Athletic Club Bilbao

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

R10
na senki nem nézi a meccset?

!!!Hajrá Brazília!!!

The FlashBack
éljen<#eljen>

bmffm856
na ez meg van ...:) bentmaradtunk...:) fantasztikus gyõzelmet aratott csapatunk, amivel kivívta a Primera Divisonban maradás jogát...:) AUPA ATHLETIC! AUPA MUTILLAK! AUPA EUSKADI!

19' ¡Gooooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 0. Javier Arizmendi (Deportivo de La Coruña) disparo con la derecha desde el centro del area junto a la escuadra derecha.
70' ¡Gooooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 1. Javier Casas (Athletic de Bilbao) cabecea desde el centro del area a la escuadra izquierda. Buen pase de Francisco Javier Yeste centro al área desde la tras un saque de esquina.
88' ¡Gol! ¡Goool! ¡Goooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 2. Pablo Orbáiz (Athletic de Bilbao) transformó el penalti disparo con la derecha junto a la escuadra derecha.

FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!

bmffm856
na ez megvan...fontos volt nagyon...sajnos az alaves is nyert ugyan, de innentõl egyszerû a képlet...1 ponttal többet kell szerezni 2 meccsen mint az alaves...és az alaves azért megy a zaragozához és fogadja a deportivot...mi megyünk a deporhoz, ahonnan egy pontot minimum el lehet csípni, és fogadjuk a már bajnok, BL döntõ elõtt energiát spóroló barcelonát, ahol szintén bármi lehet...szerintem nem lesz itt gond a bentamaradással, sõt meg kockáztatom, hogy nem 17.-ként maraunk majd bent...szoros, de a sorsolásunk -akármennyire tûnik annak- nem annyira nehéz...

Aupa Athletic! Aupa Euskadi!

FT Athletic Bilbao <1 - 0> Zaragoza
75' <1 - 0> F.N. Yeste

The FlashBack
Hajrá Bilbo:DDD

bmffm856
na...most lépek szerenádozni...ha nem érnék vissza a meccsre, akkor jó szurkolást mindenkinek aki a Bilbaonak fog drukkolni! Aupa Athletic!

bmffm856
ma este a zara ellen játszunk hazai pályán sorsdöntõ mérkõzést...bízom benne, hogy már ma eldõl 90%-ig hogy mi lesz...ha gyõzünk, az alaves meg kikap, akkor már-már nyeregben érezhetjük magunkat...amúgy teljesen meccslázban égek, nagyon várom már az estét, de mindenbizonnyal nem leszek itthon a legelején, mivel megyünk szerenádozni...:)...hétfõn már az érettségi padban fogok dekkolni...:S:S szóval majd nekem is elkél a bíztatás...:D de remélem addigra már nyugodt szívvel (bent maradt a Bilbao és BL-es a Fiorentina) lehetek majd...:)

lehet persze hogy visszaérek a meccsre, de amúgy sem adja (természetesen) semmi...de azért ha nem lennék, szurkoljatok helyettem is...:)

AUPA ATHLETIC! AUPA EUSKADI!

bmffm856
nem is tudom honnan...<#vigyor1><#vigyor1>

qwasd
ismerõsök ezek íz írások <#bee1>

Ne egy csapat ellen, hanem egy csapatért szurkolj, de ne csak örömben, hanem gondok közepette is tarts vele!

bmffm856
hát...nagyon necces lesz a dolog...de az Alavesben bízhatunk...ugyanazokkal játszanak mint mi...csak a Barca helyett nekik valencia van...és õk azért gyengébbek is mint mi idén...nemértem mi van a fiúkkal...sokkal több van bennük mint egy 17. hely...és mindig pechünk van..most is...Betis ellen végig támadtunk, a Betis talált egy gólt (ha bnent volt egyáltalán) és onnantól futhattunk az eredmény után...Valencia ellen is mi diktáltunk, aztán jött Villa...no comment...Atleticot sem kommentelem...mondjuk ki...kurva nagy pechünk van az idén, és helyenként a sporik is ellenünk tesznek...maradjunk bent...nem érdekel ki esik ki, az sem ha 17. helyen maradunk bent, csak valahogy MARADJUNK BENT! aztán jövõre nulláról kezdhetjük...ezt az évet pedig ne emlegessük az évkönyvekben...

AUPA ATHLETIC, AUPA EUSKADI BETIRAKO!

The FlashBack
<#eljen>

franc0
jó eredmény

Lumia 820, Thinkpad X200, Auris HSD 2014

bmffm856
1-1 a vége...:( lehetett volna jobb is...de sebaj...AUPA ATHLETIC!!!

bmffm856
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

JESUUUUUUUUUUUUUUUUS MARIAAAAAAAAAA LACRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ!!!!!

Real Betis 1-1 Athletic Bilbo

AUPA ATHLETIC!

The FlashBack
ok, nincs mit,
egyébként
AUPA ATHLETIC

bmffm856
nem egyáltalán :) sõt...:D köszi hogy szóltál :D

The FlashBack
jó:)
de remélem nem rágtál be rám, csak ha már a neveknél tartunk, akkor gondoltam megemlítem...
:)

bmffm856
igazad van :) javítottam :D

a banner képen pedig nem baszkul írtam ki...ott a közismert nevén szererpel a klub...:)

Aupa Athletic!

The FlashBack
én sem akarok kötözködni, de

"baszk nyelven a Bilbao az Bilbo...a Club az Clubek...így jön össze az Athletic Clubek Bilbo...:)"
a bannerban, pedig ez van "Athletic club Bilbo"

Na most, ami az idézetembõl is kiderült, hogy a "bilbo" baszk nyelven van, és a Club pedig ugyanez nyelv szerint "Clubek"
akkor a bannerban a a "Bilbo" miért van baszk nyelven, és Club(=Clubek" pedig miért nincs...
persze lehet, hogyén vagyok a hülye...

bmffm856
semmi gond :D:D

R10
elnézést :S

!!!Hajrá Brazília!!!

bmffm856
nem elírva van...:)

baszk nyelven a Bilbao az Bilbo...a Club az Clubek...így jön össze az Athletic Clubek Bilbo...:)

nincs elírva csak nem magyarosan van írva

R10
a topic neve el van írva :S

nem kötözködni akarok csak megemlítettem :S

!!!Hajrá Brazília!!!

asfa
:(((
dücskõparaszt :DDDDDDDDDDDDDDddd ezekbõl áll a futball mostanság :DDDDDd

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bmffm856
ismét szoptunk...ez a momentán általam kurvára rühellt david villa 5 perc alatt mesterhármast vágot...:(:( ejj az a "dücskõparaszt"...hihetetlen...igazságtalan az élet...a sport sokszor méginkább...:(:(

The FlashBack
:o
cask azért mondtam, mert nagyon kerekre jött ki az a 100pont, de ha már belegondolok kicsit méjebben három pontból sose jön ki 100pont::)

bmffm856
neeeem azért nem 100%...100 pontot szedtem össze a szezonban...egyébként 31 gyõzelem 7 döntetlen és 0 vereség...:) természetesen bajnoki cím...:D

The FlashBack
100%-os teljesítmény?
Grat

bmffm856
ezt a kis képet belinkelem...tegnap este és ma csin áltam FIFA 06-ban...<#vigyor1><#vigyor1><#vigyor1>

The FlashBack
huh
hát sajnálom a csapatot.
De azért kárpótol valami, ha láttad az UTE-FTC-t, akkor tudod, hogy mi::)
Bocs az OFF-ért

bmffm856
az egy dolog ha kikap a csapat...az fáj...de ha elcsalják ellene a meccset és úgy kap ki, az viszont dühítõ...de nagyon...:(

bmffm856
kikaptunk 1-0-ra...de a mérkõzés krónikájához hozzátartozik, hogy a tisztelt sporttárs két teljesen egyértelmû büntetõt nem adott meg...ilyenkor tudnék szétverni valamit...de nagyon...a tisztelt sporttársnak pedig a jókurvaanyját...torrest pedig a picsába kellett volna lezavarni a második félidõ közepén...hudefelbaszta az agyamat...

asfa
hát para meccs!néztem de most gémelek! :|
de sok sikert!

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

bmffm856
uuuuubakker mit csinált Yeste...de gyönyörû volt....Urzaiz meg mit rontott el...:(:(

bmffm856
sajnos képeket nem találtam, de ha esetleg valaki tudna olyan oldal(aka)t mondani ahol esetleg lehet Bilbao szurkolókról, meg a lelátókról képeket találni, azt megköszönném :)

bmffm856
Infok az ultráinkról :)

ATHLETIC DE BILBAO:
Denominación: Herri Norte Taldea, Abertzale Sur, Tripuslelak Taldea
Ideología: Abertzale
Afines: Celtarras, Brigadas Amarillas
Adversarios: Frente Atlético, Ultras Sur
Socios: 200

bmffm856
elemzés a Mallorca elleni, és elõzetes a hétvégi Atletico elleni mérkõzésünkrõl a szájtomon. Aupa Athletic! Aupa Euskadi!

The FlashBack
grat;)

bmffm856
itt egy septiben öszedobott fordítás a Bilbao himnuszáról...(a fordítás nem az enyém, én csak versformába öntöttem :P)

Athletic Himnusz

Athletic, Athletic, elõre!
Athletic, piros és fehér,
Athletic, te mindannyiunké
Vagy mert a népbõl születtél,
A népbõl mely szeret téged örökké.
Piros-fehér ifjúság,
A zöld gyepen a világnak
Baszk példát statuál.
Kiáltsa mindenki együtt:
Athletic, Athletic, a legnagyobb,
Elõre ifjúság, kinek
e szellem örömet, erõt adott.
A baszk szellem erejével
Az öreg tölgy újra kihajt,
Erõt ad fiainknak. Elõre ifjúságunk,
Bilbao és Vizcaya nevét zengi
Majd egész nagy világunk.
Elõre ifjúságunk! és mindörökké
elõre Baszföld, mi hazánk!
Elõre piros-fehérek, elõre
Bilbao, Vizcaya ifjúság!

bmffm856
Aritz Aduriz 4 hétre kidõlt a sorból...cikk a szájtomon...:( Aupa Athletic!

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856

bmffm856