Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DoctorJohnson
persze azé némi dirt/DH is azé ottvan a palettán, de nem komolyan, csak úgy tinglitangli módon :D

...::S.T.A.L.K.E.R 4ever::...

DoctorJohnson
na ennyire vagesz cucc nemkell nekem, nem vagyok nagy dirt-ös/DH-s, csak a gépemen a felni a legvacakabb alkatrész, egy semmiségtõl máris belemegy a 888-as, úgyhogy cserélném.
simán terepen, ilyen cross-country jelleggel használom, így nem kell olyan bikarõs felni, de azért a mostaninál jobbat akarok :)

bardocz
talán ez nekem valami b+ zero van és eléggé jó,már pársor vertem oda eléggé erõsen és még semmi baja
Szabi84
Nekem Rigida ZAC 21 van, nagyon jó kis felni! Lépcsõzést, ugratásokat bírja, nem extrém dolgokra gondolok!

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

DoctorJohnson
hali!
tudtok ajánlani vmi fasza duplafalú felnit, amit V-fékhez használhatok?
a mostani felnim nagyon tré, és szeretnék egy erõsebbet, de emiatt tárcsafékre nem akarok még váltani.
Köszi elõre is!

Krezga
olcsóbb kategóriás street/dirt gépek. Ami nagyon össze lett törve, ott annyi volt a gond, hogy út közben volt pár farönk, egyiket átugratta, a másikat is, és a harmadikat nem bírta, és nekicsattant a telóval, õ meg repült elõre. Bár ezek a rönkök már a hegy aljában voltak, én meg sem próbáltam õket átugratni, itt már leszálltam a bringáról.

(a galériámban van 2 bringámról kép, olyasmi bringákat képzelj el mint a szürke(altrix))
ates84
Milyen bringák voltak ezek (fõként a másik érdekel)?
Meg milyen terep volt ez, hogy így hazavágódtak?

bardocz
én találtam infoparknál egy jó kis ugratót:) ma meg tegnap ott ugrándoztam
Krezga
Nah, nehogy kihaljon a topic:)

Tegnap elmentünk haverokkal egy kicsit lejtõzni, mondtuk hogy kipróbáljuk a DH-t:D Én azon a hegyen már voltam többször is, õk még nem, így nekem semmi bajom nem lett, de a másik két bringában viszont lettek károk
-elsõ defekt /ezt már megcsináltuk, ebben a bringában több kár nem lett/
Másik bringa:
-hátsó defekt
-lánc leszakadt
-hátsó váltó leszakdt
-teló eltört
ezt a bringát hagytuk, most szerzünk a srácnak egy újat:D

És most hogy elállt az esõ a kis csapatunk idul is egy újabb túrára az erdõbe:) Most kicsit keményebb lesz a nagy sár miatt, de így a jó:)
bardocz
oké:)meglesz,csak tudjam majd felrakni rá pedált meg kormányt rendese,remélem racsniskulcs jó hozzá,mert más nincs,régibõl ki akartam venni telót,de nincsen villáskulcs itthon,nem tom hova tûnt :S
gordon 24
Na az király!! Képet ha megjött!

Downhill!!

bardocz
jeee,holnap hozzák:)))
bardocz
nah,küldtem nekik pár napja e-mailt,válaszolnak hogy hopá egy van raktáron,ezen a héten kihozzák,erre me(csütörtökön!)semmi e-mail,hogy holnap jön...
bardocz
eh nem értem én ezt,amikor rendeltem még volt raktáron,erre már nincsen ma,és még emailt sem küldtek hogy hoznák..S:
bardocz
jaja:) már alig várom,nem tudom mióta nem volt alattam bicó:)
Szabi84
Akkor ha minden jól megy jövöhéten már tekerhetsz is!<#eljen>

Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

bardocz
nemrég érkezhetett pár hete amikor néztem egy daab sem volt
Szabi84
Az persze van<#duhos2>!

bardocz
na,én ma rendeltem meg ebikeon polarx tabla top black long bicót:) már várom :)
Szabi84
A fenébe is, ebike-n rendelni akartam Rock Shox Tora-t! De elfogyott és jó darabig nem lesz!<#rinya> Milyen telót ajánlatok max 50 ezerért? Najó 1-2 ezer még belfér! Inkább CC, és mindenképp Lockout-os!

PyRex
Soha nem vennék 100-ért tárcsafékes bicót. De ez szigorúan magánvélemény.

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

DoctorJohnson
hali!

mi a véleményetek errõl illetve errõl a bringáról?
Ha jól emléxem az utóbbinak már tárcsaféke van, legalábbis az üzletben ennyiért tárcsafékes verzió volt.

Krezga
szép lett!
Az a lánc nem laza egy kicsit?
(meg látom elöl még két tárcsa van, bár az nem néz ki zavaróan)
bardocz
szép
istenostora03
Nah, én is beteszem a bike-omat,de már single speed-es!

bloodnero
Nah ez gyönyörû kép lett faken...

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

bloodnero

Mark\"Rent-boy\"Renton:Choose Life.Choose a job.Choose a career.Choose a family.Choose a fucking big television,choose washing machines,cars,compact disc players and electrical tin openers.

istenostora03
Kép?

bloodnero
Megjött a felni már gurul is cickle :)

istenostora03
#725: PLS!

o yee
sze mindenkinek
volna egy kérdésem
az elsõ villámon levõ amortizér errõsségét lehet-e állitani?
a tipusa LOGAN - LF 780

istenostora03
Csáó all!

Hogyan csináljam meg a hátsó kerekemet Single speed-be ha kazis agy-ba van belefûzve?
Sokan azt mondják hogy hézagoljam ki de én ahoz nem értek!
A másik meg olyan láncfeszítõ mint PyRex bájkján van az rámenne az enyémre,és hogy egy ilyen árban mennyi?

PyRex
<#eljen>

enyém már single speed :)

bloodnero
Vagyis csak a váz a villa az marzo dirtjump 3-as

bloodnero

istenostora03
Ez jó lenne a felnikre (jól nézne ki vele)
Attól függ milyen bringád van?
De te tod hogy nézne ki benne!

bloodnero

gordon 24
Szerintem is az elsõ 2 a jó.. (nekem is olyan van)

Downhill!!

istenostora03
Elsõ 2!

bloodnero
Melyik kereket ajánlanátok?
SUN SINGLE TRACK FELNI, DEORE 6 CSAVAROS ELSÕ AGY 12500.- FT
SUN SINGLE TRACK FELNI, DEORE 6 CSAVAROS HÁTSÓ AGY 14500.- FT
SUN BLACK EYE FELNI, ALIVIO 6 CSAVAROS TÁRCSÁS HÁTSÓ AGY 9990.- FT
SUN DS 2 XC FELNI, ALIVIO 6 CSAVAROS TÁRCSÁS HÁTSÓ AGY 11990.- FT
RIGIDA ZAC 19 FELNI, DEORE ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 9000.- FT
RIGIDA ZAC 19 FELNI, DEORE HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 11790.- FT
VUELTA FELNI, SHIMANO RM40 ELSÕ AGY, DT KÜLLÕ, 5990.- FT
VUELTA FELNI, SHIMANO RM40 HÁTSÓ AGY, DT KÜLLÕ, 7990.- FT
SUN DS2-XC FELNI, DEORE TÁRCSÁS 6 CSAVAROS ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 12790.- FT
MACH 1 FELNI (DUPLAFALÚ), TRINITI HÁTSÓ MENETES AGY, 3900.- FT
MACH 1 FELNI (DUPLAFALÚ), TRINITI GYORSZÁRAS ELSÕ AGY, 3900.- FT
SUN DS2-XC FELNI, DEORE 6 CSAVAROS HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 14500.- FT
RIGIDA X-PLORER FELNI, SHIMANO TS30 MENETES HÁTSÓ AGY, 5990.- FT
MACH 1 MX FELNI, DEORE HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 12490.- FT
MACH 1 MX FELNI, DEORE ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 8990.- FT
SUN CR18 FELNI, ALIVIO C-LOCK HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 12690.- FT
SUN CR18 FELNI, ALIVIO C-LOCK ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 11200.- FT
MACH 1 XC-TYPE FELNI, ALIVIO C-LOCK ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 10290.- FT
MACH 1 XC-TYPE FELNI, ALIVIO C-LOCK HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 11950.- FT
SUN DS2-XC FELNI, XT 6 CSAVAROS ELSÕ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 16300.- FT
SUN DS2-XC FELNI, XT 6 CSAVAROS HÁTSÓ AGY, SAPIM KÜLLÕ, 19990.- FT

Szabi84

Nem lenne rossz!

bloodnero
Köszke az infokat sokat segítettél!

PyRex
nekem a váz nagyon nem jön be, persze nem tudom, hogy mire használod. de a cuccok jók rajta.

bardocz
szép<#eljen>
udv

elkeszult:

(mar jobb mint a merida...elolepett elsoszamu bajka ;))
gordon 24

Downhill!!

gordon 24
elso kerek:
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=12390

Hatso:
http://www.chainreactioncycles.com/Models.aspx?ModelID=12399

Downhill!!

gordon 24

nezz be ide:
http://piacter.bikemag.hu/

azon belul is pl a bringabutik
http://apro.bikemag.hu/showcat.php?cat=500&stype=1&si=&perpage=18&sort=1&stype=&limit=&cat=500&ppuser=179

http://apro.bikemag.hu/showproduct.php?product=73652&cat=17

postaz is a srac, szamlat is ad es garanciat is termeszetesen..mivel egy letezo fix bolt, csak bikmakkal van szerzodese hogy kereskedelmi hirdeteseit felteheti aprora!

erdemes benezni...

egyebkent meg ha jo kerek kell es ne mgond a kulfoldi rendeles akkor CRC!

http://www.chainreactioncycles.com

Downhill!!

gordon 24
Állitsd össze.
Vegyél felnit meg agyat aztán küllöt. Elvisezd aha megjött egy bringa boltba. 2000/db -ért megcsinálják. Mondjuk egyszerübb ha lenne, de nincs. Vagy gyere fel pestre és menj a Lurdyba. Más ötletem nincs sajna.

Downhill!!

bloodnero
néztem én is az e-bike-t de ami azt mondom hogy megérné abbol vagy elsõ vagy hátsó nincs ,sok kedvem meg nincs küllözni:)