1608
Minden, ami mountain bike. Márkák, túrák, versenyek, események, sztorik és csak úgy.
-
#1007 mondjatok már egy olyan dirt / street vázat, ami:
- nem 100 ezerbe kerül
- nem acél, hanem alu
- kurva jó a geoja (mondjuk mint a tabletopnak)
- NEM polarX és NEM umf hardy
- csúszópapucsos
ennyi, létezik ilyen? :D -
#1006 Hajrá... :)
Nekem egyenlőre elég az elégséges funkcionalitás a városi közlekedést előtérbe helyezve... de álmodni magam is szeretek.. :) -
#1005 08-as Kona Shred-et vágjátok? Másik nagy kedvensz, csak ezt sem tudnám 100%-osan kihasználni, nekem kell elöl kell a gyors hajtómű, de gyönyörű ez a gép is.
-
Gabo #1004 Elhiheted, szeretem a Trek-em. Sok kellemes, meg a térdeimet elnézve, néhány fájdalmas ;o) emlékem fűződik hozzá.
Nem bántam meg, hogy anno megvettem és azt sem, hogy kb. még egyszer ugyan annyit elköltöttem a fejlesztésére.
Apránként gyűlik a pénz, és egyszer talán majd merek egy kicsit nagyobbat álmodni. Úgy saccolom, hogy jelenleg 400-500 között még képes lennék megállni a költekezésben. Specialized FSR XC Comp vagy Epic FSR Comp az amivel leginkább szemezgetek. De szerintem nem mostanában lesz az, hogy bármelyiket megvegyem. -
#1003 Lehet! :D
-
#1002 csak ezért dumált ennyit:D -
#1001 ÁÁÁÁÁÁ Ez nem igaz:D Rohadt!!! -
#1000 amúgy meg TÉK :) -
#999 csak a tabletopról sok rosszat hallani. inkább veszek egy 3 kilós, acél Nox Flipper vázat 55-ért... :) -
#998 ennél már csak a demo, meg az alább linkelt váz szebb :) -
#997 nemnem :) -
#996 specialized már gyárt saját telót is a bióira, és nemsokára már külön telókat is fog gyártani, durva lesz! -
#995 én úgy tudtam,hogy az egész bicót lehet csak venni :O -
#994 egyik legszebb váz szerintem -
#993 Na itt a link: Én ezt néztem ki:Komoly:D -
#992 Lehet! Én pont mostanába tanakodok hogy veszek egyet4 280000ft körül van. -
#991 nemhiszem,aszem specialized bicókat csak egyben lehet veni,vázat külön nem,és szerintem akkormár egy saját telót raknak rá -
#990 Hát ezek mind kemény versenyzők! Nagy Attila, Gulyás Mihály, Posa Peti stb. Magyar bajnokságokat nyertek. Krizsák János stb. Velük szoktam menni. Ők törtek szinte mindent már:D Magellantól meridáig szinte mindent:D -
#989 az csak rá van írva :D -
#988 specialized -
#987 az milyen teleszkóp, milyen gyártmány? -
#986 háát, nekem meg ugyan specialized bicóm van, de abból is az egyik legolcsóbb (így is 110 volt lol). -
#985 ilyen biztos nem, mert 2008-as modell, mondjuk megnézném azt, aki ezt a karbonvázat eltöri. -
#984 Az tuti, én kocázom, igaz már jópár éve nyomom a citybe, 2bringától szabadítottam meg a múlt nyáron, szal egyenlőre csak városi közlekedésre veszek most egy bringót, de tervben van egy jobb is nem a hétköznapokra .. . amúgy a trek 4000-ér se szar... -
Gabo #983 Én is irigykedek. A TopFuel-hez képest az én kis Trek 4000-em egy élő kövület. Ilyenkor mindig azzal nyugtatom magam, hogy úgyse tudnám kihasználni.
Egy olyan géppel már versenyezni KELL. -
#982 Hát ja. Nekem vannak ismerősem akikkel bicozok. Volt rá példa hogy ilyen is elnyeketten. Persze kemény ugrálások utáni durva leérkezéseket nem birta. Mindent el lehet törni. -
#981 olcsóbb vázak között a polarx table topnak van a legjobb geometriája,mert az ülés alatti rész alacosnyabban megy,és nincsen megtörve a váz vonala -
#980 rohatt! :) -
Gabo #979 Az egyik kolléga nemrég hozatott magának USA-ból egy Trek TopFuel 98-at (ha jók az emlékeim). Nos attól is csöpöghetnékem támadt.
A gépet egyben még nem láttam, de az első villát és a hátsó telot már megtapiztam.
Rá kellett ébredjek arra, hogy az IT projekt managerek baromi jól kereshetnek... -
#978 Félrebillent fejjel csöpög a nyálam a mauspadomra... kurvaélet milyen ez má! :) -
Gabo #977 Csöp-csöp-csöp...
Én is Specialized-ről álmodom, de persze nem ebben az árkatgóriában. És talán majd egyszer... -
#976 Áhh, ezmár tényleg övönaluli :) -
#975 maga a váz:
-
#974 Óóóóvaszki
LÁV -
#973 Elég jókat olvastam az UMF vázak geometriájáról.
De tuti eltörik azis, ha úgy használják... -
#972 Specialized Enduro SL (7700$)
karbon... iszonyat durva, drágább, mint a Demo :)
-
#971 Tudod igazából ez olyan dolog amit Bardocz is irt. Mindenmt el lehet törni. Az a lényeg hogy vannak olyan márkák amik bizonyitották azt hogy jók. A Magellan a Kona a Merida, a nagy nevek majdnem mindeyike megbizható. Persze láttam én is már ketté törött Kona Stinkyt. Láttam már eltört Polarx-et, de ugyan ugy Meridát is. Szóval az a lényeg hogy durvulni is ésszel kell. Nem lehet mindenbe belvágni "ugyis kibirja" jelszóval, mert nem fog mindent. -
#970 baromira.. -
#969 Konát kell venni!:D a Többi gagyi:D (na ezze jó népszerü leszek:D:D) -
#968 hardyval tele van minden :)