2292
  • Dynamic
    Na, csak leadták vágás nélkül.Azért van 1-2 rész amire úgy gondoltam, hogy ki fogják szedni(pl. amikor Amanda a belek közül halássza ki a kulcsot), de teljesen hibátlan volt.Jó, a szinkron olyan-amilyen.Reklám is csak 2x volt:D
  • Prof William
    A felesége fejére egyszer véltlenül rászorult egy medvecsapda és ez ihlete a munkásságában. :)
  • Ice Cortez
    Jaja amúgy szerintem is ha lesz Saw 4, akkor az arról fog szólni, hogy bemutatja hogy JigSaw-ból hogy lett ilyen "beteg állat"! Mert ugye a 3-ba voltak visszaemlékezései amikor egy nővel volt valami parkban... gondolom ő a felesége volt csak biztos történt vele valami...! De ez gondolom majd a 4-ben kiderül hogy hogy is alakult így az élete!
  • Firebat
    én viszont ragaszkodom , Jigsaw-hoz, azaz Tobin Bell-hez , e film kapcsán :) nélküle számomra nem lenne Saw a Saw ^^
  • Firebat
    én nem találok itt róla leírást.
  • Kaslerka #646
    Mind a 2 csatorna megvagdossa kajak a filmeket.
  • zaki
    Sztem semennyire, 1-ben végülis sok durva jelenet nem volt. Meg a TV2 nem is nagyon szokta megvagdosni a filmeket, meg újraszinkronizálni, mint a retekklub... De ez már off.

Nekem is megvan az 1. rész DVD-n, szinkronosan sztem elég béna a film.
  • Dynamic
    El ne felejtsétek:

Ma este 22:35-kor Saw I. a TV2-n!!

Igaz, nekem megvan dvd-n, de kíváncsi vagyok mennyire szabdalják össze a filmet:)
  • PLackó
    csak az, hogy 0 munkássággal rendelkezők írják :(
  • Kaslerka #642
    Néztétek már az IMDB-s leírást? Sok minden nem derül még ki belőle. :)
  • Kmarha
    ez rohadtúl tetszik!!! Ebből kérem a folytatást!
    Saw Rebirth Comic
    Előzmények...
  • Kmarha
    elvileg az elözmények lesznek a 4. részben, de szinte bárhogy lehet folytatni. Akár úgy is ahogy te gondolod :D Bármit kinézek a rendezőkből. :)
  • Ice Cortez
    Igen de akkor ki viszi tovább a storyt?
    Mert mindenki meghalt, kivétel Jeff az orvoscsaj férje!
    Lehet hogy bosszúból átveszi JigSaw szerepét??
  • bigfoot
    2.rész
    mi a rák gyógymódja?a halhatatlanság
    szal ez a 2ben benne van
  • hellnight
    Itt én azt várnám el, ha NEM volna 4. rész -_-
  • nojcibaba
    De itt elvárjuk, nem?
  • Kmarha
    persze, mindig van aki tovább viszi a legendát. Nem szükséges egy névhez ragaszkodni
  • nojcibaba
    Hmmm...
    Ugye a filmtrilógia híres arról, hogy minden pillanatra figyelnünk kell, minden mondatra és mozzanatra a legapróbb részletekig.
    Láttátok a Fűrész III plakátját, ugye?
    Az van ráírva: "Legends never die"
    Lehet, hogy ez az apró 'jel' elmond valamit...
    Ki tudja...
  • bigfoot
    wazze ez kész
  • mateus33
    Sztem:
    Az egy visszaemlékezés volt,mert a jelenben a zsaru alig tudott beszélni,mivel Jigsaw megvágta a torkát. Szóval az a múltban történt,míg a fürdőszobás jelenet a jelenben:D
  • homeless
    Az a jelent egy visszaemlékezés. Nem akkor játszódik, mint a fő sztori.
  • Herr Lehrer
    Az Zepp volt
  • Ice Cortez
    Amúgy szerintem is hülyeség hogy nem JigSaw halt meg!
    Mert ő halt meg!
    És ha megnézted volna rendesen a filmet akkor kiderült volna hogy nem JigSaw csinálta a nagy balhékat! Akkor is Amanda segített neki! Ő rabolta el az 1-ben a fotóst is meg a fürdőszobás részben is ő segített berendezni a helyet :D és a 2-ben is ő csinált mindent meg a 3-ban is!
    De a 3-ba már egy kicsit elfajult a csaj, mert az embereknek akik a csapdában "voltak" esélyüók sem volt a kijutásra! Lásd pl azt a rabot aki ki volt láncolva!
    Ha leszakítj a láncokat és időben elér az ajtóhoz, akkorsem tudott volna kijönni, mert páncélajtó volt. És JigSaw-ot műtötték meg, mert valami tumora volt ami halálos! Ami az első részből ki is derült...!

Csak tudjátok mit nemértek? Azt hogy az 1-ben van egy rész, amikor az a feka csávó elkezdi üldözni JigSaw-ot a gyárban, és akkor rá is lő a csávóra...
    Na azt hogy csinálták, vagyis mit keresett ott kint JigSaw, amikor ott feküdt bent végig a földön a fürdőban???
    És úgy lett vége hogy felált és leoltotta őket aztán becsukta az ajtót!
    De ha így lett vége, akkor közben kit lőtt meg a rendőr és ki menekült előle? Csak mert mutatták az arcát amikor üldözte és az nem az Amanda volt, hanem JigSaw...! Szóval nemértem!
  • Kmarha
    de ha tudod ne kérdezd meg mert tilos!
  • motyodlee
    tom hogy warez de nem tuftok egy oldalt ahol dvd ripes minöségben le lehetne szedni?
  • Noninnyó
    Szedd le irc-ről, az gyors. www.packetnews.com
  • exTrem
    Hali! A filmzenét keresem. Tudnátok adni egy torrent linket vagy direkt linket ? Előre is köszi
  • akyyy
    nah ezaz itt 4-5 ember, mégse irnak róluk sehol, angolhonban 3 ember csak, mégis tele volt velük a világsajtó
  • Aspyrin
    Nos, megnéztük szerdán. Nem vagyok elégedett sajna. Először is rájöttem, hogy az életbe nem fogok ilyen jellegű filmet nézni moziba: a hangok sokszor túlzottan erősek voltak, koncentránciómban zavart még a szomszédom mexikói étkének SZAGA is amit szerencsére az egész sor érzett.. A film hentjei valahogy nem kötöttek le. Nekem hiányzott belőle a második rész beszélgetős-kibontakozós-húdegeci mozzanata, amit sajna csak az utolsó negyed órában láthattam. A lányok jól bírták, bár volt 4-5 ember aki felkapta magát és kirohant a teremből :D
  • bigfoot
    előzmény
  • Herr Lehrer
    megnzétem a filmet fasza volt de azt mondjátok meg nekem hogy hpogyan fognak ebből 4ik részt csinálni ha Jigsaw meghat a végén?
  • akyyy
    jó mind1:D
    Éljen a szinkron, aki meg nem szereti az meg örüljön csendbe, hogy feliratosan került még a mozikba is!
  • PeeTeR
    na bazz nehogy mar nalad is a noi kromoszomak vannak tobbsegben? :DDDDD azok nem tudnak egyszerre filmet nezni meg olvasni.. az mar sok.
    pedig abba semmi bonyolult nincs. nekem meg meglepetest egy film se okozott (marmint hogy megnezem feliratosan - kesobb ismet - vagy esetleg szinkronosan es kimaradt volna egy-egy jelenetkep)
  • zaki
    Papi... :D
  • Kmarha
    komolyan mondom, felejtsd ezt el. ne akarj többet láttni a filmben mint ami. Semmi az ég világon nem utal a te verziódra, komolyan :)
  • Zomil
    és mi az a mondat?
  • hellnight
    Sztem ez hülyeség, bocs.
    Sztem az egészet elrendezte már előtte jigsaw, vagy Amanda
    Amúgy nem értem milyen ajtókat kellett becsuknia valakinek. Jeff lányát sztem Amanda rabolta el. És sztem Jigsaw halt meg, szal a filmnek teljesen vége van. Én ezért is tartom hülyeségnek azt, hogy folytassák. Állítólag előzmény lesz a 4. részben. No de milyen előzmény? Sztem már nagyon nem lesz az jó, de ne legyen igazam
  • UltimateGamR
    a vége felé van amikor már "elmélkednek" van egy mondat ami elárulja hogy JIGSAW nem az a JIGSAW akinek hittük ( vagyis aki az ágyon feküdt ) gondolom én :D ...
    DE VALAKINEK bekellett csukni az ajtókat ablakokat.... AKI vezérel... , mert a papi csak a diktafont nyomta be hogy meghalgassák a szokásos szöveget
  • hellnight
    Ezen besírtam hallod