Athletic Club Bilbao
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
0-0 lett a vége...ha nem nyer a Betis este, akkor minden marad, csak az a különbség, hogy a getafe már 9 ponttal megy elõttünk...😞 tehát eléggé úgy néz ki hogy az utsó 9 csapat közül esik majd ki 3...illetve a cadiz malaga duó már mindenbizonnyal kiesett, tehát az utsó egy helyre 7 csapat "pályázik" majd...remélem nem mi sírunk majd a végén...Aupa Athletic! Aupa Euskadi!
FORZA ITALIA! I CAMPIONI DEL MONDO SIAMO NOI!
félidõben 0-0...két sárga van, egy nálunk egy náluk...Aupa Athletic! Aupa Euskadi!
HT Deportivo Alaves <0 - 0>0 - 0> Athletic Bilbao
16' sárga Gaspar (Alaves)
17' sárga L. Prieto (Athletic)
HT Deportivo Alaves <0 - 0>0 - 0> Athletic Bilbao
16' sárga Gaspar (Alaves)
17' sárga L. Prieto (Athletic)
ez teljesen igaz...de azért ez azt is magyarázza, hogy mért nem igazolnak...mert egyszerûen nincsenek rászorulva...tanulni kéne tõlük...és nem a harmad-negyedvonalbeli szerb, ukrán, szlovák, meg cseh és egyíéb játékosokat idehozni Magyarországra, hanem egy ehhez hasonló utánpótlásnevelõ rendszert kiépíteni..de ez már messzrie visz, és lényegében csak közvetve kapcsolódik a Bilbaohoz...
de azért mindenképpen figyelemre méltó ahogy ezt megcsinálták...szerintem...
de azért mindenképpen figyelemre méltó ahogy ezt megcsinálták...szerintem...
õ az a játékos aki a legtöbb meccset játszotta Bilbaoban....egészen pontosan 614 tétmeccsen lépett pályára a baszkoknál, és 1962-1980 között játszott a csapatban...elõtte egy évcig az imént említett Baskonia fiókcsapat tagja volt...ez majdnem húsz év...szép...
José Ángel Iribar Kortajarena
Zarautz (Gipuzkoa), 01-03-1943
José Ángel Iribar Kortajarena
Zarautz (Gipuzkoa), 01-03-1943
na igen...kezdek rájönni, hogy mért ilyen a Bilbaoi utánpótlásnevelés...ez azért nem semmi...3 különbözõ osztályban indítanak csapatot...ugye a Primeraban az Athletic Clubek Bilbo, mint a fõcsapat...a III. vonalban a Bilbao Athletic, és a IV. vonalban a Baskonia nevû fiókcsapat, amelyek mind egy céghez tartoznak...valamint van külön ificsapat, és ami még érdekesebb, van külön nõi csaapt is, ami önmagában semmi különös, de az, hogy még honlapjuk is van, az már párját ritikítja...eszméletlen dolog ez...itthon a mi kis keleti Magyaroprszágunkban csak álmodozunk ilyen utánpótlásnevelõ rendszerrõl...de ezek után nem is csodálom, hogy mért van az, hogy ennyire fontos Bilbaoban a klubhûség...egészen kis gyerekeket nevelnek érett focistákká az elsõ csapatba...és nem mellesleg a baszk nemzeti érzések is közre játszank ebben...itt van pár link...minegyik a hivatalos honlapra vezet, de különbözõ részeire...tanulságos...
Athletic Clubek Bilbo -> Primera
Bilbao Athletic -> III.osztály
Baskonia -> IV. osztály
Nõi csapat
Ificsapat
Athletic Clubek Bilbo -> Primera
Bilbao Athletic -> III.osztály
Baskonia -> IV. osztály
Nõi csapat
Ificsapat
na...ez a meccs megvan...😊 szép volt fiúk! csak így tovább!
Aupa Athletic! Aupa Euskadi!
Megkérdezhetem kb. hány hsz volt, amikor házigazda lettél? 😊, mert csak érdekelne 😊
HALA MADRID Real Madrid | Fifa Award - Best Club XX Century
este 10-tõl Bilbo-Osasuna...3 pontot várok...😊 minden Bilbao szimpatizánst, és olyat aki az Osasuna vereségét szívesne venné, szeretettel látunk a topikban! Aupa Atheltic! Aupa Euskadi!
hétvégén verni kell az Osasunát...baszk derbi...itt nincsen olyan hogy esélyes nem esélyes...itt a pillanatnyi forma és a fanatizáltság fog dönteni...
cikk az utolsó két meccsünkrõl és beharangozó az Osasuna elleni hétvégi baszk derbirõl a Athletic Bilbao Magyarország honlapon.
na sziasztok! Ma lattam az itteni gazzettaban hogy sikerult a gyozelem! Fantasztikus! El sem hiszem pedig megtettem tippmixen is! Jo napot zartam tegnap, nzert a Fiorentina, kinn voltam a meccsen, es meg a Bilbao is nyert! Soha rosszabbat! Aupa Athletic!
FT Celta de Vigo <0 - 1>0 - 1> Athletic Bilbao
8' A. Aduritz
8' A. Aduritz
Celta Vigo - Bilbao 0-1
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ma este gyozni kell, nem tudom majd kovetni az esemenyeket, de majd holnap benezek ugyanigy netcafebol, es akkor majd megtudom...: jo szurkolast, Aupa Athletic!