Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bertino
most csinálok egy kisebb movie-t a theme alá <#eplus2>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

xy21
Én is szedem lefele😄

A másik meg az, hogy valaki azzal szórakázik, hogy ugyanazt a fos videót felrakja 20 féle néven a netre, az ilyet megverném
Sose értettem mi az értelme ilyen überszar minõségû kamerás verziókat készíteni
Japep
Jah, az nagyon durva lett...milyen basszus van már alatta!!!
<#vigyor3><#vigyor3><#vigyor3>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

bertino
az OSTje büntet, fõleg a theme <#wow2>

bertino
mindegyik uaz 😄

NEOreg3
melyik a legjobb ezek közül?:\

Saw III TS XViD-XanaX 727.47MB
Saw III 2006 XViD CAM-LibriuM 453.03MB
Saw 3 CAM XviD-OBSESSiON 706.94MB
Saw III CAM VCD-CAMERA 1.11GB

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

DjDano
csak annyit hogy ezt a verziót le ne szedjétek: Saw.III.CAM.VCD-CAMERA

Folyamatosan villogó kép, homályos, überszar tudom kamerástól nem lehet sokat várni, de ez akkora trágya mint az állat <#levele><#levele><#levele> aki ilyen igénytelen munkár aképes csak pucoljon inkább WC-t <#ejnye1><#wow3><#eplus2><#mf2><#vigyor1>

bertino
szedhetõ jobb verzió!

szerk.: visszavonva, uaz a minõség

Nem vagyok nagyigényû. <#nyes><#vigyor><#vigyor>
bertino
messze volt az tõle 😄

Melyik kalózverzió szokott jó minõségû lenni? Mert a 2.-ik részé már-már a dvd minõség határát súrolta, csak nem tudom milyen verzió volt az.
bertino
én belepillantottam és minõség alapján inkább del 😄

korrekt film, akinek bejött az elsõ kettõ, az erre is pacsizni fog. minden a szokásos, csavarok, kínzások, még több vér, ahogy kell. a vége megint sejthetõ volt, de istenem. ütött így is.
Remélem 1-2 héten belül jön egy jobb minõségû.
akyyy
ha moziba decemberbe szinkronos lesz, megnézem ott IS, ha nem, akkor meg megérdemlik, ha nem tudják feliratosan most is betenni

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

desigo
Én amit leszedtem az gyanítom,hogy nem is az...
Dynamic
Én most még nagyon úgy vagyok vele, hogy moziban kéne megnézni, de ha addig kijön egy normális verzió félek, hogy nem fogok tudni ellenállni😊
bertino
én a másodikat is ugy néztem meg, felirat nélkül
legelõször

PLackó
Biztos hogy kamerás verzióban akarjátok megnézni? 😞

bertino
én má neki is kezdtem <#vigyor2>

desigo
Elõbb meg kellene találni...
Gladiator
mondjuk a sztori még belefér, hogy nevelõ célzattal csinálja, de ha túlélném tuti szarrá verném utána, hogy apámnak képzeli magát...

Gladiator
mi az a spirál?

Ez zavar, hogy ez a faszi mindenféle nevelõ célzattal teszi ami tesz, de elég rossz a arány mert szinte mindenki beledöglik.

Vágd föl a hasad hogy kiszedd a kapszulát. Gratulálok megtetted... ÉS most mit fogsz csinálni átvágot hasfallal? És persze (mivel nem vagy gyomorsebész) több átvágott létfontosságú érrel? Szépen meghalsz.

Úgytûnik Jigi bá már csak arra megy hogy minnél véresebben öljön hogy a vérvágyó mozinézõk élvezkedhessenek.

Nézzetek inkább Spirált. 😊 Ott is élet halál a tét de ha jól agyal és következtet a fõhõs akkor megúszhatja. 😊
akyyy
hm... megkell nézmnem ujra az elsõ részt...😄

&#778; &#778;&#778; &#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;&#778;&#778;&#778;&#778; &#778;&#778;

bertino
😄

Japep
Ja, a fején volt, és a kulcs a csávó "beleiben" volt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

akyyy
amanda elsõ részben miért belezett? 😮 meg hol? én ilyenre nem emléxek....
nem afején volt az a nyúlcsapda?

Nick01
nincs még magyar felirat😊 Az a "A halál alagútja" magyar forditása,
nem tom h mért irták oda hogy fûrész 3 :S

Dynamic
Ja és az elsõ rész persze, hogy kicsit másabb felépítésû volt mint a második, hiszen ott nem ismertük a gyilkost, és ennek jegyében haladt az egész sztori fonala.Azért az is megnyugtató lehet valamennyire, hogy ua. írta most a 3. részt mint az elsõt, szal én a helyedben adnék neki egy esélyt.
Dynamic
Mellesleg a hosszupuskán már van magyar(!) felirat a 3-hoz.Hm, érdekes😊
Dynamic
Meg belezd ki a fickót, mássz át egy tonna drótkerítésen csupaszon stb...😊
Gladiator
hehe, azt a videót láttátok, hogy hello youtubers wanna play a game?
nagyon beteg😄😄😄

Dynamic
Hádde a film eddig sem azért volt jó(vagy rossz, ízlés kérdése), mert belezések voltak benne.Úgy értem nem a brutalitás élvezetéért nézték az emberek.
Az elsõben is bõven volt vér.Amikor a doki lefûrészelte a lábát, vagy Amanda a fickót belezte.Persze nem mutatták élesben egyiket sem, de speciel én a láblevágástól rosszabbul voltam mint a Troyos jelenettõl, ahol azért ha megnézed a vágás ügyesen van megcsinálva.Csak a rántás, majd kiszabadul a keze stb., azaz itt is csak sejtetik
Gladiator
Amúgy nem értem, hogy mért mentek el a brutalitás felé. Lassan olyan lesz, mint egy igényes B kategóráis horror film. Az elsõben az volt a jó, hogy tényleg olyan volt, mint egy kirakós játék. A két faszi mindig talált egy kis cetlit, egy utalást, max annyi durva volt benne, hogy levágta a lábát. Itt meg arról szól, hogy tépd szét a testedet, ugorj bele egy tûkkel teli üregbe, vágd szét a csuklódat, égj ropogósra... (2. rész)

bertino
igen ez igaz, valóban fanatikus vagyok 😊
jolvan, akkor legyen az, téma lezárva :-)

Gladiator
Na ja, nem néztem, hogy te mondtál-e ilyet, csak óriás fanatikusnak tûntél ezért bátorkodtam nem visszakereseni. De akkor máshogy fogalmazok: Ennyi erõvel beszólhatnál minden második kommentelõnek, akik beírták, hogy kurva jó film lesz. Na, de teljesen mind1, véleményem az. Ez már nem izgi, nem félelmetes, egyszerûen undorító a BEMUTATÓ ALAPJÁN.

bertino
hol mondtam ilyet ? <#ticking>

Gladiator
Ennyi erõvel te is ugyanúgy elõre ítélsz, mikor azt mondod, hogy ez egy kurva jó film lesz a bamutatók alapján...

bertino
megértettem, ettõl függetlenül ugyanugy elõre ítélsz
várd ki a végét, bemutató az nem a film

Gladiator
Olvasni tudsz? Nem? ok, akkor nem hülyézlek le. Mondom a BAMUTATÓI ALAPJÁN!

bertino
télleg ?
már láttad ? <#wow1>
ja, hogy nem ?
akkor hülye vagy, már csak azért is, mert elõre ítélsz
Nem is kicsit, nagyon <#idiota>

Gladiator
hát ez a 3. rész kurva szar, mármint a bemutatói alapján. Ilyet faszom én is ki tudok találni, hogy beletettem egy ciánkapszulát a gyomrodba, 10 perc múlva feloldódik és megdöglesz. ellenben ott egy szike tõled jobbra, vágd föl a hasadat és sezdd ki. Ez a láncos amit végig nézhetünk kibaszott durva. Undorító. Nézni se tudom, de nem azért mert félelmetes, hanem ugyanazért, amiért egy szülést sem tudok végignézni.
Az elsõ volt a legjobb. Szinte semmi vér, tényleg ötletes feladatok, de már a második részben is kicsit elszaladt a ló a forgatókönyvírókkal. A harmadik rész kérem szépen el lett kúrva. Nem kicsit, nagyon...

Japep
Még ez is nagyon durva...kár volt megnézni, jobb lett volna a filmben látni...<#shakehead>
Már alig várom a filmet !!! <#vigyor3><#vigyor3>
(De messze van még Karácsony...<#rinya>)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Már az elsõ nap több mint 14 millió dollárt kaszált a film. nem semmi
akyyy
én megnéztem volan ezt aharmadik részt, csak hát ugyebár😛

bár ha valam miatt decemberben mégis magyarul adják a mozikban, megnézem!😄

ha nem meg örülök h nem kellet addig várni és láthattam itthon..

desigo
Meg nem nézném moziban.
Halálra paráznám magam
Az elsõ kettõt is itthon néztem <#ijedt>
hi all! Én pont most néztem meg a 2. részét húúú kurva jó már várom a 3. részt hogy kiadják magyarországon!!!

http://csuknorisz.mybrute.com