469
SG: USA Connection
-
#149 mielott kijottem volna hosszai hetekig neztem milyen fenykepezot vegyek.. a valasztas az ixus 400 ra esett es az ar nem volt fontos szal probaltam alegjobbat kinezni. nem is bantam meg.. nagyon zsir gep...
azota beujitottam egy ixus 750 est.. hat igen.. ez megzsirabb...
komolyabb nagy DSLR gepet nem akarok... bar tudnam hasznalni de nem akarom fogni meg nyakambaakasztani meg taskaval maszkalni ....
szoval igen.. a panorama kepet en csinaltam...
kepeket kesobb rakok. megyek a baratosnehoz.. aki szerencsere itt lakik a parkban:D:D:D
majd jovok.. sokara mert ma formatalasom lesz..
lehet csak holnap rakok be kepeket.. -
#148 jöhetnek még képek:)
szép hely ahol laksz
a panoráma kép is pöpec.te csináltad? (milyen géppel?) -
#147 -
Thanatos #146 anyám, már irni se tok, de látszik mo-n is meg leeht érni anélkül hogy magyarul tudna az ember -
#145 jo kerdes.. nemtom.. -
elso kep az utcakeresztezodesunk..
masodik a beach. meg aharmadik is beach.. csak panorama kep ja ezek a hollywood-i partrol vannak -
Kanál #143 ja ize azt akartam meg megkerdezni hogy ocsed sulijanak mi a kabalaja? ezeket mindig imadtam, a south miami red raidersen behugyoztam, nagyon nagy az az iskolai cimer :d -
#142 nahja.. -
Thanatos #141 enyám barátnőjének a szülei 30 éve élnek kint ugy hogy a manusz a mai napig nem tud angolul..., enyit az angoltudásról :P -
Kanál #140 south miami rulz :/ -
#139 hollywood-i rendorseg... -
#138 elég kemény -
#137 ja amugy itt lakok..
egyik kepen bal oldalt teniszpalya jobb oldalt a medence.... stb
ja es ez karacsonykor keszult fotok!:DD:D:D:D:D -
Kanál #136 :DDDDDDDDDd -
Kanál #135 nem ismeros :/ nem tudsz valami kozponti helyet amihez kozel laksz? -
#134 annyit tudok amennyit leirtam neked:D:D:D:D -
Kanál #133 muy bien senor CSOCSO :d hasznalod a spanyolt te is? -
#132 -
#131 :DDDD mindegy nekem az angol megy! -
#130 :D como esta?:D -
Kanál #129 en jobban beszelek spanyolul mint angolul, megse volt gondom soha, miamiban tokeletesen alap hogy ha nem ertessz valamit angolul rogton valtanak spanyolra, ilyen 99 centes boltba csak kubaiak az eladok -
[img=http://img103.imagevenue.com/loc24/th_20407_DSCF0070.JPG]
[img=http://img13.imagevenue.com/loc24/th_20411_DSCF0119.JPG]
[img=http://img124.imagevenue.com/loc24/th_20419_park.JPG]
-
#127 hát igen ha nincs angol tudás nincs élet! -
#126 értem!majd kimegyek egyszer az tuti! -
#125 en ismerek ket embert is aki hazament..
hogy pontositsak az egyik egy csalad volt. ket csaj apuka meg anyuka... nem jott be nekik amerika.. dehat istenem.. akik nem tudnak angolul es butak az elethez azoknak nem kell kijonni..
amugy ugy vagyok vele hogy aki azert jon ki ide mert otthon nem el meg.... azt sajnalom elore mert itt meginkabb nem fog megelni...
hazai palyan meg lehet valamit kezdeni az elettel... de itt....csak ha nivos vagy... -
Kanál #124 1. Usa 2. Magyarorszag 3. Kuba
szerintem. -
#123 neked mi a véleményed? -
Kanál #122 szerintem ez szemelytol fugg, mindenkinek mas a velemenye -
#121 mennyivel jobb kint mint itthon? -
Kanál #120 rakj, majd ha felismerem hol laksz szolok :d -
#119 nekem jöhet :) -
#118 nah..
rakjak fel kepet en is?
-
#117 dolphin mall alap... neha elmegyunk.. de tenyleg csak neha.. evergladesba is voltunk
nomeg key west... -
Kanál #116 :DDDDDDD -
#115 elvileg.. de inkabb ugy mondom hogy allitolag bevisznek minket ingyen.. dolgoznunk is kell, valami informaciosok leszunk az e3 on.. ( allunk egy forgalmas helyen es aki megkerdezi hogy merre van a nintendo booth annak mondjuk hogy behind the fuckind sony booth:D -
Kanál #114 eloszor az ilyen alap helyek, evergladesbe voltal? van egy faszi aki annyit tud magyarul hogy szaljanak ki a csonakbol, kurva nagy arc volt.. dolphin mallba sokat jarkaltunk, game worksbe is elel nezunk csutortokonkent, vizcayat is meglestem -
#113 nalunk pont nincsenek iguanak.. nem kanalis mellett lakunk , hanem golf palya mellett:D:D
kigyok allitolag vannak :D
-
#112 amugy merre jartal mar?
a miami seaquarium most nincs nyitva a katrina ota... de egesz jo hely...
a buschgardens meg ami mellette van az alladek hely!
universal studios meg uber... meg mgm? nemtom.. sok helyen voltunk ott..
majd el akarunk menni delfinekkel uszkalni....meeeeg a space centerbe... -
Kanál #111 a, tuti nem, kimesz a kertbe egybol van 6-7 darab bar lehet par dollart kapnal ertuk -
#110 hm.. es allatkereskedes?