2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#1849 ez meg milyen kérdés?
Esetleg olvasd el az alattam írót Dj Faustus ot -
#1848 de miért kéne magasabbnak lennie? -
#1847 a cssben
tudod itt css/style.css
#menu {
width:100%;
height:60px;<---- ezt
position:absolute;
left:0px;
bottom:0px;
background:url(../images/menu_bg.png) repeat-x top left;
}
+ látom a bodyra is raktál heightet 60pxelt azt is állitsd át
mellesleg a div keret elvesz 1px minden oldalon, így igazából a body 60px a menü meg 58px a magassága van -
#1846 -
#1845 mondtam, hogy beta:)
Az elcsúszott Rólam pontot nem igazán értem, nekem is sikerült előhozni párszor ezt a jelenséget, de nem értem hogy mitől van, majd a végén kitalálom:)
Title a karakterkódolás miatt rossz, ie6-ban meg png fix kell csak, és minden jó, érdekes módon ott még az animációk sem akadnak, az csak ie7-ben akadt nálam... -
#1844 A menu divje túl rövid állítsd nagyobbat a magasságot -
#1843 * Firefox 3.6.2 alatt a "Rólam" menüpont kissé elcsúszott
* Az összes böngészőben, amiben teszteltem (Firefox, Opera, Chrome, IE) a title attribútum érdekesen jelenik meg.
* IE6 alatt is érdekes
* Javascript letiltásakor az oldal nem töltődik be rendesen - csak a kezdőanimáció jelenik meg -
#1842 még elég beta, a galéria résznél még csak 2 kép van:)
http://passatgt.i-host.hu/liza/
vélemény? -
#1841 a sok szoveg miatt lehet -
#1840 nálam a statisztika akad nagyon, de érdekes, mert a Ray of Hope... -nál is ua az accordion van ha jól látom, és ott tök simán megy -
#1839 a fust video az oka a hatterben, azzal nagyon sokat szivtam hogy kevesebbet egyen, de egyszeruen ennel jobbat nem tudtam. ha atmesz mas menupontra es varsz kicsit akkor milyen? -
#1838 az nálam is akad:) -
#1837 baromi jó, nagyon tetszik, csak a flash megeszi az i7-es procim 60%-át :) -
#1836 hát nemtom mi gondod van vele, sztem kurvajó:) -
Mr Money #1835 Ez egy két pasi meg egy kicsi sorozattal foglalkozó oldal.Légyszi írjatok véleményt.Két Pasi Meg Egy Kicsi -
#1834 nagy gond nincs vele, de egy ilyen kaliberu jatekohsoz ez csak egy kozepszeru honlap, semmi kulonleges, egyedi otlet nincs benne..ahogy mondod, nehany dolgot leszamitva meg html-ben is meglehetne csinalni -
#1833 nincs semmi gond a designal, egyserű, letisztult
viszont ezt szívesen megcsináltam volna flash nélkül:) -
#1832 En mostanaban ezt csinalgattam:
Ray Allen official website
A design nem az en muvem, nem rossz - de sztem lehetett volna sokkal jobb is. -
#1831 ez tenyleg jo, jol ismerem! -
#1830 akkor legyen egy jó flashes is:)
http://soytuaire.labuat.com/ -
#1829 nálam 13-as macbook pro, safari, és semmi szaggatás, meg egyből betölt mindent:) -
#1828 chrome-om nincs, de safari-ban valamivel tenyleg jobb.
-
#1827 firefox a gond, próbáld meg chrome-ban vagy safariban -
#1826 Szerintem ez a színkombináció nem a legszebb. Ha már fekete és zöld, akkor már inkább ezeket az árnyalatokat használnám. -
#1825 a sebesseg relativ, amit en lassunak latok az szerinted lehet hogy gyors. Egy fps szamlalo lenne csak objektiv merce. Nem hiszem hogy a 2.2 ghz dualcore gepemmel vagy a firefox-al lenne a problema -
#1824 A böngészőé vagy a hardveré. Nálam szupergyors. -
#1823 Eleg jo nekem is tetszik.
kar hogy lassu, ez nem tudom hogy a JS vagy a keszitok hibaja-e. -
#1822 Besza-behu flash nélkül. Elmebeteg állatok -
#1821 Nem az enyém, csak úgy, kicsit nehéz kezelni, de ötletes
http://appear.dk/ -
#1820 Kiemelve olvasható a szöveg... direkt yó így , mert a reklám is csak " direkt jelenik meg.
Asszem az autókhoz se értek igazán hiába van jogsim )) -
ldavid #1819 szerintem a menüben a linkeket félkövéríteni kéne, vagy valahogy jobban kiemelni
a szöveg színe meg túl sötét a háttérhez képest, így nehezen olvasható
esetleg még a keresőt is ki lehetne emelni jobban, fehér keret vagy kattintásra eltűnő "keresés" szöveg szintén fehérrel
más bajom nincs :) -
#1818 Kicsicsit dolgoztunk vele, de örülnék pár véleménynek.
melygarazs
köszönöm. -
girappaa #1817 Az egész oldal stílusa úgy kompletten! :) -
#1816 A szövegládák "rendezettségén belüli stílus ? vagy maga a szövegládák rendezettsége ?
áááá szóval lehet kívánni ))) -
girappaa #1815 A css az egy stílus, ami "összefogja az oldalt".
A film kérés pedig az, hogy lehet filmet kérni és feltöltjük a kért filmet data.hu -ra. -
#1814 Tök yó )
Rendezett..... yó a színvilága.... még mindig nem tudom, hogy mi az a css és azt sem, hogy mit takar az film kérés .... csak sejtéseim vannak ))) -
#1813 Tetszik ám ))
Nem tudom mi pontosan az a css , de a fejléc betűi csak egy kicsivel lehetnének nagyobbak.
Finomságot áraszt...számomra kezelhető...teljesen rendben van -
girappaa #1812 Örülök! -
#1811 akartam thumbnaileket alulra, de az volt a kívánság, hogy ilyen legyen :)
A fontok valóban vékonyak - ez is kívánság volt :)
egyébként részben egyetértek, bár nekem így is nagyon bejön, egyik legjobb munkám, amit valaha készítettem (legalábbis komplett weboldalak közül) - s látnátok az admin felületet, na az brutális! :) -
#1810 teljesen jo.
nehany dolog:
zavaro hogyha ramegyek egy thumbnailre alul akkor eltunik minden es csak a kepet latom elore meg hatrafele nyilla. Azt varnam hogy a kozepen levo kep kicserelodik arra amit valasztottam es minden marad a regiben. Ha a kozepso kepre kattintok akkor kellene behozni nagyban a kivalasztott kepet.
Ilyenkor nem is tudom hol vagyok, hany kep van meg hatra, semmit nem jelez.
nalam kicsit tul vekony a font, az about-nal latszik a legjobban, nehezen olvashato, elmosodottak a szelek.