469
SG: USA Connection
  • Punker
    az nem az angoloknál van?
  • Met
    Csocso, kérdeznék valamit.
    Kint a pénz dollár, annak a váltópénze a cent de van amikor penny-t emlegetnek. Az mi? A centet is váltják?
  • CSOCSO
    THX!
  • Thanatos
    hbd :)
  • CSOCSO
    mindegyikotoknek Koszonom szepen!
  • Max7
    csatélakozok az elöttem szólokhoz :)
  • desigo
    Isten éltessen:)
  • Frosty01
    Boldog szülinapot CSOCSO ^^
  • asfa
    Boldog szülinapot Csocso
  • bertino
    HBD csocso...
  • CSOCSO
    milyen is jo lenne:D
    ehhez papirok kellenek. de ami kesik nem mulik!!
  • systeel
    Látom, jó kis géped van... miért nem melózol vele valamit? Azzal biztos többet lehetne keresni, mint kubikolással.
    Jó kis légkondis iroda, titkárnénik...stb. 4-5K fizu havonta. :D

• CSOCSO
    nem... de hasonlo berelheto limok vannak..
  • desigo
    ilyenekkel járkáltok-e?

• CSOCSO
    persze.. en tisztaban vagyok ezzel.. en csak megvalaszoltam a kerdest...
  • Punker
    arányokat is nézd ott mennyi a minimál bér (legálisan) és itt mennyi.....
  • CSOCSO
    persze hogy..
  • Vegas
    he? értettem én.. nem kell kéccer :D
  • R0sc0
    drágább mint MO?
  • CSOCSO
    idekint amcsiban is szokott esni a ho... de floridaban nem..
  • Vegas
  • CSOCSO
    persze idekint is szokott esni a ho... csakugy mint europaban...

de floridaban nincs havazas
  • Kanál
    40 centi :CCCC
  • Vegas
    kint esik a ho? :o
  • CSOCSO
    nah mivan csajok?
  • CSOCSO
    akkor meselek tovabb.. oktoberben a baratnom rendelt egy kanapet egy labtartoval, 3 parnaval.. kurvaszep, velurbor alladek dizajn meg minden...

azt mondtak hogy novemberben hozzak (megrendelesre keszul)
    kihoztak 2 hettel az igert utan.. a vicces hogy az egeszet forditva csinaltak meg.. ami az ajto fele kene hogy legyen az van az ablak fele...
    a csavo aki hozta a cuccost mondta hogy hivkuk fel a boltot mondjuk meg neki hogy mi a bajunk es addig tartsuk itt ezt.. ez mind szep es jo..talan ilyet nem csinalhatnank meg magyarorszagon.. de erre a masik butort ma hoztak ki!!!! MAJDNEM MARCIUS VAN!!!!!

erre az egyik falabon nem gyenge karcolas van es alabtarto oldalan a varrat el van szakadva egy par cm es reszen!!!!!!!!! hat pazmek lol vattafakk???
    ez azutan volt hogy a kisszallito csavok elmentek 10 perce. felhivjuk oket, de ok nem akarnak visszajonni... felhivjuk a boltot es elmondtuk nekik a bajunkat..sajna annyira nem sajnaltak meg hogy azonnal visszahozzak a regi labtartot ami perfect kondizioban van.. neeem.. hiaba csak 10 vagy akar legyenek 30 percnyire is.. hat rohadjanak telibe... most megint varhatunk kitudja hany hetet mig csak azt a kis szart meghozzak....
    persze azonkivul nem tudtunk semmi mast csinalni hogy nem vagyunk megelegedve se a bolttal, se az aru minosegevel se a kiszallitassal.... ennyi.. ha lenne internet oldalunk irnek is egy szep kis rivjut...

• Thanatos
    ott a pont
  • CSOCSO
    nem az embereket hibaztatom!! bar mindenkinek megvan a sajatossaga...
    amennyire lehet szidni a magyarokat pont ugyanugy masban lehet szidni az amcsikat...
    az ilyen massag pedig leginkabb az anyagi helyzetek miatt alakul...
  • Thanatos
    nah ez már igy stimm, de ez se az átlag magyar hibája mert szegények nicns is gumipókja nem hogy még oda is adja :DDDD
    amugy tény hogy más a világhoz való hozzállás, de ez olyan hogy a magyar csuscgardagnak is jobb a hozzáálása amikor az egyik limobol átszáll a másikba az ráviz miatt mint akinek szó szerint mindene odalett és barbekjűja meg végképp sincs :P
  • Thanatos
    jah mert "picit " más a szinvonal és ez nem a magyar paraszt hibája :)
  • CSOCSO
    nincsen sok amcsi baratom... ket szomszedrol tudok velemenyt alkotni...
    az egyik jo fej volt.. ocsemmel focizott a parkban meg ilyenek.. csak voltak erdekessegei... pl egyszer fel akarta torni az automat mert benne volt az o cucca:D:D:D lol. maskor meg bejott a lakasunkba mert szolni akart nekunk de nem jott ki senki...
    deo mar elkoltozott.. anyam kisse kivolt tole. engem annyira nem zavart.. a masik meg jofej.. annak nemsok baja van..

amugy a legelso heten mikor kijottunk es vettunk tv-t a bestbuy elott.. odajott egy redneck es kezembe nyomott egy gumipokot thogy ne szarakodjak mar...
    hm... a cora elott sose tortent ilyen velem:D
  • CSOCSO
    mindig van csak meg de.. ez is beletartozik a kulonbsegbe amit emlitettem... amig magyar paraszt ehendoglik addig a jenki barbekjuzik...
  • magus
    depresszios nemzet vagyunk

most oszinten, teged nem idegesit ez a keep smiling ami ott folyik? en ugy hallottam az amerikaiak azok akikkel ha egyiknap a legjobb baratok lesztek a masiknap nem akar megismerni
  • Thanatos
    jah csak te talpra tudsz ettől még állni viszotn a apraszt termését elmosa a ház és akkor vagy éhendöglik családal együtt vagy mehet csövezni mert amire valami kis kártérités jut neki eltelt 5000 év...
  • desigo
    jah
  • asfa
    a barátnőjéről kérted? :)
  • desigo
    képet:)
  • asfa
    értem!hát akkor megnyugodtam jo helyen vagyok én itt!nem csak én állítom hogy a magyar lányok a legszebbek!de azért durva hogy tanga nem szokás meg nem adnak magukra!
  • CSOCSO
    reg voltam en mar fasza magyar csajok kozelebe, de a magyar csajok sokkal jobbak...

itt alap nem szokas a tanga.. a csajok tobbsege tok atlagos. .magara nem ad.. a masik fele meg valami elfajzott elhizott spanyol vagy feka... neha latok jo csajokat. azokat extra mod megnezem:D mondjuk legszivesebben a sajat baratnomet nezegetem
  • asfa
    amugy a csajok milyenek a magyarokhoz képest?