Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bocsi nem mint mondog hanem mint mindig😮

Hali!
Nekm is ugyanezt csinálta vagy ha betöltött és rányomtam h join akkor meg kidobott az asztalra és kiírt vmi olyat h hiányzik vmilyen dll file.Már legalább 10szer vagy ha nem töbször ujraraktam ezt a szart és ugyanezt csinálta.
nekm megoldás:576-->EA Hungary <-- ilyen szöveggel akartak etetni h jó akkor átvizsgáljuk alaposan a játékot és majd értesítjük önöket. én erre magamba: persze, persze mint mondog.úgyis nálam lessz a hiba szal tökmind1:S:S:S

Hali ALL
Seggítséget szeretnék kérni:tft natív felbontást szeretném beállítani.
Tudom volt már errõl szó,de nem találom sehol a hsz-t.

Thx

bypass
ronso
most töröltem le az xpt,sok más játék miatt

Sakkoo.......Baszkiiii

H2
Hát most mennék Crysis betázni, de war elött vmikor felnézünk Jankóval!

hTW|&#174;

liquivent
Na, Battle Recorder...mivel nem sikerült úgy beállítani a szervert, hogy a játékból lehessen letölteni a Battle Recorder által felvett csatákat, így manuálisan tudjátok leszedni õket a weblapunkról. Ott is a Letöltés--->Minden Más--->Battle Recorder Demók letöltése menüpont alól...
Persze csak a Ranked szerveren játszott demókat...Amikor War szerverre van állítva, akkor azok nem publikus demók, csak az érintetteknek!!!

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

liquivent
H2! Nem Jössz fel a TS-re? Most Én sem vagyok bennt, de ha bejössz, akkor felmegyek...

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

H2
Punkbuster vagy tûzfal miatt lehet még!

hTW|&#174;

liquivent
Windows XP...

ronso
feltettem a vistát ,átneveztem az ikont rendszergazdára.de még igy is kidob a server néha.ilyenkor mi van ?

Sakkoo.......Baszkiiii

H2
Suez Channel/Verdun kéne, mert a mi meccsünk útán ezeken lesz a másik war is.

hTW|&#174;

papo21
Már csak azt kellene tudnunk milyen pályákon jáccunk?

pTD-hU ptdclan.hu

kolbi870315
<#worship>

BF2142:kolbi, kolbi01

liquivent
Ok, holnap akkor vagy felmegyek a ts-etekre, ha megadod a címét, vagy gyere Te a miénkre.

H2
PTD vs HTW mehetne úgy, hogy 1 itt 1 ott. Az élest megbeszéljük még! Ha minden beállítást be lehet rajta lõni akkor jó lenne le BRezni.

hTW|&#174;

liquivent
BattleRecorder...mármint az éles WAR-otokat...

liquivent
Ok, akkor holnap...18 vagy 19 óra? Akkor legyen a miénken és vegyük BattleRecorderrel?

H2
Részünkrõl oké, lehet nem leszünk pont 10en, mert csak az esti CBsre lesz meg mindenki, de sztm ok a holnap 7!

hTW|&#174;

sztechnika
Nagy baj nem lehet belõle<#alien>

zee21
szóval csak PB frrisítés oszt annyi?

www.818clan.eu

sztechnika
Zee!
Robnak is szar én még mindig nem tolhatom a géphiány miatt<#idiota>

liquivent
HTW? Holnap mi lesz?

Supersix
Ez volt nálam is frissíteni kell a Punkbuster és utána jó lesz!

PartyService
Sokkal jobb a helyzet mint tegnap... most már betölti a map 3/4-ét és akkor fagy ki a játék...

Clark addict

tojas1
DETTO,DETTO,DETTO,DETTO!!!!!!!!
<#gonosz2><#boxer><#violent><#wilting><#bdead>

Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!

Carlos HUN
igen mimivel arra van optimizálva

ronso
2x gyorsabb xp-n?

Sakkoo.......Baszkiiii

Carlos HUN
25 szöre leirom hogy én már nagyon régota azon jáccok ha olyan géped van mint az aláirásodban akkor jól fog futni rajta am xp-n 2 szer gyorsabb a játék!

zee21
befosok mûködik valakinek ez a szar????
mert nekem ma sem mûködik a master server.....
illetve lefagy félúton akkor restart és utána be tudok lépni szerverre de nagyon laggos fos az egész....pfffffffff

www.818clan.eu

Enosh Chan
1,25-ot a 140 az mint latod csak beta 😊

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

liquivent
Az 1.25. -verziót töltsd le, azzal menni fog...ne tedd fel az 1.40. betát, mert csak pár szerveren fogsz csak tudni játszani vele, meg kell vele várni a véglegeset...

Prince of Máté
Melyik a legújabb patch?
mert a FAQ-ban az 1.20-at ír, de én már találtam 1.40 beta patchet.
Melyiket kell letölteni? (nem a warezhoz)

ronso
Játszik valaki vistán a bf2142 vel?

Sakkoo.......Baszkiiii

Sanko
ja...walkert L2-ben...de azt igen, használtam 70 felett 😄
BF2142-ben nem szeretem mert nem jó a rugózása és kirázza a vesémet is...

a mohának mindig a déli oldala fás

hendrichharcos
Bocs,hogy nem jól irtam le a neved-csak magyarositottam. A többi meg oké hisz sajna én is jártam már párszor igy,hogy a havert késeltem le. Mondjuk ez engem kicsit bántott is-ezért is hagytam abba a a "döfködést" De én nem is rosszból akartam mondani-én amúgy se vágomezt a konqvest módot-csak rohangálok mint pók a falon.Próbáltam már párszor segitséget kérni,hogy-hogy is csináljam!!A válasz általában annyi "menj és lõj"Ezzel ki is voltam segitve.Azért még várnék jó tanácsokat-na persze nem olyanokat mint amilyent emlitettem!! De azért délelõtt elég jót harcoltunk??Csak kidobott néha-"szerver has ben lost" ez a mániája.Amúgy meg ha tudom hogy a pályán vagy akkor többet nézek hátra min elõre.Csak tegnap akkor csatlakoztam és nem is nagyon tudtam ki van fent.Ha láttam volna hogy ott vagy bevetettem volna a csodafegyverem!!Alien repül-én meg átálltam volna a te oldoladra!!<#nevetes1>.Akkor már nem vadászol le.De anyával úgy kipróbálnám.De ha egyszer feljön mindeki meneküljön-mert õ aztán lõ mindenre ami megmozdúl egész tárat.Annyi lõszer kell neki mint az ukrán hadseregnek. A GANZnak külön hûtést kell beszereltetni-BRUTÁLIS.Csak belejön!!

papo21
naon beparáztam hogy nem javul meg és nem fogok tudni jáccani de helyre állt a rend és minden müködik faszán<#eljen>

pTD-hU ptdclan.hu

A Mobil Forces-ben volt olyan mod, ahol a kijelölt személyt kellett elkapni, a többi csapattag meg védte. Így lenne aki üldöz és lenne üldözött csapat, ami akár támadhat is. Idáig sima BF, de a fõszereplõ csak kést használhat, és csak azzal ér megölni. Ha vannak testõrei, akkor azok is csak kést használhatnak. Az idegenek a szerveren meg lövöldözzenek akire akarnak. EA szabály nincs megszegve. Csak egy hirtelen ötlet. Hurrogjatok le nyugodtan. <#kuss>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Enosh Chan
Hohoooo ezt jelentem NCsoftnak 😄DD

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Sanko
megy a server

Sanko
hát ritkán...

Enosh Chan
Sanko szoktal walkerezni?

Sanko
lepukkant EA servere

papo21
hát én most husztam ujra eszt a gecsi játékot beléptem és 20 mp mulva megfagyott a kép most meg nem lehet csatlakozni faxom ki van<#falbav>

pTD-hU ptdclan.hu

Enosh Chan
Nekem vagy emgall ott, vagy ha bejutok 2 perc mulva lefagy, es momentan meg beloglni se tudok... -.- MI A FRASZ VAN A MASTER SZERVERREL?? <#boxer><#boxer><#boxer><#falbav>

Hali...nektek megy a game? a map betöltés kb 60%-nál megakad...walkerem már térdig lejárta a lábait...mi lehet a gond? köszi
pIIrash
pIIrash DogTag Challange! <#mf2><#nyes>Eskû rendezhetünk ilyet. De nem most hétvégén, mert nem vagyok már játékgép közelben. Notiról meg nem megy valamilyen érthetetlen oknál fogva.
De ha egyik hétvégén otthon vok, akkor eskû nyomhatunk ilyet.
Legalább én is átérezhetem azt, amit a DICE-osok éreztek, amikor 40 ember ment rájuk minden pillanatban.

Nem én tehetek róla, hogy jól lövök. C2D E8400, ASUS 4870, Geil Evo One 4GB

pityu1973
Gyerekek át állítsuk a szervert késesszerverre?

És ezt írjuk ki Tészta szûrõ hétvége by pIIrash<#hehe><#hehe> persze angolul a többit nem tudtam leforditani (help)!

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Hétvégére hiressünk meg Piirash késes vadászat partit. A cél, hogy mindenki aki meglátja Piirash-t az kezdjen el utána lopakodni, és lekéselni. <#crazya>

AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html

Alien69
Éppen ezért, MIATTAD kezdtem el repkedni. Gondoltam, a heliben nem tudsz lekéselni, és milyen igazam is van! Meg kell, hogy várd, hogy kiszáljak! <#vigyor1> Persze, teszel is róla, hogy ki akarjak szálni!<#violent><#awink><#love12><#alien>

Enosh Chan
"Így esik meg az is, hogy klántársaimat is gyakran leszurkálom."

Ugy van 😄 De ha ellenfelek vagyunk nincs mit cisnalni 😊