1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
#406 Én sajnos nem.. Igaz nem is volt olyan hogy tél idén.
De tudod a Downhill ilyenkor elég hallott, mivel akkora bazi sár van mint az örület. Ugyhogy én ezért nem hajtottam (meg lusta is vok DD) -
#405 En tekertem egesz telen...volt hogy napi szinten (plane hogy kozlekedesi ezkoz nekem) -
#404 Hát ja.. Off season van.. Majd felébred ha kitavaszodik végre!!! -
#403 Vegulis igen..de a topik halott mint a kethonapos vizihulla.... -
bolyongó23 #402 Sziasztok.
A downhill és a freeride is ebbe a topicba tartozik? -
#401 Minap volt szerencsem az NWD7-hez...jo-jo...tenyleg bitang nagy ugrasokkal van tele..de nekem meg mindig az NWD5 a nagy kedvenc...
[most is azt nezi] -
#400 hümm, Lillafüred?:D Szép helyek vannak arrafelé, már bejártam őket nagyjából, de bringával biztos érdekes lehet:D -
#399 Hát igen.. Én mondjk azért tettem fel mert én DH-zom vele nekem kell.
De igazából kéne még egy bringa ami csak ilyen kis városi egyszerü, ezzel nagyon kemény. Igaz hogy a régi magellan polarix-el ekkorra gumikkal körbe tekertem a balcsit. Majd beszartam mert napi 60km-et mentünk de nagyon tutti volt.Kurva drága is de ez mind1. -
#398 Ja de én főleg városban megyek vele, sajnos nem nagyon értettem hozzá még, amikor kaptam. Ismerős adta a külsőt, vadi új volt, neki nem kellett, a hátsóm meg amúgy is szarrá volt kopva, szóval feltettem de már megbántam :) -
#397 Hát dettó. Ezek a gumik jok terepre aztán ennyi. Aszfalton nagyon kopik és bazi nehéz menni vele. -
#396 Végülis a hömérséklettel nincs baj. -
#395 enyémen hátul van 2.35-ös high roller super tacky. olyan szinten tapad betonon, hogy olyan, mintha enyhén behúzott fékkel tekernék kb :D -
#394 Jaja kell a mozgas...tegnapelott is olyat tekertem (nem vad tempoban, de kb 5 kilometert) hogy mire hazaertem a melegitom csuma viz volt a felsotestemen, leizzadtam, persze nem faztam mig mozogtam aztan utana rohantam a lakasba mikor megalltam :D -
#393 Hát ez elég jó... Csak tudod az erdőbe elég szar ilyenkor, Sáros meg kidölt fák stb. A mi sportunk elég hallott ilyenkor. De persze ettől még kéne nekem is mert ugy bepunnyadok nyárra, hogy egy métert nem fogok tudni menni. -
#392 En tekerek most is mindig ha mennem kell varoson belul valahova...szerencsere enyhe is a tel felenk, csapadek is alig volt, hó egy pihe se!...szal felhuzom a 661 teli kesztyum (ami mellesleg kivaloan vizsgazik minden alkalommel es minusz 10°-ban is tokeletes!), sapka a fejbe, es mar taposom a telire epitett bringam ;))) -
#391 Ebben van valami.. Lenne már nyár.. Ménnék már bicozni.. -
#390 Ahh szerintem ha a lefelehez megvan a fizikumod akkor fel menni fog max nem versenytempoban..de en mindig azt mondom hogy odaerni kell nem elsonek lenni ;))) -
#389 Majd összehozzuk!! Majd kitálálunk valami olyat ami mindenkinek jó lesz.. Bükk nem egy rossz program de akkor neki kell álnom gyurni!!! -
#388 Hat nekem az a gondom hogy meg fel is kene jutnom pestre bringaval (erre egyeduli alternativa nekem MAV), es onnan meg vissza a kor vegen szal gazos..de egy nagy tura pl egy-masfel hetes a Bukkben az mar birizgalja a csorom ;))
-
#387 ÁÁÁ.. Nincs nekem annyi zsém.. Szeretnék egyszer,de nem hiszem hogy lesz olyanom. Mondom ha olyan helyre akarunk menni az is jó csak én lassan fogok mászni azt most megmondom!! De mászhatunk is. -
#386 Jah Kona Shred-ed tudtam..azthisttem vettel valami osztelos FR zudamasinat.... -
#385 Nem dehogy!! Bent van a galáriába. Csak nehéz mint egy állat és 2.35 -ös gumik vannak rajta és szóval elég nehéz vele fel felé menni de persze lassan lehet csak nem tudok vele 20km/h-val fel fele menni csak kb 5-tel.. #293 (egyébként már láttad.) -
#384 Nah mar tan ossztelosod van?! -
#383 Felőlelem mehetünk. Én benne vagyok!! Csak valami normális utvonalat kell kitalálni hogy az olyan bringákkal is lehesen menni amivel nem igazán lehet mászni mint pl az enyém. -
#382 Megy egy ideje az M2-n hajnalban a Szent István Vándorlás - Az országos kék túra mentén, amiben olyan dolgokat latni hogy az ember csak amul hogy ez is magyarorszag!
(Utana meg a megy kozvetlen a Kerekek és lépések ami ugye a hires sorozat* befejezo resze 90-91-bol! (*: ugye nem kell senkinek bemutatni Rockembauer Pál: Másfélmillió lépés Magyarországon sorozatat ami tobb sorozatbl epul fel es ez a sorozat(Kerekek es lepesek) ami gyakorlatilag RP hala utan igaz, de bezarja a kort magyarorszagon 90-91-ben forgatva!)
Ha tehetem nezem oket, es nagyon elvezem....a Bukkrol szolo Szent Istvan vandorlasos reszek meg nagyon megfogtak! -
#381 vagy pl ez:
-
#380 Nem rossz ötlet...
-
#379 mondja valaki hogy nem gyonyoru....sosem jartam me ga Bukkben csak a labanal...el akarok menni korbetekerni az egeszet!
-
#378 haaat az a baj hogy en videki vagyok...de mar tervezgetem hogy nyaron kene tekerni egy nagy turat eszakmagyarorszagon a Bukkben... -
#377 Arra gondoltam, hogy valamikor tavasszal lenne-e kedvetek egy közös bringázáshoz? Ilyen SG-s bicózás :) -
#376 Hali!
Nézz körül a Merida táján ennyiért ott jó gépeket is találsz. -
kimi88 #375 hi all everybody!
nekem egy 1szerű kérdésem lenne a hozzáértőkhöz:
Kellys-Quartz 2006
vagy
Magellan Polaris Deore 2006
esetleg vmi más ? max 85-89 amit rá tok szánni
köszke
-
#374 SCAMP vázakról valaki tud valamit? -
#373 ahham, lehet érdekel:) bár nekem nem kell nagyon drága, a lényeg, hogy ne potyogjon, és ne ütődjön a lánc.
jah, és gondolkoztam, hogy befektetek, egy kona shredre, ezért tőled kérdeznék, mert tudom, hogy neked ilyen van:)
szal, az érdekelne, hogy a fejcső mennyire tartós, mert azt szokták mondani, hogy nem a legjobb. És hogy milyen széles gumi fér be hátulra?
jah, és te használsz valamilyen láncfeszítőt? mert gondolom DH-nál azért eléggé rázkódhat a lánc:) -
#372 Szerintem ne ilyet vegyél.
Hanem van a Truvativnak egy olyan ami Magyarul: Lánc Kutya És lénc Macska az ára kb 14000ft. Az olyan hogy abból még kioszedni sem tudod a láncot nem hogy leesne. Majd keresek képet róla. -
#371 ahh, lépcsőkön már le sem megyek, mert leesik a láncom:(
max ilyen 4-6 lépcsőfokon, mert azt még át tudom ugratni:)
valami ilyesmi(nem ezt!) láncfeszítőt néztem ki magamnak, remélem jó lesz:
-
#370 érdekes, hogy 1m-es leugrásnál semmi hangja, de ha egy hosszú lépcsőn lemegyek, akkor meg néha hozzáverődik a láncfeszítő a vázhoz - ehh... :| -
#369 Jól hangzik, hogy nincs semmi hangja, meg nem potyog a lánc:) Nekem 1m-es ugratásnál már rendesen van hangja, de jövő héten megveszem a láncfeszítőt, és akkor majd meglátom, hogy milyen, ha nem jó, akkor singel, és a láncfeszítő megy át a most készülő bringára:) -
#368 Hát nekem a váz az XC-s, nem street-es, de mondjuk most nagyon fasza lett. Levágattam picit a komrányból is, kapott új fékkarokat és single speed. Mondjuk még nem tökéletes, mert a hátsó fogaskerék elég gáz, ami miatt erősebb tekerésnél néha ugrik a lánc, de holnapra hozzák a single speed-es fogast és megy is fel rá, akkor tökéletes lesz. Nekem nagyon bejön, teljesen más feeling, most ugrottam vele le egy durván 1m magas párkányról, és full semmi hangja :) Meg így hogy feszesebb a lánc, teljesen más a feeling :)) -
#367 nekem is streetes bringám van, de valahogy nem hajlok rá, hogy singlet csináljak belőle. Viszont így meg az a baja, hogy csainálok egy nagyobb letörést, vagy néha egy nagyobb bunnytól is lepottyan a lánc, úgyhogy jövőhéten veszek rá láncfeszítőt.