Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

PyRex
Tegnap (vagy már lehet, hogy ma volt) éjjel lejöttünk 6-an a Halászbástyánál kezdõdõ hosszúúúúú lépcsõn. Nem volt egyszerû. :) Most éreztem elõször, hogy kéne a tárcsafék, meg nagyon úgy tûnik, hogy ha ilyeneket csinálok, akkor jobb a single speed... Amúgy is ritkán váltok :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

PyRex
Hali mindenkinek újra. Közben vettem új stucnit meg kormányt. És nem vágattam a kormányból, így most brutál széles, de nem zavaró. :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

gordon 24
Köszi. Rámfér.

Downhill!!

Seaweed
Soksikert ;)))
gordon 24
Oké, csinálunk. Bicózás közben, nem nagyon tudok, de a pályát lefotózom, meg csinálok egy pár képet. (csak túl éljem!!!!)

Downhill!!

Seaweed
Hu az jo lehet! Plz ha teheted csinalj egy par fotot hogy hagy csorgassuk a nyalunk ;))
gordon 24
Most indulok Ausztriába, a DH vb pályára bicozni. Remélem vasárnap még egybe leszek és elmondom mi volt.

Downhill!!

Krezga
Mi faterral kimentünk egyet a "tanyavilágba"(Nemesmedvesre), és jól el is áztunk:D
Ez volt 20 perce, most meg indulunk terepre a montikkal:D
Seaweed
<#eljen>
gordon 24
Igen vettem rá másik kormányt és stucnit mind kettõ Truvativ Hussafelt DH.
De ezt már a Magellan-ra is ráraktam az a kép ami fent volt az az elött készült mielött felraktam rá ezeket.

Az ülést azért cseréltem le mert piros volt az oldala és ezen bringán nem nézne jól ki. Egyébként ez is SDG nyereg csak ez a Kona-ra készül.

Downhill!!

gordon 24
Próbálgattam igen elõnyõk: Nem olyan ideges egyenes futás közben mint a Magellan, Jobban áll benne a villa (nem olyan cHoperes)

Hátrány: Nem fordul olyan jól mint a Magellan, de ezt meg kell szokni és akkor oké.

Downhill!!

Seaweed
Azert latom mas is valtozott..befigyel egy uj kona nyereg meg a stucni is uj ha jol latom <#wink>
Seaweed
<#eljen><#eljen><#eljen>

menetel mar vele?! milyen jobb? konyebb? jobban iranyithato?!
gordon 24
Itt vannak a képek róla nagyon jó lett szerintem:

Downhill!!

Seaweed
A tokom televan hogy egesz hetvegen esik...nem tudok bringazni..pedig ma mar tenyleg el akartam menni egy kisebb turara a varos koruli tanyavilagba....shit!
Krezga
Várjuk a képet!!:D
Seaweed
<#eljen>
gordon 24
Na eldölt, megvettem a Shred vázat. Ma átépítettem, nagyon királyúl néz ki holnap csinálok képet és rakok be a forumra.

Köszönöm nektek hogy támogattatok benne, sokat számított.

Downhill!!

Seaweed
Jah igen es egyre jobban megszeretem ezt a zold osszellitast a bringaval! Olyan egyeniseget ad neki <#smile>
Seaweed
Jaja nagyon bejon a telo. A "tevepup" meg nagyon zsir, mar mentem vele ebben a szep magyar kanikulaban, es kiralyul vizsgazott! Mivel Deuter igy tenyleg minosegi a cucc, kb 2 oras kanikulai ut alatt se melegedett fel a viz benne (csak a csoben, de azt kiszivva ugyanolyan homersekletu volt mint mikor betoltottem)...es gyakorlatilag eszre se lehet venni hogy 2 liter pluszt hord az ember a hatan csak neha mikor meglottyen az itoka figyelsz fel hogy ot van a hatadon! Nagyon bejon ez is <#smile>
Jah igen es meg igy is van egy porvedo kupakja szal akar meg izom dagonya tetotol talpigban is hasznalhato lenne! <#wink>
Nem is tudtam, hogy a Magura telokkal is foglalkozik. Ha legalább olyan jó, mint amilyenek a fékei, akkor már megérte.
Az azért be kell valljam, nekem ez a telo már nagyon zöld. Jobban szeretem az egymáshoz passzoló színeket.

Ami a hydration packot illeti.
Szerintem hosszabb túrákon az egyik legjobb megoldás az innivaló hurcolásához. Én valamivel több mint két éve használók italtartó tasakot a hátimba. Mivel a szipka viszonylag magasan van, így a kerekek nem verik rá fel a port és a sarat úgy mint a palacktartóban lévõ flakonra. Szóval egészségügyi szempontból, sokkal jobb. Ráadásul mindig kéznél van az innivaló. Sokkal sûrûbben lehet így kortyolni, mintha mindig ki kellene halászni a palackot a helyérõl, majd vissza.

WOW! Jó kis gép.
Szerintem megcsináltad az év legjobb üzletét.
(Bár azért bennem is ott motoszkál, hogy esetleg lopott géprõl van szó... :o/ )

Feczo
Kit érdekelne egy a Balaton dél-keleti régiójában megrendezett maraton ?

Akit igen az kérem nézzen be erre a lapra: http://www.tablo.hu/mtb/

Seaweed
<#smile>
gordon 24
Azt azért nem szeretném!! Jobb a kormány ezen oldalán.<#nevetes1>

Downhill!!

Seaweed
Jah gyorsan meg tanulod hogy "van elet a kormanyon tul"<#gonosz1><#wink>
gordon 24
Na az király! Akkor ezek szerint jól döntöttél.
Én is voltam bicózni a hegyen: Fú még szokni kell a Tárcsaféket, egyenlõre még állandóan túl fékezem, értek meglepetések. Sokal rövidebb féktávokat lehet venni mint a v-fékkel, csak nagyon brutál fõlleg ha olyan erõvel húzom mint a v-féket.
Szóval még szokni kell.

Downhill!!

Seaweed
Jaja toltam neki ma is a nagy dogmelegben! Egyenlore 4 baron van a villa majd holnap kiprobalom 4.5-5baron is (ezt az erteket mar az en sulyom figyelembe vetelevel a "race" kategoriaba ajanljak..(4bar=tour)
Amugy nagyon bejon..sokkal inkabb illik hozam es a bringazasi profilomhoz! (talan a lockout hianyzik belole emelkedon (ami nalunk sok nincs igy az aluljarobol fel teszteltem :D) kicsit pogozik, de szvsz egyaltalan nem veszes es nem nyeli el a tekeres energiajat!!

Szal bejovos a cucc ;))
gordon 24
Na mizu? Bicóztál a géppel mik a tapasztalatok? Jó villa?

Downhill!!

bloodnero
bocs a régi kép helyére nyomtam fel az ujat (LOL )de az a alényeg hogy most így néz ki

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

bloodnero

Nah most kissebb átalakítással így néz ki<#wow1>
A történet:
Maga a bringa Aus.-bol jött, a csávo aki elcserélte velem , elvileg hangfalakra akarta , de valahogy meggondolta magát és hát a cipõ kellett neki , nem igazán akartam belemenni mert hát ez nekem is mintha egy kicsit ciki lenne... de ugy érzem a mai világban még léteznek pancserok (de hogy ekkorák)<#eplus2><#crazya>

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

Seaweed
egy ilyen vaz minimum 50K
Krezga
Meg a váz se olcsó mulatság, mivelhogy szerintem a specialized nem egy olcsó márka.
Seaweed
Hat ja...az elso villa fele tobbet er mint az ujkoraban is 12K-s cipo ..ami mar hasznaltan kb 500Ft er...

Lopott volt a bringa mi? <#ticking>
Krezga
várjuk a történetet:) most komolyan, egy ilyen bringát egy cipõért??
bloodnero
A cipõ egy alap "fehér" fekete csíkokkal díszitett superstar volt. <#vigyor4> Igazábol elakartam dobni, de ez a történet ennél hosszabb.Majd egyszer elmesélem...<#buck>

Seaweed
Egy ocska cipoert egy bringat?! Mibol volt aranybol?!
bloodnero

Ilyen bringára cseréltem a szétázott ADI SUPERSTAR II.-emet<#gonosz1><#beka2>hozzá tenném hogy a cipõ 1 éves volt már , nem szívesen váltam volna meg tõle de,ha így alakult, hát istenem<#smile><#vigyor2>A kép a csere után történt (junius 7.-én).Azóta pár dolgot cseréltem(monoblokk) illetve vettem rá(elsõ tárcsafék)ha sikerül rászánnom magam akor csinálok rola képet. Véleményeket szívesen fogadok azzal kapcsolatban, hogy mit érdemes cserélnem. Hozzá tenném ,hogy nem vagyok profi és nem akarok hatalmas összegeket befektetni ezen a téren...Elõre is THX

Seaweed
thx
gordon 24
Szép lett!! Sok boldogságot hozzá<#nevetes1><#taps>

Downhill!!

Krezga
Huhh:D Akkor nálam ez egy új szín:)
Seaweed
Gyar lapjan ezt Kawasaki zoldnek aposztrofaljak <#wink>
Seaweed
Nah kiprobaltam! PAZAR! Egybol macskakoves utcara vitt az utam..es valami alom szep siman teszi a dolgat a telo! Meg vagyok vele nagyon elegedve!
A merevsegge is peldaerteku! Ehhez kepest az RST telom ugy hajlik mint a pecabot...tenyleg nagyon zsir cucc..ezert a penzert meg boven megerte! Aki akar venni annak ajanlani tudom csak!
Krezga
Nagyon állat ez a neon zöld szín!!
Seaweed
Ez meg egy lol hype kep a gyarto lapjarol <#nevetes1>

Seaweed
Nah kesz a paripa! Eddigi probakoron (patkazas, lepcsokivalto emelkedo, aszfalt, fekvorendor<#gonosz1> ) nagy meg vagyok elegedve a teloval! Az feszesseget kivaloan lehet allitani a pumpaval es a visszautat is..felfujva pl ugy pockoli vissza a villat mint allat...a sulyomhob elofeszitest 4bar-on van visszaut csilli meg 2.5 baron. Most megyek egy nagyobb probakort a varosban ...

Seaweed
Thx! Most kezdem szetkapni a regit es rakom be az ujat ;)
gordon 24
Komoly kis villa!!!! Várjuk a képeket

Downhill!!

Krezga
Jól néz ki!!<#eljen>
Seaweed
Holnap beszerelem es majd nyomok oszkepet a bringarol ;))
Ami mar most feltunt, hogy igy kezben is erzodik hogy bitnagmerev a villa es nagyon konnyu (1.7Kg csak!)