Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sanko
már megy

a mohának mindig a déli oldala fás

kBagyula
még melózom. 😛

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Sanko
tudtok kapcsolodni?

kBagyula
bittos babot evett.... <#idiota><#rolleyes>

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

hendrichharcos
Szerintem nem lehet mindig nyerni-az ember nincs mindig olyan hangulatban-formában.A múltkor mikor játszottunk én teljesen le voltam törve,hogy milyen pocsék is vagyok!!!Azóta rályöttem-ahogy játszogatok, hogy minden csak nézõpont kérdése!!!Nem én vagyok olyan rossz-ti vagytok annyival jobbak!Tehát csak +van kell hozzáállni a dolgokhoz!! LEGKÖZELEBB JOBB LESZ

Sanko
ea bepukkant?

kolbi870315
<#sir>

BF2142:kolbi, kolbi01

kBagyula
<#duma> Kellettél volna nagyon.

Alien69
Hát, éppenséggel nem voltam otthon. <#wilting> Ezek szerint, nem találtak helyettesítõt. <#conf><#alien2>

reaper4
<#taps>

Gigabyte GA-965P-S3|Q6600+ASUS Silent Knight II|4x1gb KingmaxDDR2-800|VTX HD 6870| Samsung 750gb|Sb X-fi XtremeMusic|Samsung P2770HD| Corsair TX650 v2|Megaworks 550|G9|win7 64-bit

Halo ujra itthon ma vlki game este? ;]]
Nem volt gunshipetek?? Csak nem elvették a tieteket????? Az azért csúnya volna... <#wilting> A Verdun egyébként az egyik legszarabb pálya, én nem waroznék ott.
Most már egyébként értem, hogy miért volt a war után publicon az a kegyetlen, hajnalig tartó base campelés. El is menekült mindenki a szerverrõl. <#violent>

H2
SUEZ még szarabb volt! Gyenge line-al és rossz játékkal (én se éreztem a dolgot <#shakehead>) ennyit sikerült kihozni a tegnapiból! Mind1, lehet legalább drukkolni megint! Elõre is kösz! <#email><#violent>

hTW|&#174;

kBagyula
"elkúrtuk, nem kicsit, nagyon"
Az elsõ körben még ott voltam, a másodikra már el kellett mennem otthonról, de nem volt silónk, nem volt gunship-ünk, ezt a Verdun témát át kell alaposabban gondolni az alap elgondolás jó szerintem, csak finomítani kell rajta 1kicsit.
Suezen, nem tudom mi volt a helyzet. No meg semmi sem tart örökké. Azért szép meccs volt.

Lancs Special Forces - HTW 2:0. <#sir> <#szomoru2> King, akarsz beszélni róla?

Me of us one?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

kolbi870315
<#boxer><#worship><#violent><#mf1><#falbav><#banplz><#csodalk><#duhos2><#action><#idiota>

BF2142:kolbi, kolbi01

papo21
csak nem kikaptatok?

pTD-hU ptdclan.hu

F1rstK1ng
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

inaktív :C cu@bf3

kBagyula
Használj XP-t.

Hali!
Van 1 problémám nem tok játszani az új nvidia driverekkel a régit meg nem rakja vissza
Gépem:Vista 8600GT
Driver:162.22
Ötlet????

pIIrash
Esetleg Alt+0174 ? ®

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

F1rstK1ng
szóval, azért spam-elek mert az originál jelet nem írja ki a fórum <#gonosz2><#gonosz2> r (hiába illesztem be)

F1rstK1ng
bocsánat =HTWŸ=

liquivent
Nem tudom, de asszem Augusztusra ígérték, bár mondjuk Én ki akartam próbálni a bétával, de mihelyt elkezdte tölteni a pályát, kilépett a windowsba. De kiváncsi vagyok már Én is.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

F1rstK1ng
Nekünk nem ártana, egy ilyen láma biztos nem tudná helyesen beírni a =HTWŸ= prefixet.<#lama>

raykrepsz
Liquivent: pedig az ilyen srácokra nagy szükség lehet egy klánon belül <#nyes> Tényleg a rendes 1.4-es patch mikorra várható? A béta már több mint 1 hónapja kint van.

*818* raykrepsz http://www.818clan.eu

LOL remélem találkozok vele.amúgy csak szóljatok nekm.jövök és addig fogom késelni míg megunnnnnyyyyya<#eplus2><#boxer>

liquivent
Arról nem is beszélve, hogy Zsoltis hosszas írogatás után a játékban, majd beállva a szakaszunkba szóvan is igen butáskodónak bizonyult.
Megkértem, hogy legyen szíves kivenni a klán elõtagot, mert nem vettük fel, erre Õ azt mondja, hogy nem veszi ki, mert már fel van véve. Erre mondom neki, hogy Én vagyok a Leader és nem vettük fel. Mondja Õ hogy mit tudok csinálni, ha nem veszi ki? Erre azt válaszoltam, hogy elmesélem a magyar játékostársak körében, hogy mekkora egy idióta!!! Ennek az ígéretemnek tettem most eleget... Bocsi Zsoltis, de kicsit normálisabb is lehettél volna.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Mikor jön az új patch, ami nem béta?

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Alien69
Tegnap elött töröltem elõször a buddy listámról egy "embert". Hans-Erik nevü idióta láma stb... Nagyon kiakasztott. Végre, a másik oldal gunshippesei aránylag jók voltak, legalábbis össze játszottak, érezhetõ volt az összeszokottság a pilóta/gunner között. Erre ez a f*szláma egyszer se adta át a gép vezetését, mindenáron Õ akarta vezettni.<#falbav> Pedig már mindent irogattam neki, sõt, már az ellenfelünknek is, hogy sorry, de Erik vezette nektek a gépet, nem én. Már leTK-ztam az idiótát, meg minden, de nem értett belõle. Ilyenkor tök ideg vagyok. Nem azért, mert ÉN jobban tudnám vezettni (ez most mellékes, hogy ebben az esetben éppen igen), de ha mindig a másik fél nyer, akkor azért észre vehettne valamit. Pedig, amíg éppen nem ért a közelünkbe az ellenheli, még ki is szedtem a TV rakettával tankokat, meg (csapatszállitó)heliket is. Bár, éreznem kellett volna hamarabb, hogy láma. Használta lebegéshez az "S" gombot. <#lama><#vigyor1><#alien>

papo21
semmi extra sok a lelkes fiatal magyar! ma is volt egy zsoltis nevezetü tehetséges idiota mindenáron be akart állni klánunkba söt enedély nélkül fel is vette a klánunk nevét ! tiszta nyomorék

pTD-hU ptdclan.hu

pIIrash
Amikor már megõl az unalom:

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Meggyüttem. Suez környékén minden rendben. Van valami fontos újság?

pityu1973
Oké, csöõõ, és pinhenjél!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Twetr0x
Papoval minket kirúgtak egy szerverrõl, mert elvittük a vadászgépet az admin elõl, és sokáig nem zuhantunk le.<#gun>

Na, én egy hét múlva jövök, addig ne vérezzen el minden külföldi, hagyjatok nekem is<#gonosz2><#eplus2>

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

pityu1973
<#worship><#worship>Köszi és a priviben a fordítást is ha nagyon tele van a t....m velük akkor letesztelem csak a hatás kedvéért <#eplus2>!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

kBagyula
S*** my d**k you as*hole.... pl. <#puszi>

pityu1973
Ez a bekaphatjátok ez tetszik létszi nemzetközi nyelven is írd le kiprobálom he he.......ja és bele irom a házigazda <#duhos2><#duhos2> nevét is.

hmmmm semmi gond csak beittammm.... hukk ....hukk <#pias>

kBagyula
Az EA link nem arra való. Az unlockot a játékon belül kell kiváltani.

Igen ilyennel mi is találkoztunk. Néhány szerveren elõre meghatározott számú játékos (pl. 3) lehet egy klánból, amelyet a pre-fix alapján szûr ki a szerver. Ha tehát átírod a pre-fixedet pl. =Bekaphatjatok= -ra már nem is mûködik a dolog.

Nem mintha érteném mire jó ez.

srácok,ezt az EA Linkes dolgot nem értem,ahol a cuccokat lehet unlockolni.azt mondja,hgy tõccsem le,na de honnan?

Alien69
Asszem kb 2-3 nappal ezelött volt egy "tök jó" eset. Az összes HTW-st kidobták a szarverrõl! De, mivel nekem más a prefixem, én bent maradhattam. Aztán, egy kis játék után szépen beanyáztam, és leléptem. <#mf1><#alien>

kBagyula
Ha valami tiltva van az a házigazdákra többnyire nem vonatkozik. Olyankor megy a "sértõdés" a részükrõl, amikor mi is elkezdjük az õ módszerüket alkalmazni.

kBagyula
Ilyen szempontból nem válogat a szerver. Scriptelni lehet(ne), de nem engedik az EA-ék.

no legyalultam a Pistát, Xp fel, most megy a Bf2142, oszt aggggy neki!!!!!!!!!!<#gun>

Azt azért tegyük hozzá, hogy amikor megkérdeztem elmenjünk-e, beírták, hogy minden ok. Azóta is jártunk arra és nem volt - a Pityu által említett rakosgatáson kívül - semmi gond. Én spec kifejezetten élveztem ott a gémet.

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

A kedvencem az volt, amikor a szerver házigazda klánja <#lama> felháborodott azon, hogy bevédtük a silókat, és hõbörögtek, hogy miért nem hagyjuk õket játszani. <#action>

Azt hiszem, jó, ha elõre tiszta mindenkinek, hogy mik az adott szerveren a szabályok (pl. RDX és gránát a titán folyosóin, base camping stb.). Bár az meglepne, ha ezek a fiúk elõírnák, hogy kötelezõ körbe-körbe rohangálni a pályán... <#falbav>

pityu1973
Na de a leadert!!! Az ilyen ne üzemeltessen szervert! Menjen oszt TETRISZEZZEN <#boxer>!

kBagyula
Ez szerver beállítás kérdése.