1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
  • ates84
    kg táblázat nincs?
    183 cm vagyok és 85 kiló - ahhoz egy 18-as váz való kb?
  • Szabi84
    Szerintem megér 65 ezret így ránézésre!Felszereltség nemrossz, duplafalu felni, kell ennél több? Jól néz ki! De semmi szadizás
  • Seaweed
    Belepo szintu bringa. Alapnak kezdesnek jo ha meg sose volt bringad. Fejleszteni is lehet egy szintig.
    ami fontos hogy a testsulyod es meretednek megfelelo nagysagu vazat (azaz akkora vazzal szelert bringat) vegyel mert egy kicsi vagy tul nagy vaz erosen ronthatja a hasznalhatosagot!!! Itt pl egy meret tablazat.
  • ates84
    Sziasztok!

Bringát szeretnék venni nem sokára. 60-70 ezer Ft körül gondolkodtam árban.
    EZ a bringa megéri az árát (aszfalton, komolyabb terepen - nemcsak murván, hanem erdőben - is használnám):

Magellan Draco 2007

aluváz,
    RST Omni 191 teleszkóp,
    Bike Positive
    alu kormány,
    Rubena 26×1.96 külső,
    Bike Positive duplafalú alufelni és alu agy,
    SunRace fogaskoszorú,
    Bike Positive alu hajtómű,
    Shimano Acera váltó és váltókar,
    Bike Positive nyereg és nyeregcső.

Ára 67.000 Ft

KÉP

Ennyi pénzért úgy gondolom csak két másik bringa jöhet szóba:
    - Merida K6 vagy K8 (de ezeken a felni + a teló elég gyenge, meg úgy alapba az egész felszereltség szegényebb)
    - Caprine Forest (nem rossz, de sztem a Magellan Draco jobb)
    - Mongoose Tyax Comp 2007 (de ezt sehol nem kapni)

Mit gondoltok?
    Help pls! :)

Thx
  • bardocz
    nyári munkát akarok majd,én is ellenzem ezt:)
  • Szabi84
    Lassan itt a nyár, 2 hónap meló, a maradék szünetben meg már bringázhatsz is! Ezzel nem vagy (voltál) egyedül!
  • Seaweed
    Hat akkor az eddig osszeszedett penzed is kaptad....majd ha kapsz meg tedd felre hogy legyen jo bringad..vagy kerj szuleidtol..bar en erosen ellenzem az "apuci-anyici megveszi" hozza allast...de ha neked tenyleg kell egy jo bringa akkor mas valasztasod nincs..max nyari munka amivel kereshetsz kis penzt.
  • bardocz
    ok de én nem dolgozom hogy legyen miből(15éves kis p*cs) így nehéz
  • Seaweed
    gyujts ra...ennyi
  • bardocz
    nekem még 100-at kéne ahoz
  • Seaweed
    szerintem meg ugy gyujts 50-et ugy cirka 150K-ert kapsz tenyleg jo belepo szunu bringat....90-100-ert necces a tenyleg jo gep.
  • Seaweed
    nem rossz de szinte mind lattam mar.

Ajanlom a New World Disorder DVD-ket (I-VII)*. Az Earthed DVD-ket (IIV) ....de van meg jopar ilyen DVD...

*.:hatalmasak...az otodik DVD a kedvencem!
  • bardocz
    ezt nézzétek meg és besz@rtok!
  • bardocz
    dirt bringa lesz,lehet gyüjtök egy polarx-re vagy valamilyen merida nem tom tipusát aszem umf,az 90.000 polarx meg 105.000,még mesze vagyok tőle hogy meglegyen,és az a baj hogy mostani bringám ösze van törve de kb anyiba kerülne megjavíttatni,mint amenyi pénzem van
  • Seaweed
    jaah miert nem ezzel kezdted hogy meg bringa sincs..akkor eleve dirt bringat vegyel! a jobbakon altalaban jo gumi van..hacsak nem magad akarsz egyedi gepet epiteni aminek megvan az az elonye hogy mindenbol az lesz rajta amit jonak latsz..de ugy dragabb.
  • bardocz
    igazából még biciklim sincsen de nagyrészt dirt-re lesz használva meg egy kis street,na meg én ált. első fékkel állok meg így anyira nem kopik a hátsó csak néha van olyan hangulatom hogy keresztbe megyek
  • Seaweed
    csak dirt es sokat tekersz mire odaersz ergo kis gordulesi ellenalas feltetel es ne legyen puha ..azaz ne kopjon el 3 honap alatt?!
    (+bonuszkerdes: dongolt foldon dirt?!)

mert akkor amit en szeretnek venni az jo valasztas lehet neked is, vagy pl ez meg:
    [url=http://ebike.hu/termekek/gumikopeny/26-22-tol-mtb/2551]Maxxis Holy Roller 26x2,4"[/url]

Schwalbe Table Top 26x2,25

de van meg par ilyen celra tervezett kulso..szet kell nezni...teszteket kell olvasgatni hogy kopnak, mik a velemenye a felhasznaloknak rola (pl testbike.hu-n)....szal tajekozodni kell.

• bardocz
    hát igazából egyikről sem:D vagy akkor milyen gumi lenne jó ilyen célra amire nekem kéne?
  • Seaweed
    melyik gumirol beszlesz?!
    (Dirtozni nem valo a Double Fighter II...arra inakbb Dirt-re fejlesztett kulsot vegyel)
  • bardocz
    gumi hogy bírja azt hogyha dirt-ezek vele de vagy 10km míg eljutoka pályára?(móricz-campona)
  • Seaweed
    Ez mas kategoria...ezzel nem mennek le az aszfaltrol! A masik bringamom marad a Continental Double Figher II...arra aminek tortem a villajat es most dolgozok rajta/jonnek a cuccok hozza azon lesz ilyen ugyfest!
  • Szabi84
    Na ez jobbnak tünik mint a Continental amit a másik topikban mutattál!
  • Seaweed
    akit erdekel dobjon privatot ide publicba megse tehetem ki
  • Seaweed
    jo akkor csinalok torrentet hozza
  • bardocz
    engem lehet érdekelne:)
    az a ktm bringa amit beraktál:O
  • Seaweed
    jah egyebkent erdekel valakit az Earthed 4 xvidben?! (DVD-bol csinaltam)
    (ha igen csinalok torrent seedet)

• Seaweed
    hype itt
  • Seaweed
    ebikeon 4792Ft/db
  • gordon 24
    Jónak tűnik! Igaz én a Kendát nem ismerem, nekem Maxxsis van, de rosznak biztos nem rosz!!
  • bardocz
    hu,nagyon jól néz ki,menyíibe kerül?
  • Seaweed
    Magvan ugyfest a hookworm helyetti kulsom:

Kenda K-Rad 26"x2.3

• Seaweed
    Sajna kezdek kiabrandulni a Maxxis Hookworm kulsobol...iszonyat vastagan nez ki..arrol nincs ketsegem hogy jol tapad aszfalton..de olyan vastagan nez ki mintha egy motor kerek lenne.....kar
  • Seaweed
    ok rakok! :)
  • bardocz
    majd rakjál képet ;) aláírásod meg LÁL :D
  • Seaweed
    Ma feladtak a csomagom..jon a Marzo villa meg par egyeb bringas cucc ;)))
  • bardocz
    jah,az rusnya,én a körfűrészt képzelném majd el a bicómon elöl,bár ahogy elnézem nem arra forog amerre ilyen alakkal kéne :D
  • matyi08
    hát nem tom, nekem még talán tetszenek is, csak az alsó nem...az nagyon ronda szvsz...
  • Seaweed
    ja
  • bardocz
    legalsóbnak mekkora a mérete?160mm?
  • Seaweed
    meg erdekes tarcsak...