Battlefield 2142

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

liquivent
Amikor játszunk, akkor is csak ezeket halljuk tõle... 😛

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

pityu1973
es mi ezert szeretjuk<#law><#hehe>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

Enosh Chan
Twetr0x nekem nagyon ugy tunik, hogy te nagyon jol el tudod magad szorakoztatni 😄 Nem is tudom miert online jatszol 😄D

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Twetr0x
bocsi azért írtam ezt, mert félreolvastam a véleményezést 😄

HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x

Twetr0x
És nagyon király maga a játék 😄

Twetr0x
Alap: 2142, hideg, fagy, juj, Európai Unió, PánÁzsiai Koalíció, Robotok, Tankok, Félig helikopter-Félig repülõgép vadász- illetve csapatszállítógépek.

Titán: Titán, pajzs, silók, pajzs lent, APC+pod vagy transport, 4 konzol, 1 mag, 1-es, 2-es után 3-as 4-es, utána mag. Ha nem megy akkor megint silók.

Conquest: Ha Bf2vel játszottál akkor tudod. Ha nem akkor zászlók, pontok, sok zászló=sok minuszpont az ellenségnek. 1 halál= -1pont a csapatnak.

Kasztok:
Sniper, messzire, távcsõ, robbant, taposóakna, láthatatlanság.
Assault, Defib, PK-rakéta, Voss, PK-rakéta, Voss, PK-rakéta, Voss, Medic csomag.
Engineer, Tankot lát=bumm, focilabda=bumm.
Support, Sentry, Clark 15, EMPnade, Sentry, Clark 15, Sentry, Clark 15, Support csomag.

Elég rövid?
<#idiota><#smile>

kolbi870315
<#worship>

BF2142:kolbi, kolbi01

Wescone
Véleményezés a játékrol, néhány szóban. Please!<#felkialtas>

In Lak\'ech Ala K\'in

kBagyula
Cora, Tesco, 11k ....stb.

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

liquivent
Bármelyik játék-szoftverboltban. Pl. 576 vagy CD Galaxis vagy

[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]

Wescone
Hol lehet megvenni és kb. mennyibe kerül?

In Lak\'ech Ala K\'in

én már nyomtam a COD4 beta multiját..szép és jó..de teljesen más mint a BF, és a korábbi CODoktól is különbözik egy kicsit. Ettõl még persze faxa lett és valszeg én is nyomom majd, de mondom, teljesen más stílus a két játék.

liquivent
Ja, vedd meg eredetiben...

Wescone
Hello Mindenki! Leszedtem netröl a játékot, de nem tudom telepíteni. Ha indítom a setup-ot egy pillanatra felvillan egy DOS jellegü ablak, aztán semmi sem történik. Van valakinek v.mi ötlete, miért van ez?

In Lak\'ech Ala K\'in

köszi 😄
zee21
lolmár Enos elõször is :fogd be 😄 és nem lehetsz a barátja mert te csak az enyim vagy 😄😄😄
másodszor is 😄
harmadjára szvsz stat loszart sem számít csak a live game mivel lehet neked 3545564zk/d 3ö948349ö58killstreakkel az sem mondja meg milyen gamer vagy mivel félre ne értsetek nem szidom a csapatmunkát csak ugy könnyû jó kd-t fentartani hogy belerohaszn minden szarba leölnek aztán egy csp ugyis éleszt..... és náha fragelsz is és akkor menet végén 15kill/5death ugyh ennyit statomrol szolva egy kalap fos de én leginkább egyedül nyomtam a 200órámból 180-at és senki soha nem adott lõszert(ezt ellenféltõl szedtem) és nem is nagyon élesztetttek ha igen akkor ment egybõl a budy felhívás.... de mostmár szerencsére 818-al toljuk együtt 😄

www.818clan.eu

PartyService
Ebben a kommunityban csak te gondolod hogy szar vagyok de érted nincs ezzel gond. Olyan pro lehet sose leszek mint te de tudod gaming a legutolsó dolog az életemben szóval nem érdekel ha vannak sokkal jobbak nálam mint pl te.
Igen razer nagyon jó&megbízható egér, kár hogy kick vote-ra használod, ha pl nem birsz valakivel...

Clark addict

...magamból kiindulva, minél több magyar szerver van annál jobb...ha beugrom valmely clan szerverre, látom a sok generált, inkább elhúzok, mint mészároltassam magam...so több szerver, több játákos, közöttük kevésbé tapasztaltai is, így élvezetes lehet a game
Enosh Chan
Az Battlefield 2

...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]

Battlefield 2 nem ugyanaz mit ez ugye?
Enosh Chan
Ha tobbet beszelgetnenk, tudnad nicns ra szuksegem 😄

Twetr0x
Mi pont az ellentétét tapasztaltuk. Mikor titan volt, akkor full, mikor conq, akkor szinte üres. 😄

liquivent
Van magyar szerver...ranked, ráadásul olyan 40 pinggel átlagban itthonról, persze van néha magasabb is...

A titán módot azért játszuk, mert szeretjük.

A helyzet egyébként éppen az, hogy ha átvált conquest pályára, a szerver majdnem kiürül. Ebbõl én azt a következtetést vonom le, hogy sokan olyan szerverre mennek játszani, amely nem váltogat a játék módok között.

A ping a multiplaynél 70-80 körül van, vagy az alatt, ami szerintem nem rossz, sajnos az utóbbi hetekben mégis lekezdett laggolni - nem tudom miért.

Conquest! Nagyszerû nem is értem miért erõltetitek a Titan-t. 😞 Mikor cq map van akkor mindig tele van, ellenben mikor titan pff... Ha Cod4 megjelent s ütõs hangulatotott tudtak teremteni multiba is akkor sztem sokakat el fog szívni köztük minket is reményeim szerint! Sokat várok, várunk az új call of duty-tól! Magyarán cod4 után már csak war szinteken maradunk meg bf-ben. De ezt majd meglátjuk! Ha lesz cq magyar srv jó pingel (ha nem is 8-as) de max 40-50 akkor Magyar srv-en a helyem! 😊

Hamarosan talizunk a "harcmezõn"

bye bye
pityu1973
<#worship><#worship>

Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!

pityu1973
<#worship><#worship>

czky
Én akkor így használtam: +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1680 +szy 1050.
Frankón belõtte erre a felbontásra és minden éles volt. Próbáld ki! Spanomnál is így csináltuk és minden jó volt.
Vagy más felbontások: 1440x900, 1280x800...

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

liquivent
WideScreen Ügyben:
Link 01

De ha a gúgliban rákeresel a FOV BF2142 szavakra, akkor sokmindent találhatsz

Hát hogy még jobban szeressetek, elárulom, hogy egy conquest szerver bérlését tervezem.

A mi klánunkban ugyanis most éppen arról megy késhegyig tartó vita, hogy milyen mappekkel és milyen beállításokkal menjen a szerver (titan vs conquest, alappályák vs NS, FF OFF vs FF ON, sokan legyenek a szerveren vs midenféle játékmód és pálya legyen - illetve ezek összes lehetséges permutációi). Ezen elborzadva azt tervezem, hogy bérelek egy második servert (2nd Hungarian ranked), amelyen csak conquest menne ("Idõtlen conquest"), és így az lenne ésszerû, ha a másikon csak titán ("Idõtlen titán") menne. Az lenne a célom, hogy az összes magyart erre a két szerverre vonzzuk akár titán, akár conquest maphez van kedve.

Úgy tûnik, hogy olyan kedvezményes árajánlatot nem találunk alacsony pinges szerveren, mint amilyennel az elsõ szervert béreljük, úgyhogy ekkora összeg kifizetését csak akkor látom ésszerûnek, ha tényleg igény van rá, és várható, hogy a magyarok elsõsorban ezen a szerveren fognak játszani.

Azt látom, hogy sokan vannak, akik warra gyakorolnak, és ezért publicon nem is nagyon játszanak. Ha ez egyre inkább így lesz, valószínûleg nincs a dolognak értelme.

Mit gondoltok errõl?

pityu1973
OK ezt értem de ez nekem benne van az opciókban mint felbontás!
De ez 4:3 arány! De ilyen nincs hogy 1680x1050. Találtam viszont 1280x960 at de valahogy nem az igazi. Amig CRT játszottam a demót akkor semmi gáz nem volt. Azért gondolom hogy a 4:3 arány 16:9-en csúszást okoz, erre keresek megoldást!

czky
Volt nálam rövid ideig egy 22-es wide monitor, de nálam tökéletes volt. Ugyanazt a ráerõltetõs modszert alkalmaztam, mint most az 1280x1024-hez. Tudod: +menu 1 +fullscreen 1 +szx 1280 +szy 1024. Nálad ez nem jó?

Z77A-GD65 | 3570K | Mugen 2 Rev.B | Vengeance LP White 8GB | HD7870-DC2TG-2GD5-V2 | Xonar DX | 830 128GB | WD7500AAKS | 2X HD154UI | TX650W | BX-500 | 32LF2510

pityu1973
HELP

Azt hallottam, hogy van widescreenes monitorhoz patch a BF2142-höz!
Tudtok róla valamit?
Akármilyen felbontásban használom nem az igazi.

kBagyula
Téged szeretünk! 😄DD 😉

\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul

Íííjjjjjj, itt mindenki utál mindenkit? Gyönyörû... <#wilting>

kBagyula
😄DDDDDD

csajozzál inkább😄 (bocs nem lehetett kihagyni ;])

Alien69
Na de a BF2142 LÉNYEGE pont a titán mód. 😄 Már, szerintem, az legalább nem csak a pályákban külömbözik a BF2-tõl. 😛 A ping, mint írtam, egy dolog. Ha a szerver laggos, akkor hiába kicsi a ping. <#alien> De, végül is, mindegy. Mellékessen, nem is értem, hogy miért Nekem írod, hogy milyen egy igazi multis gamma. Ezt már én is leírtam, és azért mert van tapasztalatom. A BF2-ben is klánoztam, a bf2142-ben is klán tag vok (még eddig nem rugtak ki tudtommal), <#nemtudom> de anno, még a Mohaa-ban is klánoztam. <#vigyor1>

Enosh Chan
Lehetek a baratod?

kBagyula
Ez de kemény. 😊 <#idiota>

...mellesleg jó reggelt mindenkinek! <#wave>

Hello 😊

Alien96 van egy jó hírem! Képzeld a klán fele müncheni... de inkább angolul beszélünk! Nos ha meg pro titan játékossal akad dolgunk akkor az gyorsan szelektálódik nem? Ugyanis a játékok szinte 100%-t Csak Infantryba játszuk + Camp, Cebrere, Tunis, Fall! Ping? Neked 8-s volt.. örülök neki képzeld mi a 10-el is meg voltunk elégedve 😛

Csapatjáték: Igen természetesen ez a játék alapeleme, hisz rajtad kívül akár 15, 31, 63-n lehetnek a serveren a squadodba meg 5-n maximum! Ha nem játszol össze akkor tulajdonképpen a játékot ölöd meg! Multiplayer ez a lényeg! S igen sokkal konnyebb jó játékosnak lenned ha klánba vagy s sokkal konnyebb jó eredményeket elérni! Sõt mi több, tovább megyek! Még könnyebb a dolgod ha egy hasonló klánba vagy mint a miénk! Nem hiszed? akkor járj utánna!

ui.: Razer-Partykiller... 😞 úgy tûnik, hogy nem az egereddel van gond hiszen én is Razer-ral játszom s tudom, hogy mennyire megbízható s milyen jól mûködik a harctéren! Talán nem kellene elfojtanod magadban a tehetséget s ki próbálhatnál egy másik játékstílust... mondjuk a Sims. vagy nem is várj Sam and max.

Nah de száz szónak is egy a vége!

Szép jó éjszakát kívánok mindenkinek!
PartyService
A fizetés része nem neked szól Shifty ahogy ezt Piirash irta is. Ami meg az spmet illeti sose érdekelt hogy mennyi. És látom még most se vágod hogy mi volt a bajom veled...

Clark addict

kBagyula
az egy csíter volt, én egyszer találkoztam ilyennel, le is jöttem egybõl.

Voltatok már olyan szerveren, ahol az ellenfél kommandere kb 5 mp-enként osztotta az EMPet és az Artyt? Hát kb 2 percig bírtam ideggel...<#kocsog><#levele><#violent>
Tök egyetértek, mindennél fontosabb a csapatjáték. Nyilván sokkal jobb S/M-et lehet elérni ha infantryban nyomja az ember a klántársakkal, mer a folyamatos éleszgetés és a healing viszi felfelé a pontokat rendesen. Ez igaza a K/Dre is, fõleg ha natúrba gyakorol egy klán egy olyan szerveren ahol nem jáccanak össze az emberek a túloldalon. Ugyanakkor abban is egyetértek h a sniper letolja az S/Met, bár aknásított infantys klános squaddal azzal is lehet relatív nagy pontokat gyûjteni. (biztos van még ezer módja)
Mindenesetre azért pár alapdolgot megmutat a stat az emberröl.
A játékstílusát mindenképp.

Alien69
Hát, ha csak ezt szûrted le, az egy dolog. Csak ugye, a stat az egy hozzá értõnek sokmindent elárul, de a lényeget nem. Pl, ha magamat nézem, én pl próbáltam a különféle jelvényeket begyûjteni. Ergo, szanaszéjjel cs*szt*m a statomat, amikor pl megpróbáltam a medic kasztal healingezni, meg sorolhattnám. Ha zellerrel 3 feletti a K/D-d, akkor meg az S/D lesz szar, kivéve, ha csítelsz, vagy vérprofi vagy, és a zellerrel célzás nélkül is fejlövést osztasz. Már szerintem. Én jó ideje CSAK gunsippezek, és azóta relative magas lett a K/D, mert alapban 1.5 körül volt. Most már 1.8 fölé ment, de ha pl most újra indulnék egy friss "karakterrel", ugye tuttkó, hogy sokkal jobb lenne a statom. 😄DD Nem is beszélve a leg lényegesebb dolgokról, és ez MESSZE nem látszik a statból, sõt, szinte ki se lehet belõle szagolni, ez pedig a CSAPATJÁTÉK. Legalábbis, szerintem ez számít fõleg. Ami pedig csak warrokon jön elõ, az meg statból bizti kiolvasshatattlan, de ez egy külön téma, és ez amúgy is csak akkor fog elõjönni, amikor a csapatnak éppen nem megy. Ki mennyire van ott fejben. De, végül is, minden klánnak saját dolga, mi alapján válogat, vagy hív be emberkét. <#alien><#worship>

Egyébként volt már HTW VS AVP meccs? Ha nem, akkor érik 😉

Hát azér ennek a K/D-s dolognak utána lehet nézegetni. A statból az is láccik hogy a delikvens milyen stílusban szeret játszani. Jármûböl aprít, titánból, vagy csak úgy natúrba. Nekem 3.1 a K/Dm, de ez betudható a viszonylag sok titán védésnek, meghát szeretek tankozni. De ugyanakkor kifejezetten szeretem a Voss-t és a Zellert.
Hozzávetõlegesen azt is meg lehet nézni h mennyire sûrûn foglal zászlót v silót a katona. Szal azér jó dolog ám ez a stat.

Gondolom ezeknek utána szoktak nézni Shiftyék, bár nem kenyerem õt megvédeni (és nincs is rászorulva). Sztem nem sértett senkit ezzel a felhívással. Csakhát divat manapság leugatni mindenkit...mindehol ezt látni a fórumokban<#levele>

Hajrá honfitársak!
kBagyula
Fúúú megy ám a PR duma 😄DDD Speciel pont lesz***m a statomat.

Alien69
Na, annak örülök, hogy ÉN se férek bele, nem, mintha esettleg fontolgattnám. <#ejnye1> De, ez akkor is baromság (már sorry). tehát, aki mondjuk egész életében a titán ágyuiból lövöldözött kifele, és shimán jobb S/M, és K/D-t mutat, azt esettleg gondolkodás nélkül felvennétek. <#eljen> Vagy esettleg a pontvadászokat. Csak azért, mert ilyen a felvételi rendszer. Gratt. <#ravasz1> Mellékessen, akkor már inkább gyorsan megtanulnék németül, és akkor már inkább egy német klán. nem én vagyok a legjobb gunshippes, de ettõl függetlenül már próbáltak érdeklõdni nem egyszer. 😄DD Mi lenne, ha tudnék is játszani! <#csodalk><#awink>
A másik fele, a "10-s ping garantált! " Ilyet inkább NE irogass. Nekem ilyet NEM tudsz garantálni (másnak se), mert ez NEM tõletek függ! <#alien2><#nevetes2> Illetve, a HTW-s szerverek, melyek eddig voltak, azok is ping szempontból kiválóak voltak. Jellemzõen 8-s pinggel virítottam (a többieknek is hasonlóan magas volt). De, ettõl még szörnyû laggos volt néha. <#nemtudom> Persze, ez is kiderült, miért, de ez most már mindegy, ugyebárrr. <#hehe>