Hegyikerékpár

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bardocz
szerintem polarx váz nagyon megéri az árát😊 és ahogy elnéztem belemegy a 203-as tárcsa is,bár a 180-as bõven elég hátra
mrzoltan
Elõre megy egy Rock Shox Dart 3-ra 185mm tárcsát ír a manual max-ra nem is kellene nekem igazából nagyon tárcsa de úgy jobban néz ki meg csak.
Szal majd a tárcsa cserélve lesz egy 185-ös G2 cleanstep-re vagy mire.
Meg kondolkozok ezen a a Polarx vázon 30k ért van.
bardocz
hát milyen bicilid van?országutira ott a road,montira meg a mountain,és az is fontos hogy beleférjen a vázba a tárcsa,most hogy megnéztem enyémet,ha hátrébbhúzom a kereket lehet a 203-as tárcsa is beleférne,bár nem sok értelmét látom

ha montid van a mountain,persze ellenõzizd le,hogy rá tudod-e szerelni,ha országúti bicód akkor meg a road,de szerintem országutira lég a sima fék is,bár még nem mentem olyannal
mrzoltan
Oks de akkor meik?
Avid '08 BB7 Mountain
Pofon egyszerû beállítás és karbantartás, és az Avid-tól megszokott minõség.
Golyóscsapágyas müködési rendszer,
Egyszerû fékpofabeállítási rendszer
160mm-es (6") Roundagon tárcsával együtt szállítjuk!
A 2008-as terméken kiforrottabb a fékpofa állítási rendszer
Ajánlott termék
Szín: grafit szürke
Avid '08 BB7 Road
Mechanikus tárcsafék szabványos rögzítéssel és "Post Mount" felszerelési lehetõséggel
140mm-es tárcsával
Precíz beállíthatóság, rendkívüli fékhatás, és adagolhatóság, szerszám nélküli fékbetét csere, alacsony karbantartás igény, kedvezõ súly: 318g
Országúti kerékpárokhoz
bardocz
bb7 jobb,váltóhoz meg az agyhoz nem értek
mrzoltan
Hali!DEore szettnél van értelme drágábbat venni?Fékbõl az Avid BB5 vagy BB7 jobb?Az ár is számít.Milyen agyat ájánlotok.Elsõ lenne.THX
gordon 24
Jó éjt! Én is ezt teszem!

Downhill!!

gordon 24
Hát ha nincs leejtõ akkor tulajdonképpen mind1. Amiek jobban tetszik és kényelmesebb. Ha nem akarsz versenyt nyerni akkor nem fogod észre venni a különbséget ugysem.

Downhill!!

gordon 24
Igy van..

Downhill!!

gordon 24
Nem annak az elönye. Hogy egy darabból van kialakitva. Ez az jelenti hogy nem két csövet hegeszt össze. Hanem kimarja egybe. Majd hozzá hegeszti a csövekhez. Ezért nem csavarodik ugy. Ha megnézed a te vagy az én bicom hátulját a kerék felfogatásnál. Van egy lemez ami rá van hegesztve két csöre. Na most ha ez cnc-zet lenne, akkor az egész egy egséget alkot, és kb 2-3 cm-el arrébb ér a lánc villához. Igy maga a kereket tartó papucs kb 1000x erõsebb és strapa birobb mint igy. Ugyan igy van megcsinálva a hajtómû mögött a kerékjárat alul. Szóval sokkal többet bír.

Downhill!!

mrzoltan
na téptem aludni holnap suli.fav-ba van a topik tetszik a feeeling na mek cs all.Jócakát
bardocz
akkor érthetõbben,mert tényleg hülyén fogalmaztam
a smartnak kicsi a fordulóköre,gyorsabban fordul,a pantera meg hoszabb,ezért lasabban fordul,de egyenesben stabilabb
mrzoltan
Na ez mos nem világos a kanyarban is jobban fekszi az utat efektív jobban kanyarodik.
mrzoltan
qva pontos és szép tiszta a munkafelület.A Amerikai choperekbõl tom.<#hehe><#hehe>
bardocz
erre is gondolta,csak már elküldtem a hsz-t😊 mint az autóknál,a smart jól kanyarodik,a pantera meg jobban fekszi az utat:-))
mrzoltan
de itt nincs naon lejõ Békésben Szal akkor ide melyik?
bardocz
köszi!
és az jobb ha úgy van vágva?
gordon 24
Nem azt nem azért csinálják! Ha az a különbség amit irsz akkor ez a magyarázat:
A hosszabnak jobb az egyenes futása. Tehát ha leejtõzni akarsz jobb a hosszab nem olyan ideges. Ilyen a Konám is.

A Rövidebb: jobban kanyarodik könyebb irányitani. Nagy tempóknál is jobban feksi a kanyarokat. Na ilyen volt a régi bicom is. Ezt sokkal jobban csiptem benne.

Downhill!!

mrzoltan
Vízsugaras vágógép a CNC.
mrzoltan
oks akkor elvan döntve long köll.CSAk nem tom mien szinût mert a telóm ezüst,csak azon meg minden kosz meglátszik a feka jobban tetszik csak nincs raktáron bár mire veszem 2-3 hét addigra úgyis lesz.
bardocz
CNC-zett,az meg mi?
gordon 24
Jaja. Most már tudjuk. De most a magellan nagyon beujitott ezzel. Régen a polarx-bõl 1 fajta volt. Most van vagy 4. De az amilyeknek már CNC-zet a hátsó kerék felfogatása, meg a hajtómû utáni része. Az de kurva jó.. Na egy olyenra szó nélkül lecserélném a konát. Igaz majd 100000ft a váz😄

Downhill!!

bardocz
a long hoszabb😊 manualnál számít szerintem,meg ha ülve mész,akkor tlán kényelmesebb a hoszabb
mrzoltan
Szal a long a jobb,inkább turhára meg mászkálásra kell nem gyilkolom én magam alatt mert összetörik.
A tárcsatartó konzol jó?Mert nem tünik erõsnek bár úgyis max.mechás tárcsa menne rá,mert hidrát alfölde fölösleges,mondjuk mechást is de azért nézzen már ki vhogy.
mrzoltan
CSak mert biztos van külömbség de mindjárt ír a tulaj azt megmondja remélem.
bardocz
az egyik hoszabb mint a másik,nekem long van,és tökéletes,emellett nekem is 100mm-es benne a teló,és tökéletes,a kerekek tökéletesek benne,a fékek tökéletesek,a váltó tökéletes,a hajtás tökéletes,az ülés tökéletes,egyszóval tökéletes bicikli<#idiota>
gordon 24
Kétszemélyes😄DD passz!

Downhill!!

mrzoltan
egy 100mm-s telóval pont jó lenne,lehet el is kezdek gyûjteni rá.
29 999 Ft Miaz ,hogy Short vagy Long verzió?
"Azonos vázmagasság mellett Short és Long verzi"
bardocz
polar-x table top nagyon jó váz,és feketében gyönyörû😊)) én már csak tudom😊 ha kilpek a szobámból azt látom meg elõször😄(meg is nézem nincs-e semmi baja:-))
gordon 24
Magellan vázak szerintem jók. A DH vázakat kivéve Azok olyanok mint a ropi. Polarx tutti dolog. Mondjuk nekem nem a Table top tetszik.

Downhill!!

gordon 24
Jaja. Régen az volt.. Szerettem is bizonyos tulajdonságai jobban is tetszettek mint a Konának. Csak megöregedett😄

Downhill!!

mrzoltan
A polarX Table Top jó váz? Tetszik bár parasztvakításra lenne.DE lehet csak újra fújatom a régit az is megteszi.RÁkenni hogy KTM vagy Specialized
Azt jóvan<#hehe><#hehe>
bardocz
de,a polar-x 😄
bardocz
rst gila t7 szerintem elégé jó teló,nekem az van polarx-en és eddig semi különösebb baja,nem nyúzom nagyon durván,de használom azért😊 mondjuk következõ teló egy manitou stance lenne szerintem
gordon 24
Ez igy van! Nincs is jobb mint egy Kona😄😄

Downhill!!

gordon 24
Jaja. Azon azt kell majd.. De persze nem holnap😄 Mondjuk nézz körül! Fölleg ha pesten laksz. Menj fel a Hajduba (kiss jános altábornagy utca{déli felett}) Mert jó amit kinéztél félre ne értsd csak szerintem lehetne még egy picit jobbat venni. Pl hogy octalinges vagy isise hajtómû legyen rajta, vagy jobb villa. Ha az még + rajta lenne kiru gépezet lenne.

Downhill!!

mrzoltan
Ez így van!!!!
bardocz
lehet nincs rá szükséged,de erõs,és könyebb is,mert kevesebb anyag kel hozzá,nameg kona mégiscsak kona😊
mrzoltan
"Váltó elsõ: Shimano Tourney
Váltó hátsó: Shimano Acera"
Ez halál Nekem is acera van azt szar mint állat a Tourney hát errõl is csak rosszat halottam.
Blasta
Biztos fasza, csak ez a váz már elég kicsi (dirt-ös), nekem meg nem nagyon van szükségem ilyen vázra. 😊
A Meridán majd cserélem a villát ECCERCSAK 😄

"Az amatörnek 100-ból 99 fotója sikerül. A profinak 100-ból csak EGY!"

gordon 24
Azt nem találom már hogy bassza meg.. De itt van pl ez a Kona. Szerintem jobb mint a Merida. Rock Shock Villa van benne. Sajnos még ennek is a hajtókar gynge pont. Persze ez plusz 20. Jobb a fék ami rajta van. Azért a Hayes az csak hayes. :kona

Downhill!!

Blasta
Gyakrolatilag Kelly's-ben láttam olyat ami jobban teccik ennél a Meridánál, de az is csak a paintjob miatt, és azért nem fizetek +20k-t.
ez-e

mrzoltan
Elég faszájos.
mrzoltan
Akko passz ebben az új ebike stílusban nem tetszik hogy nem lehet ár szerint rendezni.
Blasta
Amúgy ha lenne rá 170k-m, most 100% ilyet vennék.
Gyönyörû, okos, csudaszép, sütfõztakarítúesbés 😄

Blasta
Kedvelem a Meridát.
A Kelly's-t nem (gyorsétterem/édesség jut jóra az eszembe 😄), a Kona nekem drága, KTM szintén. A Rock Machine kihalóban itthon, Magellanban még nemláttam ami teccene.

mrzoltan
A márka fontos ,hogy merida legyen?
Blasta
Oké, de mi ér rajta +30k-t?
Amúgy ez már fájdalomküszöb felett van. Már ígyis elvonási tüneteim vannak, az a 120k pedig márciusra összejön, 150k sajna nem.

mrzoltan
Vmi olyasmi.Biztonsági õr kell mellé a mai világban.
mrzoltan