1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
Jaja. Régen az volt.. Szerettem is bizonyos tulajdonságai jobban is tetszettek mint a Konának. Csak megöregedett:D -
A polarX Table Top jó váz? Tetszik bár parasztvakításra lenne.DE lehet csak újra fújatom a régit az is megteszi.RÁkenni hogy KTM vagy Specialized
Azt jóvan -
de,a polar-x :D -
rst gila t7 szerintem elégé jó teló,nekem az van polarx-en és eddig semi különösebb baja,nem nyúzom nagyon durván,de használom azért:) mondjuk következő teló egy manitou stance lenne szerintem -
Ez igy van! Nincs is jobb mint egy Kona:D:D -
Jaja. Azon azt kell majd.. De persze nem holnap:D Mondjuk nézz körül! Fölleg ha pesten laksz. Menj fel a Hajduba (kiss jános altábornagy utca{déli felett}) Mert jó amit kinéztél félre ne értsd csak szerintem lehetne még egy picit jobbat venni. Pl hogy octalinges vagy isise hajtómű legyen rajta, vagy jobb villa. Ha az még + rajta lenne kiru gépezet lenne. -
Ez így van!!!! -
lehet nincs rá szükséged,de erős,és könyebb is,mert kevesebb anyag kel hozzá,nameg kona mégiscsak kona:) -
"Váltó első: Shimano Tourney
Váltó hátsó: Shimano Acera"
Ez halál Nekem is acera van azt szar mint állat a Tourney hát erről is csak rosszat halottam. -
Biztos fasza, csak ez a váz már elég kicsi (dirt-ös), nekem meg nem nagyon van szükségem ilyen vázra. :)
A Meridán majd cserélem a villát ECCERCSAK :D -
Azt nem találom már hogy bassza meg.. De itt van pl ez a Kona. Szerintem jobb mint a Merida. Rock Shock Villa van benne. Sajnos még ennek is a hajtókar gynge pont. Persze ez plusz 20. Jobb a fék ami rajta van. Azért a Hayes az csak hayes. :kona -
Gyakrolatilag Kelly's-ben láttam olyat ami jobban teccik ennél a Meridánál, de az is csak a paintjob miatt, és azért nem fizetek +20k-t.
ez-e -
Elég faszájos. -
Akko passz ebben az új ebike stílusban nem tetszik hogy nem lehet ár szerint rendezni. -
Amúgy ha lenne rá 170k-m, most 100% ilyet vennék.
Gyönyörű, okos, csudaszép, sütfőztakarítúesbés :D -
Kedvelem a Meridát.
A Kelly's-t nem (gyorsétterem/édesség jut jóra az eszembe :D), a Kona nekem drága, KTM szintén. A Rock Machine kihalóban itthon, Magellanban még nemláttam ami teccene. -
A márka fontos ,hogy merida legyen? -
Oké, de mi ér rajta +30k-t?
Amúgy ez már fájdalomküszöb felett van. Már ígyis elvonási tüneteim vannak, az a 120k pedig márciusra összejön, 150k sajna nem. -
Vmi olyasmi.Biztonsági őr kell mellé a mai világban. -
PL ez?? -
Hát persze. Én ugy csinálom hogy egyedül sem igazán megyek vele. Tehát általában 3-4 en vagyunk. Ha be kell menni közértbe stb. Mindig van 2 "örszem". Ha hegyre megyünk fel akkor a fogasnál szokott kicsit egyedül maradni egy-ket percre de ott meg majdnem mindenki haver figyelnek rá. Szóval nincs más megoldás örizni kell !! -
A villával vagyok a legelnézőbb, lévén azt a legegyszerűbb cserélni ha elromlik/megtetszik egy másik. :) -
Yah az RST az nem vmi jó sztem se legalább is ahol olvastam róla ott lehúzzák,minden bicót nagyából RST-vel szerelnek,gondolom mert olcsó. -
Na, ha mondasz alternatívát, megcsekkolnám ;) -
Pedig az jóféle.Mért nem én jártam arra.:D
Azért nem akarok vázat cserélni mert aztán túl feltünő lesz,meg jó ez a CroMo-váz tartós darab.Haljátok,nem tudjátok miért ugrik a lánc ha 2*7-esbe rakom mert azon mindig ugrik és nem tom használni a szerelő rakta össze azt mondta nem tudja miért van.Acera váltó,Shimano lánc,a
fogaskerékről nem tok semmit de az biztos sírmanó.Lehet Sramot kelett volna venni,csak ahoz Tigershift-et kapni lehetetlen. -
így van.
Más megoldás nincs, énis emellett a megoldás mellett tettem le a voksom.
Egyszerűen ha fél szemem nincs rajta, nem fogom otthagyni sehol és pont. -
Na ezért kérdezem. Arra jó. Szerintem a hajtó műve nem az igazi. Az Rst Gila is határ eset de a többi cucc jó rajta. 120000ft megér. Mondjuk ha tudnál még 20-at rátenni sokkal jobbat tudnál venni. -
Sehol nem hagyom ott! Ha kikerül az utcára mindig alattam van. Egy percre nem hagyom egyedül. Másképp nem lenne meg már:D -
Sztem nem rosz,bár már vagy egy éve nem vok mélyen benne a témába.Sírmanó fékeket nem ismerem ,de összevetve a többi sírmanó termékkel sztem nem egy
életbiztosítás.Sztem ami fék az AVID.
Én is CC-z nék csak sajna alföldön nehéz. -
Lopkodnak mindent ami nincs lebetonozva.
Nekem egy UMF Hardy-t nyúltak le fényes nappal belvárosban.
Kurvamind1 nekik, csak guruljon... -
Amire való :)
Cross country, túrázás, kis terepezés, munkábajárás... -
Nézzenek oda ,nem lopkodják?
Nem merném kinhagyni sehol. -
Egy Kona Shredet:
-
Te mit hajtasz? -
Mire akarod használni? -
Üdv!
Érdekelne a véleményetek erről a bringáról.
Megéri, milyen a felszereltsége, mi a gagyi mi a jó?
HTX előre is -
THX A hajtókar(kb5 éves) elhajlott.Szal gondolkozok egy cserén ,akkor már isis-es mono-t veszek bele.(De most nincs cash a cserére de tervbe van véve.) -
A különbség:
ISIS:
Sima négyszög:
-
Az első részben nem tudok segíteni..
A monoblok kérdés:
Az isises minden képpen jobb. Nem csak extreme felhasználás eseten hanem álltalában. Ha turázol vele letekersz 100 kilométereket akkor is irdatlan nagy terhelés jut az alkatrészekre. A négyszög tengely kevesebbet bir jóval ráadásul ha egy rossz felrakás történik dobhatod ki a hajtókart. Szóval ha most négyszög tengelyes cucod van és jó akkor hagyd az egészet a fenébe, de ha bármelyik meghibásodik eltörik stb akkor mindenképpen isis-es megoldást vegyél. Ráadásul nem is sokkal drágább mint a sima.
Üdv. -
Hali!Van egy Rock Shox Dart 3-mam.Hol lehet ne a közelbe (Békés Megye) szervizelni ,mert át akarnám kenetni,mert a gyári trutyi szart se ér.
Van vmi külömbség a négyszögtengely és az ISIS-es monoblok között.Utcai használat esetén?THX