Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gordon 24
Hát persze. Én ugy csinálom hogy egyedül sem igazán megyek vele. Tehát általában 3-4 en vagyunk. Ha be kell menni közértbe stb. Mindig van 2 "örszem". Ha hegyre megyünk fel akkor a fogasnál szokott kicsit egyedül maradni egy-ket percre de ott meg majdnem mindenki haver figyelnek rá. Szóval nincs más megoldás örizni kell !!

Downhill!!

Blasta
A villával vagyok a legelnézõbb, lévén azt a legegyszerûbb cserélni ha elromlik/megtetszik egy másik. :)

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

mrzoltan
Yah az RST az nem vmi jó sztem se legalább is ahol olvastam róla ott lehúzzák,minden bicót nagyából RST-vel szerelnek,gondolom mert olcsó.
Blasta
Na, ha mondasz alternatívát, megcsekkolnám ;)

mrzoltan
Pedig az jóféle.Mért nem én jártam arra.:D
Azért nem akarok vázat cserélni mert aztán túl feltünõ lesz,meg jó ez a CroMo-váz tartós darab.Haljátok,nem tudjátok miért ugrik a lánc ha 2*7-esbe rakom mert azon mindig ugrik és nem tom használni a szerelõ rakta össze azt mondta nem tudja miért van<#confused>.Acera váltó,Shimano lánc,a
fogaskerékrõl nem tok semmit de az biztos sírmanó.Lehet Sramot kelett volna venni,csak ahoz Tigershift-et kapni lehetetlen.
Blasta
így van.
Más megoldás nincs, énis emellett a megoldás mellett tettem le a voksom.
Egyszerûen ha fél szemem nincs rajta, nem fogom otthagyni sehol és pont.

gordon 24
Na ezért kérdezem. Arra jó. Szerintem a hajtó mûve nem az igazi. Az Rst Gila is határ eset de a többi cucc jó rajta. 120000ft megér. Mondjuk ha tudnál még 20-at rátenni sokkal jobbat tudnál venni.

Downhill!!

gordon 24
Sehol nem hagyom ott! Ha kikerül az utcára mindig alattam van. Egy percre nem hagyom egyedül. Másképp nem lenne meg már:D

Downhill!!

mrzoltan
Sztem nem rosz,bár már vagy egy éve nem vok mélyen benne a témába.Sírmanó fékeket nem ismerem ,de összevetve a többi sírmanó termékkel sztem nem egy
életbiztosítás.Sztem ami fék az AVID.
Én is CC-z nék csak sajna alföldön nehéz.
Blasta
Lopkodnak mindent ami nincs lebetonozva.
Nekem egy UMF Hardy-t nyúltak le fényes nappal belvárosban.
Kurvamind1 nekik, csak guruljon...

Blasta
Amire való :)
Cross country, túrázás, kis terepezés, munkábajárás...

mrzoltan
Nézzenek oda <#merges2><#vigyor2>,nem lopkodják?
Nem merném kinhagyni sehol.
gordon 24
Egy Kona Shredet:

Downhill!!

mrzoltan
Te mit hajtasz?
gordon 24
Mire akarod használni?

Downhill!!

Blasta
Üdv!

Érdekelne a véleményetek errõl a bringáról.
Megéri, milyen a felszereltsége, mi a gagyi mi a jó?
HTX elõre is

mrzoltan
THX A hajtókar(kb5 éves) elhajlott.Szal gondolkozok egy cserén ,akkor már isis-es mono-t veszek bele.(De most nincs cash a cserére de tervbe van véve.)
gordon 24
A különbség:

ISIS:

Sima négyszög:

Downhill!!

gordon 24
Az elsõ részben nem tudok segíteni..

A monoblok kérdés:

Az isises minden képpen jobb. Nem csak extreme felhasználás eseten hanem álltalában. Ha turázol vele letekersz 100 kilométereket akkor is irdatlan nagy terhelés jut az alkatrészekre. A négyszög tengely kevesebbet bir jóval ráadásul ha egy rossz felrakás történik dobhatod ki a hajtókart. Szóval ha most négyszög tengelyes cucod van és jó akkor hagyd az egészet a fenébe, de ha bármelyik meghibásodik eltörik stb akkor mindenképpen isis-es megoldást vegyél. Ráadásul nem is sokkal drágább mint a sima.

Üdv.

Downhill!!

mrzoltan
Hali!Van egy Rock Shox Dart 3-mam.Hol lehet ne a közelbe (Békés Megye) szervizelni ,mert át akarnám kenetni,mert a gyári trutyi szart se ér.
Van vmi külömbség a négyszögtengely és az ISIS-es monoblok között.Utcai használat esetén?THX
Blasta
Mondjuk ez a Hardy4 2006-os, nekem a 2007-es változat volt.

Blasta
Nekem Hardy 4-em volt, nagyon baba gép volt (ellopták a rohattak).
A Polar X sztem már nagyon dirt váz, a Hardy-t még lehet cross country-ra használni, ha esetleg ilyen terveid lennének.
Ja, és megnéznek vele az utcán! ;)

gordon 24
U.a mint a másik totyikba:D

Downhill!!

acsati
Helotok!
Nem értek annyira a bicokhoz, de szerintetek e kettõ közül melyiket érdemesebb megvennem?
Magellan Polar X
UMF Hardy 4
bardocz
ha egyszer leírod akkor semmi problma,de már többször szólunk hogy hagyd abba,mert ez nem olyan topik,ahol kétnaponta teleírnak 5 oldalt,és emellett itt az sg-n tiltott a reklámozás,próbálkozz a vaterán pl,ott árulnak dirtbicókat
ates84
<#banplz>

jól van na bocsánat mertem írni vagy árulni, azt hittem itt megengedhetõ hogy feladom a biciklimet de tévedtem, bocsánat többet ide nem írok, akkor sziasztok
bardocz
1:mi a halálnak írod be kétnaponta?
2:képet linkelni kéne
képet csak a freemail-en tudok küldeni mert több mint 20 kilobyt
Gunnersboy
képet még mindig nem mutattál, igy esély = a 0-val de mindegy, ráadásul tilos a reklám

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

gordon 24
Dicsi! Ugye ezt nem gondolod komolyan? Figyi ha a topikot visszanézed 20 hsz-enkét beirod ezt. Minek? Aki ide bejár mind látta már ezt a hirdetést (ami egyébként tök tilos az sg-n. Ha nincs szerencséd banolnak is) szóval kérlek ne rakd be naponta hogy elado egy leader fox...... Mert megzakanok! Rakd be az áláirásodba pl. Akárhányszor irsz egy forumba mindig megjelenik majd.

Downhill!!

Vagy eladom a bukót és a biciklit egyben, ennek az összára: 70000Ft (egy kis kedvezmény)<#crazya><#nezze><#nezze>
AZ ÁRBÓL LEHET ALKUDNI! Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Smoke, elöl AVID 185mm-es tárcsa fék van, hátul V-fék, a hátsó váltót teljesen lecseréltem a gyárinál egy jobbra, karban van tartva, keveset volt használva. A kereke 26-os a váza 14-es. Alkudni lehet!!! Érdeklõdni, kérdezni a [email protected] -n lehet vagy a 06-30-334-3440-n egész nap. IRÁNYÁR: 59990Ft

Ezen kívül eladó egy KHOOBRA motocross bukósisak, ennek az ára:15000Ft természetesen kifogástalan állapotban van. Érdeklõdni ugyan ott lehet.
Újra lehet érdeklõdni, [email protected] -n tudok képet küldeni.
Az eladás komoly vevõ miatt felfüggesztve.
Gunnersboy
képet tennél be róla, többb lenne az érdeklõdõ (I)

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

Valaki tudna nekem olyan fórumokat írni, ahhal van adok-veszek!! Elõre is köszönöm.<#help><#help><#banplz>
Akit érdekel a bicikli, vagy egy alkatrész írjon ide és válaszolok.<#vigyor4><#wow1>
Akkor a váz érdekel?
De eladom
PyRex
kép van róla esetleg? csak a vázat külön nem adod? :)

| | ClearBox JS > http://www.clearbox.hu > (referencia: www.iwiw.hu :) |

bardocz
hát pasz,de megkérdeztem ebike-ot és azt mondták,hoy kb 2-3 nap és kész az oldal
Blasta
Sztetek véletlen, hogy a www.ridebike.hu és az ebike.hu weboldala átalakitás alatt van?
Tudtommal ez két cég, de most nekem gyanus ez a nagy átalakitás...

Sziasztok! Eladó egy jó állapotban lévõ Leader Fox Smoke, elöl AVID 185mm-es tárcsa fék van, hátul V-fék, a hátsó váltót teljesen lecseréltem a gyárinál egy jobbra, karban van tartva, keveset volt használva. A kereke 26-os a váza 14-es. Érdeklõdni a [email protected] -n lehet. Irányár:70000Ft.
Ezen kívül eladó egy KHOOBRA motocross bukósisak, ennek az ára:15000Ft természetesen kifogástalan állapotban van. Érdeklõdni ugyan ott lehet.
gordon 24
Azaz igazság hogy kezdek elbizonytalanodni:D Nem emlékszem nekem mekkora van hátul.. Az biztos hogy elöl 180-as van.. Hátra az tutti nem férne be.. Az ami most van hátul az meg éppen elfér a váztól.

Persze a Kona ezen része nem olyan jól kitalált mint a Magellané. Nekem amikor ez a kerék a Magellánba volt még akkor rengeteg hely maradt a Váz és a tárcsa között. Szóval abba szerintem is bemenne a 160-as. De egyébként meg tudod nagyából mérni.. Ha az agy Külsõ részétõl lemérsz 8cm-et és ha a méröszalagod (persze ha egyenesen tartod) hozzá ér a vázhoz akkor nem fér oda.

Downhill!!

bardocz
régebbi polarxbe belemgy a 160-as,én az hittem ez a legkisebb:O :D meg ez a fék is ezzel van csak
gordon 24
De van.. A 160-as az ugye 16cm átmérõjü.. Az már elég nagy. Az én bicomon 180-as van elõl. (galériában van kép) Hátul asszem 100-as van. Nem nekem csak kisebb jó bele hátra. Azért mert a Vázcsõ ott amiatt hogy erõsebb legyen közelebb jön a kerékhez, és vastagabb is lesz. Ezért nem fér oda a tárcsa.

Downhill!!

bardocz
de kisebb tárcsa nincs is,vagy a tiédbe csak nagyobb jó?
lehet felhívom majd õket,vagy ha nem akkor 180-as lesz
gordon 24
Na akkor már világos. Ha elöre akarod tenni a féket akkor majdnem mind1. Hiszen a Villa és a kerék mellett tutti elfér. A Váznál már lehet gond. A polarx szerintem elbir egy 160-as tárcsát. De sok váz nem. Pl az én Konám sem tud 160-as tárcsát befogadni hátra.

Downhill!!

bardocz
avid bb7 a tárcsafék 160 a tárcsa nagysága a 08 meg hogy 2008-as