Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
Titán: Titán, pajzs, silók, pajzs lent, APC+pod vagy transport, 4 konzol, 1 mag, 1-es, 2-es után 3-as 4-es, utána mag. Ha nem megy akkor megint silók.
Conquest: Ha Bf2vel játszottál akkor tudod. Ha nem akkor zászlók, pontok, sok zászló=sok minuszpont az ellenségnek. 1 halál= -1pont a csapatnak.
Kasztok:
Sniper, messzire, távcsõ, robbant, taposóakna, láthatatlanság.
Assault, Defib, PK-rakéta, Voss, PK-rakéta, Voss, PK-rakéta, Voss, Medic csomag.
Engineer, Tankot lát=bumm, focilabda=bumm.
Support, Sentry, Clark 15, EMPnade, Sentry, Clark 15, Sentry, Clark 15, Support csomag.
Elég rövid?
<#idiota>#idiota><#smile>#smile>
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
In Lak\'ech Ala K\'in
másodszor is 😄
harmadjára szvsz stat loszart sem számít csak a live game mivel lehet neked 3545564zk/d 3ö948349ö58killstreakkel az sem mondja meg milyen gamer vagy mivel félre ne értsetek nem szidom a csapatmunkát csak ugy könnyû jó kd-t fentartani hogy belerohaszn minden szarba leölnek aztán egy csp ugyis éleszt..... és náha fragelsz is és akkor menet végén 15kill/5death ugyh ennyit statomrol szolva egy kalap fos de én leginkább egyedül nyomtam a 200órámból 180-at és senki soha nem adott lõszert(ezt ellenféltõl szedtem) és nem is nagyon élesztetttek ha igen akkor ment egybõl a budy felhívás.... de mostmár szerencsére 818-al toljuk együtt 😄
www.818clan.eu
Igen razer nagyon jó&megbízható egér, kár hogy kick vote-ra használod, ha pl nem birsz valakivel...
Clark addict
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
A helyzet egyébként éppen az, hogy ha átvált conquest pályára, a szerver majdnem kiürül. Ebbõl én azt a következtetést vonom le, hogy sokan olyan szerverre mennek játszani, amely nem váltogat a játék módok között.
A ping a multiplaynél 70-80 körül van, vagy az alatt, ami szerintem nem rossz, sajnos az utóbbi hetekben mégis lekezdett laggolni - nem tudom miért.
Hamarosan talizunk a "harcmezõn"
bye bye
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Frankón belõtte erre a felbontásra és minden éles volt. Próbáld ki! Spanomnál is így csináltuk és minden jó volt.
Vagy más felbontások: 1440x900, 1280x800...
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Link 01
De ha a gúgliban rákeresel a FOV BF2142 szavakra, akkor sokmindent találhatsz
A mi klánunkban ugyanis most éppen arról megy késhegyig tartó vita, hogy milyen mappekkel és milyen beállításokkal menjen a szerver (titan vs conquest, alappályák vs NS, FF OFF vs FF ON, sokan legyenek a szerveren vs midenféle játékmód és pálya legyen - illetve ezek összes lehetséges permutációi). Ezen elborzadva azt tervezem, hogy bérelek egy második servert (2nd Hungarian ranked), amelyen csak conquest menne ("Idõtlen conquest"), és így az lenne ésszerû, ha a másikon csak titán ("Idõtlen titán") menne. Az lenne a célom, hogy az összes magyart erre a két szerverre vonzzuk akár titán, akár conquest maphez van kedve.
Úgy tûnik, hogy olyan kedvezményes árajánlatot nem találunk alacsony pinges szerveren, mint amilyennel az elsõ szervert béreljük, úgyhogy ekkora összeg kifizetését csak akkor látom ésszerûnek, ha tényleg igény van rá, és várható, hogy a magyarok elsõsorban ezen a szerveren fognak játszani.
Azt látom, hogy sokan vannak, akik warra gyakorolnak, és ezért publicon nem is nagyon játszanak. Ha ez egyre inkább így lesz, valószínûleg nincs a dolognak értelme.
Mit gondoltok errõl?
De ez 4:3 arány! De ilyen nincs hogy 1680x1050. Találtam viszont 1280x960 at de valahogy nem az igazi. Amig CRT játszottam a demót akkor semmi gáz nem volt. Azért gondolom hogy a 4:3 arány 16:9-en csúszást okoz, erre keresek megoldást!
Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510
Azt hallottam, hogy van widescreenes monitorhoz patch a BF2142-höz!
Tudtok róla valamit?
Akármilyen felbontásban használom nem az igazi.
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
...mellesleg jó reggelt mindenkinek! <#wave>#wave>
Alien96 van egy jó hírem! Képzeld a klán fele müncheni... de inkább angolul beszélünk! Nos ha meg pro titan játékossal akad dolgunk akkor az gyorsan szelektálódik nem? Ugyanis a játékok szinte 100%-t Csak Infantryba játszuk + Camp, Cebrere, Tunis, Fall! Ping? Neked 8-s volt.. örülök neki képzeld mi a 10-el is meg voltunk elégedve 😛
Csapatjáték: Igen természetesen ez a játék alapeleme, hisz rajtad kívül akár 15, 31, 63-n lehetnek a serveren a squadodba meg 5-n maximum! Ha nem játszol össze akkor tulajdonképpen a játékot ölöd meg! Multiplayer ez a lényeg! S igen sokkal konnyebb jó játékosnak lenned ha klánba vagy s sokkal konnyebb jó eredményeket elérni! Sõt mi több, tovább megyek! Még könnyebb a dolgod ha egy hasonló klánba vagy mint a miénk! Nem hiszed? akkor járj utánna!
ui.: Razer-Partykiller... 😞 úgy tûnik, hogy nem az egereddel van gond hiszen én is Razer-ral játszom s tudom, hogy mennyire megbízható s milyen jól mûködik a harctéren! Talán nem kellene elfojtanod magadban a tehetséget s ki próbálhatnál egy másik játékstílust... mondjuk a Sims. vagy nem is várj Sam and max.
Nah de száz szónak is egy a vége!
Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!
Clark addict
Mindenesetre azért pár alapdolgot megmutat a stat az emberröl.
A játékstílusát mindenképp.
Hozzávetõlegesen azt is meg lehet nézni h mennyire sûrûn foglal zászlót v silót a katona. Szal azér jó dolog ám ez a stat.
Gondolom ezeknek utána szoktak nézni Shiftyék, bár nem kenyerem õt megvédeni (és nincs is rászorulva). Sztem nem sértett senkit ezzel a felhívással. Csakhát divat manapság leugatni mindenkit...mindehol ezt látni a fórumokban<#levele>#levele>
Hajrá honfitársak!
A másik fele, a "10-s ping garantált! " Ilyet inkább NE irogass. Nekem ilyet NEM tudsz garantálni (másnak se), mert ez NEM tõletek függ! <#alien2>#alien2><#nevetes2>#nevetes2> Illetve, a HTW-s szerverek, melyek eddig voltak, azok is ping szempontból kiválóak voltak. Jellemzõen 8-s pinggel virítottam (a többieknek is hasonlóan magas volt). De, ettõl még szörnyû laggos volt néha. <#nemtudom>#nemtudom> Persze, ez is kiderült, miért, de ez most már mindegy, ugyebárrr. <#hehe>#hehe>