1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
#887 Mondjuk ez a Hardy4 2006-os, nekem a 2007-es változat volt. -
#886 Nekem Hardy 4-em volt, nagyon baba gép volt (ellopták a rohattak).
A Polar X sztem már nagyon dirt váz, a Hardy-t még lehet cross country-ra használni, ha esetleg ilyen terveid lennének.
Ja, és megnéznek vele az utcán! ;) -
#885 U.a mint a másik totyikba:D -
#884 Helotok!
Nem értek annyira a bicokhoz, de szerintetek e kettő közül melyiket érdemesebb megvennem?
Magellan Polar X
UMF Hardy 4 -
#883 ha egyszer leírod akkor semmi problma,de már többször szólunk hogy hagyd abba,mert ez nem olyan topik,ahol kétnaponta teleírnak 5 oldalt,és emellett itt az sg-n tiltott a reklámozás,próbálkozz a vaterán pl,ott árulnak dirtbicókat -
#882 -
Dicsi #881 jól van na bocsánat mertem írni vagy árulni, azt hittem itt megengedhető hogy feladom a biciklimet de tévedtem, bocsánat többet ide nem írok, akkor sziasztok -
#880 1:mi a halálnak írod be kétnaponta?
2:képet linkelni kéne -
Dicsi #879 képet csak a freemail-en tudok küldeni mert több mint 20 kilobyt -
#878 képet még mindig nem mutattál, igy esély = a 0-val de mindegy, ráadásul tilos a reklám -
#877 Dicsi! Ugye ezt nem gondolod komolyan? Figyi ha a topikot visszanézed 20 hsz-enkét beirod ezt. Minek? Aki ide bejár mind látta már ezt a hirdetést (ami egyébként tök tilos az sg-n. Ha nincs szerencséd banolnak is) szóval kérlek ne rakd be naponta hogy elado egy leader fox...... Mert megzakanok! Rakd be az áláirásodba pl. Akárhányszor irsz egy forumba mindig megjelenik majd. -
Dicsi #876 Vagy eladom a bukót és a biciklit egyben, ennek az összára: 70000Ft (egy kis kedvezmény) -
Dicsi #875 AZ ÁRBÓL LEHET ALKUDNI! Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Smoke, elöl AVID 185mm-es tárcsa fék van, hátul V-fék, a hátsó váltót teljesen lecseréltem a gyárinál egy jobbra, karban van tartva, keveset volt használva. A kereke 26-os a váza 14-es. Alkudni lehet!!! Érdeklődni, kérdezni a [email protected] -n lehet vagy a 06-30-334-3440-n egész nap. IRÁNYÁR: 59990Ft
Ezen kívül eladó egy KHOOBRA motocross bukósisak, ennek az ára:15000Ft természetesen kifogástalan állapotban van. Érdeklődni ugyan ott lehet. -
Dicsi #874 Újra lehet érdeklődni, [email protected] -n tudok képet küldeni. -
Dicsi #873 Az eladás komoly vevő miatt felfüggesztve. -
#872 képet tennél be róla, többb lenne az érdeklődő (I) -
Dicsi #871 Valaki tudna nekem olyan fórumokat írni, ahhal van adok-veszek!! Előre is köszönöm. -
Dicsi #870 Akit érdekel a bicikli, vagy egy alkatrész írjon ide és válaszolok. -
Dicsi #869 Akkor a váz érdekel? -
Dicsi #868 De eladom
-
#867 kép van róla esetleg? csak a vázat külön nem adod? :) -
#866 hát pasz,de megkérdeztem ebike-ot és azt mondták,hoy kb 2-3 nap és kész az oldal -
#865 Sztetek véletlen, hogy a www.ridebike.hu és az ebike.hu weboldala átalakitás alatt van?
Tudtommal ez két cég, de most nekem gyanus ez a nagy átalakitás... -
Dicsi #864 Sziasztok! Eladó egy jó állapotban lévő Leader Fox Smoke, elöl AVID 185mm-es tárcsa fék van, hátul V-fék, a hátsó váltót teljesen lecseréltem a gyárinál egy jobbra, karban van tartva, keveset volt használva. A kereke 26-os a váza 14-es. Érdeklődni a [email protected] -n lehet. Irányár:70000Ft.
Ezen kívül eladó egy KHOOBRA motocross bukósisak, ennek az ára:15000Ft természetesen kifogástalan állapotban van. Érdeklődni ugyan ott lehet. -
#863 Azaz igazság hogy kezdek elbizonytalanodni:D Nem emlékszem nekem mekkora van hátul.. Az biztos hogy elöl 180-as van.. Hátra az tutti nem férne be.. Az ami most van hátul az meg éppen elfér a váztól.
Persze a Kona ezen része nem olyan jól kitalált mint a Magellané. Nekem amikor ez a kerék a Magellánba volt még akkor rengeteg hely maradt a Váz és a tárcsa között. Szóval abba szerintem is bemenne a 160-as. De egyébként meg tudod nagyából mérni.. Ha az agy Külső részétől lemérsz 8cm-et és ha a méröszalagod (persze ha egyenesen tartod) hozzá ér a vázhoz akkor nem fér oda. -
#862 régebbi polarxbe belemgy a 160-as,én az hittem ez a legkisebb:O :D meg ez a fék is ezzel van csak -
#861 De van.. A 160-as az ugye 16cm átmérőjü.. Az már elég nagy. Az én bicomon 180-as van elől. (galériában van kép) Hátul asszem 100-as van. Nem nekem csak kisebb jó bele hátra. Azért mert a Vázcső ott amiatt hogy erősebb legyen közelebb jön a kerékhez, és vastagabb is lesz. Ezért nem fér oda a tárcsa. -
#860 de kisebb tárcsa nincs is,vagy a tiédbe csak nagyobb jó?
lehet felhívom majd őket,vagy ha nem akkor 180-as lesz -
#859 Na akkor már világos. Ha elöre akarod tenni a féket akkor majdnem mind1. Hiszen a Villa és a kerék mellett tutti elfér. A Váznál már lehet gond. A polarx szerintem elbir egy 160-as tárcsát. De sok váz nem. Pl az én Konám sem tud 160-as tárcsát befogadni hátra. -
#858 avid bb7 a tárcsafék 160 a tárcsa nagysága a 08 meg hogy 2008-as -
#857 Igazából leirhatnád hogy mi az az Avid bb7 08 160. Én fékre gondolok, az avid miatt. Miez? -
#856 ugye avid bb7'08 160 belemegy a 07-es polarxbe?amint megjavul ebike rendelem is:) -
#855 Hümm, nekem is mennem kéne, csak szét van szedve a bringa:) -
#854 csak nyugodtan;)
nekem első fékezés nagyon furi volt,utcánkban mentem végig,és elkezdtem keresztberakni a biciklit,csak hogy szokjam hát nem semmi volt,csodálkoztam hogy nem vágódok el:D -
#853 télleg most nagyon állatlehet megint kimek és a kedvetekre csinálok pár screen shootot x D..persze csak ha érdekel -
#852 jaja,erre most is figyeltem,én igaz csak a gumira gondoltam,de leginkább a friss hóba mentem direkt -
#851 Ja azért irtam.. Meg arra figyelj,hogy a közütön járdákon stb, ne nagyon sokat menj vagy inkább hóba menj.. Mert a só szétbasz mindent. Váltót agyat stb.. Szóval inkább csak a hegyen friss só mentes hóban nyomulj! -
#850 hu,ezt jó tudni...akkor durván nem fogok vele menni az biztos...nics pénzem új vázra,szülinapot meg kivárni... -
#849 Azért mert az alu az egy rideg anyag. Ha lehül a levegő 2fok alá.. könyebben törik terhelésre. Ha ilyenko extreme helyzeteknek tezsed ki fele annyit bir mint egy normális hömérsékleten. De persze az nem extreme terhelés ha használod csak ha ugrálsz kemény terepen használod.. -
#848 alu bicóval miért pata ilyenkor bicózni?ehez sajna nem értek:S