Hegyikerékpár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Viszont TÜTTÜRÜRÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛÛ megérkezett az elsõ fékem, fel is szereltem röpke 1 óra alatt 😄
Gyönyörû lett a gép (Vincxentnek hívják 😄) majd rakok be róla fotót, merthogy végre fullosan elkészült, olyan amilyennek megálmodtam 😄DDD
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
THX lehet beruházok rá.
Én egy drabig azt hittem, hogy ilyen könnyen behúzható, ilyen hatású fék csakis hidrós lehet, de aztán szerencsére kipróbálhattam egy ilyen Avidot és koppant az állam.
Nyilván jobb egy hidrós rendszer, de ha az beszarik, nem tudod a helyszínen megpreparálni, szal ha nincs rá kurvasok pénzed, akkor ez a fék egy marhajó alternatíva.
De hogy mi a kül. a két verzió közt?<#nemtudom>#nemtudom>
Amúgy meg sztetek a mech. tárcsa jó v. mindenképp hidrás kéne.
Nagyon rossz a mech.-es mert az olcsóbb és nekem igazából nem kell a brutális fékerõ csak fogjon.
Ezt néztem ki. Mi a külömbség a road és mountain között,mert igazából én road-on használom.
De most biztos nem ruházok be rá mert nincs rá cash meg kell a gépre.
[/url[/img]
Mindenki akivel eddig beszéltem imádja.
Vkinek vmi ötlet elfogadható áron.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
Szerintem inkább érdemes külön fék és külön váltó karokat venni. Késõbb ha bármelyiket cserélni akarod, akkor egymástól függetlenül is meg lehet ezt tenni.
A hidrósoknál sztem nem megoldható a mech.tárcsa mert más a csatlakozó,szal sztem a sima Vfék-es a nyerõ.
Bár csak sírmanót akarsz venni?
Ha fékváltókart szeretnék cserélni, akkor mi a helyzet azokkal a karokkal, amikhez az van írva, hogy hidrós rendszerrel kompatibilisek?
Ezeket lehet használni bowdenes tárcsafékhez is, vagy sem?
És ha nem lehet, akkor simán V-fékes rendszerhez ajánlott fékváltókart nézzek a mechanikus tárcsáimhoz?
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
Mali Slalom-m2 a neve (mint benne is van a nevében: dual-slalomra van kitalálva nem streetre de addig arra használom még nem tudom free-ride alakitani 😄)
20 000- volt szóval ....enyhén megéri
de ez milyen Mali váz, meg mennyiért lehet kapni?😄
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
(fékkarok, becsúszók, nyereg alja, kormányvég, küllõk)
<ÉS Õ IS GRATULÁL CSI-nek>ÉS Õ IS GRATULÁL CSI-nek>
Downhill!!