2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#2169 Régen (kb 3-4 éve) készítettem utoljára végfelhasználói oldalt, 100-150k alatti munkákat sosem vállaltam be, mert nem érte meg nekem. Mára szinte teljesen felhagytam velük, az elmúlt 4 évben EU-pályázatos oktatási rendszereket és nagyvállalati intranetes alkalmazásokat készítek, ezek milliós nagyságrendűek.
CMS + dizájn az egyetlen kombó, amit megéri 100k alatt elvégezni, máskülönben többe kerül a ráfordított idő. Persze hobbi szinten, egyeseknek suli/munka mellett kiegészítésként megérheti 20-50k-ért oldalakat gyártani, mondjuk őket hívjuk piachígítóknak:)
Magyarul attól függ, hogy főállásban, vagy mellékesként dolgozol. Mellékesként rajtad áll mi éri meg neked, főállásban erre a szakmára nem igazán igaz a "sok kicsi sokra megy" mondás. Legalábbis, ha fizetni akarod havonta a számlákat:) -
#2168 csak kivancsisag, de ha nem akarsz ne valaszolj: egy atlagos melo nalad milyen nagysagrend arban? Tehat akkor te csinalsz mindent grafikatol frontend-en at backend-ig? Egy ilyen atlagos melo kb mennyi ido alatt van meg? -
#2167 Én általában ezt úgy csinálom hogy:
Én: megállapodás, dizájnterv
Ő: fizet x%-ot
Én: adatbázisterv, fejlesztői/felhasználói rendszer dokumentáció, dizájn html-ben
Én: szerveroldali funkciók, pofozgatás
Én: költöztetés, keresőoptimalizálás, bugfixek, projektlezárás
Ő: fizeti a fennmaradó összeget.
Mindenki hepi.
-
#2166 ezért kell előleget kérni, akkor nincs ilyen
előleg kéréséhez meg kell vmit letenni az asztalra -
#2165 ez sajnos nem egyeduli eset itthon -
Quantizs #2164 Oldalam:
pchumor -
ldavid #2163 gondolom ez http://szakacsparbaj.hu/
van helyette 100 másik, vagy olyan nagyon különleges volt? -
#2162 mivan? -
#2161 A ' szakácspárbaj nevű gasztronómiai oldal alkotójának üzenem, hogy nagyon sajnálom amiért az a remekül megalkotott oldallal Így járt.
Gondoltam ellesek egy túrós pogi receptet .... most törölhetem a kedvencek közül -
#2160 Az van nekem is, de köszönöm azért:) -
#2159 nincs sajna, térképet tudok küldeni ha kell eseleg, psd-ben van, kb 300x250px-es -
#2158 Pofátlan kérdés: nincs véletlenül Magyarország és/vagy Bp-ről ilyened?:) Megkímélnél jó pár óra szöszmötöléstől:) -
#2157 http://blog.i-host.hu/
Még nem végleges, de amíg nem lesz 10-15 bejegyzést, addig nem tudom formázni rendesen a dolgokat:)
Akinek van hasonló témában blogja, dobjon már egy privit és cserélhetnénk linket:) -
#2156 dettó...!! csak írtam :) -
#2155 Egyszerűen vakargatni valóak ))))
-
#2154 Mozilla...rendben )) -
#2153 ie6-ot 195 méter magasról szarom le:) -
#2152 IE6 kivételével (abban elég bugos), ahogy látom jó. -
Angyisz #2151 Ez az én weboldalam -
#2150 linkt!:) -
#2149 Chrome-ban tökéletes :) (Tetszik, nekem ilyesmim van, csak Budapest kerületekkel, kb 1 évvel ezelőtt csináltam, jquery-vel :) -
#2148 ezek jók, használom is, de itt pont a hover miatt kéne élőben látni, hogy megy e:) -
#2147 Erre vannak szolgaltatasok amugy: browsershots (itt sokat kell varni) / adobe browserlab / stb (aki tud jobbat mint ezek az irja be mert engem is erdekel) -
#2146 http://passatgt.i-host.hu/usa/
Nem weblap, de majdnem:D
Megnéznétek, hogy különféle böngészőkben működik e? -
Deletos #2145 Blogot ér linkelni? :) Napi blog Napi Blog -
#2144 lol -
#2143 Elindult az év honlapja pályázat -
#2142 ááá már vágom :) egyszerű, és jó játék :) grt -
#2141 ha rákattintasz egy oldalt lévő sötétebb kockára, ami alatt halvány (pályától függő vastagságú)csík van, akkor elkezd átmenni a másik oldalra, és próbáld elkerülni a mozgó zöld kockákat, a space meg növeli/csökkenti a sebességét. szóval az a cél, hogy juttasd át mindkettőt. :D -
#2140 elmesélhetnéd mit kéne csinálni, arra jöttem rá, hogy a nyíl forog ha space-t nyomok, de nem értem mire kell használni :D -
#2139 nekem már megvan, fasza:D -
#2138 még helppel sem értem mit kell csinálni :D -
#2137 :DD
cselesen van feltüntetve a 'help' részleg, az első képkockán, ha ráviszed az egeret a kis zöld kockára, bejön egy leírás. -
#2136 ötletem nincs mit kell csinálni -
#2135 Ez nem igazán weboldal, csak egy flash játékom. Kérnék értékelést azért. :D -
#2134 nem kellett volna csak miattam kiszedni, csak némi komolyabb megoldásra próbáltalak ösztönözni, mert akármelyik amatőr scriptkiddie kiszedte volna a maxi kódot.
a T/3-ért sry, elfelejtettem a topik címét, nem tudtam hogy saját oldalad, azt hittem vmit ajánlasz :D (bár akkor is beírtam volna a kuponkódot, de ha 3 megrendelőből mindhárom a 80-assal regelt volna, talán észreveszed)
-
#2133 így megfelel?:) -
#2132 fél percnél nem volt több idő, csak tudni kell mit kell keresni
az ilyen packer cuccok jók tömörítésre, de mivel nem kódolja a scriptet, csak átrendezi, ha szabad szemmel nem is olvasható, de a firebug remekül mutatja a változókat benne (meg az egész kódot)
ha "profik" lennének, xhr-en át menne a kuponkód ellenőrzés, azt meg nem töröd fel, csak brute forceal (vagy úgy se) -
#2131 hát ha van időd ilyeneket vadászni a js-ből, megérdemled a kedvezményt:) -
#2130 50501901-nel 50%
80801901-el meg 80%-ot
amatőrség egy jsbe tenni akármilyen kódot, mégha be is lett trükközve egy js packerral
ha lenne 100%-os kód, talán még adnék is nekik munkát :D