2613
Itt mindenki megmutathatja a saját oldalát, és majd értékeljük.
-
#2209 Ha kellenek képek forrás megjelőléssel adok szívesen :P -
Wright111 #2208 tudom, oldalt írok :)de mindjárt frissitem vaaagy csinálok 1 kép cserélős php parancsot -
#2207 nem frissült az oldalad... :) Pedig már 31-e van :) -
#2206 a ctrl-s -t lenyomni 1 mp:) -
Wright111 #2205 :)
írom írom a weboldalt elmegyek kávézni feljövök a szobámba belerúgok a hosszabbítóba, áram elmegy gép kikapcs 6 óra munka kárba vész, igen, meg tanultam már hogy 20 percenként menteni kell de lusta voltam!
áááááá
:) -
#2204 Ha paraszt lett volna, ezt írja: "Egyenlőre a sorozatgyilkos fog darabolni mielőtt kiviszi a darabjaid a kukába. A keresett szó: egyelőre!"
Ő viszont egyszerűen kijavított :P:) -
n3whous3 #2203 hm jövőre szerintem én is összedobok egy saját oldalt, mert nem ártana -
Wright111 #2202 értelek én, de ne offoljunk javítsuk ki egymást tény tök jogos, örülök neki hogy kijavított de ettől függetlenül nem kell taj parasztnak nézni :D -
n3whous3 #2201 Az a baj, hogy van pár olyan szó, amit nagyon nagy arányban elrontanak, ezért mindenhol felhívom én is a figyelmet erre, hogy terjedjen az ige.
Pedig szeretek oktatni :------(
Mi érdekel mondd, Java, C#, C, C++, JSF, JSP, .net, xml/html, sql, java ee,
jóvan csak hülyülök -
#2200 Nem oktat ő, csupán jó szándékúan nem hagyja, hogy a tudatlanság homályába vessz. Én is szoktam szólni, mert ez már nem csak nyelvtan, hanem fogalomzavar is:) -
Wright111 #2199 szerintem ne oktassuk egymást oké?!
Kispeki:
Az lesz amúgy is meg kell tanulnom lassan programozni php-ban is :) -
n3whous3 #2198 egyelőre -
#2197 Motor alatt az oldalt üzemeltető kódok tömkelegén értem, azaz amik elvégzik a tevékenységeket... pl.: bejelentkezés, hír kiírása, fájl feltöltés, letöltés, fórum, stb. Ezek után jöhet a design :) (Ötleted pedig majdcsak lesz, csupán idő kérdése :)) -
Wright111 #2196 nem mondasz hülyeséget, de nem tudom milyen motort kéne "átépíteni...", meg am így tényleg semmi normálisa ötletem nincs :) -
#2195 Én mielőtt csinálok oldalt, ezt kigondolom, és csak utána látok neki, hiszen ezek után fogod tudni, hogyan nézzen ki, mit hova kell rakni. Miután meg van az ötlet, felépítem az alap struktúráját az oldalnak, később pedig, ha megvan a motor, elkezdem szépítgetni. Végül meglesz a komplett oldal, amit elkezdhetek feltölteni az adott tartalommal. Plusz szoktam készíteni tervet is - főleg ha nagyobb projektről van szó -, hogy miként lássak neki, melyik napon mit csináljak, stb. Ajánlom Neked is :) -
#2194 Jah tudom én raktam ki :P -
Wright111 #2193 google a barátom volt :) de am itt a fórumon is megtaláltam :D -
#2192 Ez az én képem :D -
Wright111 #2191 teljesen jogos :), de egyenlőre ez van amíg ki nem találok valami témát az oldalnak az a lényege hogy nem nagyon akarok át állni fejlesztésre meg programozásra ha nem tényleg témákat írni, meg ilyenek szal egy alap html vagy php oldalt összehozni és semmi képpen sem e107 joomla és társaira gondolok és egy adott témát találni amit lehet boncolgatni és nem foglalkozik vele minden 2. oldal -
ldavid #2190 annyi a gond az ötlettel, hogy ki az aki csak azért megnyitja az oldalt, hogy megnézze a napi képet?
más helyeken csak egy kis "kocka" az ilyesmi az egyik sarokban -
Wright111 #2189 egyenlőre html-es a dolog, ha lesz rá kereslet akkor php-vel lesz megoldva :), meg azon agyalok hogy alá egy egy napi youtube zene/videó, nem tudom szóval érted valami érdekeset ami nem tömeg oldal, már pedig ilyenből nagyon sok van :) -
#2188 Szerintem túl nagy.. egyébként jó, ha PHP-val van megoldva a cserélgetés, nem pedig a HTML kódot szerkeszted minden nap... :) -
Wright111 #2187 10 perc egy alap :)
http://erdekeskep.atw.hu/
nem tudom hogy jött... -
#2186 arra nem is gondoltam -
#2185 "telefonszam 06 helyett 0036 v +36 legyen, ha nem akarok kizarni a kulfoldieket."
Meg meg talan annyi, ha mar kulfold, hogy az angol reszbol kiszeded a "sitebuilder" szot -> szerintem fogalmuk sincs mi lehet az. -
#2184 nemvágom mi a bajotok a holmexes oldallal:D
a logó adott volt, szín adott volt, illetve 1-2 dolog még meg volt szabva, pl a gyorskeresős táblázatos szarság és a főoldal
azon kívül meg szerintem teljesen korrekt -
#2183 Na, ez grafikailag nagy fejlodes, nekem nagyon tetszik, szep munka!
1-2 megjegyzes:
telefonszam 06 helyett 0036 v +36 legyen, ha nem akarok kizarni a kulfoldieket.
En egy otletet nem biztos hogy ellonek ket kulonbozo honlapnal (balaton-kert.hu nal is ugyanez a scrollozas van navigacionak)
Azt nem ertem hogy ha van erzeked ilyen szinvilag, tipo letrehozasara, akkor pl a "holimex" honlap hogy fordulhatott elo? De szerintem tudjuk be annak hogy fejlodtel, es remelhetoleg lesz majd hamarosan 1 uj munka amit be tudsz annak a helyere tenni -
#2182 löl -
#2181 GZ!
Felkerultel a Devlounge-ra. -
#2180 Go back / up dude!
vagy
upstairs
:) -
#2179 az nem hiba(fogalam nincs mit írjak rá angolul), legalább a kis külföldi is tanul egy kevés magyar kultúrát:D -
#2178 Nekem is tetszik, azonban ha nem veszed zokon, egy aprócska hibát találtam benne :)
Ha átváltom a nyelvet angolra (Y), akkor a contact résznél a majom alatt még mindig a "visszamennyé" felirat van. -
#2177 Láttam már ezt a logót.... Balatonalmádiban szintén kertépítéssel foglalkozik egy házaspár....fönnlaknak a hegyen, a székelykapus nádfedeles házban.Őket hívják Mestercsikinek....először azt hittem , hogy Ők azok.... -
#2176 fogalmam nincsen -
#2175 Yó lett...ari )
Volt már nektek másik honlap is ügye?
A Mestercsikiéket nem ismered véletlenül ? -
#2174 visztpeter.me
végre megcsináltam portfólióoldalt, semmi extra de szerintem jól néz ki:) -
#2173 ide -
#2172 bocsi h igy irok de láttom vannak akik értenek itt a dolgokhoz..van 1 weboldalam.nem én csináltam letöltöttem.egy php reward script.az oldal bejön nincsenek gondok..DE mysql ben betöltöm a hozájáro adatbázist szépen láttom az admin elérhetséget és mégse jó.változtatom akkor sem.emelett az userekis ha regelnének se küld mailt h aktiválják és bár bene rendzserben az oldal nem engedi be h nincs ilyen.persze ugyanez adminnál.ilyenkor mi a hiba??segitsetek. -
#2171 Erre gondoltam (((
Csak sajnálom a dolgot mert jópofa és hívogató volt.
-
#2170 ja, hosszutavu melokat eri meg, neha azert 1-1 rovidke jol johet: pl nemreg csinaltam bannert 30-40 korulert, 1 nap alatt megvolt.