Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Seaweed
szerintem meg ugy gyujts 50-et ugy cirka 150K-ert kapsz tenyleg jo belepo szunu bringat....90-100-ert necces a tenyleg jo gep.
Seaweed
nem rossz de szinte mind lattam mar.

Ajanlom a New World Disorder DVD-ket (I-VII)*. Az Earthed DVD-ket (IIV) ....de van meg jopar ilyen DVD...

*.:hatalmasak...az otodik DVD a kedvencem!
bardocz
ezt nézzétek meg és besz@rtok!
bardocz
dirt bringa lesz,lehet gyüjtök egy polarx-re vagy valamilyen merida nem tom tipusát aszem umf,az 90.000 polarx meg 105.000,még mesze vagyok tõle hogy meglegyen,és az a baj hogy mostani bringám ösze van törve de kb anyiba kerülne megjavíttatni,mint amenyi pénzem van
Seaweed
jaah miert nem ezzel kezdted hogy meg bringa sincs..akkor eleve dirt bringat vegyel! a jobbakon altalaban jo gumi van..hacsak nem magad akarsz egyedi gepet epiteni aminek megvan az az elonye hogy mindenbol az lesz rajta amit jonak latsz..de ugy dragabb.
bardocz
igazából még biciklim sincsen de nagyrészt dirt-re lesz használva meg egy kis street,na meg én ált. elsõ fékkel állok meg így anyira nem kopik a hátsó csak néha van olyan hangulatom hogy keresztbe megyek
Seaweed
csak dirt es sokat tekersz mire odaersz ergo kis gordulesi ellenalas feltetel es ne legyen puha ..azaz ne kopjon el 3 honap alatt?!
(+bonuszkerdes: dongolt foldon dirt?!)

mert akkor amit en szeretnek venni az jo valasztas lehet neked is, vagy pl ez meg:
Maxxis Holy Roller 26x2,4"

Schwalbe Table Top 26x2,25

de van meg par ilyen celra tervezett kulso..szet kell nezni...teszteket kell olvasgatni hogy kopnak, mik a velemenye a felhasznaloknak rola (pl testbike.hu-n)....szal tajekozodni kell.

bardocz
hát igazából egyikrõl sem😄 vagy akkor milyen gumi lenne jó ilyen célra amire nekem kéne?
Seaweed
melyik gumirol beszlesz?!
(Dirtozni nem valo a Double Fighter II...arra inakbb Dirt-re fejlesztett kulsot vegyel)
bardocz
gumi hogy bírja azt hogyha dirt-ezek vele de vagy 10km míg eljutoka pályára?(móricz-campona)
Seaweed
Ez mas kategoria...ezzel nem mennek le az aszfaltrol! A masik bringamom marad a Continental Double Figher II...arra aminek tortem a villajat es most dolgozok rajta/jonnek a cuccok hozza azon lesz ilyen ugyfest!
Szabi84
Na ez jobbnak tünik mint a Continental amit a másik topikban mutattál!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Seaweed
akit erdekel dobjon privatot ide publicba megse tehetem ki
Seaweed
jo akkor csinalok torrentet hozza
bardocz
engem lehet érdekelne😊
az a ktm bringa amit beraktál😮
Seaweed
jah egyebkent erdekel valakit az Earthed 4 xvidben?! (DVD-bol csinaltam)
(ha igen csinalok torrent seedet)

Seaweed
hype itt <#hehe>
Seaweed
ebikeon 4792Ft/db
gordon 24
Jónak tûnik! Igaz én a Kendát nem ismerem, nekem Maxxsis van, de rosznak biztos nem rosz!!

Downhill!!

bardocz
hu,nagyon jól néz ki,menyíibe kerül?
Seaweed
Magvan ugyfest a hookworm helyetti kulsom:

Kenda K-Rad 26"x2.3

Seaweed
Sajna kezdek kiabrandulni a Maxxis Hookworm kulsobol...iszonyat vastagan nez ki..arrol nincs ketsegem hogy jol tapad aszfalton..de olyan vastagan nez ki mintha egy motor kerek lenne.....kar <#gonosz3>
Seaweed
ok rakok! 😊
bardocz
majd rakjál képet 😉 aláírásod meg LÁL 😄
Seaweed
Ma feladtak a csomagom..jon a Marzo villa meg par egyeb bringas cucc 😉))
bardocz
jah,az rusnya,én a körfûrészt képzelném majd el a bicómon elöl,bár ahogy elnézem nem arra forog amerre ilyen alakkal kéne 😄
matyi08
hát nem tom, nekem még talán tetszenek is, csak az alsó nem...az nagyon ronda szvsz...

Seaweed
ja
bardocz
legalsóbnak mekkora a mérete?160mm?
Seaweed
meg erdekes tarcsak...

Seaweed
Hat jah..sokan hasznalnak nem rendeltetes szeruen telokat. Manapsag mikor a gyartok a vegletekig konnyitenek a sulymania miatt ...akkor jol meg kell fontolni hogy mivel mit kovet el az ember! En se veletlen hogy jokora rahagyassal szamitok dolgokat (pl utcan is az egyik bringamban 2.3-as kullok vannak...mert nehez vagyok..es meg hegy sincs a kornyekunkon...)...sokan elkovetik azt a hibat hogy nem arra hasznalnak valamit amire azt terveztek vagy epp tul sokmindenre es a zuzosabb dolgok kozben bizony a legzsirabb cucc is megadja magat ha nem arra van tervezve amire epp rakenyszeriti a gazdaja...

Ezert is mondom hogy talan ez inkabb egy erosebb "normal" telo (azert nem XC mert ott nagyon sokat szamit a suly) mintsem egy minden zuzdat kibiro dirt vagy FR telo...meghat a 100mm-es ut is jelzi hogy talan feluton van ez egy konnyu XC/CC/tour (kinek mi tetszik) telo es a durvulasra szant atomrombolok kozt...
gordon 24
Hát igen.. Ez egy alap dirt. Ha dh-ra vagy nagyon brutál felhasználása kell akkor a Drop off-ot kell megveni Igaz az 115000ft ami nem bolton tengelyes. Ami boltonos az 120-130000ft.
Mindenestre jónak tünik ez a villa. Nekem a Monituo Black van ez 120-at mozog egy nagyon jó villa csak egy baja van hogy manitou és a betegségek ott is vannak.
A Monitounak a nagy hibája az hogy kb 10 bringázás alatt kilógósodik ezért kotyog. Sajna az enyém is erre a sorsa jutott. De érdekes modon nem engedi az olajat semmi nemû gondot nem látsz csak érzõdik.
Viszont a tesom Drop offja az nem lóg. Az viszont a manitou elõnye, hogy én ilyet eltörve nem láttam de Marzocchit nem egyet. De lehet csak a nem megfelelõ terhelés váltotta ezt ki.

Downhill!!

Seaweed
Ok majd irok ha ugy dontok ezt veszem es meg is veszem. Teszteket olvastam rola, testbike.hu-n is meg a CRC review-t is... bar utobbin szerintem nehanyan azert irtak negativ kritikat mert el vannak tevedve...egy belepo szintu Dirt villaval akarnak minden hataron tul durvulni...arra inkabb FR vagy csucs dirt villa kene nekik..csak ugye az 5-600€...es nem az otode..
Szerintem ez a villa is oke hogy belepo szintu dirt..de inkabb mint nekem is amire kell hogy tulmeretezve "normal" felhasznalasra nehezebb ridereknek....
gordon 24
Ha megvan és tesztelgeted irhatnál véleményt. Mit gondolsz róla.

Downhill!!

Seaweed
Fizetes utan barmit...addig penz nelkul nehez..foleg hogy kartyaval vasarol az ember es ha nincs szamlan a penz nincs mibol vasarolni! (CRC-tol rendeltem mar anno)
gordon 24
Jónak tûnik! mikor veszed meg?

Downhill!!

Seaweed
Fuuu bázki...lehet megse merev villat veszek hanem telot...CRC-nel irtozatos akcioban vannak telok! pl 2006-os Marzocchi Dirt Jam Pro 146.49€..de a Comp verzio csak 131€...XC villak is bazi olcsok... Marzocchi Grand Fondo 2 es a 3 is 146.49€....ez cirka 36 ezer ft....ennyiert itthon sehol soha uj telot nem kapsz...foleg nem marzot..es nem XC es Dirt villat! (meg ha 2006-os es kifuto is...) ..es ezek ott csak a marzo telok...vannak Manitou-k es RS telok is olcson...

gordon 24
Ez elég durván néz ki.. Tényleg olyan mint egy körfûrész.. :d

Downhill!!

Seaweed
A masik topicban berakott kepen az van a bringan..azaz azon a bringamon van az...a Maxxis Hookworm-ot akarom a Kona-ra tenni.
Szabi84
Jónak tünik, és nem is drága!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

Seaweed
Akkor tessek! felterep kategoria...ott van koztuk a DBFighterII-is...mondom azt csak ajanlani tudom!!!
Szabi84
70% ban terepre használtam, valahogy el kellet jutni odáig! Ott tünt fel a dolog, hogy ahol eddig felmentem, most elkapar, de nyár végéig kihúzom! Ddögösen néz ki! Azért valami olyasmi kéne amit irtál valami átmeneti!

Seaweed
gumikeverek puha...betonon meg nem csoda hogy kopik, az egy Cross Country gumi sarra, murvara stb.-terepre! Nem betonra valo! Ha jo betonra valot akarsz vegyel pl Continental Double Fighter II-t! Nekem is olyan van az egyiken...nagyon jo gumikopeny! Igazi oszver, kivaloan teljesit aszfalton is de a homokba se sullyed el mint a titanik....szal tuti mindenes gumi! (Egyebkent is egy "legenga" mar ez a gumi 😉) De mas gyartonknak is vannak kivalo "mindens" gumijai. A nagy butykos gumik meg sose szfaltra valok, ott gyorsan elkopnak (foleg hatul), es megcsak durvan hsznalni se kell hozza...egyszerun olyan azoknak az osszetetele hogy kemeny feluleten kopnak gyorsan.
Szabi84
Huhh jól néz ki! Nekem egy Continental Explorer 26x2.1 gumi van a bringámon ezt tették rá mikor megvettem, ez októberben volt, de sok bütyök letört róla! Nemértem miért kopott el ilyen hamar, igaz mióta megvan a bringám a budira is azzal járok, de nagyon kopik! A csóri 12 éves bringámon kétszer cseréltem gumit! Szóval nyár végén lehet nekem is kell vennem valamilyet, de strapabíróbbat!<#vigyor3>

Seaweed
Legujabb szerelmem ez a kulso.. (Maxxis Hookworm)....2.5 szeles...latni kene eloben milyen mielott veszek egyet a neten...de ha tetszik eloben is akkor tuti veszek egyet....oda meg vissza vagyok tole most 😄

Seaweed
hu vazze..kapasbol osszekapartam egy 69K-s megrendelest az ebikerol...nah megjon a fizu lehet leadom a rendelest....kell a bringa...bringa nelkul nincs elet...<#vigyor3>
bardocz
hát én ezt inkább körfûrésznek használnám😮 nagyon keskeny aza rész ahol a fék fogja
Seaweed
nem..frizbi...ne farassz
bardocz
ez tuti fék?<#wow2>
Seaweed
Ez az "hullamos" tarcsa..<#wow2>