Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Enosh Chan
Ahh msot iszonyat felidegesitett.... Direkt lenyosmtam a grafikat mediumra nicns anti aliasing 800x600ban jastzom hogy biztosan ne legyen akadozas semmilyen modon.. erre elinditom a jatekot es mikor jon a lepegeto az elejen mar akkor 2 masodpercenkent jon hang meg kep.... de ezt most kezdte este nem csinalta <#boxer><#boxer><#violent><#violent><#falbav>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Hi!Eladó a VGA-m, ha valakit érdekel írjon privit!Üdv.
ja, a BF2142 Fullon megy vele!😛

Enosh Chan
Van olyan klan amelyik felvesz "kezdo" tagokat<#vigyor><#zavart1>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Egyébként nagyon szeretek kamikázézni, csak utána egy kicsit szégyenlem magam. Ha hivatalos waron is elmegy, sztem játszhatjuk így.

Ez nekm is új<#wow1><#conf><#vigyor>

A CB-n szabad a kamikaze meg az RDX taxi?? Meglepõ.

H2
Szabad és használható! <#violent>

hTW|&#174;

Amiket leírtál aztat most szabad avagy pedig tilos???? <#wilting>
Meg a main base rape mintha kimaradt volna, bár az titán módban nem annyira érdekes

H2
Ja, igen! CB szabályok szerint.

hTW|&#174;

Meg, hogy az apm, motion ill. emp mine a csapattársakra is "hat". Még jó, hogy unranked a szerveretek. Igazi <#lama> -hoz méltóan szépen irtottam eleinte a társakat. <#zavart2>

BF2142: Trumpf[HUN] BC2: Trumpf[HUN]

kolbi870315
Egy kis taktikai finomítás szükségeltetik!
<#eplus2>

BF2142:kolbi, kolbi01

H2
Kösz az érdeklõdést! Fontos lenne a gyak, gyengülõ teljesítményünk miatt! Egy-két ponton finomítani kell a taktikánkat! Map valszeg SUEZ, titánmozgatós és nem mozgatós körök, 1-1! Bunnyhopp közelharcnál, összes unlock, commander, kamikaze, titánágyúk használata, dzsiháddzsíp, stb. Sztem, de KING a goré!

hTW|&#174;

HTW-PTD gyakwar -
King! Lemaradtam a beszélgetés végérõl tegnap hajnalban, mert meghalt a netem. Csak annyit tennék még hozzá, hogy jó lenne, ha részletesen leírnátok a szabályokat elõre, hogy ne legyen ebbõl félreértés. Kösz. <#smile>

Az jó mert lehet h ismerem a tesóját vagy rokonát.<#ravasz1>

Enosh Chan
Kivetelesen? 😛

Amugy megoldodott midnen sikerult leszedni ^^

hehe ezzel a demoval jólelvok ez az egy pálya ami bennevan õszinténszólva kurvanagy, szal vezetek mint nfs ben aztán kiszállok oszt csipázok ^^ de tetiszik😄

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

pIIrash
Ebben kivételesen egyetértek!

MKO front:

no comment

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Enosh Chan
Az lehet hogy utaljatok sokan de szemelyes adatokat sztem nem tul szep dolog kiadni :/

Zsoltiis = Sebõk Zsolt, a Telepy Pál Általános iskola és Gimnázium növendéke...

Enosh Chan
EA lin kaz megvan es kovettem a dobozban levo leirast de azt irja hogy rossz a kod 😞( meg probaltam beirni ugy hogy beteszem a kotojelet (tudom azt irja hogy ne de csak probaltam) de ugy sem jo 😞(

Twetr0x
Indítsd el az EA Link nevû programot (Bf2142-vel alapból felrakódott asszem)

Jelentkezz be az EA felhasználóneveddel.

Innentõl már bizonytalan vagyok :/

Vagy még a "fõoldalon", vagy ha kikerested a bf2142(vagy bf2142NS) oldalát, ott lesz egy olyan rész ahol be lehet írni a dobozban található kódot.

Ezután letöltöd, felrakod.

HA probléma van a NS-el(betölt a pálya aztán kidob)

Szedd le a gamet > Tedd fel a gamet > Tedd fel az 1.20 patchet > Tedd fel az NS-t > Tedd fel az 1.25 patchet

Örülök ha segíthettem 😊

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Enosh Chan
Es msot help hogyan szedjem le <#nemtudom><#nemtudom><#conf><#conf><#rinya>

Enosh Chan
Hello, most jottem haza megvettem a NSot <#taps><#taps><#mf1>
Nem mintha lenne valamilyen tapasztalatom mert most ertem haza de muszaj volt valakinek elmondjam 😄

Köszi, megnyugodtam.
Egyébként már a recon, assault, engineer és supportos (beosztott) katonák összes fegyverét megszereztem....Nna jó, unlock következik...<#violent>
Nyugodj meg! <#nyes>

H2
Szeva! Használd el nyugodtan. NSben sokkal könnyebb unlockolni, és nem fog elveszni semmi a telepítésnél! 5 perc jármûvel a leglollabb <#wow1> (viccesebb), szóval hamar össze lehet szedni pár cuccott. Kb csak ezért veszi meg az ember. Kezdõknek ajánlott!

hTW|&#174;

a puszta neved is félelmet keltett, evvan ;D

Enosh Chan
Hiaba tartogatod az unlockokat mert a NS olyan unlockokat ad ami a lista vegen van szal a tobbi nelukl nem tod megkapni.. legalabbis szeritnem... de te is althtod fenn a listaba n

Szasztok!
Már vagy 3 unlock-ot tartogatok arra az esetre, ha megvenném és telepíteném a northernstrike-ot / extra tár az assaaultnak, állandó camuflage a reconnak...stb. Remélem, nem veszítem el az unlock lehetõségeket, ha újra kell majd telepíteni a Bf 2142-õt, folytatva a patch-csel, a northernstrike-al és ismét a patch-csel.
Nyugtassatok meg!
Kösz! Üdvözlettel - mekkmester.
pityu1973
Üdv TWETR0X régen találkoztunk!
Ilyen sokáig fented a késed?

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Twetr0x
<#idiota>Yes, I know what you mean...<#idiota>

Kösz. Meglepõ, de ez ugyanaz a gomb, amivel pilummal arcon lehet lõni az embert, if you know what I mean... <#eplus2>

nick: ventsell
solider name: mosQeeto

ha akartok felvehettek, meg segíthetnétek kicsit, bár kitapasztalom h. mi mire jó, csak eddig ilyen quake3-4, UT, hl2dm, fear combat féleségeket nyomtam, ahol nem volt ennyiféle funkció, stb szal benne lesz egy jóidõben mire kitapasztalom ezt a game-t de egész jó teccik így a demo alapján ^^

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Twetr0x
Hát ennyit róluk...

Ádám: bal egérgomb<#idiota><#beka2><#buck>

Enosh: Twetr0x

pityu1973
Felveheted a zsoltit is legalább lesz kin a késelést gyakorolnod <#eplus2>.

<#integet2> nick név lent!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

liquivent
Úgy látom szánalmasak...de azért "ott a pont" Pilrash. <#taps>

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Enosh Chan
Pff ez lol 😄

AdambanHun koszi 😊 Amugy nem kitorte a nyakat fenn irja hogy lekeselte

pIIrash
Nem. A Bant már azelött elindították, hogy bármelyikük is vizuálisan érzékelt volna. Csak azt nem értettem, hogy hogy tudtak bannolni, amikor nem az õvék a szerver. Vagy igen? Egyébként meg csak azzal a szándékkal mentem fel, hogy játszak .. szal nem tom mi volt a bajuk. Késelni meg íazért késeltem, mert még nem kezdödött a kör és láttam, hogy ott szórakoznak.

Piirash! És miért volt a ban? Kitörted zsoltiis nyakcsigojáját?? (A képrõl úgy tûnik. <#hehe><#taps>) Azt melyik billentyûkombinációval lehet???

Enosh: AdambanHun

Ennyit ezekrõl<#mf1><#gunyos1>

pIIrash
A lényeges dolgokat kiemeltem. <#mf2>
Hadd tegyem hozzá, hogy fél perce sem voltam a szerveren és csak õk voltak. Ban lett a vége. Pedig még nem is volt éles kör.
Ject!

pIIrash
Engem felvehetsz: pIIrash

Enosh Chan
Csak rankedre jarok 😊 Akkor kit vegyek fel mert itt csak Zsoltiis nevet hallottam ami biztos ingame ^^'

Jah es en GyaMoltalan vagyok 😊

pIIrash
Vegyél fel pár embert buddyra és ha visszajeleznek, akkor rajtuk keresztül megtalálsz valszeg szinte mindenkit.
A másikra pedig: nem mindig adja meg. Van amikor eltelik egy kis idõ mire szintet lész. Egyébként pedig ha véletlen nem ranked szerveren vagy, akkor azért nem adja be.

Enosh Chan
No, latom azert olvassatok a forumot 😛 Nem valaszol senki? :$

liquivent
Ja, nem neked, csak bénák az ujjaim. 😛
Baccus, kipróbáltam most ezt az enemy territory Quake Wars -t (köszi Carlos)
Mekkora egy gagyi játék lesz ez...csak azért akartam kipróbálni, hogy érdems lesz e megvenni. Nem ajánlom senkinek.

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Twetr0x
XDDDD
Ez poén.

ZSOLTIISról még annyit, hogy ha meglátom szétkapom » tegyen mindenki így 😄

pIIrash
Nagyon szép a logó. Javítsatok ki ha tévedek, de a "The Hungary Battlefield 2142 Clan" talán nyelvtanilag nem a legmegfelelöbb. Talán a "Hungarian Battlefield 2142 Clan" már helyesebb lenne.

ezt nem nekm akartad írni...ugye???<#vigyor>

Carlos HUN
És minden infot megtalálsz a játék magyar oldalán ITT