2292
  • Dynamic
    Miért?Fogak vannak a hivatalos filmplakáton ill. dvd borítón is.A második részben talán voltak levágott ujjak?Vedd észre, hogy azért 2 ujj volt az előző, mert a második részre akartak utalni vele, és ez meg azért 3 fog mert a harmadik rész.Vili?
  • Kmarha
    most komolyan, te miről beszélsz? :D ok hogy bábut trancsiroztak, mert élő embert csak nem nyirnak ki egy film kedvéért :D de te gondolom nem a színészre gondoltál :D De igaz, köv rész Jigsaw mágusról fog szólni, ki a feketekmágia mestere, igy a fürészlecsapás pillanatában elteleportált a testéből. Vagy arra gondolsz hogy kiszállt a lelke és átköltözött másvalakibe? :D
  • Firebat
    jah, tök egyértelmű hogy, Jigsaw fekszik a halálos ágyán, és neki lékeli meg a koponyáját a csaj...
  • Firebat
    mivan veled ember :) , én erről a filmről beszélek, hogy ezt a filmet, angol szink. magyar felirattal érdemes megnézni,.......költöz ki te ember:)
  • hellnight
    És elárulnád hol van ez a bizonyos jelenet?
  • UltimateGamR
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    NEM JIGSAW halt meg!!!!!!!! és NEM neki operálták meg a fejét!!! aki tüzetesen és JÓL MEGFIGYELTE a filmet az elkapahtott pillanatra egy jelenetet....
  • UltimateGamR
    amugy ennek a bannernak semmi köze a filmhez... még fogak sem voltak benne...
  • hellnight
    Hát ha nem bírják majd esetleg akkor majd a nyakadba ugranak :D
  • Aspyrin
    Nem, nem zörögtem, de hallottam, hogy senki nem rágja a szemeket, mindeki ijedten és undorodva lesett :) A két csaj egyszerű, nem én vagyok Casanova :) Mivel egyedül nem szoktam mozizni nagy nehezen elrángatom a párom, a munkatársnője pedig szintén mozis, úgyhogy egyszerű a képlet :)
  • hellnight
    Hűűűha két csaj?? Hát ha bírják a Fűrész részeket akkor nem lesz gond, ha még egyet sem láttak belőle akkor nem tudom mi lesz ott :D
    Én már az elején nagyon furcsán néztem a képsorokat, amikor is Matthews nyomozó próbál kiszabadulni :S No de ez én vagyok :D

Viszont ha én is ott lettem volna amikor nézted az Apocalyptot lehet leugattalak volna :D Nem szeretem, ha valaki zörög egy film közben. Annyira bírom, hogy mindig akkor nyitják ki az emberek a chipses zacskót amikor a filmben síri csned van, brrrrrrr

Deleted scenes?? Húha, bele sem merek gondolni miket vághattak ki :D
  • Serpa
    + érdemes lesz az extrákat is megnézni.

- Deleted Scenes
    - The Detail of Death - The Props of Saw III
    - The Traps of Saw III
  • Aspyrin
    Múlt héten az Apocalyptot néztem meg a Corvinban. Érdekes volt, mikor a film elején belezték a tapírt csak én zörögtem a popcornnal :D Szóval sosem néztem még horrort moziban, ráadásul két lánnyal megyek, kíváncsi vagyok mi lesz belőle :DDDD
  • hellnight
    Viszont moziban megnézném azért. Azt a hanghatást nem tudja visszaadni egy házimozi sem. No meg szerencsére feliratosan is adják moziban :D
    Remélem megtudom majd nézni ott is. Annyira tetszenek a filmben a hangok meg a zenék, no meg a vágások :D
    Amúgy jó szórakozást hozzá :D
    modnjuk popcornt én nem biztos, hogy tudnék közben enni, de hát ízlés dolga :D
  • Aspyrin
    Well, htx :)
  • hellnight
    Igen sajnos. Moziban szinte sosem a vágatlan verziót adják.
    Nekem a mozirippes verió 1 óra 38 perces volt. Az Unrated pedig 1 óra 53 perc. Ebből levonjuk a végén lévő stáblistat az kb 4-5 perc. Szal kb 10 perccel hosszabb mint a mozis. Egyes jeleneteket sokkal részletesebben mutatnak. De majd meglátod Te is, csak nézd meg moziban, utána meg szedd le az unrated verziót :)
  • Aspyrin
    Hmm.. Sebaj, a lényeg, hogy jó sok kukorica legyen
  • Serpa
    itt a legutolsó user azt írja, h hosszabb a dvdrip, + 1-2 jelent is van benne.
  • Aspyrin
    Óh, ezek szerint amit holnap látok majd a moziban az vágott verzió lesz? :O
  • hellnight
    Hát akkor térjünk visszat a filmhez.
    Tegnap néztem meg az Unrated verziót. Hát mondhatom marha undorító egy film, de pont ezért tetszik annyira :D
    A zene meg a hangok, vágások annyira tetszenek. A kedvenc trilógiám lett :D Csak sajnos jön még egy rész, vagy még több :( Sztem meg nem kellene O.o
    Viszont örülnék ha MO kiadná a 3 részt egy dobozban Digipack-ban. Bár erre az esély egyenlő a 0-val :(
  • akyyy
    Én is nézek feliratos filmeket, amit szinte muszáj megnézni (pl fűrész 3 ^^)
    , de a legtöbb film feliratosan kerül moziba, vagy ha mégis szinkron is van hozzá, fogadok a fél budapesti mozik feliratosan adják!

Meg hát ugye ott a dvd, azokon is van felirat, meg eredeti hang.

De ne offoljunk, Aki úgy szerei, úgy nézi, aki máshogy az meg máshogy, ennyi:)
  • hellnight
    Hát még jó hogy a feliratot olvasni kell. Tök szar volna, ha a felirat megszólalna O.o
    Nem akarlak én megváltoztatni, eszem ágában sincs. Egyéni szoc probléma, hogy felirat mellett nem tudsz figyelni a filmre. Amúgymeg a feliratos filmeknek megvan az a nagyszerű tulajdonsága, hogy fejlődik az ember olvasási képezsége is. Így egy idő után már nem is okoz gondot a film, no meg nem sokat ugyan, de segít az angol tanulásában is. Elég sok szót meg lehet tanulni így.
    De hát felőlem úgy nézel filmet ahogy akarsz :)
    Én mindenesetre maradok az eredeti hang+magyar felirat kombinációnál.
    Persze néhanapján én is nézek szinkronos filmet, nem tagadom, de az nagyon ritka.
  • akyyy
    De tetszett. Az angol nem tetszik. Ne akarj megváltoztatni. Nem fog tetszeni feliratosan, főleg, hogy még olvasni is kelljen a feliratot, és igy nem is látom a filmet. :)
  • hellnight
    Akkor vizsgáltasd meg a füled, mert már maga Jigsaw hangja szörnyen rossz lett a magyarban, meg úgy általában az egész magyar szinkron úgy szar ahogy van. Tisztelet persze a kivételnek, de ezek a nagyon régi filmek. Az új filmekhez amik vannak borzalmasak. Brrrrrrr
  • Ice Cortez
    Tényelg az eredeti hanggal az igazi, de szerintem ez minden filmnél így van! Jó van egy két kivétel, amiben tényleg sokkal jobb a magyarhang, de ebben az esetben én is az eredeti hangot pártolom!
    Bár igaz én is láttam magyar szinkronnal...

Szóval azt mondjátok lesz ezekután folytatás??
    Kíváncsi vagyok mivel tudják ezt majd folytatni...!
  • UltimateGamR
    költözz ki akkor ember , nem kötelező MAGYARországon élni!! Amugy én UTÁLOM AZ ANGOLT(Német,Francia...) és a JAPÁNT(Magyart) szeretem.
  • PeeTeR
    az a gond hogy mar nekem is kellett de akarhol kerestem mindig fizetos oldalba botlottam. de nem adom fel csak ido kerdese es meg lesz :)
  • Firebat
    jah igen, és valaki nem tudja honnan tudnám letölteni a Saw font-ot? ( betűtipust )
  • Firebat
    én mindenkinek azt mondom hogy, eredetibe nézze meg, angol szink. meg hun subtitle, mert amit a filmben , érzést, szenvedést, meg úgy minden amit kell, belevisznek, a sikolyokba, az valami fantasztikus sztem, meg jól játszák a színészek a szerepüket sztem, ha már itt tartunk :)

én akkor megyek le alfába, amikor Jigsaw-t ( Tobin Bell ) meg a hangját meg hallom , :) annyira jó a hangja, tiszta jó, meg a kinézete is ilyen nagy szadista vagy nem is tudom, nagyon jó! . :)
    szal angol szink. hun subtitles az igazi ,
    minden esetre kíváncsi vagyok a magyar szinkronra , hogy hogy cseszték el :)
  • mateus33
    Én csak szinkronosan néztem meg,de Adam meg Dr. Gordon szinkronhangja nem jött be annyira.
  • akyyy
    pedig jó, én megnéztem mindkét féleképpen, és a magyar JOBB! :P
  • bigfoot
    nah faja,bár ugyse nézem meg,megvan mind2 rész dvdn eredetibe és még nem hallottam meg milyen lett a magyar szinkron szerencsére!
    nincs bajom a magyar szinkronnal,de ez olyan film amit vétek úgy nézni
  • Serpa
    tv2 jövő héten, vasárnap (22:35) leadja az első részt.
    egy kis visszatekintésnek tökéletes lesz.
  • bigfoot
    nincs olyan film aminek mind3 részével ennyire meglennék elégedve!!
    mert kedvenc filmjeimnél mindig elb**ák a 3.részt(Mad Max,Terminátor,Alien)
  • PeeTeR
    pedig tenyleg az (2) tetszik a 3 eddigi resz kozul a legjobban :)
    foleg a jatekok :)
  • ZiP90
    Na megnéztem a filmet... Sztem az eleje jó, a vége jó, a közepe nem annyira :S Vhogy nem tudott annyira hatni rám mint az első 2, de a végén behozta a lemaradást, szal nálam nem bukott meg ;)
  • exTrem
    Hi all!
    Tegnap néztük meg páran a 3. részt, hát elég kemény volt :). De nagyon jó volt az elején hogy sok kis "játék" követte egymást.
  • Aspyrin
    Én eddig csak az első két részt láttam de nekem is a második tetszett igazán (a hármat szerdán lesem meg).
  • Firebat
    ma néztem meg
    és hát, nem is tudom :) nem tom most ezt hova rakni :)
    ténymitény , nagyon véres :) , és mindent nagyon részletesen mutatnak ( pl . amikor Tobin Bell-nek kivág 1 darabot az agyából )
    meg olvastam hogy , Tobin Bell aláírta a 4 és az 5 -re a szerződést, szal..... folytatás lesz vagy mi...vagy nem ?:S :)
    mindenesetre , nekem a Fűrész nem lenne Fűrész a recés hang nélkül ( "I want to play a game " ) meg Tobin Bell-nélkül , szal nem tom hogy most hogy fog(e) folytatódni .és nekem a legjobb rész az első volt, sztem az sikerült a legjobban.
  • Ice Cortez
    Igen abban igazad van, hogy a 2-ben van egy kis logika!
    Szerintem senki nem számított arra hogy mi lesz a vége, hogy a gyerek ott volt végig a probababagyárban. De tényleg a dolgok mögé kell látni!
    A 3. részben kiderül hogy az egész filmnek ez a logikája.
    És végülis a 3-ba már olyanok a csapdák, hogy tényleg esélytelen hogy kijusson az illető belőle!
    Nézd pl. az első durvábbat amikor a csávó ki van láncolva és 1perce van, mert robban a bomba, na ha ott ki is szabadul akkorsem jutott volna ki az épületből, mert páncélajtó volt!
    Aztán az a savas... hiába szerezte meg a csaj a kulcsot, mert nem is volt lakat amit ki kellett nyitni!
    És az a poén hogy ezeket a csapdákat már az Amanda csinálta (JigSaw segédje). És a végén el is mondja neki (mielött meghal a csaj) hogy ő arra kérte hogy folytassa amit elkezdett, de ő nem ezt tette! Mert nem adott lehetőséget az embereknek hogy újragondolhassák az életüket és hogy értelmet adjanak az életüknek! ŐÚ inkább elvette tőllük!
    És végülis a végén letesztelte hogy megtudott-e változni, de nem. Ezért is halt meg! Mert ha azt tette volna amit JigSaw kér tőlle, akkor megúszta volna (talán).
    De a végén azért durva hogyha nem ölte volna meg a csávót akkor megmenekült volna a lánya meg a felesége.
    Mert ugye mondta hogyha meg akarja menteni a feleségét, akkor eggyütt kell működnie vele. Merthogy ha el akarná vinni kórházba a feleségét akkor meghalna, de 4perc mire kiér oda a mentő. De ha azt tette volna és megbocsájtott volna JigSawnak a csávó akkor nemtudom hogy mi lett volna velük. Mert akkor ugye ha mentőket hívnak akkor lebukott volna JigSaw a "műhelyével" eggyütt, de gondolom ezt nem hagyná! Szóval nemtudom mi lett volna. Max befogta volna őket is segédnek mind amandát anno és akkor jöhetett volna a Fűrész 5 ;)
    Szerintem ezzel le is zárult a történet...
  • Kmarha
    1,2,3. A 3 mérhetetlenül alulmulja a többi részt számomra is. Igen, a kettő sokkal sokkal jobb volt :D