469
SG: USA Connection
-
#269 :) -
#268 pedig a legokosabb nép lehetne a magyar!ne meg perszea legjobb nők :P
de ha nincs pénz nicns élet :( -
#267 hát ez igy van, a magyar az egy átkozottul lusta nép :S
tapasztalat, összes szomszéd ilyen gondolom nem csak felénk... -
#266 Jah ez megy itt
Mindenki sír de ha valamit tenni kellene akkor már belehalna! -
#265 most neztuk a hireket.. latom agy arvizek vannak otthon..
bar sajnaljuk a helyzetet de azert rajottunk hogy itt is nagy kulonbseg van magyarorszag es amcsi kozott...
otthon sir mindenki mert arviz van, itt meg ha van valami problema akkor mindenki kiul valahova, generatorrol zenet hallgatnak ,buliznak, hust sutnek.
Ok most nem a katrinas new orleansra gondolok.. ami szinte tsunami szintu dolog volt... de amit mondok abban akkor is van valami igazsag... talan a kulonbseg hogy itt nem szakad meg az elet ha nincs mani 2 hetig meg hasonlok... persze en is leterdelnek ha a lakasunkat elontene a viz es mindenunk elazna.. de... de akkor is valami azert megis mas...
pl mikot katrina volt.. tenyleg kiultunk generatorrol tv-ztunk, ittunk ettunk, eskuszom uberzsirul ereztem magam mert ilyen helyzetbe reg voltam.. mint valami tok jo party.. azonkivul hogy betort akocsim szelvedoje meg behorpadt a mocihaztetom.. -
Mihail #264 jó a karmád -
Mihail #263 úh indán nő :D király -
Thanatos #262 hát azért nem olyan irtó közeli rokonok :P
-
#261 persze rokonok között azért mégiscsak más :S -
Thanatos #260 jah csak sajnos a többség nem iylen..., spec én rokonjaim kint is normálisak (msáodunokatesok, van vagy 10 :P) , de ettől mgé tudom hogy a nagytöbbség nem ilyen sajna :( -
#259 Hiába a magyar vér nem vész el, Isten áldjon meg ha egy magyartól kell segítséget kérni. -
#258 sajna mikor akartam irni behalt az SG :(
a lenyeg hogy van sok ismerosunk akik normalisak.. csak azoktol is ezt hallom hogy mas mennyire idiota es kocsog..
szal ha ok is ismernek parat.. meg en is.. akkor az mar nagyon sok.. nah mindegy -
systeel #257 Én is úgy hallottam, hogy a magyarok általában nem komázzák egymást, de szerintem ez ugyanaz a téma, mint itthon: ha valakinek többje van, mint neki, akkor az suttyó paraszt, fuj!
Szerencsére én csak jófejekkel találkoztam odakint, akik a semmiből kezdték, és tudták, mi a téma. Szal segítettek mindig mindenben. Pl. volt egy szőke hölgy, akinek a Miami South Beach-en van valami ruhaboltja, és valami postai sornál leszólította haveromat, mert látta az útlevelét a kezében, hogy izé-hozé, kicsoda, micsoda, honnan jött...stb, ha kell meló, szállás akármi, akkor itt a száma...stb.
Én meg étteremben a YNP-ben figyelek ott, ahová a bölény is ritkán teszi be a lábát, erre egy turistabuszon van egy idősebb magyar házaspár, ők is ugyanez, borravaló, cím telszám...stb.
És mág sorolhatnám... Szóval szerintem azé nem kell leírni annyira a magyarokat, hogy ha meglátunk egy honfitársunkat, akkor azonnal fejvesztve meneküljünk. Vannak ilyenek is, meg olyanok is.
Szerintem. -
Thanatos #256 ez a másik fele de ez nem teljesen igaz :) bankrabolni is lehet egy rongya tekert fadarabbal, ahozis kell tehetség mongyuk :PPP -
#255 nem is paj:D -
#254 en ugy ismerem hogy penzt csak penzbol lehet csinalni...
-
Thanatos #253 erre mondják hogy pénzből könnyü pénzt csinálni :) -
Ronny #252 milyen papírotok van?Mert ez ewdig nem derült ki -
#251 eleg gaz!...
szemelyes tapasztalat:
volt egy csalad.. akik ott tartottak hogy kirakjak oket az utcara mert nem fizettek a lakast. mi adtunk nekik penzt.. mi adtunk nekik kajara valot
ezekutan kocsogek lettek, mivel anyam a tv biznisznben volt otthon ezert gunyolodva nagy muvesznonek hivtak a hata mogott meg ilyenek. meg mindennek elhordtak minket.... persze ez azutan volt mikor kijelentettek hogy ok nem konyorogtek am aniert mi adtuk nekik..szal nem alazatosan megkoszontek hanem lekoptek minket.. es miutan ez kitudodott mi lettunk a nagy gecik...
a masik egy srac... bekoltozott hozzank mert nem volt hova mennie.. ugy allapodtunk meg hogy havi 600 dodoert mosnak ra!!! foznek ra!!! meg adnak neki agyat! tv-zhet egy masfel meteres tv-n. szamitogepezhet egesz nap az ocsem gepen meg ilyenek.. neki ez akkor nem volt sok.. csak mikor mindenhonnan kirugtak vagy fel se vettek es mar 1500 dodonal tartottunk.. akkor o inkabb hazament fizetes nelkul... ezekutan a magyar floridai forumon talaltunk egy iromanyt ahol szinten leirta a kis geci NEVVEL CIMMEL hogy mi kik vagyunk es elmondott mindenfele bullshitet.. hogy mi kiforgattuk ot meg az eletet meg ilyenek!!!!!!!!!!!!!!
persze azt a hsz-t toroltek onnan... a nyomasunkra...
szal ennyit a szemelyes tapasztalatokrol... ezenkivul mindig ezt hallom masoktol hogy ez milyen kocsog az milyen kocsog ez mekkora paraszt az mekkora idiota meg szemet meg stb..........
nem akarom magunkat fenyezni meg egy ember szava talan semmit nem er.... az egyik magya csaj azt mondta nekunk hogy mi vagyunk az elso akik ugy jottek ide hogy manival, amit jol hasznaltak fel es eletet teremtettek maguknak idekint.. nincs csovezes.. nincs szarragas, nem furakodtunk mas eletebe bele.. stb...
-
Thanatos #250 igy is van, kivéve a magyarok... -
#249 "1)gecibbek egymassal mint hienak" Pedig így messze a hazájuktól azt hinném minden földi ott segít a másikon ahol tud! Ez azért elég gáz ránk nézve! -
#248 hat a fogtunk magunkat es hagytunk csapot papot az durva kifejezes...
ha valaki ki akar jonni amcsiba akkor azt ne tegye penzzel..
a kulcs szo: SOK MANI!!!!
persze most ne bankrablasrol beszelek.. ha kijosz.. kocsi minek? lakas minek?? eladod es annyi manid van hogy idekint boven elvagy belole fel evre ugy hogy veszel tragacsot es a legfontosab haztartasi cuccokat.. fel ev alatt meg csak belejosz a munkaba annyira hogy felre tudj tenni... arra hogy hazasodj meg akarmi..
amugy allitolag indianhoz kell hozzamenni...
allitolag az indianoknak nem kell adozniuk meg ilyenek...
amugy imadom az itteni magyar kommunat...
1)gecibbek egymassal mint hienak
2)senki nem tud pontosan semmit de okoskodnak
szoval azert irtam hogy allitolag.. mert ez olyan mendemonda.. kitudja hogy valoban igy van.. de amugy mindennel igy van itt a magyar kommuna.. okoskodnak hogy ezt igy lehet elintezni azt ugy lehet meg minden.. pl most a haver eltorte a labat.. okoskodtak hogy juuj ez akorhaz ez nekunk valo nem kell fizetni majd... ezert jott ki a majdnem 3 ezer dodos szamla...... mindegy -
#247 ???? -
#246 elvileg mar az sem!!!! allitolag akik most szulnek nem allampolgarkent azoknak a gyerekuk se kapja meg!!! szerencsere az iserosom meg megkapta tavaly.. -
#245 az olyan is.... egy ertelmes detekrot 2-300 dodo... -
#244 tényleg CSOCSO te hogy mentél ki?
Fogtál egy rakat pénzt ithagytál csapot papot, és elmentél?
ÉS meddig maradhatsz kinn? -
Thanatos #243 nemtom régen én azt halottam hogy ez nagy divat volt, jó lehet volt x idő meghatározva de utána egy nappal válás oszt annyi :) persze pénzre ment a móka ugye :P -
Kanál #242 de lehetsz haitii is akkoris ugyanez vonatkozik rad :d -
systeel #241 én 12-13000 mérföldet vezettem magyar jogsival odakünn, és a kutya nem kérdezte, kifiaborja vagyok. :D -
systeel #240 Sőt. Még jobb 5letem van! Nyerj zöldkártyát a zöldkártyalottón. Ez is tuti megoldás! (Néhány embernek már sikerült) -
systeel #239 Ja! Szüless újjá az USA-ban! Ez a tuti +oldás lol!!! :D -
systeel #238 Hát... haverom magyar, és kint szerezte a jogsit (az alább leírt néhány órás módon.). Itthon nem is volt neki addig... -
systeel #237 Ja, de 40 dolcsiért a Wal-Martban kapsz radar és lézerdetektort... -
systeel #236 Szerintem sem egy tuti megoldás. Pl. azé mert a meló utolsó hónapjára lelépett a csajom, én meg b@sztam kitakarítani a retyót. így a végére szép kis víz alatti növénykert növekedett arra a részre, ami állandóan víz alatt állt sárga és barnamoszatokból. :D -
#235 jaja :) mostmár elég nehéz lenne :S -
Kanál #234 es a legjobb megoldas :D vagy szuless amerikainak :P -
#233 tehát legyek kubai állampolgár, utánna éljek ott 6év1napig és állampolgár lettem? nem túl biztató. -
Kanál #232 pedig nem bonyolult :D -
Ronny #231 ez MO-n sem volt így sosem... -
Thanatos #230 amugy ugy hallotam már a házasodosdin is szigoritanak, szal nem megy pl az ami mo-n volt divat hog (tölünk keletebbről szerettek igy "bevándorolni" mo-ra :P) hogy feleségülk veszel valakit, egy hét mulva elválasz és máris emgvan az állampolgárságod...