1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
  • bloodnero
    1
  • istenostora03
    Szvsz. én ezt venném meg:Mistral Matrix M50
  • SirHiggins
    Sziasztok, kérnék egy kis segítséget, vennék egy elépő kat bicót, csak nem tudom eldönteni, hogy melyiket a két delikvens közül:
    1. Mistral Matrix M50
    Használt "Eladó egy 21 sebességes Simano (új fajta) váltós, Remex dupla falú abroncsos kerekekkel (nem a kinai abrocs, amit a rossz minőségű tescos birngákon van), elől teleszkopós, v fékes, kb. ugy 100 km-t mentem vele." -ennyit tudok róla, ill egy kép: http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/228/74/81/228748137

2. Neuzer Mistral 26
    Ezis használt: "Új kormánnyal,felnikkel.21 sebességes.Első tulajtól,azaz tőlem. Masszívan bírja a strapát. Acélvázas,dupla falú felnikkel, Shimano V fékkel."
    http://photos02.allegro.pl/photos/oryginal/224/28/03/224280385
    Mindkettő 25körül van.
    Melyiekt lenne érdemesebb megvennem? Köszi a segítslget előre is.
  • bloodnero
    és nem tudtok olyant ahonnan kapásbol tudnának küldeni 30,9-es nyeregcsőt?
  • Szabi84
    nekem 2-3 hetet írtak, de én visszamondtam
  • bloodnero
    mennyi időn belűl tudják beszerezni ha nincs raktáron? volt -e már valakinek ilyen szituácioja az eBike-vel?
  • istenostora03
    eBikeon
  • bloodnero
    Nem tudjátok hol lehetne 30,9-es nyeregcsővet beszerezni?nem épp a legdrágábbakra gondolok... akár még használt is jöhet
  • Bradyx
    Shimano STX kerékre(araya duplafalú felni, parallax agy) hány pontot adtátok 10-ből? :D ha itt lehet ilyet kérdezniXD
  • DoctorJohnson
    Bringások!
    Akinek mostanság eladásra kínálnak egy alig használt Merida UMF Hardy4-est (zöldet) az legyen szíves szóljon nekem sürgősen, köszönöm!

Az enyémet elvitték a margit krt-ról tegnap délután. Egy korláthoz volt kötözve míg az abc-ben vizet vásároltam kb. 5 percig... :((((

Felhívnám a figyelmet arra, hogy mostanában jópár kerékpárt hallottam, melyeket lekötve vittek el. Az enyémet is valszeg álkulccsal nyitották ki, hiszen elvágni fényes nappal 5 perc alatt nem hiszem, hogy kockáztatható.
    Ez a zár volt rajta, ajánlom mindenkinek a számzáras megoldást.
    link
  • DoctorJohnson
    persze azé némi dirt/DH is azé ottvan a palettán, de nem komolyan, csak úgy tinglitangli módon :D
  • DoctorJohnson
    na ennyire vagesz cucc nemkell nekem, nem vagyok nagy dirt-ös/DH-s, csak a gépemen a felni a legvacakabb alkatrész, egy semmiségtől máris belemegy a 888-as, úgyhogy cserélném.
    simán terepen, ilyen cross-country jelleggel használom, így nem kell olyan bikarős felni, de azért a mostaninál jobbat akarok :)
  • bardocz
    talán ez nekem valami b+ zero van és eléggé jó,már pársor vertem oda eléggé erősen és még semmi baja
  • Szabi84
    Nekem Rigida ZAC 21 van, nagyon jó kis felni! Lépcsőzést, ugratásokat bírja, nem extrém dolgokra gondolok!
  • DoctorJohnson
    hali!
    tudtok ajánlani vmi fasza duplafalú felnit, amit V-fékhez használhatok?
    a mostani felnim nagyon tré, és szeretnék egy erősebbet, de emiatt tárcsafékre nem akarok még váltani.
    Köszi előre is!
  • Krezga
    olcsóbb kategóriás street/dirt gépek. Ami nagyon össze lett törve, ott annyi volt a gond, hogy út közben volt pár farönk, egyiket átugratta, a másikat is, és a harmadikat nem bírta, és nekicsattant a telóval, ő meg repült előre. Bár ezek a rönkök már a hegy aljában voltak, én meg sem próbáltam őket átugratni, itt már leszálltam a bringáról.

(a galériámban van 2 bringámról kép, olyasmi bringákat képzelj el mint a szürke(altrix))
  • ates84
    Milyen bringák voltak ezek (főként a másik érdekel)?
    Meg milyen terep volt ez, hogy így hazavágódtak?
  • bardocz
    én találtam infoparknál egy jó kis ugratót:) ma meg tegnap ott ugrándoztam
  • Krezga
    Nah, nehogy kihaljon a topic:)

Tegnap elmentünk haverokkal egy kicsit lejtőzni, mondtuk hogy kipróbáljuk a DH-t:D Én azon a hegyen már voltam többször is, ők még nem, így nekem semmi bajom nem lett, de a másik két bringában viszont lettek károk
    -első defekt /ezt már megcsináltuk, ebben a bringában több kár nem lett/
    Másik bringa:
    -hátsó defekt
    -lánc leszakadt
    -hátsó váltó leszakdt
    -teló eltört
    ezt a bringát hagytuk, most szerzünk a srácnak egy újat:D

És most hogy elállt az eső a kis csapatunk idul is egy újabb túrára az erdőbe:) Most kicsit keményebb lesz a nagy sár miatt, de így a jó:)
  • bardocz
    oké:)meglesz,csak tudjam majd felrakni rá pedált meg kormányt rendese,remélem racsniskulcs jó hozzá,mert más nincs,régiből ki akartam venni telót,de nincsen villáskulcs itthon,nem tom hova tűnt :S
  • gordon 24
    Na az király!! Képet ha megjött!
  • bardocz
    jeee,holnap hozzák:)))
  • bardocz
    nah,küldtem nekik pár napja e-mailt,válaszolnak hogy hopá egy van raktáron,ezen a héten kihozzák,erre me(csütörtökön!)semmi e-mail,hogy holnap jön...
  • bardocz
    eh nem értem én ezt,amikor rendeltem még volt raktáron,erre már nincsen ma,és még emailt sem küldtek hogy hoznák..S:
  • bardocz
    jaja:) már alig várom,nem tudom mióta nem volt alattam bicó:)
  • Szabi84
    Akkor ha minden jól megy jövöhéten már tekerhetsz is!
  • bardocz
    nemrég érkezhetett pár hete amikor néztem egy daab sem volt
  • Szabi84
    Az persze van!
  • bardocz
    na,én ma rendeltem meg ebikeon polarx tabla top black long bicót:) már várom :)
  • Szabi84
    A fenébe is, ebike-n rendelni akartam Rock Shox Tora-t! De elfogyott és jó darabig nem lesz! Milyen telót ajánlatok max 50 ezerért? Najó 1-2 ezer még belfér! Inkább CC, és mindenképp Lockout-os!
  • PyRex
    Soha nem vennék 100-ért tárcsafékes bicót. De ez szigorúan magánvélemény.
  • DoctorJohnson
    hali!

mi a véleményetek erről illetve erről a bringáról?
    Ha jól emléxem az utóbbinak már tárcsaféke van, legalábbis az üzletben ennyiért tárcsafékes verzió volt.
  • Krezga
    szép lett!
    Az a lánc nem laza egy kicsit?
    (meg látom elöl még két tárcsa van, bár az nem néz ki zavaróan)
  • bardocz
    szép
  • istenostora03
    Nah, én is beteszem a bike-omat,de már single speed-es!

• bloodnero
    Nah ez gyönyörű kép lett faken...
  • bloodnero
  • istenostora03
    Kép?
  • bloodnero
    Megjött a felni már gurul is cickle :)
  • istenostora03
    #725: PLS!