1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
  • Szabi84
  • gordon 24
    Wazze..
    De hát most lett kész..

Ezt is??
    ott hagytad valahol??
  • Blasta
    Majd megszakadt a szivem baszki :/
  • Blasta
    Szemét város, szemét emberek.

Elvitték ma az Univegám. :(

Elég egyedi darab, magam raktam össze, és amúgy sem sok rohangál belőle, szóval ha VÉLETLENÜL valaki esetleg összefutna vele, plz tegye amit jónak lát.

Én idénre tuti befejeztem a bicózást, lehet, hogy egy életre (legalábbis amig Mo-on élek biztosan).

Fuck them all
  • torokandras
    OLIMPIA PÁLYA
  • torokandras
    Egyébként Fennt Van a Youtube-on az Olimpiai Pálya http://www.youtube.com/watch?v=lsUuKACOmoE
  • torokandras
    valaki meg tudná mondani ,h az MTB olimpiát (23.-a szombat),amin Parti András indul ,lehet-e teljes egészében valamelyik csatornán nézni??mer az m1 re van kiírva ,de sztem nem adnak belőle túl sokat,Az extrem pedig nissan világkupát közvetít.
  • bardocz
    Decathlonba láttam néha,majd ha legközelebb ott járok beszerzek egyet.Jónak tűnik,és amilyen hangja van amikor droidok használják,mint egy sugárhajtású gép:D köszi!
  • Gabo
    http://www.power-ball.hu/

Csukló és alkar erősítéséhez.
    Nem próbáltam még, de mások véleménye szerint nem rossz.
  • bardocz
    Na,akkor ezt majd kipróbálom,meg keresek rá technikát mit hogyan csináljam.köszi a tippet
  • Krezga
    Csuklóddal annyit tudsz csinálni, hogy most pihenteted, aztán meg majd erősíted, hogy ne húzódjon meg annyira(lehet súlyzóval is, ez alkarra meg csuklóra jó, meg azzal a kis gumikarikával, nem tudom mi a neve, ami szintén jó alkarra meg csuklóra)
  • bardocz
    Szerintem még mindig nem értitek mi a bajom.A csuklóm gyenge,így amikor elesek,és kézzel támasztok(amihez a kesztyűt ajánljátok),akkor a csuklóm gyengeségéből fakadóan 1 hétig fájni fog vele minden mozdulat.És ezt nem tudom mivel oldhatnám meg,és az a csuklóprotektor jónak tűnik,mert szerintem ha azt meghúzom,akkor tartja a csuklómat rendesen.Sisak meg pályára alap,csakhát fullface-re nincsen pénz,és nem is nagyon lesz.
  • Krezga
    Hosszúujjas kesztyű tényleg nagyon hatásos, ezt tanusíthatom. Nekem már védte meg a bütykeimet is, meg utánna a tenyeremet, aztán ez már kinyírta, és vettem egy jobbat(Fox), ami nagyon kényelmes és egyszer már ez is megvédett. Meg a sisak szintén nagyon jó dolog, mentem már haza(szédelegve:)) vérző fejjel, mert beton pályán ugrálgattam sisak nálkül. Ugye aki hülye....:D
  • bardocz
    Buikóra nincsen pénzem,mármint állvédősre,a mostani sima,de nem a cc-s,hanem amit erre találtak már ki.Pryme,nekem azt mondták,hogy szar,de amennyit hordom...és véd ugyan úgy,basztam már be benne a fejem,szegény sörösdoboz összenyomódott rendesen:_D

Viszont kár,hogy az nem védi a csuklómat:S De amúgy olyankor fáj így,amikor kézzel támasztok le esésnél,én úgy értettem,hogy a csuklómra esek,mintha fekvőznék,csak mondjuk 1.5 méter magasról:D
  • Blasta
    Ohhh, nagyon köszi, megnyugtattál :)

Igazából tegnap egy fél órát elpöcsöltem a fék beállításával és máris kevésbé súrlódik a kanyarokban, ámde olyan keményen fog mint a p**csa :)
    Mondjuk még nem kopott be rendesen.

KÖSZI!
  • gordon 24
    Csuklódat nem fogod tudni megvédeni! Az a legjobb ha veszel egy hosszúujjas kesztyüt. És ha esel a kezzel támassz le.. A kesztyü elszakadhat ebbe de a kezed megussza.
    Meghát térd védő könyök védő stb.. Jahh és ha dirt pályán mész és nem vagy egy Steve Peet:D Akkor állvédős bukó!
  • gordon 24
    Nem kell vele foglalkozni! Nekem átütős elöl a villa, és igy is surlódik ha keményen rátelhelem az egyik oldalra.. Ennyit tud tekeredni.. Nem baj az jó az úgy..
  • Blasta
    Srácok, most, hogy elöl 203-as tárcsa van, a kanyarokban néha hozzáérnek a pofák. Ez gondolom a teló miatt van, mert nem átütős és hajlik?
    [KÉRDEZ]

Vagy esetleg egy korrekt, kemény felnivel lehet-e orvosolni-e a problémát-e?

(annyira nem zavar, csak azé mégis)
  • szieszáj
    hát néha én is érzem azért a csuklomon h azért finomabban kéne
  • bardocz
    Engem a lábam annyira nem érdekel,tegnapi után fáj a térdem,seggem,hátam,de ezektől még tudnék bicózni,csak a csuklóm a nagyon szar.
  • szieszáj
    nincskedvem :D majd legközelebb , amugy tudom miaz az igazi esés régen bmxel nyomultam hát :D érdekes szine volt a lábamnak
  • bardocz
    Na,akkor menj el egy pályára szépen,és dirt-ön essél el előre.
  • szieszáj
    énse járok pályára de megoldom ha esek nemfáj:D
  • bardocz
    Hááát,inkább mint arccal csússzak két métert:D Sajna az esés nem megy nekem,mivel ritkán esek,merthogy ritkán járok pályára.
  • szieszáj
    ne a csuklódra ess :D
  • bardocz
    Ez pl menyire jó,van valakinek tapasztalata vele?
  • bardocz
    Milyen csuklóvédőt kéne vennem ahhoz,hogy ha esek ne vágjam szét mindig a csuklóm?Tegnap is estem egyet,és baszhatom egy hétre a csuklómat :S
  • szieszáj
    ez kérlek a malomvölgyi-tó :)
  • istenostora03
    Te hol lakol, olyan ösmerős ez a táj? :)
  • szieszáj
    ma lesz új első kerekem :) abban egy b+ agy van majd leriom mit kell tudni róla ja egy tegnapi kép mostam a bringát :D
  • Gabo
    Ha nem akarsz vagyonokat költeni kerékagyra, akkor szerintem B+ vagy Novatec iparicsapágyas agyai között érdemes nézelődni.
  • szieszáj
    szerintem nagyon jó kis külső, jól tapad , hangja is jó : )
  • szieszáj
    schwalbe table top
  • bardocz
    Viszont milyen gumid van,meg hogy tapad?Mert ezzel még nagyából lehet tekerni betonon,enyém meg nagyon fékez,igazi traktor gumi.
  • szieszáj
    elég jó volt bement egy kis sár és alig forgott :D
  • bardocz
    Hát nem is az,hogy baj-e,vagy nem,hanem inkább az,hogy egészségtelen:D
  • szieszáj
    ez baj ? :D
  • mrzoltan
    hmm,GART
  • Blasta
    Én az agyakhoz sajna nem értek :(

Viszont TÜTTÜRÜRŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ megérkezett az első fékem, fel is szereltem röpke 1 óra alatt :D

Gyönyörű lett a gép (Vincxentnek hívják :D) majd rakok be róla fotót, merthogy végre fullosan elkészült, olyan amilyennek megálmodtam :DDDD
  • mrzoltan
    akkor jó.Tudnátok nekem innen egy jó első agyat a fékhez,lehetőleg ne legyen túl drága.
    THX lehet beruházok rá.