2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1929 Nem rossz, de benned nagyobb potenciál van. Inkább egy teljesen új szemléletű komplett többdimenziós GUI-t tervezz, ne fecséreld az időt ilyen felturbózott szlájdsóra :)
Miért moo? -
#1928 amúgy egy online újságplatformot tervezek, valaki akar segíteni jöhetne:)
egyenlőre csak fejben vannak ötletek:) -
ldavid #1927 így már szerintem király :) -
#1926 így jobb -
#1925 így milyen? szerencsére egy paraméterrel lehet módosítani az animáció típust is :) -
ldavid #1924 fasza lett, de szerintem az a "jojózás" nem kéne bele -
#1923 látom megértetted a lényegét -.- :) -
#1922 tetszenek a képek :) -
#1921 ...ugyan nem weboldal, de mostanában ilyeneket gyártok:
image rotator (JS only)
Természetesen teljesen saját a kód, de ehhez már kellett JS library-t használnom - ez pedig a MooTools volt.
(Ja és végre kezdek belejönni az OOJS programozásba - ami iszonyatosan jó tud lenni, ha átlátja az ember :) -
#1920 bocsi írnom kellett volna hogy módosítottam az egész nézetet, visszaraktam az eredetit, most ajánlj szint -
#1919 Annyira azért nem jellemző a vastag font a menüben. Illetve jellemző, de nem mindig mutat jól. Ez inkább amolyan "férfias" megszokás, de sok esetben kifinomultabbnak, letisztultabbnak tűnik a kis méretű vagy a vékony font. Az én szememben legalábbis... -
#1918 Az a kék keret kicsit randa(amiben a gradient van), plusz a fejléchez sem illik a színvilág. Ha már kék, akkor mondjuk próbálkozz ezekkel, bár a fejléc így sem fog passzolni. Akkor viszont nézz az általam linkelt oldalon egy olyan színkombinációt, ami harmonizál a barnás-narancsos fejléccel.
Most Popularben vagy Highest Ratedben érdemes keresgélni. -
#1917 -
#1916 előtte:
képekből készített oldal, 0 html
utána:
http://www.nagykovacsisiiskola.hu/index.php -
#1915 ez pont az a szín, csak nem átlátszó -
#1914 így is jó, de én a sima menü hátterére gondoltam -
#1913 így gondoltam? -
#1912 a rejtet menü háttere?
az a halvány kék? -
#1911 mind a menü -
#1910 Mivel a PS topikban senki nem reagál az írásomra, gondoltam ide is megírom a problémámat.
Weblap
Egyszerűen nem találom meg azt a szint ami passzolna a kinézethet, a felső és alsó sorba, most jelenleg lila van a háttérben, ez már majdnem passzol hozzá de nem teljesen, segítsen valaki
Köszike -
#1909 loooooooool -
#1908 igen, néha érzem, hogy túlságosan fejlődi
van amikor reggel felkelek, és annyira grafikai érzékem van, muszáj visszafeküdnöm -
#1907 Teljesen jo, szerintem fejlodik a grafikai erzeked.
Fontokkal lehetnel bartabb a menuben, mindig vekony pixelfontot hasznalsz, pedig oda altalaban erosebb vastagabbat szokas.
A scroll is jo otlet, szoval tetszik az egesz -
#1906 tenyleg nem rossz -
#1905 tetszik, nekem picit sok benne a zőőd, de jó! -
#1904 http://balaton-kert.hu/
Majdnem készen(crossbrowser check, favicon, meta etc.. még nincs) -
szuszikaa #1903 Sziasztok!
Nem a legprofibb, de szerintem két hónap alatt azért nem rossz teljesítmény - főleg lányoktól!!!
MissQkac.hu
Nézzétek! -
#1902 latszik hogy ez kezdo probalkozas ezert aszerint irom, hogy vannak otletek, de azert meg sok munka van elottetek.
Szoval ez igy meg nem az igazi de mindenki hasonloval kezdi..mas kerdes, egy eles honlapra en meg ilyet nem tennek fel -
3Dj #1901 3Dj.hu .... várjuk a kritikákat ! -
#1900 otleteim voltak de vegulis semmi ertelme nem lett volna, egy ilyet sok ember de ha 1 akkor is sok ideig csinal mig hasznalhato dologra jut, hobbinak tul nagy kaliberu dolog lett volna nekem szoval hagytam
nem mindig szeretem hogy a munka vs hobbibol az elobbi kerul ki gyoztesen sokszor de valamibol meg kell elni:) -
ldavid #1899 ha ismerné az átlátszó bordert, talán menne ez is :D
házikó jó volt, még arra emlékszek -
#1898 zsír:D
én egyszer egy házikót csináltam css-el, de az ment ie6-ban is:D -
ldavid #1897 csináltam egy CSS NATO zászlót - igaz, a körívekhez már nem volt energiám (minta) -
#1896 de én nem is tudtam megnézni :( -
#1895 nem "még mindig", hanem újra :) de ha lesz kézzelfogható működő verzió, akkor úgyis megmutatjuk. -
#1894 nálam még mindig privát -
#1893 langyos :) -
#1892 Mik azok a konkrét adminisztrációs feladatok, amire egy ilyen felület jó lehet? CMS adminisztráció?
-
#1891 Ez az observer is jónak ígérkezik, kár, hogy nem vitted tovább. Ennek konkrét célja is lett volna, vagy inkább csak demo? -
#1890 Nem zárkózom el semmi jótól, tetszenek a munkáid, mind ötlet, mind kivitelezés szempontjából. Sőt, az is lehet (úgy legyen :), hogy sokszor szükségünk lesz egy-egy plusz emberre bizonyos projektekben, szóval hajrá :)