Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
végre találok értelmes embereket is...😛
jó ez a game,de most megyek mert a PB szarakodik és kezd idegesíteni...
ÜDV.
Szánalmas brigád!
... <#mf2>#mf2> <#bdead>#bdead>
hTW|®
Egy kicsit Off voltam a napokban és most olvastam végig a forumon a kimaradt részeket és gondoltam hozzászolók egy kicsit én is a szópárbajhoz.
Hidd el AdambanHun jó gyerek csak egy kicsit sokat dolgozik mostanában a lelkem, meg tegyük hozzá te sem éppen finoman kezted itt a fórumon való online életedet. Na de errõl enyit. Kérdezz nyugottan itt biztos segíteni fognak akkikkel itt találkozol azokkal biztos fogsz a játékban is a legtöbbünknek ott a nick neve is igy ha ránk találsz és felveszel minket akkor tudsz velünk játszani azokon a sok kisípolt publik szervereken mert jelenleg csak ezeken tudsz. Ment egy pár probálkozás saját magyar szerverre is de jelenlegi állapotában most még nincs. De ha lesz is azokon is lesznek kûlföldi játékosok mert különben nem kapsz ranked engedélyt. Igy nem biztos hogy egy ranked public magyar szerveren fogsz tudni játszani ha full lesz, ráadásúl fõleg külföldiekkel mert ugye bérelt helye csak a szerverüzemeltetõknek van a többi meg szerencse kérdése hogy van e hely rajta. Sose a szervert nézd.
Itt a lényeg a Budy listádra vegyél fel minél több magyart és akkor tudsz velük játszani. Ami még fontosabb a sokk felvett ember között fogsz találni azonos kánhoz tartozokat melyek olykor együtt egymás mellet vagy éppen egymás ellen zúznak mikor hogy hozza a sors. Ez kezdetben zavaró lesz de ha belemelegedsz és elérsz egy bizonyos szintet akár még be is jutsz valamelyikbe és akkor semmi sem ment meg a jó játék menetektõl mert ennek a játéknak ez a lényege a csapat munka. Csak így fogsz hamarabb fejlõdni ha ebben gondolkosz. Klán neveket nem sorolok nehogy elfogult legyél (meg nehogy sértõdés legyen). Sok jó magyar klán van sõt olyan is akiket nemzetközi szinten is jegyeznek. Biztos vagyok benne meg fogod találni azt akikkel szivesen játszol együtt.
Szóval ne törjön le semmi ez csak játék. Ha meg meg lesz a Weblapunk akkor meg sok sok infóval fogsz gyarapodni.
Hülye kérdés csak az amit nem kérdeztek meg.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
hTW|®

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
És ha minden jól megy, akkor lesz hamarosan magyarisztáni szerver is...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Kár, hogy ahoz is van köze az EA-nak.<#rinya>#rinya><#action>#action>
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Bárcsak azt tudnám mondani,hogy este én is leszek.
FINGOM nincs,hogy mikor lesz végre NETEM,KU..A szar
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
te legalább intelligens ember módjára tudsz kommunikálni, ellenben...
este megkereslek, még is dolgozom, aztán "csatlakozom" rád...vagy mi...
Leszel ma este?
Köszönöm.<#merges3>#merges3>
BF2142:kolbi, kolbi01
Battlefield 2142:[PTD_HU]tamas76(hun) erdicete,mert bugos az EA :) www.ptdclan.hu
Az arca sajnos mindenkinek nagy - ez már csak egy jellemzõ emberi tulajdonság. Ha egy kezdõ nem is veszi a fáradságot, hogy az alapvetõ infóknak utánanézzen, itt a fórumon mindig szívesen segítenek neki. A legtöbben viszont legalább az elején megpróbálnak udvariasak lenni, pláne nem náciznak, kommunistáznak vagy verik hõbörögve az asztalt.
Részemrõl lezártam a témát.
a politikát hagyjuk...félreértjük egymást!
Kezdõként nem akarom a csillagos eget egybõl, csak pl a STALKER-ben miután megvettem és reggeltem a programot, küldtek ajándékba unlock kódot!és ezután érdeklõdtem,hogy van-e ilyen itt is!amúgy a játékmenete miatt vettem meg ezt is, nem csaló akarok lenni,meg ugyen van PB! tisztelem a mérnökök munkáját, mivel megvettem és nem csalok!mivel egyéb dolgokkal kapcsolatban információhiányban szenvedek, ezért jöttem a fórumba!és mert az unlock után érdeklõdöm, nem kell csalónak minõsíteni és oktatni!sajnálattal tapasztalom, hogy van a fórumban egy-két ember aki lehet hogy már kívülrõl fújja a gammát és holt unalmasnak találja, de kezdõk mindig is lesznek és ezzel a mentalitásal nem hiszem valaha is magyar server fog születni, mert a büdös életbe elmegy a kedve az embernek ettõl a hozzállástól!a nagy arcot kicsit kicsinyíteni kellen,mégha nehéz is!
és mivel 25×-re kérdezem ,hogy hol szoktak a magyarak játszani és én hogyan tudok oda csatlakozni, azt végre megköszönném!mivel szerintem ti si jobban nyomjátok ha magyarokkal vagy körülvéve, nem nác....ööö....bocsánat, némettel vagy hollandal stb.
Vagy megnézed a BF2142 statoldalát, ahol lehet országra szûrni a játékosokat.
ja és szerinted a magyarokat hogy hívják?
Hát azok után, hogy felvettetek egy 13 éves gyereket a klánba, éppen azon gondolkodtam, beírok valami remek pedolfil viccet a honlapotokra. Aztán meggondoltam magam, nehogy sértõdés legyen belõle, meg lehet hogy a srác bármikor agyonalázna, ha összefutnánk valami szerveren.
Igen frusztráló, ha egy véres kezû mészárosról kiderül, hogy az életben egy magas hangú, 30 kilós, szemüveges és pattanásos pre-pubertás, aki minden egyes alkalommal lealáz.
Twetrox, Ribizke, mondjatok valami csúnyát! <#nevetes1>#nevetes1> <#eljen>#eljen>
Ezen besírtam.
"a legegyszerûbb, ha ránkcsatlakozol." <#hehe>#hehe><#hehe>#hehe><#hehe>#hehe>
I. Az inlockokat kemény játék eredményeként megszerzett pontokkal lehet megkapni. Ez a játék mozgatórúgója, ha nem így lenne, és egy programmal installálhatnád, az már egy másik játék lenne (single playerben lehetséges). Ennek megfelelõen itt mindenki 1. eredeti játékkal 2. kemény 3. és hosszú munkával 4. saját ügyessége révén szerezte meg az unlockokat és és a kitüntetéseket. <#schmoll2>#schmoll2>
II. Idõrõl idõre feltûnik (ezen és más) fórumon egy-egy kezdõ játékos, aki 1. ingyen 2. és/vagy csalással akar egyik napról a másikra mindent, ami azoknak akik tisztességesen és fáradsággal jutottak elõre, nagyon nem szimpatikus. <#boxer>#boxer>
III. Itt EU (nem részletezem) vs PAC (Pán-ázsiai Koalíció, oroszul "beszélnek") van csak. Az ázsiaiakról talán túlzás lenne az állítani, hogy õk a kommunisták, az meg hogy kik a fasiszták végképp nem tudom, az EU gondolom szerited sem az. Az ilyen beszólások a politikai fórumokra valók, már ott is hányingert kap tõle az ember. <#gunyos1>#gunyos1>
IV. Ha magyarokkal akarsz játszani, vegyél fel bennünket a buddy listádra. Mindannyian szívesen játszunk más magyarokkal, és kezdõkkel is. Ha jól sejtem kedvenc, pláne állandó szerver nem bagyon van, a legegyszerûbb, ha ránkcsatlakozol. <#violent>#violent>
Nincs magyar szerver!
Keress magadnak vmi megfelelõ szervert, amit nem az általad utált nemzetiségû emberek üzemeltetnek!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Miért nem jó neked a német/angol/holland/francia/osztrák/.... szerverek? Van kismillió hazai srác akik esténként ezeken nyomatják. <#ticking>#ticking><#shakehead>#shakehead>
Nem is tudtam, hogy vannak itt kommunisták meg a fasiszták... <#ejnye1>#ejnye1>
aktív^^ cu@dsnk