469
SG: USA Connection
-
#309 az nem az angoloknál van? -
#308 Csocso, kérdeznék valamit.
Kint a pénz dollár, annak a váltópénze a cent de van amikor penny-t emlegetnek. Az mi? A centet is váltják? -
#307 THX! -
Thanatos #306 hbd :) -
#305 mindegyikotoknek Koszonom szepen! -
#304 csatélakozok az elöttem szólokhoz :) -
#303 Isten éltessen:) -
#302 Boldog szülinapot CSOCSO ^^ -
#301 Boldog szülinapot Csocso -
#300 HBD csocso... -
#299 milyen is jo lenne:D
ehhez papirok kellenek. de ami kesik nem mulik!! -
systeel #298 Látom, jó kis géped van... miért nem melózol vele valamit? Azzal biztos többet lehetne keresni, mint kubikolással.
Jó kis légkondis iroda, titkárnénik...stb. 4-5K fizu havonta. :D
-
#297 nem... de hasonlo berelheto limok vannak.. -
#296 ilyenekkel járkáltok-e?
-
#295 persze.. en tisztaban vagyok ezzel.. en csak megvalaszoltam a kerdest... -
#294 arányokat is nézd ott mennyi a minimál bér (legálisan) és itt mennyi..... -
#293 persze hogy.. -
Vegas #292 he? értettem én.. nem kell kéccer :D -
#291 drágább mint MO? -
#290 idekint amcsiban is szokott esni a ho... de floridaban nem.. -
Vegas #289 -
#288 persze idekint is szokott esni a ho... csakugy mint europaban...
de floridaban nincs havazas -
Kanál #287 40 centi :CCCC -
Vegas #286 kint esik a ho? :o -
#285 nah mivan csajok? -
#284 akkor meselek tovabb.. oktoberben a baratnom rendelt egy kanapet egy labtartoval, 3 parnaval.. kurvaszep, velurbor alladek dizajn meg minden...
azt mondtak hogy novemberben hozzak (megrendelesre keszul)
kihoztak 2 hettel az igert utan.. a vicces hogy az egeszet forditva csinaltak meg.. ami az ajto fele kene hogy legyen az van az ablak fele...
a csavo aki hozta a cuccost mondta hogy hivkuk fel a boltot mondjuk meg neki hogy mi a bajunk es addig tartsuk itt ezt.. ez mind szep es jo..talan ilyet nem csinalhatnank meg magyarorszagon.. de erre a masik butort ma hoztak ki!!!! MAJDNEM MARCIUS VAN!!!!!
erre az egyik falabon nem gyenge karcolas van es alabtarto oldalan a varrat el van szakadva egy par cm es reszen!!!!!!!!! hat pazmek lol vattafakk???
ez azutan volt hogy a kisszallito csavok elmentek 10 perce. felhivjuk oket, de ok nem akarnak visszajonni... felhivjuk a boltot es elmondtuk nekik a bajunkat..sajna annyira nem sajnaltak meg hogy azonnal visszahozzak a regi labtartot ami perfect kondizioban van.. neeem.. hiaba csak 10 vagy akar legyenek 30 percnyire is.. hat rohadjanak telibe... most megint varhatunk kitudja hany hetet mig csak azt a kis szart meghozzak....
persze azonkivul nem tudtunk semmi mast csinalni hogy nem vagyunk megelegedve se a bolttal, se az aru minosegevel se a kiszallitassal.... ennyi.. ha lenne internet oldalunk irnek is egy szep kis rivjut...
-
Thanatos #283 ott a pont -
#282 nem az embereket hibaztatom!! bar mindenkinek megvan a sajatossaga...
amennyire lehet szidni a magyarokat pont ugyanugy masban lehet szidni az amcsikat...
az ilyen massag pedig leginkabb az anyagi helyzetek miatt alakul... -
Thanatos #281 nah ez már igy stimm, de ez se az átlag magyar hibája mert szegények nicns is gumipókja nem hogy még oda is adja :DDDD
amugy tény hogy más a világhoz való hozzállás, de ez olyan hogy a magyar csuscgardagnak is jobb a hozzáálása amikor az egyik limobol átszáll a másikba az ráviz miatt mint akinek szó szerint mindene odalett és barbekjűja meg végképp sincs :P -
Thanatos #280 jah mert "picit " más a szinvonal és ez nem a magyar paraszt hibája :) -
#279 nincsen sok amcsi baratom... ket szomszedrol tudok velemenyt alkotni...
az egyik jo fej volt.. ocsemmel focizott a parkban meg ilyenek.. csak voltak erdekessegei... pl egyszer fel akarta torni az automat mert benne volt az o cucca:D:D:D lol. maskor meg bejott a lakasunkba mert szolni akart nekunk de nem jott ki senki...
deo mar elkoltozott.. anyam kisse kivolt tole. engem annyira nem zavart.. a masik meg jofej.. annak nemsok baja van..
amugy a legelso heten mikor kijottunk es vettunk tv-t a bestbuy elott.. odajott egy redneck es kezembe nyomott egy gumipokot thogy ne szarakodjak mar...
hm... a cora elott sose tortent ilyen velem:D -
#278 mindig van csak meg de.. ez is beletartozik a kulonbsegbe amit emlitettem... amig magyar paraszt ehendoglik addig a jenki barbekjuzik... -
#277 depresszios nemzet vagyunk
most oszinten, teged nem idegesit ez a keep smiling ami ott folyik? en ugy hallottam az amerikaiak azok akikkel ha egyiknap a legjobb baratok lesztek a masiknap nem akar megismerni -
Thanatos #276 jah csak te talpra tudsz ettől még állni viszotn a apraszt termését elmosa a ház és akkor vagy éhendöglik családal együtt vagy mehet csövezni mert amire valami kis kártérités jut neki eltelt 5000 év... -
#275 jah -
#274 a barátnőjéről kérted? :) -
#273 képet:) -
#272 értem!hát akkor megnyugodtam jo helyen vagyok én itt!nem csak én állítom hogy a magyar lányok a legszebbek!de azért durva hogy tanga nem szokás meg nem adnak magukra! -
#271 reg voltam en mar fasza magyar csajok kozelebe, de a magyar csajok sokkal jobbak...
itt alap nem szokas a tanga.. a csajok tobbsege tok atlagos. .magara nem ad.. a masik fele meg valami elfajzott elhizott spanyol vagy feka... neha latok jo csajokat. azokat extra mod megnezem:D mondjuk legszivesebben a sajat baratnomet nezegetem -
#270 amugy a csajok milyenek a magyarokhoz képest?