713
Athletic Club Bilbao
-
#633 Aitor Ocio Carrión
Keresztnév: Aitor
Vezetéknév: Ocio Carrión
Születési idő és hely: 1976/11/28, Gasteiz
Nemzetiség: baszk
Magasság: 1,86 m
Súly: 77 Kg
2szeres UEFA kupa győztes
-
kispiricsi #632 Jó lenne már egy olyan bajnokság mikor nem kell az utólsó fordulóig izgulni a bentmaradásért.
Az új igazolások remélem ebben segítik a csapatot.
Mit lehet tudni az új fiúkról? -
#631 eddigi nyári igazolások:
- Aitor Ocio
- David Cuellar
- David Lopez
- Inaki Munoz
valószínűleg érkezik még:
- Santi Ezquerro
- Xabi Prieto -
#630 egyébként nem szőrszálhasogatásképpen de aki baszk az tényleg nem spanyol. maximum spanyol állampolgár, de semmi közük egymáshoz azon kívül, hogy a spanyolok rátelepedtek a baszkokra. ha egy baszkot lespanyolozol, azzal kb a "verjetek agyon" című papírt írtad alá. :D
mint az írek az angolokkal olyan a viszonyuk nagyjából, vagy rosszabb... :) -
Zenszkij #629 Nanemond, tényleg? Mert aki baszk az nem spanyol mi?, leszámítva egy két franciát pl Lizarazu. LOL. Azt becsülöm bennük, hogy csak baszk játékosuk van, ha így jobban teccik, azért az Etát ne küldd rám :D. -
#628 ööö bocs, baszk csapat :) -
Zenszkij #627 Az utolsó utáni pillanatokban, de azért sikerült kivívni a győzelmet, gratula az egyetlen "igazi" spanyol csapatnak a bentmaradásért. -
kispiricsi #626 Ez nehéz volt, de sikerült a bentmaradás!!!!!!!!!!!!!! -
#625 Urzaiz duplával 2-1-re hoztuk a meccset végül :D:D -
#624 vezet az Espanyol a San Mamesban Jonatas 3. percben szerzett góljával... :( :@ -
kispiricsi #623 Végre nem kieső helyen!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jó lenne ezt megtaratani! -
#622 FT Racing Santander [5 - 4] Athletic Bilbao
7'[0 - 1]L. Prieto
59'[1 - 1]C. Fernández
63'[1 - 2]J. Etxebarria
66'[2 - 2]E.M. Garay (pen.)
70'[3 - 2]N. Zigic
77'[4 - 2]N. Zigic
80'[4 - 3]J. Etxebarria
82'[4 - 4]A. Iraola
89'[5 - 4]N. Zigic
Nem semmi meccs lehetett... -
kispiricsi #621 Sajnos nem jött össze a pontszerzés. Az Eto'o is pont most tudott visszatérni. Várhatott volna még egy hetet. A hétvégén otthon a Gimnanasticot le kell győzni -
#620 vazz... nem látom a meccset... haverok hívtak sörözni és egy ilyen ajánlatnak nem lehet ellenállni :DSDAS:DA:S
szóval AUPA ATHLETIC! mire hazajövök remélem szép eredmény fogad. bár a realitás sajna nem ez... :(
AUPA ATHLETIC! AUPA EUSKADI! -
#619 jó lenne nagyon... Manéval eddig 11 forduló alatt 5gy 2d 4v 17 pont a mérlegünk, ami nagy javulás az első 12 fordulóban összeszedett kemény 8 ponthoz képest.... -
DJ BP #618 Remélem :) -
#617 holnap megint képernyőn a csapat. a Barcelonához látogatunk, ahol a hazai csapat a torony magas esélyes... de nincsenek formában, mi viszont aránylag jó passzban vagyunk, szóval akármi lehet... egy X-re mindenképp jók lehetünk szerintem... -
#616 szép volt fiúk! élőben adta a Sport tv. kifejezetten jól játszottunk, és nem mellesleg Urzaiz meg nem adott gólja teljesen szabályos volt. De mindegy mert így is szép. AUPA ATHLETIC! -
kispiricsi #615 VÉRE GYŐZELEM !!!!!!!!!!!!!!!!
ATHLETIC BiLBAO- GETAFE 2-0 -
kispiricsi #614 Akkor egy nagy kalappal .... kívánok nektek a vizsgákhoz és az érettségihez.
Aztán várom a cikkeket.
Ti miért kedvelitek a Bilbaót? -
#613 igen. én csinálom egy cimborámmal csak ő idén érettségizik, én meg vizsgaidőszak közepén vagyok. be fog indulni hamarosan újra, de most nem nagyon van időm cikkeket írkálni... ;) -
kispiricsi #612 At atw-n lévő Bilbaó oldal nem működik.
Tudtok róla valamit? -
#611 még ;)
elvileg a Levante játékosállományt tekintve messze gyengébb mint mi... remélem ez a pályán is megmutatkozik majd... -
kispiricsi #610 Most ovasom, hogy a Levante edzőt cserél.
Csak nehogy feljavuljon a csapat a hétvégére.
Remélem igazad lesz és a tízbe végez a Bilbao, de még fenyeget a kiesés szele. -
#609 Hát igen.Európa egyik, ha nem utolsó bástyája, ahol tisztelik, becsülik saját hazájuk focistáit. -
#608 azért nem kiesési rangadó az :) idén első 10-ben leszünk :) -
kispiricsi #607 Ez nem jött össze.
Fel a Levante ellen!!!!!!!
Győzni kell!!!! -
kispiricsi #606 Sajnos vereség lett a Villareál elleni meccs.
A jövő héten kiesési rangadó a Levante ellen,
Győzni kell!!!!!!!!!!!!!!!!
-
kispiricsi #605 Sziasztok!
Köszi a jótanácsot mez ügyben.
Nem sokára kezdődik a meccs.
Szurkoljunk az Athleticért!!!!!
-
#604 üdvözlünk a klubban :)
eredeti mezt sajnos egész Magyarországon nem lehet kapni, de van egy dán webshop, ahonnét én is rendeltem, és a rendeléstől számított 21 órán belül megérkezett Randersből házig...
MMSport Randers
innen próbáld meg... mondom nekem nem telt bele egy nap és megérkezett... :)
AUPA ATHLETIC! -
kispiricsi #603 Sziasztok!
Hajrá Athletic!
Új hús vagyok az oldalon!
Azért kedvelem a csapatot mert nem játszanak afrikaiak, szerbek, brazilok és spanyolok stb.. Még a kiesés szélén sem igazoltak idegeneket. Tetszik ez a nemzeti érzés. Lenne mit tanulni tőlük.
Remélem a hétvégén legyűrjüK a Villareált is.
Egy kérdés. Hol lehet eredeti mezt kapni?
-
#602 vége :) 3-1 ide :):) -
#601 82' 2-1 Arango
84' 3-1 JOSEBA ETXEBERRIIIIIIIAAAAAAAAAAAAAAA!!!
:D:D:D -
#600 2-0 ismét URZAIZ! :D:D:D -
#599 az utóbbi időben kicsit elhanyagoltam a topikot... kis visszatekintés az utsó pár meccsre...
Real Madrid 2-1 Athletic Bilbao. A 65. percig vezettünk, és egy pontot minimum érdemeltünk volna azon a meccsen...
Athletic Bilbao 4-2 Recreativo Huelva. Kommentár nélkül... 3-0, 4-1 is volt, a 88. percben Sarriegi szezonbeli haramdik öngóljával lett 4-2. egy percig nem forgott veszélyben a győzelem :)
Deportivo La Coruna 0-2 Athletic Bilbao. Végig jobban játszva ellenfelünknél Javi Martinez duplájával sikerült elhozni a 3 pontot a Riazorból.
Athletic Bilbao 0-0 Zaragoza. Abszolute győzelmet érdemeltünk volna, azonban a Zaragoza még a magyar megye 1-ben is ritkánlátható gusztustalan antifocit játszott, egyértelműen csak az 1 pontért jöttek, mindehhez egy exhibicionista kontár bíró is társult.
összességében Mané rendesen helyre tette a csapatot, merthogy közben edzőváltás is volt. Sarriugartét az Alavest UEFA döntőig vezető Mané váltotta. A javulás jelei a fenti eredményeken is láthatóak.
AUPA ATHLETIC! -
#598 GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLL!!! ISMAAAAAAAEEEEEEEEEEEEEELLL URZAAAAAAAAAAAAAAAAIIZZ!!!
vezetünk Mallorcán... :D:D:D:D
-
#597 na elkezdődött a mérkőzés. Mallorcán játszunk és a 3. percben szögletet rúghattunk... 23142 néző kíváncsi a meccsre, és Perez Burrull vezeti...
D Aranzubía, J Sarriegi, J Casas, A Murillo, L Prieto, U Medina, A Iraola, J Garmendia, F Yeste, J Martínez, I Urzáiz - ez a kezdőnk 8) a cserepadon A Aduritz, F Llorente, I Gabilondo, J Iturriaga, U Alba, J Etxeberría, F Amorebieta foglalnak helyet -
#596 pedig bíztam benne,h leikszeltek a sevillaval :\ -
#595 szerintem Sarriugarténak hamarosan viszlát lesz... -
#594 megint kikaptunk...inkább nem mondok semmit...:((((((