Hegyikerékpár
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Downhill!!
nekem elsõ fékezés nagyon furi volt,utcánkban mentem végig,és elkezdtem keresztberakni a biciklit,csak hogy szokjam hát nem semmi volt,csodálkoztam hogy nem vágódok el:D
Downhill!!
Downhill!!
Downhill!!
valakinek van kedve esetleg holnap felmenni bicóval gellérthegy szánkópályára?feljutni egy rémálom,de nagyon király lefele:D
maúgy nekem bicikli tiszta hó,beraktam egy lyukba,ott majd leolvad róla remélem:D
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
BUÉK!!!
Downhill!!
Egész konkrétan õt néztem ki, bizom benne, hogy vagy kint megvásárolva, vagy neten rendelve lényegesen olcsóbban megtalálom, aztán lehet tévedek. :)
"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"
Elõre is kösze!
Ha neten szeretnék KONA gépet rendelni hol érdemes körülnéznem?
A célom csupán a költségkimélés, nem feltétlenül mo-on vennék mocsokdrágán ilyen gépet.
Illetve ausztriában próbálkoztam volna, de a neten nem találtam osztrák boltot, ahol KONA-t formgalmaznának... Ilyen van?
Segitségeteket elõre is köszönöm!
10 tengely van a bmx-ben azt hiszem. De ha jól néztem akkor beférne egy 14-es is az agyba. Ezt meg lehet oldani, hogy a 10-es helyett betegyek egy 14-eset ha beférne az agyba?
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
A láncot csak akkor cseréld le, ha nincs nagyon megkopva a fogaskerék. Mertha megvan kopva akkor ugrálni fog az új lánccal.
Ezt ugy tudod eldönteni hogyha megnézed, a fogaskereket akkor egy teljesen szimetrikus "völgyet és dombot" kell látnod, ha ez már deformált valamelyik irányba akkor megkopott és nem szabad cserélni a láncot. Ha még szimetrikus akkor érdemes mertha sürün cserélsz láncot ritkábban kell fogaskerekeket.
A pedál az mind1 ha nem vagy brutál felhasználó.. Az a lényeg hogy fém legyen!
A láncból csak olyat tudsz venni ami a rendszernek megfelelõ (attól füg milyen rendzser van rajta 6-os-7-es 8-as, 9-es) Ezekbõl mind1 milyet veszel. A gyengébb gyengéb a minõségibb jobb de a feladatát ellátja.
Downhill!!
1. Ha nem volt semmi baja hülyeség volt oda vinni.
2 ha a racsnid nem ugrik át müködik nem kell cserélni.
3. A láncot érdemes mert ha nem cseréled tökre vághatja a Fogaskerekeket.
Na most õ pont ezt mondja. De.. HA most jelen esetben nem ugrál át neked amikor erõssen ráhajtasz akkor semmi értelme kicserélned. Amikor bevitted müködött akkor csak a munka dijjat fizesd ki amibe az átvizsgálás zsirzsás stb került..
Az viszont hozzá tartozik a dologhoz, hogy amit mond igaza van. Tehát ezeket simán lehet évente cserélni mert elkopnak stb. De amig nem raksz rá egy uj láncot, vagy fogaskereket nem fogod érezni hogy rossz mert össze van kopva.
Én az én brigámon évente cserélek láncot, ezzel megelõzheted hogy a fogaskerekek, racsni(ami lehet fogaskoszorú is) elkopjanak. Ha viszont nem tetted meg és már kopott, hagyd addig békén amig annyira el nem kopik hogy nem fog megfelelõen müködni.
Na én kb ezt javaslom ezzel kapcsolatban..
Downhill!!
De a pénztõl 20 nõbõl 10 boldog. A maradékból 1-nek szerelem kell 8-nak diszkó drog 10 szerelmes nõbõl 1-et szeretnek csak viszont. Mert 10-bõl 8-an nem szerelmet keresnek csak viszonyt
Esetleg ha ismered a bringa értékét, az alapján is lehet szûkíteni a kört.
Egyébként ha nem ismered a bringa márkáját, típusát, mi alapján döntötted el, hogy az érte kért pénzt megéri-e?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
most nagyon geci leszek: biztos, hogy vetted?
| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |
Tudom h ez nem teljesen ide tartozik, de hátha van valakinek egy jó ötlete.
Vettem egy BMX-et csak nem tudom a márkáját. Hogy lehetne utánanézni? Rákerestem neten a gyártási számra de nem találtam semmit:(
Meg lehet egyáltalán ezt valahonnan tudni h milyen típus lehet?
Itt egy kép róla:
A héten jön a Cruiser vas!
Ez az alap, kicsit még alakítok rajta, de úgy érzem megtaláltam az igazit. :)
gamertag: kenobita

Downhill!!
Az ISIs rendszer tudsz tenni Race face vagy Truvativ karokat amik nagyon jó áron vannak és bazi erõssek.
Az Octalingre meg shimanot .
Persze a hátránya az hogy nem csak monoblokkot hanem kart is kell cserélned most.
De nekem amióta ISIS-es vany egy Truvativ Hussafelt karral azóta semmi bajom. (ezt le is kopogom: kopp, kopp:D)
Downhill!!
Nem tudom meg milyet veszek...szivem szerint Shimao XT-t raknek be (negyszogtengelyrol van szo)...de azt nem gyartjak mar vagy 4-5 eve....a Controltech Comp Titanium -ert meg nincs kedvem most 100€-ot adni...ugyhogy lehet ujra kinai csingcsungming kerul bele ugyanugy iparis, hatha az tovabb birja mint 1 ev....