713
Athletic Club Bilbao
-
#593 új ruhát kapott a szájt :) link az itteni banner alatt :) -
#592 hát elég gyatra szezonkezdet megint...:( 11 1 5 5 ... rémesen gyenge...és nem értem miért...a játéktudás alapján nem itt lenne a helyünk...:( valami véget ért a 2005 tavaszi Austria Wien elleni UEFA kiesésnél...azóta nem megy...:(:( -
#591 na itt is kurva régen jártam :(
a hétvégén arattuk első győzelmünket. a Gimnástic legyőzése talán nem akkroa fegyvertény, azonban Iraola, valamint Yeste második gólja megér egy misét.
akit érdekel itt megnézheti:
Gimnástic Tarragona - Athletic Club Bilbao 2-3 összefoglaló
a mostani ellenfél hazai pályán a Celta Vigo, a fogadóirodák bennünket tartanak esélyesebbnek -ha nem is sokkal. jó lenne újabb 3 pontot szerezni, mert sajnos úgy néz ki idén is minden pont számítani fog... -
#590 Elnökcsere volt.
Egy hölgy most az elnök :DDDDDDDDDDD -
#589 38' ¡Gol! ¡Goool! ¡Goooool! Athletic de Bilbao 1, Real Sociedad 0. Aritz Aduritz (Athletic de Bilbao) transformó el penalti disparo con la derecha rozando el poste derecho.
ARITZ ADURIIIIIIIIIZZZZZ!!!!!!!!!!!!!4 -
#588 na akkor elkezdték :)
Arranzubia - Sarriegi, Casas, Ustaritz, Murillo - Iraola, Orbaiz, Gabilondo - Yeste, Etxeberria - Aduritz
a kezdőcsapatunk :) nem mondom :D -
#587 hát 1 óra 16 pec múlva kezdünk :D
szóljon újra az AUPA ATHLETIC!
Athletic, Athletic, eup!
Athletic gorri ta zuria
danontzat zara zu geuria.
Erritik sortu zinalako
maite zaitu erriak.
Gaztedi gorri-zuria
zelai orlegian
euskalerriaren
erakusgarria.
Zabaldu daigun guztiok
irrintzi alaia:
Athletic, Athletic
zu zara nagusia!
Altza gaztiak!
Athletic, Athletic
gogoaren indarra.
Aritz zarraren enborrak
loratu dau orbel barria.
Aupa mutillak!
Aurrera gure gaztiak!
Bilbo ta Bizkai guztia
goratu bedi munduan.
Aupa mutillak!
Gora beti euskalerria!
Athletic gorri-zuria
geuria.
Bilbo ta Bizkaiko gaztiak gora!
Euskaldun zintzoak aurrera! -
#586 bemutatták a csapat jövő évui idegenbeli mezét...:) nagyon szépre sikeredett...:)
-
#585 -
#584 -
#583 -
#582 -
#581 -
-
#579 kis frissítés az oldalon, és kapott új külsőt is...:) -
#578 tegnap bringatúrás edzést tartottak a srácok...:)
azért ezek kurva jó dolgok...edzésként túráznak, brinyóznak...baromi jó hangulat lehet a csapatban...:) az ilyen dolgok sokkal inkább összehozzák a srácokat mint a száraz gimnasztika és hasonlók...:)
le a kalappal az edzéstrevező előtt!
AUPA ATHLETIC! -
#577 -
#576 -
#575 -
#574 -
#573 -
#572 -
#571 -
#570 -
#569 -
#568 -
#567 -
#566 na itt van pár kép az edzőtáborról...nem mondom...azért nem lehet rossz...:D
AUPA ATHLETIC! -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
#556 Az új játékosaink:
J. Martinez
Gabilondo
Sarriegi
Alex Garcia
Sok sikert fiúk! -
#555 És most jön az a rész mikor nagyon de nagyon ideges leszek. Rendeltem interneten egy Bilbao mezt még Június végén. A postánál elintéztem, hogy a beérkező leveleimet küldjék utánam oda ahol nyaralok. Namármost Június 29-én eljöttem otthonról nyaralni, és minden nap hívtam a postát hogy érkezett-e valamilyen levelem, mivel az utűánküldési szerződés csak 6 nap múlva lépett hatályba (Ez is a világ röhelye. Hogy miért van így azt nem tudom - de így a Július 3-4-5 napok holtteret képeztek, mivel akkor Pesten nem tudtam átvenni a leveleket, de ide sem küldték tovább őket) A mez a mai napig nem érkezett meg, de Apám tegnap felment Budapestre, és a postaládában ott volt bedobva az értesítő, hogy külföldi levelem jött. Természetesen nem várok semmi mást külföldről. A dátum Június 29-e volt, ami azért nem lehetséges, mert akkor még én is otthon voltam, és senki nem csöngetett be, hogy helló haver levelet hoztam, másrészről pedig Apám Július 1-én (szombaton) jött utánunk nyaralni, tehát ő is otthon volt, és semmi. A következő nap mikor bedobhatták, és már senki nem volt otthon, az Július 3-a hétfő volt, mivel vasárnap nincs kézbesítés. Igenám, de mint már említettem Július 3-án hívtam a postát, hogy jött-e valami küldemény a nevemre, mire közlik velem, hogy semmi. Szintúgy 4-én és 5-én. Az utána küldött leveleket pedig elvileg utánamküldik, de ezek után kételékedem benne. A lényeg az, hogy kifizettem közel 30 eurót a mezért, ami meg is érkezett, csak a postán úgy átbasztak (két ízben is, az értesítőn és telefonon) mint nyúlszart a palánkon, így esélyem sem volt megkapni a mezemet. Most írtam a küldőnek emilt, hogy ez van, és el tudná e küldeni mégegyszer. De akárhogy is, ez amit a posta művelt vérlázító, és felháborító, és komolyan fontoglatom a pert. Szerintem nem én lennék az esélytelen.
Továbbá remélem hogy azok a szemétládák akik a Budapest 70-es számú letétben dolgoznak erősen szégyellik a pofájukat, és elgondolkodnak azon, vajon munkájukkal méltó utódai-e a Magyar Királyi Postának. A válasz elég egyértelmű. No comment. -