert azért azt mind tudjuk, hogy public teljesen más, mint egy igazán tökös war)
ClanBase: Titan Nr.1
Conquest Nr.2(remélem nem sokáig)
Jelenleg Infantry Ladderbe is kezdünk felzárkózni(TOP5 a cél).

Ennyit eddig tömören és nagy arccal a HTW-rõl.

Üdv
F1rst-K1nq

Twetr0x
Kinek sikerült még?

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Alien69
Melyik részét nem? Pl. hogy örülnénk, ha másodikak lehetnénk? Igazad van, sokan nem örülnének a vereségnek, de azért a nagy részének el lehettne magyarázni, hogy azért az mégis csak jó dolog, hogy a cb-n két magyar klán is bealázza a többit. <#alien>

Ja és mostanában megtört a nimbuszod, mert már többünknek sikerült bénító gránáttal (=mezítlábas gyalogosként kiszedni a gépbõl).<#nevetes1>

Na, EZT azért nem hiszem.<#circling>

Alien69
Tudod, ez a taktikánk része. Én is hagyom magamat lelõni, mert hülyén nézne ki, ha mondjuk 96:0-val végezném a fordulót.<#alien><#vigyor1>
De a viccet félrehányva, természetes, hogy nem mindig megy jól, illetve, Ti is javultok. Ez így helyes! SÕT! Ha mondjuk Mi csak a másodikok lennénk a CB-n, mert egy Magyar csapat letaszít, annak Mi is örülnénk, elhiheted! <#alien2><#vigyor>

Na, igen, azok vagytok. Bár úgy tûnik, hogy az utóbbi idõben eléggé visszaestetek, mert néha azért sikerül megszorongatnunk titeket.<#violent>

A HTK nem hangzik olyan jól😛 😊)

kBagyula
Szerintem mehetne az is símán. Úgyis mi vagyunk a Titán királyok... ;-)

Titán mód nem lenne?? Mé'???? <#falbav>
Vagy ez csak conquest buziknak van kitalálva???<#puszi>

F1rstK1ng
Felõlem nyomhatjuk, csak idõpont legyen meg elõre.

kBagyula
Az valahogy úgy lenne ahogy hallottam, hogy a jelentkezõ hazai klánok mérnék össze az erejüket min. 6v6 vagy 8v8 vagy 10v10 ++ elleni meccseken (azért lehet akár 6v6 is, mert vannak olyan klánok akik esetleg nem tudnak kiállítani 8-10 embert egyszerre egyidõben) gondolom kieséses formában és infrantry és conq. játékmódokban. A leaderek ledumálják az idõpontokat és a létszámokat azt megy a meccs. Van néhány csapat akiknek van szerverük, ezeken mehetnének a meccsek...

Majd még utánnajárok néhány részletnek. Egyébként a Zee.p90 júzernevû srác szervezi. Bõvebben a PH! fórumon a hasonló nevû totyikban olvashattok róla.
Link

papo21
elöször ln is razor1911 el kezdtem aztán demo aztán bot..

pTD-hU ptdclan.hu