SG: USA Connection

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
nekem jöhet :)

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

CSOCSO
nah..
rakjak fel kepet en is?
CSOCSO
dolphin mall alap... neha elmegyunk.. de tenyleg csak neha.. evergladesba is voltunk
nomeg key west...
:DDDDDDD

BUDA > miskolc.

CSOCSO
elvileg.. de inkabb ugy mondom hogy allitolag bevisznek minket ingyen.. dolgoznunk is kell, valami informaciosok leszunk az e3 on.. ( allunk egy forgalmas helyen es aki megkerdezi hogy merre van a nintendo booth annak mondjuk hogy behind the fuckind sony booth:D
eloszor az ilyen alap helyek, evergladesbe voltal? van egy faszi aki annyit tud magyarul hogy szaljanak ki a csonakbol, kurva nagy arc volt.. dolphin mallba sokat jarkaltunk, game worksbe is elel nezunk csutortokonkent, vizcayat is meglestem

BUDA > miskolc.

CSOCSO
nalunk pont nincsenek iguanak.. nem kanalis mellett lakunk , hanem golf palya mellett:D:D
kigyok allitolag vannak :D
CSOCSO
amugy merre jartal mar?

a miami seaquarium most nincs nyitva a katrina ota... de egesz jo hely...
a buschgardens meg ami mellette van az alladek hely!
universal studios meg uber... meg mgm? nemtom.. sok helyen voltunk ott..
majd el akarunk menni delfinekkel uszkalni....meeeeg a space centerbe...
a, tuti nem, kimesz a kertbe egybol van 6-7 darab bar lehet par dollart kapnal ertuk

BUDA > miskolc.

CSOCSO
hm.. es allatkereskedes?
CSOCSO
a havert meg a targonca lokte le az allvanyrol.. ha lenne papirja tudna perelni nem gyengen...
iguanat a metro zoo nem veszi meg, pedig mi probaltuk :D

BUDA > miskolc.

ja mondom idiota, a canalbol halaszik, aztan egyszer kiprobalta azt is :C

BUDA > miskolc.

CSOCSO
megfozte????? hulye barom!!!!!
nah mindegy.. egyszer mi talaltunk egfy uregbe tojasokat.. csak nem tudtuk hogy valami madare vagy az iguanaje... ki kellett volna koltetni oket es eladni jo maniert. mar persze ha gyik es nem madar lett volna benne
ja foleg a kubai csajok utan :P
legalabbis en imadom oket :c

BUDA > miskolc.

CSOCSO
". Ami leginkább megragadt bennem az ott élõ népekrõl, hogy a legtöbbjük gusztustalan mód el van hízva"

szerintem a foldon mindenhol vannak elhizott emberek.... nem tudom azt mondani hoghy tevhiedelem ez mert voltal kint de akkor sem tudom mirol beszelsz..... szamomra ez a dolog annyira valodi mint az a hiedelem hogy nagy a bunozes meg a napi fekagyilkolaszasok meg a getto... gyorskajaldak korul tenyleg van sok elhizott feka akiknek akkora segguk van mint egy fel kocsi.. de szerintem nem teljesen ugy van ahogy beallitod...
miamiban meg eleg surun kapkodom a fejem csajok utan
asfa
<#wow2>azigen elmennék én is oda!

bertino
hûha

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

desigo
jó magasan van

szívesen elmennék oda
KG21
Empire State building tetejérõl van

AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

asfa
elég szépek <#eljen>

desigo
a felhõkarcolóról fényképezett az naon meleg!
KG21
van nekem is néhány képem a nyaralásból

DC

NY

Atlantic City

Philly

akkor csak neked -.- eloszor nem akartam betenni mert vegulis nem utca meg ilyenek :c

BUDA > miskolc.

Zsir! tudsz ingyé belépõt majd az E3-ra? :DD

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

Miii? Én nyugaton láttam mekákat is tápot osztani :D

Az élet olyan, mint egy motor: ha nem megy, be kell rúgni.

desigo
pálmafa rulez:)
asfa
hangulatosnak tûnik!

miami

BUDA > miskolc.

asfa
hmmm!ez hol van?

adodott egy kis gondom a DVD lejatszoval, igyekszem megoldani, gepen csak ez a 3 van ami utcan keszult, igyekszem sry

BUDA > miskolc.

desigo
utcák,házak,kocsik
arra,hogy milyen feelinges
-n +k

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

vannak még birkábban a déltiroliak

Think lovingly, speak lovingly, act lovingly, and every need shall be supplied.

asfa
oks!thx

haveromat elutotte az auto, 5 ezer... persze beperelte a csavot a korhazi szamlakra aztan nem kellett kifizetnie :c

BUDA > miskolc.

atmeretezem oket, aztan lokom

BUDA > miskolc.

BaliBoy
Hát ezek über nrutális sztorik. Eddig is utáltam az amcsikat, ezekután mégjobban. Ráadásul még az is növeli az unszimpátiámat, hogy sokan úgy beszélnek Mo-ról mint egy fertõzõ betegségrõl. Ezt most olyan magyarokra értem akik már jártak az usában. Egyik haverom volt kint kb. egy 3/4 éve. Elõtte sem szerette Mo-t, de miután visszajött... Ez nagyon felb@sz, mert ahellyett, hogy mindenki ócsárólná a hazáját, inkább azért kellene tenni, hogy javítson a hazája megítélésén. Pl. egész MO leszokik a dohámyzásról, vagy holnaptól senki sem szemetel az utcán, máris jobban fogunk élni és egybõl lesz egy olyan tulajdonságunk ami hírül mehet az egész világban. Csakhát abban egyet kell értsek, hogy a magyar egy bírka nép. És csak akkor kezd el valamit, ha más is. Jelentem én elkezdtem! Tessék követni. Nem dohányzom, nem iszom, nem drogozom, oda figyelek a környezetemre.... stb. Ja és bocsi, hogy nem az usáról írtam rosszakat, és nem azokkal támasztom alá a nézeteim, de én inkább magunkkal foglalkozok!

If Everything That Has A Beginning Must Has An End

asfa
há nemtom mid van!utcárol meg ilyenek!merre élsz ott kint?

mondjad mirol azt adom :D

BUDA > miskolc.

asfa
te kint élsz?tolhatnál tényleg képeket!

bertino
<#wow2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

kis Kedvenceim, a szomszed megfogott egyet es megfozte :C

BUDA > miskolc.

hat nekem eleg sok van.. mire vagy kivancsi?

BUDA > miskolc.

ja az a legjobb amikor mesz az utcan, es egy feka kezet fog veled, neztem hogy mi az istent akar, szetgyilkolja az arcomat avgy nem tom es vigyorogva pacsizott velem, erdekes volt :c

BUDA > miskolc.

KG21
voltam kint 4 hónapot júniustól októberig, egy nyaralásnak jó volt, de nem tudnék ott élni. Dolgoztam egyébként mint lifeguard mindenféle medencéknél Washington egyik külvárosában, aztán a keresett lóvét elvertük a haverokkal Miamiban. Ami leginkább megragadt bennem az ott élõ népekrõl, hogy a legtöbbjük gusztustalan mód el van hízva. De amúgy a külvárosokban kedvesek az emberek, segítõkészek, türelmesek, mindenki köszön mindenkinek. A fiatalok nem piálhatnak, ezért az összes füvezik, amit én a rosszabbik rossznak tartok. Az egész társadalom el van cseszve ott kint, rettenetes mûsorokat néznek, lusták, és túl jó dolguk van.

desigo
Berakhatnál pár képet,hogy milyenek az utcák stb...
Punker
azt se tudják mi az a foci.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"

Gondolom Puszkászt emlegetik. :)

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

Punker
pont azért van ilyen durva csõdben a magyar egészség ügy mert mindent ingyen megcsinálnak mindenkinek és hát a lakosságnak több mint a fele nem fizet TB-t, viszont a külföldieknek a 100%-os számla megy ki.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idõ után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsbõl pálinkát lehet fõzni!\"