Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

pIIrash
"Aztán becserkészem és lödöföm, mint tegnap a Piras "(pIIrash)" engem"
Mielõtt még félreértés lenne belõle. Véletlen volt! Rosszkor voltál rossz helyen. (Az megint más kérdés, hogy én is szinte mindig rosszkor vagyok rossz helyen <#hehe>). És ez szól másoknak is, akik esetleg úgy gondolják, hogy direktbe jó nekem, ha folyton agyonszurkálom õket. Sosem tudom, hogy éppen kit lövök, robbantok vagy szúrok le, mert nem nézem (ami azt illeti nem is mutatja) a nevet. Így esik meg az is, hogy klántársaimat is gyakran leszurkálom. <#vigyor5>

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

Twetr0x
Bátyám nagyon tud. Este ha leszel TS-en, akkor megadom a címét.

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Alien69
Észre vettem, hogy nem vagy a buddy listán. <#alien> Holott, elég sokat repkedünk együtt. Lehet, hogy buddylistbug, nem tudom. <#eplus2>

papo21
Mit csináltál tegnap Alien tegnap küldtél nekem buddy felkérést!? Ujra raktál valamit?

pTD-hU ptdclan.hu

Alien69
Sajnos (vagy inkább szerencsére) a BF részek közül a 2142 az, ami a legösszetettebb, a legjobban épül a csapat játékra, és nem a(nnyira a) skillre. A legjobban hasonlít a taktikai része a "háború"-hoz. Nem vélettlenül ugatok mindig, mindenütt pl a jelölgetések fontosságáról. Nem csak a helizés miatt, hanem minden szempontból ez a legfontosabb. Itt még ráadásul van is esély segíteni a másikon. A bf2-ben néha inkább hasonlított eszettlen rohangáláshoz. Pedig imádtam, fõleg a kiegeket, az AF-t, és elsõsorban az SF-t, mert az még plussz taktikát vitt bele a köteles részekkel, meg az éjszakai részekkel (gázlövedékrõl nem is beszélve). De, ott is k*rvára hiány van a csapatjátékból. Az emberek 90%-nak semmi fogalma a taktikáról. Képessek néha tök eszettlenül a legközelebbi pontot támadni, mintha fejjel mennének a falnak, vagy mintha vágóhídra mennének. Aztán, ha mégis áttörik azt az egy, teljessen jellegtelen pontot, még beállnak védekezni. Pedig soxor éppen a legtávolabbi pont a legfontosabb (pl conquestben a Suez-n), mert esettleg ott van az ellenfél legtöbb (és legerõsebb) jármûve, mint walker, és heli. Éppen ezért maradok fõleg a titán módnál. A conquestben nem 1x szívtam meg, hogy egyedül próbáltam valami kreatív dolgot csinálni. <#rinya><#alien2> Pedig már arra is ráfanyalodtam, hogy a walkerrel is felveszem az amúgy esélytelen harcot. <#nevetes1><#alien>

pityu1973

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

liquivent
Van itt olyan ember aki kva jó php-ben?

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Enosh Chan
<#nyes><#nyes><#nevetes1><#nevetes2>

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

zee21
szerintem ha kamionozni akarsz akkor játszál a Big Rigs over the road racingel nekem nagyon bejött<#bee1><#idiota><#idiota><#vigyor3>

www.818clan.eu

Az egy kamionszimulátor.. Hatalmas kamionok volánja mögött kell végigélni a fuvarozás örömeit😄
pityu1973
És a 18 wheels of stel az mi?

Segíts hogy segíthetsünk!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Hasonló stílus a 18 wheels of stel sorozatokkal csak nemtom, hogy megjelent-e már vagy mi lesz vele mert várom rendesen..
kBagyula
azmiaz?

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Tom nem itt kellene kérdeznem de ez itt a legfrisebb Topik. Nem tudja valaki véletlen mikor fog megjelenni a rig'n'roll???
hendrichharcos
A fele betûket elhagytam-gyönyörû<#falbav>nem vagyok egy nagy tehetség, na de ez már nekem is sok<#conf>

hendrichharcos
Nekem is megvan az összes BF de soha nem játszottam igy multban.Teljesen más igaz ott jóval könnyebb és kicsit kiszámithatóbbak a dolgok-de azok is teszettek.Igazából nekem mindegy csak gondolkodni ne keljen sokat!!Kár hogy nincs örökélet stb?!!Véleményem szerint a 2142 pörgõsebb min az elõdei de nem alkotok konkrét véleményt mert annyir nem ismerem.Vettem a lánynak is-igaz a SINS jobban tetszik neki- de azért nem adom el-hátha az asszony rá tudom venni,hogy játszon!! Aztán becserkészem és lödöföm-mint tegnap a Piras engem!Szerintem nem kellene elkapkodni azt az eladást a srácnak,hátha megváltozik a véleménye-megtetszik vagy valami.

kBagyula
Itt is van ilyen.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Tudsz róla, hogy ez egy multiplayer játék? Remélem nem a single mód miatt keseredtél el? Bocs, ha úgy érzed hülyének nézlek, csak nekem furcsa, hogy valaki ilyen gyorsan dobja. Én már a BF1942 óta nyúzom ezeket, de nekem bejön. Természetesen csak multiban.

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Sanko
elõfordul ez, nekem meg pont fordítva volt...a végén a BF2 már csak arról szólt hogy 4-5 fõs csapatok mentek zászlóról zászlóra és néha összefutottak az ellennel...de itt határozott frontvonal van, álló csata alakul ki soxor egész kör alatt egy 64-es szerveren 😄 ez tetszik

a mohának mindig a déli oldala fás

kolbi870315
Akkor még jó, hogy kipróbáltad.

BF2142:kolbi, kolbi01

FCH kari
a WoW-tal kapcsolatban igazad van nem ide tartotzik, ELNÉZÉST!!viszont ugy érzem hogy a bf2142 nemhurrogtam le,nem szidtam se a készitöket se játékosokat pályát stb,az hogy megbántam hogy megvettem szvsz nem lehurrogás,demot mikor kiprobáltam érdekes volt uj volt,megvettem,de valamiért nem nekem valo.ennyi 😊)

Konfúciusz mondá: "Míg leng a lánc, meleg az ülöke."

kivéve ha nem megy az a hulladék masterszerver<#hawaii><#beka3>

pityu1973
Ezt általánosságba értettem és te szaladtál bele csak furcsán néz ki hogy ide jösz a forumra és élteted a WoW-ot nem hiszem hogy bármelyikünkkel is találkoztál volna WoW-os fórumon hogy éljen a BF2142.

Mi sem vagyunk vele tökéletesen elégedettek, de szeretünk vele játszani és meglehetõsen jó társaság jött itt össze. Igazad van nem tudunk egymásról semmit....de talán mégis egy valamit én nem hurrogok le egy játékot a saját forumán.

FCH kari
viszlát!!mész valahova??

FCH kari
fingod sincs hogy ki vagyok,fingom sincs hogy te ki vagy. miböl gondolod hogy rontom vagy javitom a játék minöségét(hmm és egyáltalán hogy tudom rontani egy játék minöségét?))a demo megvolt kiprobáltam akkor tetszett de késöbb kiábrándultam belölle,bf2 viszont még mindig nagyon jo😊

pityu1973
Na az ilyenek megérdemlik hogy pénzt dobnak ki az ablakon ahelyett hogy letõltötte volna a demót ami jól játszható és kipróbálható online módban is.

Igazad is van menjél WoW-ozni, legalább te sem rontod tovább a játék minõségét!

kBagyula
viszlát! <#integet2>

FCH kari
igazábol bf2 még ok az játszhato de 2142-t megbántam hogy megvettem😞
amugy meg a WoW a király😊)

Néha nekem is ez jut eszembe.... 😊)

tojas1
FASZA LETT!!
KIRÁLY VAGY!!!<#worship><#puszi>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

liquivent
NAHH, érdemes megnézni a weblapunkon a letöltések---képek szekció alatt a dogtageket. <#boxer><#mf1><#worship>

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

FCH kari
tegnap megvettem és ma eladom féláron😞

FCH kari
nem😄

Enosh Chan
Bontatlan? 😛

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

FCH kari
Hi...elado BF2 és BF2142 ha valakit érdekel akkor privi😊

F1rstK1ng
Nem én vok a Leader én csak okoskodom<#ravasz1>

inaktív :C cu@bf3

liquivent
Akkor mondjátok mi legyen? Legyen a miénket Battlerecorderrel?
Csak mert akkor be kell majd állítani, igaz csak egy kattintás, de jó ha tudjuk elõre...

pityu1973
Jó jó nem is gondoltam én azt komolyan de szivesen dobáltam volna az ellenséget sörös dobozzal <#hehe>.

A lényeg ha nálunk waroznak akkor mi meg az övékén gyakorlunk addig, meg nem árt ha elérhetõek vagyunk ha valami gond lenne a szerveren, A BT-s TS-t is használhatják úgy is ott vagyunk mindig PartyService, H2 úgy is ismeri ott a járást. Ha kell szoba ott megoldható a regisztráltak úgy is csinálhatnak maguknak.

F1rstK1ng
BattleRecorder persze az engedélyezett(és mostmár elméltileg kötelezõ is lenne) azzal nincs is baj, csak a Spectator mode lenne a gond, ha vki bejönne meccs közben nézelõdni, mert akkor elméletileg az csapattárs is lehet és tud segíteni a csapatának FREE-CAM modeba TS-en.

inaktív :C cu@bf3

liquivent
...elõtte meg a gyakwaron leteszteljük, hogy máködik e a dolog. Elvileg igen, mert a sima szerveren mûxxikk, csak a warszerver nem lett még kipróbálva ilyen téren. De akkor vasárnap...

liquivent
De sztem azt sehol sem látják, hogy be van kapcsolva a BR. Meg úgysem lehet letölteni mûködõ formában. Egy-egy demo 10-12 mb. de amit letölt, az 500kb körül mozog, és nem lejátszható. De a szerverrõl letöltve az állományt, berakva azt a megfelelõ helyre...na úgy már vissza tudjátok nézni. ha gondoljátok bekacsolom a war idejére, aztán megadom a linket, ahonnan letölthetõ a demo file.

PartyService
Hivatalos waron (elvileg)nem lehet(ne) nézelõdni... mert így lehetne csalni érted... na most egy barátságost visszanézel azzal semmi gond nincs😊

Clark addict

liquivent
Spectator módot be lehet kapcsolni....csak hát ugye az azoknak szívás akik játszanak és esetleg valamelyik nézõnek magas a pingje, na meg nem tudom egyáltalán engedélyezett e a WAR-on a spectator. Inkább vegyük fel a HTW-nek a meccset, hogy legyen mit elemezniük.

liquivent
Ha akarjátok, bekapcsolhatjuk, hogy vissza tudjátok nézni az ellent. 😊
Biztos lesz mit ellesni majd tõlük. Akkor fixáljuk le? a mi szerverünkön legyen az éles WAR-otok és kapcsoljuk be a BR-t?

H2
<#worship> Battlerecordert nem lehet vhogy belöni? Mert egy wart már mi is kielemeznénk végre!

hTW|&#174;

pityu1973
Kár hogy nem lehet menni nézõnek, milyen király lenne ilyen arénás meccsek nézõkkel hullámoznánk meg hajrá magyarok.....stb

Nem mondom hogy remélem hanem hogy tessék megszerezni nehogy már ne magyar zászló lobogjon azon a k..va elsõ helyen!

<#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2><#integet2> ez egy PTD hullám!

liquivent
Hát, mi is próbálgatni szerettük volna a miénket, ezért mondtam. De ha az úgy jó, akkor tolhatunk kettõt-kettõt a tiéteken és a miénken, vagy ha kell szívesen kölcsönadjuk a szervert amíg waroztok, addig is...

H2
Ok! Este megbeszéljük a többiekel a tsünkön! Lehet, hogy a mi serverünkön kéne tolni tesztelés miatt, mert azt hiszem azon lesz a cb-s meccs. Ha gázos a server, megyünk a PTD_sre és akkor le is nyúlnánk azt az esti warra! Elõre is köszi!

hTW|&#174;

liquivent
Akkor elõtte mi is gyakorlunk kicsit a warszerverünkön, házha jobb teljesítményt sikerük kicsikarnunk magunkból...aztán 7 elõtt csatlakozzatok be Ti is. 😊

liquivent
Sztem akkor tûzzük ki a 7 órát, az múltkor is jó volt mindenkinek.