2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
Midas #1206 jo nagyon -
#1205 Galéria sablon -
#1204 kurva anyád-.- -
Midas #1203 en azt a zold fenyt kerekre csinalnam annyi nem negyzetre de jo amugy -
#1202 te csinaltad? profinak tunik, grat -
#1201 Ez az egyik
Ez a másik -
#1200 tulzottan a win media player nav. bar-ra hajaz, gondolom azt akartad lemasolni, de nem sok ertelmet latom annak egy honlap fejlecben -
Ez lenne a menüm prototípusa kb 2,5 óra meló volt
vélemény?Menü prototípus v 1.0 -
#1198 írtam, hogy tetszik :) -
ldavid #1197 nekem az a kék árnyalat nem igazán jön be, szerintem túl világos vagy nemtom -
#1196 Ennyire szar?:D -
#1195 Na itt van még pár kép
1
2
3
4 -
#1194 a saját oldalam lesz hasonló stílusban (már készül egy ideje), bár én mostanában szinte minden oldalon lekerekítéseket és hasonló formákat követek. hülye apple mániákus vagyok :D vagy csak szimplán tetszik :) -
#1193 köszi, alakulgat, csak percről percre jönnek elő a dolgok, amik még nincsenek megcsinálva, majd később nyomok még screenshotot -
#1192 kicsit apple-ös, de ezért tetszik :)) -
#1191 faja! -
#1190 én követtem el, csak sajna nem sok időm van, most egy egészen más dolgon dolgozok, rakok screenshotot, pár hét múlva indul:)
-
#1189 Ha te csináltad az i-tv-t akkor gratula hozzá. Szoktam nézni. -
#1188 Haverom haverja csinálja, nincs közöm hozzájuk, most ismertem meg őket. -
#1187 de pólókat is te csinálod?:)
ez lett volna kérdés:) -
#1186 Enyém a grafikai munka, én csináltam meg az oldalt, és én is programoztam le a dinamikus részét. -
#1185 az oldalt csináltad te, vagy más közöd is van hozzá? -
#1184 http://legendlifestyle.hu
Még félkész, vannak benne hibák, vannak benne igénytelen dolgok amire egyelőre lusta voltam. Vélemények jöhetnek. :P -
#1183 Az enyém is csak félkész, de a lényeg látszik. link -
#1182 ja ertem, koszi! azt hittem valami newyorki magyarok v ilyesmi -
#1181 nincs köze apple-hoz, csak valami szkenneres cég lett volna, de csak látványterv -
#1180 mi az a big apple hungary? -
#1179 igazad van, úgyhogy lett belőle a mostani verzió:) -
#1178 Sztem túlkomplikáltad. Oké, hogy technikai demonstráció, de spec egy 1.6os atomon 2giga rammal beszaggat. A hatalmas fontokkal (oké, hogy "webkettes fíling", de túlzás) együtt eléggé használhatatlan.
A contact meg ne legyen legalul, senki nem fog odáig görgetni érte :) -
#1177 Még félkész, de vélemény?
http://passatgt.i-host.hu/ -
bauer #1176 Jaa igen, vmiért délelött vagy mikor volt egy kis gondja a szolgáltatónak, 10 percre nem volt elérhető az oldal :S sajnálom, és elnézést.
Valóban e107 rendszert használ és a theme is módoítva lett. De a befektetett munka így is óriási, úgyh abból nem engedek :):)
4info
-
#1175 loooooooool :) -
#1174 :C A dícséret a belefektetett munkának szólt. Akkor visszavonom. Bocs. -
#1173 "Ez egy profi módon összerakott, tényleg leprogramozott weboldal"
e107 CMS, fs_16 témával. -
#1172 Ez egy profi módon összerakott, tényleg leprogramozott weboldal, látszik, hogy idő, energia volt benne bőven. Olyan, amilyet ebben a topicban nagyon ritkán lát az ember. Gratulálok, nagyon szép munka volt!
Amúgy én személy szerint az oldalsó menüknek (főleg kettőnek) nagyon nem vagyok híve. Ha épp nincs megjelenítendő tartalom, akkor olyan hiányérzetem van egy közösségi weboldalon, meg elveszek az információ-tengerben. Az egyedüli weboldal, aminek elnézhető a main üressége a 2 oldalpanel között, az a webshop.
Epillanatban egyébként nem megy az oldalad. -
bauer #1171 Erről is kérek véleményt :)
Nemrég indult úgyhogy még itt-ott javításra szorul, az alapja e107
Ha gondoljátok regeljetek, A fórumot kellen még majd fellendítenünk. :)
4info Informatikai Portál -
#1170 menni fog ott is, csak mára ennyi elég volt:) -
#1169 "...és firefoxban néztem csak" -
#1168 Sajnos el kell, hogy keserítselek: ie6 alatt nem működik. -
#1167 "A képeket én csináltam és én is töltöttem fel"
Ehhez csak annyit, hogy akiknek én csinálok weboldalt, ők is saját maguk fotóznak és töltik fel a képeket (azon az admin-felületen, amit én írtam), de ők ettől még nem webfejlesztők, ők csak feltöltik az általam készített weboldalt tartalommal.
Az, hogy sajátod, nálam azt jelenti: te írtad a motorját. De ez szemmel láthatólag nem így volt, ezért írtam, amit írtam.
"A zene meg utal az oldal témájára"
Kimondottan tetszik a zene, ami szól az oldalon. Attól még egy zenélő weboldal gagyi hatást kelt.
"a szín az azért szürke,mert ez a Mercedes színe."
A Mercedes szürkéje határozottságot, erőt sugárzó szürke, a tiéd pedig ronda szürke, mellesleg sokkal sötétebb, mint a Mercié.
Betűtípusból csak a föoldaladon van 4-5 féle, meg a különböző menüpontok alatt még egy szakajtóra való. Betűméretből sem kell ennyi. Összeszedetlen miatta az oldal.