SG: USA Connection

← ElőzőOldal 10 / 10

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

CSOCSO
ha most a legszarabb fizetest nezem mondjuk segedmunkasnak akkor az olyan 70 dodo per nap.. munka meg sajna leginkabb ilyen epitkezos van.. en pl marvanyosnak vagyoka segedje...
70 dollarnal tobbet kapok😄 es nem 85 re gondoltam😄
0Fritz0
Szegény fehéreket már onnan is kitúrták... <#bohoc>

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
kint is maradsz végleg?
CSOCSO
gyorskajaldakba csak feketek dolgoznak!!!!!!!!

0Fritz0
Sok munka, kevés pénz or not? 😊

Nem a súly nehéz, hanem te vagy gyökér! Táguló világegyetemben élünk. Minden Chuck Norris el?l menekül.

desigo
mekiben árulod a krumplit? 😊
CSOCSO
szpik inglis.. de nem vagyok buszke az idegen nyelvtudasomra.. mentsegemre szoljon hogy SOSE tanultam inglist...

szal en beszelni kb igy tud modon nyomom az angol.. nyelvtanom nemigazan van mert mitol lenne de megertenek es erteni megjobban tudok...
CSOCSO
'03 karacsony este.

mindent amit lehet😊
CSOCSO
g15 bol nincs ekezetes.. meg magyarorszagon is ekezet nelkulit lehet csak kapni...
sima bill-t meg nem akartam kikuldetni.. amugy meg dejo 20 ezerbol lenne meg az egesz
CSOCSO
igen van, de a mi fridzsunk nem tori ossze a jeget...
mondjuk ez nem is zaklat...
0Fritz0
Õõõõ, mert a csóró amcsiknak még ékezetre sem telik? <#bohoc>

CSOCSO
tudok ékezettel is írni.. vettem g15 bill-t amire makrozható ékezetes bill is...
de igy lassabb es kenyelmetlenebb irni.. nah mindegy
Dying Soul
Szerintetek miért ír ékezet nélkül? 😊

desigo
Mikor mentél ki és mit csinálsz kint?
gabber_saviola
gizdázunk mi.....

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.

csocsó te amcsi vagy? <#wow1>

és nálatok van ice a fridge-ben a milkshake-hez? 😛

http://www.lohere.net - a MagyarChan

bertino
ott milyen az élet ? :\

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

hi!
speak english?
Miota vagy kint? szerezz nekem munkat kimegyek :ooo

CSOCSO
nah.. h. ilyen is legyen.. mert azert vagyunk paran idekintrol!
plusz jo lenne beszelgetni a sok baromsagrol ami idekint van: miben csalodtunk miben nem stb.
Kifejezetten azert hoztam letre eme topikot, hogy mi USA ban levo SG fanok meseljunk az otthoniaknak..
szal SG USA CONNECTION nem csak USA-bol forumozoknak...

mondjuk gondolom nehezen fognak ide betevedni azok akik nem innen neteznek.. de majd meglatjuk.
← ElőzőOldal 10 / 10