1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
#1527 -
#1526 Wazze..
De hát most lett kész..
Ezt is??
ott hagytad valahol?? -
#1525 Majd megszakadt a szivem baszki :/ -
#1524 Szemét város, szemét emberek.
Elvitték ma az Univegám. :(
Elég egyedi darab, magam raktam össze, és amúgy sem sok rohangál belőle, szóval ha VÉLETLENÜL valaki esetleg összefutna vele, plz tegye amit jónak lát.
Én idénre tuti befejeztem a bicózást, lehet, hogy egy életre (legalábbis amig Mo-on élek biztosan).
Fuck them all -
torokandras #1523 OLIMPIA PÁLYA -
torokandras #1522 Egyébként Fennt Van a Youtube-on az Olimpiai Pálya http://www.youtube.com/watch?v=lsUuKACOmoE -
torokandras #1521 valaki meg tudná mondani ,h az MTB olimpiát (23.-a szombat),amin Parti András indul ,lehet-e teljes egészében valamelyik csatornán nézni??mer az m1 re van kiírva ,de sztem nem adnak belőle túl sokat,Az extrem pedig nissan világkupát közvetít. -
#1520 Decathlonba láttam néha,majd ha legközelebb ott járok beszerzek egyet.Jónak tűnik,és amilyen hangja van amikor droidok használják,mint egy sugárhajtású gép:D köszi! -
Gabo #1519 http://www.power-ball.hu/
Csukló és alkar erősítéséhez.
Nem próbáltam még, de mások véleménye szerint nem rossz. -
#1518 Na,akkor ezt majd kipróbálom,meg keresek rá technikát mit hogyan csináljam.köszi a tippet -
#1517 Csuklóddal annyit tudsz csinálni, hogy most pihenteted, aztán meg majd erősíted, hogy ne húzódjon meg annyira(lehet súlyzóval is, ez alkarra meg csuklóra jó, meg azzal a kis gumikarikával, nem tudom mi a neve, ami szintén jó alkarra meg csuklóra) -
#1516 Szerintem még mindig nem értitek mi a bajom.A csuklóm gyenge,így amikor elesek,és kézzel támasztok(amihez a kesztyűt ajánljátok),akkor a csuklóm gyengeségéből fakadóan 1 hétig fájni fog vele minden mozdulat.És ezt nem tudom mivel oldhatnám meg,és az a csuklóprotektor jónak tűnik,mert szerintem ha azt meghúzom,akkor tartja a csuklómat rendesen.Sisak meg pályára alap,csakhát fullface-re nincsen pénz,és nem is nagyon lesz. -
#1515 Hosszúujjas kesztyű tényleg nagyon hatásos, ezt tanusíthatom. Nekem már védte meg a bütykeimet is, meg utánna a tenyeremet, aztán ez már kinyírta, és vettem egy jobbat(Fox), ami nagyon kényelmes és egyszer már ez is megvédett. Meg a sisak szintén nagyon jó dolog, mentem már haza(szédelegve:)) vérző fejjel, mert beton pályán ugrálgattam sisak nálkül. Ugye aki hülye....:D -
#1514 Buikóra nincsen pénzem,mármint állvédősre,a mostani sima,de nem a cc-s,hanem amit erre találtak már ki.Pryme,nekem azt mondták,hogy szar,de amennyit hordom...és véd ugyan úgy,basztam már be benne a fejem,szegény sörösdoboz összenyomódott rendesen:_D
Viszont kár,hogy az nem védi a csuklómat:S De amúgy olyankor fáj így,amikor kézzel támasztok le esésnél,én úgy értettem,hogy a csuklómra esek,mintha fekvőznék,csak mondjuk 1.5 méter magasról:D -
#1513 Ohhh, nagyon köszi, megnyugtattál :)
Igazából tegnap egy fél órát elpöcsöltem a fék beállításával és máris kevésbé súrlódik a kanyarokban, ámde olyan keményen fog mint a p**csa :)
Mondjuk még nem kopott be rendesen.
KÖSZI! -
#1512 Csuklódat nem fogod tudni megvédeni! Az a legjobb ha veszel egy hosszúujjas kesztyüt. És ha esel a kezzel támassz le.. A kesztyü elszakadhat ebbe de a kezed megussza.
Meghát térd védő könyök védő stb.. Jahh és ha dirt pályán mész és nem vagy egy Steve Peet:D Akkor állvédős bukó! -
#1511 Nem kell vele foglalkozni! Nekem átütős elöl a villa, és igy is surlódik ha keményen rátelhelem az egyik oldalra.. Ennyit tud tekeredni.. Nem baj az jó az úgy.. -
#1510 Srácok, most, hogy elöl 203-as tárcsa van, a kanyarokban néha hozzáérnek a pofák. Ez gondolom a teló miatt van, mert nem átütős és hajlik?
[KÉRDEZ]
Vagy esetleg egy korrekt, kemény felnivel lehet-e orvosolni-e a problémát-e?
(annyira nem zavar, csak azé mégis) -
szieszáj #1509 hát néha én is érzem azért a csuklomon h azért finomabban kéne -
#1508 Engem a lábam annyira nem érdekel,tegnapi után fáj a térdem,seggem,hátam,de ezektől még tudnék bicózni,csak a csuklóm a nagyon szar. -
szieszáj #1507 nincskedvem :D majd legközelebb , amugy tudom miaz az igazi esés régen bmxel nyomultam hát :D érdekes szine volt a lábamnak -
#1506 Na,akkor menj el egy pályára szépen,és dirt-ön essél el előre. -
szieszáj #1505 énse járok pályára de megoldom ha esek nemfáj:D -
#1504 Hááát,inkább mint arccal csússzak két métert:D Sajna az esés nem megy nekem,mivel ritkán esek,merthogy ritkán járok pályára. -
szieszáj #1503 ne a csuklódra ess :D -
#1502 Ez pl menyire jó,van valakinek tapasztalata vele? -
#1501 Milyen csuklóvédőt kéne vennem ahhoz,hogy ha esek ne vágjam szét mindig a csuklóm?Tegnap is estem egyet,és baszhatom egy hétre a csuklómat :S -
szieszáj #1500 ez kérlek a malomvölgyi-tó :) -
#1499 Te hol lakol, olyan ösmerős ez a táj? :) -
szieszáj #1498 ma lesz új első kerekem :) abban egy b+ agy van majd leriom mit kell tudni róla ja egy tegnapi kép mostam a bringát :D
-
Gabo #1497 Ha nem akarsz vagyonokat költeni kerékagyra, akkor szerintem B+ vagy Novatec iparicsapágyas agyai között érdemes nézelődni. -
szieszáj #1496 szerintem nagyon jó kis külső, jól tapad , hangja is jó : ) -
szieszáj #1495 schwalbe table top -
#1494 Viszont milyen gumid van,meg hogy tapad?Mert ezzel még nagyából lehet tekerni betonon,enyém meg nagyon fékez,igazi traktor gumi. -
szieszáj #1493 elég jó volt bement egy kis sár és alig forgott :D -
#1492 Hát nem is az,hogy baj-e,vagy nem,hanem inkább az,hogy egészségtelen:D -
szieszáj #1491 ez baj ? :D
-
#1490 hmm,GART -
#1489 Én az agyakhoz sajna nem értek :(
Viszont TÜTTÜRÜRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ megérkezett az első fékem, fel is szereltem röpke 1 óra alatt :D
Gyönyörű lett a gép (Vincxentnek hívják :D) majd rakok be róla fotót, merthogy végre fullosan elkészült, olyan amilyennek megálmodtam :DDDD -
#1488 akkor jó.Tudnátok nekem innen egy jó első agyat a fékhez,lehetőleg ne legyen túl drága.
THX lehet beruházok rá.