Magyarországra érkezett a madárinfluenza
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egy másik fórumon írták az imént: a legfrisebb hírek szerint újabb hattyútetemeket találtak, de amikor elkezdték volna vizsgálni õket az illetékesek, azok felébredtek és tovarepültek, mivel épp aludtak ebben a nagy hidegben szegénykéim. No comment... <#vigyor2>#vigyor2><#vigyor2>#vigyor2>
Mert most ahogy ebbõl a cikkbõl kiderül, betolnak egy xy kft-be 2 milliárdot... kíváncsi vagyok mikor derül ki, hogy kié a cég vagy kinek a kije van ott. 😊
Ez csak felesleges pánikkeltés, az a gond a médiával hogy ha majd egyszer tényleg nagy gáz lesz, akkor senki sem fog hitelt adni a szavainak.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
jol felfujja a hirt, mint azt már volt szerencsénk megtapasztalni(Mari néni a piacon jo messze kikerüli a csirkés pultot, nehogy megfertözödjön stb) azt mi következik ebböl? naná hogy csödbe megy minden szerencsétlen szárnyas-baromfival foglalkozo gazda/cég... Már amugyis küszködnek a magyar gazdák a ázsiai olcso csirke stb... emiatt a csirka-pánik miatt ugyancsak le kell vinni az árát a jo magyar baromfinak---ergo szép lassan eltünik. és mi lesz? nem, nem talált, a pánik elmultával nem lendül fel meglepöen nagy méretekben a magyar csirkeállomány, nem ölt oriási méreteket a magyar gazdák csirkéinek száma a piacon. hogy mi lesz? jön a finooom KINAI CSIRKE!!! rohadtélet erre megy ki az egész hogy azt jöjjön a tonnaszámra ideküldött ázsiai baromfi. és ezért pattog a rohadt RTEL meg a TV22(a neveket elváltoztattuk...)
ne mondjátok hogy nem szoltam<#vigyor2>#vigyor2>
Különben a H5N1-el csupán annyi a probléma hogy egyszer már okozott világjárványt, csak akkor még spanyolnáthának hívták. És statisztikailag itt az ideje egy újabb hasonló járványnak, valahol láttam pontos számokat még régebben, a lényeg hogy a világ történelme során nem nagyon volt még példa arra hogy ilyen sokáig semmiféle nagyobb járvány ne lett volna mint a 20. században.
Ettõl függetlenül én továbbra sem vagyok hajlandó lemondani a feleségem csirkepörköltjérõl 😄
az index.hu-ra már került is fel pár kép amiken miniszterelnökünk nagyban nézegeti a felboncolt hattyúkat!(amik a hírek szerint bélfertõzésben haltak el) Ejj de bátor! 😉
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Viszont az sem helyes megoldás, hogy nem vesszük komolyan a dolgot. Minnél több ember kapja el a madaraktól, annál nagyobb az esélye, hogy kialakul bennük egy emberrõl-emberre terjedõ mutációja. Szal igenis komolyan kell venni, de nem annyira, mint ahogy azt a média beállítja.......:S
A Chili szósz nem más, mint határozott fellépésű Ketchup.
Szall ha mutálodik emböre sz@rt sem ér? 😞
Egyébként téleg nem kell fosni, ha nem nyersen eszed a hust az fél siker 😄!
Ez miatt nem érdemes átérni putto sertés husra 😄!
Csirkehúst pedig falni kell, ahogy azt már többen is jelezték itt elõttem. Nekem csak jó ha olcsóbb lesz, a gazdákat viszont sajnálom. Az életük munkája mehet kárba egy ilyen hülyeségtõl. Persze itt a gép elõtt ez sokaknak nagyon mókás.
Ismételten rendkívül sok zseniális hozzászólás született.
Meg ez is megtortenhet,mint a filmeken amikor az amerikai elnok 82-szerre is megmenti a vilagot.
ugyanis tojasokat hasznalnak fel az eloallitas soran, amiket kezzel manipulalnak.
egyebkent a fertozott husbol keszult etel lehet hoyg mar nem fertozo a hokezeles hatasara, de mi van a szakaccsal, aki meg nyers allapotban erintkezik a cuccal?
Kicsit felfújják amúgy.
Szar játék az élet de qwa jó a grafikja!
Gyanus.Es gyurcsany majd a haza megmentojekent fog tetszelegni.Csak amerikat masoljak,ott is ugye minden valasztaskor meg kell tamadni,valamilyen jelentektelen kis tavoli orszagot,hogy az aktualis elnok demonstralja a hatalmat.Nekunk nem telik haborura,de itt vanak ezek nathas csirkek.De ahogy hallom kihuztak feriba alol szonyeget,mert nem talaltak a madarakban virust,csak valamilyen belfertozestol nyultak ki.
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Mellesleg a saláta meg sugárzik és teli van mezõgazasági és ipari mérgekkel, szal. ha már választani lehet inkább egy jó szaftos rántott csirke... 😄
Jah, ha már összesküvés én a VEGÁSOKRA tippelek, hogy a jó Isten akárhová tenné már õket! 😄DD
I7-4790K, ASUS SABERTOOTH Z97 MARK2, 16GB DDR3, ASUS STRIX GTX970 4GB 2xSLI, Samsung 256GB SSD 840 Pro MLC, 10.5TB HDD, Dell U2711H (2560x1440), CM Stryker, Scythe Mugen 3
Bf2 topic 99K,120K! KisköcsögKör C4
Bár fölül a gálya, s alul a népnek árja, azért a pénz az úr...
Bár én szimpatizálok velük, fõleg, hogy minden hétvégén lassan már csak szárnyast eszem. 😊
Úgy fogunk járni, mint a Támad a mars c. filmben...
Valaki elenged egy galambot, mi meg sörétessel lövöldözünk rá az ijedtségtõl. A festõk mostantól nem hattyúkat fognak festeni a tópartra, hanem házi sertést. 😄
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Ez kb. ugyanaz. Felesleges pánikkeltés, madárinfluenza vszinüleg már több száz éve létezik csak nem tudunk róla,sima influenzába évente ennek az 10000szerese hal meg,állatról emberre alig terjed, emberrõl emberre meg végképp nem,valakik rohadt nagyot kaszánal az egész biznisznen,fõleg aki nem birkát és szárnyast tenyészt, na meg a média.
Fél év mulva pedig azt sem fogja tudni senkise hogy mi az a madárinfluenza,de most a média ugy állitja be mintha itt lenne az apokalipszis. Szval mindenki csak hallgason a józan eszére és ne vegye be ezt a sok sületlenséget a média állit.
Kétféle világ létezik. Az egyik amit látsz és a másik ami mögötte van. Ami mögötte van azt a pénz irányitja. Találd ki melyik világ irányitja melyiket.
És milyen komolyan veszik!
Nálam ez most nagy piros pötty! <#worship>#worship>
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
A média meglátod pár nap alatt találni fog egy embert, aki már fertõzött a H5N1-el. Csak emberünk még min 20 évet fog élni!
Megfélemlítenek bennünket (már akit lehet)...<#mf3>#mf3>
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.