2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1246 "betegápolás" és "egészség-ápolás" között szerintem óriási a különbség. Én az utóbbit írtam :-) Amúgy thai-masszázstól a keleti ékszerek készítéséig mindennel foglalkoznak, illetve nekem is ezirányban kellett design-ban gondolkoznom. Tehát modern kinézet kizárva. Így jöttek a természetes(ebb) színek. -
#1245 Elnézést, hogy ilyet mondok,de nekem sem nagyon tetszik ez a színösszeállítás. Meg ha már betegápolás, akkor mik azok a gyöngyök vagy nem is tudom mik a fejléccel egyvonalban? -
#1244 Zöld az vidám oda. A megrendelő meg egészség-ápolással foglalkozik, tehát a barna szerintem nem lenne odaillő. De úgyis az dönt, hogy a megrendelőnek tetszik-e.
Mellesleg a feleségem is dícsérte az összeállítást, úgyhogy egyelőre marad :-) -
ldavid #1243 az a ződ' háttér szerintem nagyon nem oda való
egy sötétebb árnyalat, vagy valami barnás jobb lenne -
#1242 (A legfelső inputban az a csík nem az oldal hibája. A firefoxom úgy tolja, hogy a korzort bárhová el tudom helyezni minden weboldalon, mintha az egész honlap egy nagy textarea lenne...) -
#1241 Hát, szerintem a fórum meg fogja gyűrni a képet, de nem merek webcímet írni.
-
#1240 Jó'van, ezt funnak szántam
Készül, mindjárt betolok egy képet. -
#1239 localhostról nem tudunk:D -
#1238 Hi!
-
ricsimaster #1237 -
#1236 #1234-re akart válasz lenni -
#1235 Nos, ez kimondottan szép a szemnek. Motor, azt látom (talán WordPress), ha a template teljesen saját készítésű, akkor gratula. -
qcz #1234 http://vietnamianpigwars.hu
Vélemény a kinézetről? -
#1233 Szerintem egyik se...
A 02 amúgy tetszik, mint háttér (de komolyan), de nem illik az oldalad témájához. Én egy jellegzetes animéből szednék ki egy képet (nem ölőset, hanem mondjuk egy erdei csendéletet), mondjuk egy tényleg nagyot (kb 1280 x 1024-est), és megpróbálnám a legkevesebb színveszteséggel a legkisebb méretűre elmenteni, és azt tenném be háttérnek. Próbáld ki. -
#1232 ha minden szaron ennyit problémázol, akkor sose jutsz egyről a kettőre -
#1231 Na két háttér maradt
Mind kettőhöz csinálok külön designt.
De kéne a segítségetek, milyen színű legyen a betűk meg minden.
Remélem segítetek!
01 + 02 -
#1230 nem találtam jobbat ilyen látvány háttérből az oldaladon, úgy hogy 1enlöre ez lesz
Na de most megyek csinálni a menünek más design, mert nem passzol ehhez a háttérhez.
Szerinted az jó lesz? ha olyan lesz a menü mint a háttér csak kicsivel erősebb színnel -
#1229 ez már jobb -
#1228 értékeld a fő háttért -
#1227 green blue
:D -
#1226 nem rossz de tudnál segíteni?
olyan képet keresek amin kék és zöld színek tartalmaz csak.
Hogy kéne rákeresnek? -
#1225 nem nagyon jönnek be, colourlovers.com-on nézz körül, rengeteg minőségi van:) -
#1224 03: , "Üdv a honlapomon" -
#1223 Találtam pár szép kék hátteret :) de nem tudok választani, help me
01 + 02 + 03
-
#1222 Van pár képem amin nagyon sok anime karakter látható, csak nem tudom eldönteni melyiket rakjam be :D.
Ha ma haza érek eldöntöm melyiket rakjam be.
Most viszont megyek 4 órát aludni :)
Csá -
#1221 A betűk nem elég kerekek. Ez most jól látom, hogy Arial?
Az a gond, hogy a böngészők nem ismernek valami sok betűtípust. Én GIMP-pel néztem, ott a sans pl. tetszett. Szerintem szerkeszd rá a betűket, tehát csinálj képet belőlük, persze majd csak ha megvannak az oldal végleges színei.
Szerintem elsőként döntsd el, hogy milyen legyen a háttér, és majd a gombok színeit igazítsd hozzá. -
#1220 így gondoltad?, amúgy kijavítottam a menü sor két végén lévő gifet "az iveket"
Ha tudsz jobb színeket bárhová, nyugaton írd meg, egyet azért kérnék :)
Írd meg melyik szint változtatnád meg pontosan melyiket, pl. így "az érintés háttérszínét a fő menüben, és ere a szín kódra" -
#1219 "a Banner 1 px hosszabb a menü sornál"
Oldalanként 2-vel, azaz: összesen 4 pixellel.
"A Banner 750 a Menü sor 749 px "
A banner 778, a gombsor pedig 774 px széles.
"egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet"
Nem számoltad bele a paddingot a 2 gomb között, a banner divet pedig széttolja a kép.
Ha ragaszkodsz ehhez a 2féle kékhez, akkor pl. #d9dbec. Betűk meg sokkal kerekebbek és nagyobbak legyenek. Elvégre anime fan oldal. Nekem oda pl. tetszik a "sans". -
#1218 1 nincs benne onmouseover :)
2 ja a Banner 1 px hosszabb a menü sornál komolyan anyi :D
A Banner 750 a Menü sor 749 px
egy Box 105px van 7 ez egyben 735px, a többi px nem tudom mi lehet
A ívelt átmenetet 10 perc alatt dobtam össze, kijavítom még ma.
Milyen szint tudnál ajánlani rózsszin helyet? -
#1217 A képek jók (olyan animések), a menü jól fog majd működni, de nagyon ronda.
1.: A kéken a rózsaszín nagyon kontrasztos, egyszerűen szembántó.
2.: A bal- és jobboldali gombon a kétféle kékből ugye ívelt az átmenet. Nos, az ív pixeles, ronda.
3.: Az onmouseover királykék szín sem tetszik.
+1.: (de ez már szőrszálhasogatás) ronda, hogy a banner szélesebb, mint a gombsor. Szerintem vagy lógjon a menü a levegőben (ahogy most is teszi), de akkor ugyanolyan széles legyen, mint a banner, vagy tartsa egy keret a gombsort, akkor pedig a keret legyen ugyanolyan széles. Vagy: a gombsor legyen szabálytalan kereten, (pl. egy elvékonyuló, íves csíkon) akkor pedig tökmindegy, hogy túllóg-e. Vagy: bármi más szép megoldás elfogadható.
És: csak így tovább, fejleszd, előbb-utóbb szép/jó lesz az! -
#1216 Hali
Weblapom letárolása :)
Ti mit változtatnátok meg?
Aminek maradnia kell, az a legördülő menü és a Banner
Majdnem elfelejtetem :), hogy csinálnátok meg a hír tömböt? ami majd a menü alatt lesz :), valszeg Banner szélessége lesz vagyis 750px -
Midas #1215 thanks -
#1214 http://passatgt.i-host.hu/tf/
Ha valakinek kell a lentebb látható galériás cucc, innen lezsedheti egyben. -
#1213 Pedig a html részét ImageReady megcsinálta helyetted. Ahogy nézem, sok mindenhez nem nyúltál benne:) -
#1212 amúgy ha valaki nem vette volna észre, logóra mutatva jön be a menü és 435x435px-ig össze lehet nyomni a dobozt, a kép aránya megmarad, és bármekkora képet belehet rakni:)
a zöld szín pedig addig látszik, amíg a következő kép betölt -
#1211 jquery, a kiskép scrollozós plugin, többi saját -
#1210 minek szín? egyből mehetne a következő képre. -
#1209 Képváltásnál engem zavar csak a ződ szín, esetleg lehetne 4-5 szín és azokból random választ. -
#1208 ha azt mondjuk igen, megsértődsz? :D
amúgy nem, de a lekerekítést se kell túlzásba vinni -
#1207 ezt te programoztad le?