Hegyikerékpár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Downhill!!
Downhill!!
Ez volt 20 perce, most meg indulunk terepre a montikkal:D
De ezt már a Magellan-ra is ráraktam az a kép ami fent volt az az elött készült mielött felraktam rá ezeket.
Az ülést azért cseréltem le mert piros volt az oldala és ezen bringán nem nézne jól ki. Egyébként ez is SDG nyereg csak ez a Kona-ra készül.
Downhill!!
Hátrány: Nem fordul olyan jól mint a Magellan, de ezt meg kell szokni és akkor oké.
Downhill!!
menetel mar vele?! milyen jobb? konyebb? jobban iranyithato?!
Köszönöm nektek hogy támogattatok benne, sokat számított.
Downhill!!
Jah igen es meg igy is van egy porvedo kupakja szal akar meg izom dagonya tetotol talpigban is hasznalhato lenne! <#wink>#wink>
Az azért be kell valljam, nekem ez a telo már nagyon zöld. Jobban szeretem az egymáshoz passzoló színeket.
Ami a hydration packot illeti.
Szerintem hosszabb túrákon az egyik legjobb megoldás az innivaló hurcolásához. Én valamivel több mint két éve használók italtartó tasakot a hátimba. Mivel a szipka viszonylag magasan van, így a kerekek nem verik rá fel a port és a sarat úgy mint a palacktartóban lévõ flakonra. Szóval egészségügyi szempontból, sokkal jobb. Ráadásul mindig kéznél van az innivaló. Sokkal sûrûbben lehet így kortyolni, mintha mindig ki kellene halászni a palackot a helyérõl, majd vissza.
Szerintem megcsináltad az év legjobb üzletét.
(Bár azért bennem is ott motoszkál, hogy esetleg lopott géprõl van szó... :o/ )
Akit igen az kérem nézzen be erre a lapra: http://www.tablo.hu/mtb/
Én is voltam bicózni a hegyen: Fú még szokni kell a Tárcsaféket, egyenlõre még állandóan túl fékezem, értek meglepetések. Sokal rövidebb féktávokat lehet venni mint a v-fékkel, csak nagyon brutál fõlleg ha olyan erõvel húzom mint a v-féket.
Szóval még szokni kell.
Downhill!!
Amugy nagyon bejon..sokkal inkabb illik hozam es a bringazasi profilomhoz! (talan a lockout hianyzik belole emelkedon (ami nalunk sok nincs igy az aluljarobol fel teszteltem :D) kicsit pogozik, de szvsz egyaltalan nem veszes es nem nyeli el a tekeres energiajat!!
Szal bejovos a cucc ;))
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Nah most kissebb átalakítással így néz ki<#wow1>#wow1>
A történet:
Maga a bringa Aus.-bol jött, a csávo aki elcserélte velem , elvileg hangfalakra akarta , de valahogy meggondolta magát és hát a cipõ kellett neki , nem igazán akartam belemenni mert hát ez nekem is mintha egy kicsit ciki lenne... de ugy érzem a mai világban még léteznek pancserok (de hogy ekkorák)<#eplus2>#eplus2><#crazya>#crazya>
Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.
Lopott volt a bringa mi? <#ticking>#ticking>
Ilyen bringára cseréltem a szétázott ADI SUPERSTAR II.-emet<#gonosz1>#gonosz1><#beka2>#beka2>hozzá tenném hogy a cipõ 1 éves volt már , nem szívesen váltam volna meg tõle de,ha így alakult, hát istenem<#smile>#smile><#vigyor2>#vigyor2>A kép a csere után történt (junius 7.-én).Azóta pár dolgot cseréltem(monoblokk) illetve vettem rá(elsõ tárcsafék)ha sikerül rászánnom magam akor csinálok rola képet. Véleményeket szívesen fogadok azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes cserélnem. Hozzá tenném ,hogy nem vagyok profi és nem akarok hatalmas összegeket befektetni ezen a téren...Elõre is THX
A merevsegge is peldaerteku! Ehhez kepest az RST telom ugy hajlik mint a pecabot...tenyleg nagyon zsir cucc..ezert a penzert meg boven megerte! Aki akar venni annak ajanlani tudom csak!

Ami mar most feltunt, hogy igy kezben is erzodik hogy bitnagmerev a villa es nagyon konnyu (1.7Kg csak!)