713
Athletic Club Bilbao
  • R10
    na senki nem nézi a meccset?
  • The FlashBack
    éljen
  • bmffm856
    na ez meg van ...:) bentmaradtunk...:) fantasztikus győzelmet aratott csapatunk, amivel kivívta a Primera Divisonban maradás jogát...:) AUPA ATHLETIC! AUPA MUTILLAK! AUPA EUSKADI!

19' ¡Gooooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 0. Javier Arizmendi (Deportivo de La Coruña) disparo con la derecha desde el centro del area junto a la escuadra derecha.
    70' ¡Gooooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 1. Javier Casas (Athletic de Bilbao) cabecea desde el centro del area a la escuadra izquierda. Buen pase de Francisco Javier Yeste centro al área desde la tras un saque de esquina.
    88' ¡Gol! ¡Goool! ¡Goooool! Deportivo de La Coruña 1, Athletic de Bilbao 2. Pablo Orbáiz (Athletic de Bilbao) transformó el penalti disparo con la derecha junto a la escuadra derecha.
  • bmffm856
    na ez megvan...fontos volt nagyon...sajnos az alaves is nyert ugyan, de innentől egyszerű a képlet...1 ponttal többet kell szerezni 2 meccsen mint az alaves...és az alaves azért megy a zaragozához és fogadja a deportivot...mi megyünk a deporhoz, ahonnan egy pontot minimum el lehet csípni, és fogadjuk a már bajnok, BL döntő előtt energiát spóroló barcelonát, ahol szintén bármi lehet...szerintem nem lesz itt gond a bentamaradással, sőt meg kockáztatom, hogy nem 17.-ként maraunk majd bent...szoros, de a sorsolásunk -akármennyire tűnik annak- nem annyira nehéz...

Aupa Athletic! Aupa Euskadi!
  • Zséé
    FT Athletic Bilbao [1 - 0] Zaragoza
    75' [1 - 0] F.N. Yeste
  • The FlashBack
    Hajrá Bilbo:DDD
  • bmffm856
    na...most lépek szerenádozni...ha nem érnék vissza a meccsre, akkor jó szurkolást mindenkinek aki a Bilbaonak fog drukkolni! Aupa Athletic!
  • bmffm856
    ma este a zara ellen játszunk hazai pályán sorsdöntő mérkőzést...bízom benne, hogy már ma eldől 90%-ig hogy mi lesz...ha győzünk, az alaves meg kikap, akkor már-már nyeregben érezhetjük magunkat...amúgy teljesen meccslázban égek, nagyon várom már az estét, de mindenbizonnyal nem leszek itthon a legelején, mivel megyünk szerenádozni...:)...hétfőn már az érettségi padban fogok dekkolni...:S:S szóval majd nekem is elkél a bíztatás...:D de remélem addigra már nyugodt szívvel (bent maradt a Bilbao és BL-es a Fiorentina) lehetek majd...:)

lehet persze hogy visszaérek a meccsre, de amúgy sem adja (természetesen) semmi...de azért ha nem lennék, szurkoljatok helyettem is...:)

AUPA ATHLETIC! AUPA EUSKADI!
  • bmffm856
    nem is tudom honnan...
  • qwasd
    ismerősök ezek íz írások
  • bmffm856
    hát...nagyon necces lesz a dolog...de az Alavesben bízhatunk...ugyanazokkal játszanak mint mi...csak a Barca helyett nekik valencia van...és ők azért gyengébbek is mint mi idén...nemértem mi van a fiúkkal...sokkal több van bennük mint egy 17. hely...és mindig pechünk van..most is...Betis ellen végig támadtunk, a Betis talált egy gólt (ha bnent volt egyáltalán) és onnantól futhattunk az eredmény után...Valencia ellen is mi diktáltunk, aztán jött Villa...no comment...Atleticot sem kommentelem...mondjuk ki...kurva nagy pechünk van az idén, és helyenként a sporik is ellenünk tesznek...maradjunk bent...nem érdekel ki esik ki, az sem ha 17. helyen maradunk bent, csak valahogy MARADJUNK BENT! aztán jövőre nulláról kezdhetjük...ezt az évet pedig ne emlegessük az évkönyvekben...

AUPA ATHLETIC, AUPA EUSKADI BETIRAKO!
  • The FlashBack

• franc0
    jó eredmény
  • bmffm856
    1-1 a vége...:( lehetett volna jobb is...de sebaj...AUPA ATHLETIC!!!
  • bmffm856
    GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!

JESUUUUUUUUUUUUUUUUS MARIAAAAAAAAAA LACRUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUZ!!!!!

Real Betis 1-1 Athletic Bilbo

AUPA ATHLETIC!
  • The FlashBack
    ok, nincs mit,
    egyébként
    AUPA ATHLETIC
  • bmffm856
    nem egyáltalán :) sőt...:D köszi hogy szóltál :D
  • The FlashBack
    jó:)
    de remélem nem rágtál be rám, csak ha már a neveknél tartunk, akkor gondoltam megemlítem...
    :)
  • bmffm856
    igazad van :) javítottam :D

a banner képen pedig nem baszkul írtam ki...ott a közismert nevén szererpel a klub...:)

Aupa Athletic!
  • The FlashBack
    én sem akarok kötözködni, de

"baszk nyelven a Bilbao az Bilbo...a Club az Clubek...így jön össze az Athletic Clubek Bilbo...:)"
    a bannerban, pedig ez van "Athletic club Bilbo"

Na most, ami az idézetemből is kiderült, hogy a "bilbo" baszk nyelven van, és a Club pedig ugyanez nyelv szerint "Clubek"
    akkor a bannerban a a "Bilbo" miért van baszk nyelven, és Club(=Clubek" pedig miért nincs...
    persze lehet, hogyén vagyok a hülye...
  • bmffm856
    semmi gond :D:D
  • R10
    elnézést :S
  • bmffm856
    nem elírva van...:)

baszk nyelven a Bilbao az Bilbo...a Club az Clubek...így jön össze az Athletic Clubek Bilbo...:)

• Zséé
    nincs elírva csak nem magyarosan van írva
  • R10
    a topic neve el van írva :S

nem kötözködni akarok csak megemlítettem :S
  • asfa
    :(((
    dücskőparaszt :DDDDDDDDDDDDDDddd ezekből áll a futball mostanság :DDDDDd
  • bmffm856
    ismét szoptunk...ez a momentán általam kurvára rühellt david villa 5 perc alatt mesterhármast vágot...:(:( ejj az a "dücskőparaszt"...hihetetlen...igazságtalan az élet...a sport sokszor méginkább...:(:(

• The FlashBack
    :o
    cask azért mondtam, mert nagyon kerekre jött ki az a 100pont, de ha már belegondolok kicsit méjebben három pontból sose jön ki 100pont::)
  • bmffm856
    neeeem azért nem 100%...100 pontot szedtem össze a szezonban...egyébként 31 győzelem 7 döntetlen és 0 vereség...:) természetesen bajnoki cím...:D

• The FlashBack
    100%-os teljesítmény?
    Grat
  • bmffm856
    ezt a kis képet belinkelem...tegnap este és ma csin áltam FIFA 06-ban...

• The FlashBack
    huh
    hát sajnálom a csapatot.
    De azért kárpótol valami, ha láttad az UTE-FTC-t, akkor tudod, hogy mi::)
    Bocs az OFF-ért
  • bmffm856
    az egy dolog ha kikap a csapat...az fáj...de ha elcsalják ellene a meccset és úgy kap ki, az viszont dühítő...de nagyon...:(
  • bmffm856
    kikaptunk 1-0-ra...de a mérkőzés krónikájához hozzátartozik, hogy a tisztelt sporttárs két teljesen egyértelmű büntetőt nem adott meg...ilyenkor tudnék szétverni valamit...de nagyon...a tisztelt sporttársnak pedig a jókurvaanyját...torrest pedig a picsába kellett volna lezavarni a második félidő közepén...hudefelbaszta az agyamat...
  • asfa
    hát para meccs!néztem de most gémelek! :|
    de sok sikert!
  • bmffm856
    uuuuubakker mit csinált Yeste...de gyönyörű volt....Urzaiz meg mit rontott el...:(:(
  • bmffm856
    sajnos képeket nem találtam, de ha esetleg valaki tudna olyan oldal(aka)t mondani ahol esetleg lehet Bilbao szurkolókról, meg a lelátókról képeket találni, azt megköszönném :)

• bmffm856
    Infok az ultráinkról :)

ATHLETIC DE BILBAO:
    Denominación: Herri Norte Taldea, Abertzale Sur, Tripuslelak Taldea
    Ideología: Abertzale
    Afines: Celtarras, Brigadas Amarillas
    Adversarios: Frente Atlético, Ultras Sur
    Socios: 200
  • bmffm856
    elemzés a Mallorca elleni, és előzetes a hétvégi Atletico elleni mérkőzésünkről a szájtomon. Aupa Athletic! Aupa Euskadi!
  • The FlashBack
    grat;)