Battlefield 2142
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
www.818clan.eu
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
inaktív :C cu@bf3
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
\"One Group. One Spirit.\" Steam: kBagyula BF2: RogerNyul; BF2142: RogerNyul; CoDWaW: RogerNyul; MW2: RogerNyul; BFBC2: RogerNyul; WoT: RogerNyul
Más HTW vs AvP egészséges rivalizálás van csak közöttünk semmi több! Barátság fûz First King komához, Jankóhoz is + még Zolival is beszélõ viszonyban vagyunk! Azt hiszem hozzászólásaimból kitûnik kivel vagy kikkel van bajom s ennek tábora egyre növekszik.. (ugye atka? vagy vmi hasonló) Ha az a bajotok hogy vkivel nem vagyok jóba s leírom neki a véleményemet nem pedig nevetségesen másnak a hozzászólására v. abból utalok rá, hogy mekkora ****! Akkor ez van!
Mindenkinek legyen szép napja ! Na meg szombat este! Gyönyörû lányok mindenhol ne hagyjátok õket unatkozni! 😊
Jó bulizást azoknak akik partyznak! Jó Jatekot akik meg a battlefielden töltik majd idejüket!
Barátságos Üdvözlettel
Eddig csak csendes szemlélõje voltam a PartyService és a te kis szerelmi vallomásaitoknak, nem mondom jó kis olaszcsalád lenne belõletek<#law>#law>!
Ha jól emléxem én voltam a tegnapi napnak a szenvedõ alanya meg a klántársam mégsem látod a beírásunkat LOL pedig az áruló klán társunk is ellenünk játszot (õt jól le is késeltem ezért<#hehe>#hehe>).
Tudod mi így szoktuk tolni imádjuk a kihívásokat errõl vagyunk híresek meg gyúrunk a felvételire és a HTW-n gyakorlunk.
Igazából ÉN akartam lepõrgetni õket egyedül pulicon és a társam csak segített tudod hozta a gyószeres dobozt utánam! (sükségem is volt rá <#worship>#worship>)
Jármûhasználat? Ha jól tudom nálunk is rá kellet szólni valakire, hogy ne használjon semmit fõleg ne a robotot, úgyhogy nincsen senkinek semmi amit a másik szemére vethet.
Ja és jó volt veled is együtt játszani (a beszólásokat le vonva, de ezt be tudjuk szerelmi vallomásnak <#awink>#awink>), a klán társadnak pedig köszönjük a kitartást és a segítséget a kõr végéig.
Remélem még játszunk együtt!!!!!, ja és ne lepödj meg ha egyedûl vagyok olyankor az egész HTW ellen, de tudod én így skillesedem<#integet2>#integet2>.
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Vajon az itt "vitázó" emberkéknek akkor is ekkora szájuk volna (tisztelet a kivételnek), ha egy valós harctéren kéne helytállni (sárban, szélben, hófúvásban ahol az ellenség minden egyes katonája arra torekszik, hogy elmetsze az ember torkát, vagy szétlõje az ember fejét) és nem csupán gombokat kéne nyomkodni egy meleg szobában, miközben a konyhában készül a vacsora?
In Lak\'ech Ala K\'in
játékbeli cheaterek úgy ismerhetõek fel hogy megölnek téged😄 akkor már biztos cheater a srác😄 egyébként nézzél cheater vidiket abbol meg lehet tudni hogy mibõl ismerhetõek fel a cheaterek..... énis szoktam és nem azért hogy rendeljek aimot avagy vh-t
www.818clan.eu
In Lak\'ech Ala K\'in
Most kiléptél a Clan-ból Haver,mert azt nagyon nem szeretném??<#wave>#wave><#confused>#confused>
Az élet kevés ahhoz,hogy kiizzadjuk magunkból azt a rabszolgát amivé az iskola tett!!
Arról susogjon valaki, mikor jön az 1.40 patch. Nem 10.-e volt a céldátum?
AMD PII X4 965BE @3.6GHz, 8GB 1600Mhz RAM, ATI HD5850, 64GB SSD,3TB HDD, Win7/64 BF1942,DC,BF2,BF2142,BFBC2,BF3 veterán http://hardverapro.hu/apro/dell_szerver_nagykeraron/hsz_1-50.html
G.Tomi
No elhúztam Soltvadkert országba. <#integet2>#integet2>
Jah és igen abban mi a pláne hogy 6 játszik a 4 ellen? (sry 3 ellen míg be nem joinolok) + infantryn jeepet használtok...? Nem baj talán erre értette First King aka Gr-Of project hogy public skill?
Nah és a másik röhej itt vagytok "nagy" szamarak (hány évesek is vagytok) s nem tudtok egyben tartani egy klánt mikor elmegy egy 17 éves skac? Mindenki sír, mindenki széthull? Lol hát ti mit csináltok egész életetekben anyátok csöcsét szívjátok mert az anyatej az jó? kb ezt látom!
Nézd a servert nem tõled kértem de ha ebbõl akarsz erkölcsi fölényt kovácsolni akkor tessék szarok rá + rád is! Megoldjuk valahogy más!
Peace
hTW|®
- Ha ugy repulnek mint te vszinuleg tobbet titanoznek... 😊
Mikor a HTW meg csak par tagos volt (azaz a kalnalapitas elejen) akkor mi meghivtuk oket a TS-unkre, probaltunk jo kapcsolatot kiepteni veluk. Segitettunk amiben csak tudtunk. Eppen ezert rosszul esik hogy itt ilyeneket olvasok.
Mi sosem csabitottunk mas klantol at embereket. Meg sem probaltuk. Eppen ezert irta Shifty hogy nem a HTW-sekre gondoltunk mikor "feladta a hirdetest". Amugy azert kellett ez a hirdetes, mert a versenyformatum 5v5. Jo darabig 3an voltunk "pro-skill"-esek a klanban, ami keves a jo eredmenyhez. Most ugy nezz ki hogy megvagyunk 5en, es egeszen jol ossze is szoktunk. A hirdetes lenyege egy 6. keresese mivel nem mindig er ra mindenki. Ezert kellene 1-2 olyan ember akivel komoly eredmenyeket tudnank elerni.
Amugy termeszetesen a hirdetesben levo stat eredmenyek nem 100%ban mervadoak, sztem.... ilyet szeretnenk de barkit kiprobalunk.
Az itt olvasott kukacoskodasokat f@szsagnak tartom es nem ertem pl. a HTW-seknek miert van problemaja shifty irasaval.
meg jelentkezem. HF,
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
Bf3? Elsõnek is jöjjön ki a FFW. (Frontlines: Fuel of WAR vagy vmi hasonló) Kaos studio + THQ sztem biztos jó lesz! THQ-nak csak jó jatekaik vannak! pl.: w40k+
Clark addict
40 vs 40 - tiszta káosz...
[PTD_HU] liquivent --ZBoard.2142.Battlefield.Edition--G5Mouse.2142.Battlefield.Edition--2,93Ghz C2D--8GBRAM--GF9800GT-- --I\'m a GoD.......I\'m a FaceleSS WarrioR-- [http://ptdclan.hu/]
itt
Clark addict
Aki ismer az tudja milyen vagyok :-P BF2142:pityu73(HUN) *** Clan:[PTD_HU] *** Web:www.ptdclan.extra.hu*** Xfire:pityu73 A köcsög RDX-s már megint itt van!
Clark addict
A CoD4-rõl meg annyit, hogy szerintem csalódás lesz a multija sokaknak. Nem adok neki 1-2 hetet, hogy tele legyen csíterrel az összes szerver, ha van PB, ha nincs PB.
Inkább azt súgja meg valaki, hogy mikor lesz új pöcs a játékhoz?<#vigyor2>#vigyor2><#law>#law>
Jah egy korábbi kérdésedre, hogy volt e már HtW vs
ui.: Sam and max? túl jó indulatú voltam a múltkor legyen inkább SuperMario --> Hajrá hajrá!
...for eg. u say \"n00bx0rz3rz0r jajajjajajjajajaajjajajajjja\" after u shot 20 arrow into an AFK player... DividedByZero LvL3x Rouge [SH][L2] *818*GyaMoltalan [BF2142]
HOLY SHIT I ACTUALLY DID SOMETHING Twetr0x
#10095, #10096, #10097: Erre csak azt tudom mondani, hogy Fiatalság, bolondság<#idiota>#idiota>