2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1889 Ezl jók, az elsőt ismertem is. A második durva nagyon, hasonlót láttam én is bár ezeknek szerintem semmi értelme. Mi amit készítünk azt majd használni is lehet, szóval nem csak egy demo lesz, hanem konkrét adminisztrációs feladatokat fogunk tudni ellátni ilyen felületen és elég jól ki van gondolva az alapkoncepció - meg persze van rengeteg ötlet is.
Ami idáig készen van az saját scriptekkel készült, de be kellett, hogy lássam: egy ilyen komplex dologhoz már-már elengedhetetlen egy JS library alkalmazása (pedig én nagyon ellene voltam sokáig - lásd: clearbox, stb.)
Viszont komplex feladatokhoz tényleg szuperül használhatók, pláne, hogy most már teljesen átálltam az OO programozásra, ami még könnyebbé teszi a dolgokat.
De jelenleg áll a projekt mert mindig vannak egyéb feladatok, de szerintem pár hónap és készen lesz ez is. -
#1888 Birom a web alapu alkalmazasokat, latuk bennuk jovot. Jol is nez ki amit csinaltal grat!
Mondjuk nem semmi melo lehetett javascriptben, de le a kalappal.
hasonlok:
Sumo - flash based photoshop clone
eyeos (JS based)
Anno en is elkezdtem egyet, a kezdo lepesen tul nem jutottam vele idohiany pedig, pedig jo mokanak tunt:
vargaandras.com/observer -
#1887 nagyon zsír, kettőt kombinálni kéne:) -
#1886 Hm, pedig public, de szerintem a youtube-nak időbe telik "frissíteni", remélem reggelre már jó lesz. -
#1885 privát videó -
#1884 ...annyit még, hogy a videó készítése óta már egy ilyen ablak automatikusan tudja, mennyi tartalom van benne (tartalomfüggő scrollbar) és bármely tetszőlegesen átméretezhető. -
#1883 Erre ezt tudom mondani / mutatni :)
Eléggé egyre jár az agyunk ahogy látom :) -
#1882 bagoly:D
-
#1881 Mikor rámegyek az alkalmazásokra, mi az a barna cucc ami felugrik? -
#1880 http://passatgt.i-host.hu/ingyen/
Túl sok felesleges idő után született, kb semmi nem működik:D
Amúgy egy ilyen felépítésű portálszerűség érdekelne valakit? Mert én látok benne fantáziát és valaki segíthetne befejezni:D -
#1879 bejelentkeztem ott merre tudom megadni a jelszot?
FTP Hostname
FTP Username
ezeket megadták -
#1878 Members Area ott van a Sign up fölött oldalt a főoldalon -
#1877 és hol ha megkérdezhetem? -
#1876 az ftp bejelentkezés jelszavát külön kell beállítani -
#1875 itt is fent vok már csak total commander kér jelszot és amit regizésnél megadtam az nem jó:s emailben küldtek adatokat meg mindnet és a jelszonál csak ennyi van:****** -
#1874 000webhost.com -
#1873 Üdv!
Tudtok ingyenes tárhelyeket?ATW-n NEWHOSTING-on Tárhely.biz-en és a nextárhelyen kivul? -
ldavid #1872 a .tk az egy domain
csatlakozni tárhelyre tudsz -
#1871 valaki ért a .tk s weboldalakhoz?
kellenének fpt hez adatok hogy hogy tudok rá csatlakozni -
#1870 Jó lesz ez! A céges honlapot mi is épp ilyenre csináljuk (ilyenre = értsd: JS animációkkal teli :) -
kgb1 #1869 planetxxx -
#1868 ez egy jo kis unit9 munka. voltam naluk -
#1867 kis off:
ie9 -
#1866 jó lett -
#1865 Fantasztikus:) -
#1864 nem css hiba hányszor mondjam még:D
ráadásul ha a betöltés után vársz egy picit, még a háttér animáció is lefut teljesen, semmi bug nincsen -
#1863 aha látom
pill megkeresem a hibát:D utálom a css stylet:D -
#1862 pedig úgy van, nézd meg -
#1861 nálad nem így lenne, nem volt időm letölteni az összes pngt -
#1860 és te is kipróbáltad?:D
ha így rákattintok a menüre, az eltűnik, kinyílik a tartalom, és ismét megjelenik a menü
sokkal rosszabb mint volt -
#1859 aha kiprobáltad -.-
Ha nálam működik akkor nálad is fog -
#1858 igen, kipróbáltam -
#1857 ki is próbáltad? -.-
Ne azt hid, hogy csak úgy vakon állítgattam, letöltöttem mindent az oldaladról. -
#1856 nem jó, minden magasságot a js-ből állítok, az mindegy mi van a css-ben -
#1855 csak sikerült :D
css
Remélem így már jó lesz :) -
#1854 rájöttem mi a gond:)
ha akkor kattintok rá valamelyik menüre, amikor még a háttér fade nem fejeződött be, akkor szarok lesznek a menüpontok
de hogy miért, az még nincs meg:D -
#1853 mert a js méretezi de csak annyira tudja amennyire a bodyt méretezted -
#1852 A js is használ valamiféle CSS-t :) Szerkeszd azt :) -
#1851 Néha jó lenne érteni is, hogy mit magyarázol...
passatgt : faja lett :] -
#1850 a magasságot a js állítja, nincs köze a css-nek hozzá, alapból meg jól jelenik meg