Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Cuore Sportivo & Power of Dreams Yippie-Ki-Yay Mother F*****! PS3 ID: Janos1982 (US),Johnny1982 (UK),JohnnySmith82 (HUN)
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Töltsd le inkább a demót. Igaz, hogy abban csak egy pálya van, de legalább megy multiban. Oszt ha tecc, meg is veheted. IMHO mérerte is kisebb, mint a tört.
BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]
Kary vagy Karykeksz
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Már hiányolunk is rendesen...remélem hamar bekötik a neted, aztán majd ott elmesélem, mi is a szitu a klánnal, mert nem annyira publikus...de a megszoksz - megszöksz esete áll fennt. Meglátjuk az alkalmazkodó képességeket. De nem vészes a helyzet egyébként.
A sörözést - üccsizést meg egybekütjük a lakásavatóval... 😛
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Pedig hangulatban nagyon erõs a cucc így is, igaz mindíg kiléphetnékem volt eddig pár óra után.
Lehet csak kiöregedtem. 😄
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Info, web?
Bár ahogy nézem nem igen vannak a régi bf42 scenebõl...
Give a man fire... and he be warm for a day. SET a man on fire, and he\'ll be warm for the rest of his life.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
pTD-hU ptdclan.hu
pTD-hU ptdclan.hu
Mi az a káosz amit írtál,egy kicsit nem vagyok és már gondok vannak a Klánnal.Egyébként fogalmam sincs mikor leszek,mert az a K...va T-Com nemtudom mikor jön bekötni a telefonomat./már egy hete elköltöztem/
Kénytelen vagyok single playert nyomni.Muszáj a gyakorlás!!Kitartás!!
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Tessék utánanézni, mit is jelent, ha érdekel a különbség, mert jelentõs!!!
Egyébként pedig itthonról nyomtam, mert nem volt kedvem kimenni tegnap szigetre. De nincs csüggedés...már csak egy nap és jön a csapatépítõ tréning, mert ránkfér !!!
Aztán meglátjuk mi lesz. Ha sikerül gatyába rázni a kis klánomat, akkor mehetnek gyakorló war-ok is... (mert most elég káosz van) sajna.
x firet leszedtem mert nem nagyon használtam nomeg 1942-vel nem is nyomultam mostanába, sokfelé szoktunk jáccani majd felveszlek buddyn mert felraktam gamespy comradet és ujra fel kellett venni mindenkit!!
pTD-hU ptdclan.hu
Csak egy rövid kérdés... elolvastam a FAQ-t, de nem teljesen világos: lehet crack-elt cuccal multizni vagy nem? (nem helyi hálóról beszélek természetesen). Elõre is köszönöm.
Látod ilyen a mi Leaderünk multitask-os csak ne hogy kék halál legyen nála is! <#eplus2>#eplus2><#eplus2>#eplus2>
mennék én is .
xfireon nem szoktalak látni <#integet2>#integet2>
Kary vagy Karykeksz
<#kuss>#kuss><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
inaktív :C cu@bf3
Akivel találkoztam tegnap a HTW-sek közül annak köszi a játékot jó volt, én legalábbis élveztem.
FirstKing szerintem szeptembertõl lesz meg az állandó csapat kár hogy nem jött össze én is remélem nyertek!
pTD-hU ptdclan.hu