Saw - Fűrész filmek

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
http://www.hosszupuska.freeweb.hu
iztt

halihó!

na én már láttam filmet, még a xanax verziófélét és ahozz volt felíratom,de most leszedtem ezt a pukka féle verziót,de ahoz nem jó a felirat, vlki eltuná küldeni priviben a linket,h honnan lehet leszedni a feliratot a pukka féle verzióhoz, vagy elküldi mailben a [email protected] ra Elõre is megköszönném!

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

VampireLord
Nem rég fejeztem be a filmet, és részemrõl:

Már az elsõ rész után tudni lehetett, hogy a folytatás(ok) nem fogják túlszárnyalni azt.
Ettõl függetlenül véletlenül sem nevezhetõek rossz filmeknek, hisz a kategóriában az egyik (ha nem "A") legjobb a Saw sorozat.

A második résznek talán túl nagy elvárásokkal álltam neki így nem tudta (nem is tudhatta) nyújtani azt amit a nagy elõd. Félreértés ne essen imádom azt a filmet is, de egy halovány keserédes íz azért van bennem tõle.

A harmadik részrõl úgy gondoltam, ha már lesz olyan jó mint a Saw II akkor már megérte megnézni, nos ez bejött, sõt...

Zidzsi spoileres véleményével teljesen egyetértek, nincs meg az az "állkeresgetõs érzés" amit már megszokhattunk (talán pont ez a baj, hogy megszoktuk?😊 ) a történet nekem is egy kissé túl lineáris, sok mindent tudunk már elõre és a meglepetés sem az igazi.

Ezt leszámítva viszont nekem JOBBAN tetszett mint az elõzõ film.
Szóval nálam a sorrend Saw I - Saw III - Saw II de ez valóban csak ízlések és pofonok...

Ha nem tudnánk, hogy lesz 4. és 5. rész akkor egy kissé csalódott is lennék.

Ám idézve az elõttem szólót: "...a film nagyon ütõs, durva, véres, sokkoló." és akiknek az eddigi részek tetszettek annak bûn lenne kihagyni!

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

Törölt felhasználó
Én meg az vettem észre kajak remeg a lábam.
Kmarha
Hja, ott gondoltam, hogy most akkor tartok egy kis cigiszünetet 😄

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Kmarha
Na, akkor jön egy kis ellenvélemény. Tessék nem megkövezni.

Szóval a film nagyon ütõs, durva, véres, sokkoló. A vége felé meglepõ fordulatok, bár azért elég-elég sokmindenre rá lehet jönni, szemben az eddigi 2 résztõl, ahol aztán semmi, totál homály vagy félrevezetés. Azért itt is volt olyan fordulat, amire nem számítottam. Tetszik a 2 csaj és Jigsaw szereplése, talán még egy kicsit az apáé is, de kicsit többre számítottam. Valamint kicsit nagyobb szabású eseményre, eseményekre vártam.. valami olyasmire, ami, persze a filmben, megrázza egész Amerikát. Tanulság, a trélerek alapján nem szabad soha sem következtetni a filmre.

És végül, azt hiszem kijelenthetem, hogy számomra ez a 3 részbõl a leggyengébb. Spoilerben a magyarázat, csak annak, aki látta a filmet!

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Elöször is, a megdöbbenés, alul marad az elözõ részeknél. Egyetérthetünk, hogy 2 nem lett valami nagy alkotás, de azért a vége, mikor kiderül, hogy a csaj egész végig Jigsaw oldalán állt, hogy a gyerek végig ott volt a páncélszekrényben, és az apának tényleg csak hallgatnia kellett volna.. hát az valami hátborzongatóan, állleesõen fantasztikus volt. Az elsõ rész végérõl nem is beszélve, mikor az eddig halottnak hitt férfi feláll a szoba közepérõl. Te jóóó ég. Még most is borsodzik a hátam, ha visszaemlékszek rá.

De itt? Mielött a férj megjelenje, már tudjuk hogy a csaj a felesége. Azt õt lelövik. Jigsaw felajánla a megbocsájtást, de tudjuk hogy valószínüleg nem fog megbocsájtani. Ha meg megöli, mindenki jól tudja mi történik robban a bomba. Annyi volt egyedül a meglepetés, hogy a kiscsaj is el lett rabolva, és az õ menekülése Jigsawon múlik.

Egyébbként szerintem az lesz a 4.rész, hogy a férj megprobálja a kislányát kiszabadítani, mert az örült rákos elõkészített még egy játékot.

A filmben a halálra fagyott csaj után tudtam hogy jön a bíró, majd a gyilkos, mindkettõ így-vagy úgy, de meghal, viszont mindkettõt a férj meg akarja majd a végén menteni. Nem voltak a csapdák sem túl borzongatóak, vagy túl ötletesek. Egy fagyasztó, egy daraboló melybe belefullad az áldozat, meg egy tekerõ. Gáz az eddigiekhez képest. Még az egyszerû, drogos tûkkel teleszort gödör is félelmetesebb, fõleg aki tûfobiába szenved mint én.

Hja senki ne gondolja hogy én mindent tudtam.. sokszor félre lettem vezetve, de mikor rendesen fény derült mindenre, azért annyira nem roskadtam össze, mint a másik részeknél. A sokkolás azért itt is megvolt, egy "kurva anyád" kiálltás belõlem is kiszállt a végén 😄

Mindent összevetve, se a film cselekményében, a csavarok és a meglepõdés tekintetében nem érheti ez a rész az elõzõ kettõ közelében, de folytatásnak egész jó. Borzongatásnak és hányinger kelltésnek is tökéletes. Kihagyni kár. Viszont túl sokat senki ne reméljen tõle.

Ha meg végül valaki mégis úgy érzi, hogy ez a legjobb, az örülhet, hiszen pozitivan csalódni mindig jobb. És ugyebár, izlések és pofonok. 😛

Ennek az oldalnak, üzemeltetés és moderálás hiányában befellegzett. Amíg ez nordan és hasonszőrű társainak a játékszere marad, addig én itt végeztem, nem idegesítem magam.

Törölt felhasználó
linket dobjatok mán

Szerintem nem (az 1 utolsó 2 percét ugyse tudja ütni semmi...),viszont a kettönél sokkal jobb.

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

jobb lett az elsõ résznél?? ezt azoktól kérdezem akik már látták
VampireLord
még régebben leszedtem a CAM SVCD-FLAMES féle verziót de csak belenéztem, hogy milyen minõség hát valami undorító...
de már lejött a PUKKA féle cucc szal majd megnézem, thx a felirat linkjét

\"...Someone find me please,losing all reserve,I am fucking gone, I think I\'m fucking dying...\"

bigfoot
most néztem meg végre,pukka verziót!!!
nagyon nagy film!!!nagyon dúrva!!!

bertino
ne legyenek illuzioid

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

szasz mindenkinek! most kezdtem el szedni a TELESYNC PUKKA t , de mire ez leér... rohadt lassú torrenttel szedem és jön átlagban 4kb/s el bazz 😞 szal nagyon lassú . remélem a minõsége megfelelõ lesz és kárpótolja majd a lassúságot
PLackó
Nah megnéztem ezt a részt is.
Mit mondjak...köpni nyelni nem tudok...
Nah de melyik rész után nincs így.

bocsi, csak kipróbáltam 😄 de már szerencséfre találtam neten olyan verzót.

Asus P5B-VM,Dual Core E2200, 2G DDR2 RAM, 400+200Giga Samsung tárhely, Ati HD3650 256MB DDR3

Sland

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Seth
az ilyet minek spoilerbe írni?

PSN ID.: Beegabor

vlki adna egy linket a pukkás verzióhoz torrentre,mert ami mininován van,azt nem tudom tõlteni😞 köszi

Kmarha
Itt van is egy kis összehasonlítás a különféle verziók között. Csak a lentebb említett két verzióhoz vannak képek, ugy nézem a telesync mindent ver 😄

Kmarha
rendben. .többségében ugyis azt találtam meg torrentként 😛 most már én sem birok várni.. vizsgaidõszakig biztos nem. de majd utána megnézem moziban is

bertino
telesync, bár nem engem kérdeztél, megválaszoltam

Kmarha
az elsõ spoilert elfelejtetted 😄

Egyébbként e kettõ verzió közül szerinted melyik az ami nézhetõ?

bertino
ok, kösz 😄😄😄😄😄😄:

JAST
aláírásodban nyugodtan átteheted jan 4én lesz a magyar bemutató...

bertino
kira, ugy legyen

öregharcsa
szerény tudomásom szerint az alkotók már nyilatkoztak miszerint a 4-5rész az elõzményeket taglalja....mégpedig azt hogy miként alakult ki jigsaw és minek a hatására(okés ezt meg lehet csinálni 1 részben ,de mit csinálnak a másikban, esetleg jigsaw papája is szerepel benne?? biztosan õ hannibál<#nyes><#nyes>...a másik bibi az hogy az õrült csajszi is benne van, ezt hogy hozzák össze??talán mutanak egy kis kiképzést, mivel a mostani csapdákat õ csinálta, de nem hiszem hogy az újjából szopta ki az ötleteket......szóval érdekes lesz,de megtudjuk 1 év múlva

http://pspfilez.extra.hu/

InfectedMann
hát ezt a spoilert elbasztam... hát igen... és nincs javítási lehetõség csak VIP -nek... hát evvan...

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

InfectedMann
Végre kijött nézhetõ verzió+magyar felirat, tehát végre megnéztem 😄

Tetszett. sztem ez 2. résznél jobb volt. Sztem ez meg a 2. kevésbé volt összetett mint az 1., de még így is lesöpörnek jopár "újszerû" horrort a színrõl.
Néha majdnem elhánytam magamat, de már megszoktam <#hehe> lehet nemkéne annyira beleélnem magamat 😄

mielõtt üzenetekkel bombáznátok.. felirat->
http://www.freeweb.hu/hosszupuska/feliratok/1285.zip
A Saw 3. (TELESYNC.XViD-PUKKA) verzióhoz. Nemtudom a többi relízhez jó -e.

http://www.freeweb.hu/hosszupuska/feliratok/1276.rar
A Saw 3 (TS.XViD-XanaX) verzióhoz. Nemtudom a többi relízhez jó -e.

Azért tettem Spolier -be, hogy ne legyen belõle problem

http://www.avpuniverzum.hu AsRock A780GXH - AMD Athlon II X2 250 - 2GB DDR2 OCZ Reaper 1066Mhz - Sapphire HD4850 Toxic - 250GB+200GB Samsung SATA2 HDD - FSP 350W - Acer 19\"

bertino
szöveg

" nélkül

hi mindenkinek!!! honna lehet leszedni feliratot a Pukka verzióhoz??
öregharcsa
nem tudom megnyitni a makrók részt....(engedély megtagadva a tulajdonságok lekérdezéséhez)
mit írjak ide a spoiler szövegdobozhoz???
írnék pici ifot amit olvastam a 4-5-részrõl...bár már sejtitek itt néhányan...

http://pspfilez.extra.hu/

JAST
csoki, megnéztem a filmet. szerintem jó, de aki türelmes az mindenképp várjon valami jobb verziót mer ez olyan sötét hogy max fényerõnél se látszik sok. Továbbra is a szinkronos fûrész a kellemesebb, hiszen sok rész van ahol fontos a szöveg és a kép is egyszerre. Jelzem a fûrész3 usa-ban jáccott verzióban 113 perc, szal valószínûleg ebbõl is lesz rendezõi mint a 2bõl, ami nem rég jött ki. várom már a triológia dvdt, sztem lesznek benne extrák bõven 😛

Hello.
Sztem minõségre a Pukka verzió a legfaszább és már felirat is wan hozzá.
Dec 28-án lesz a magyar premier.Mikor lesz a 4 premierje?😄😄😄
bertino
az addig rendben van, hogy kiszabadítja, de hogy jön a képbe Jigsaw, ha elvágták a torkát ?

telesync-et nézzél, az a legjobb eddig

shevy
melyik változatnak jó a minõsége? nekem xanax van meg, de az szar, tök sötét, alig látni valamit
következõ rész szólhat akár arról, hogy Jeffnek ki kell szabadítani a lányát, akit bezárt jigsaw

bertino
mit szolnátok, ha átneveznénk a topicot általános Fûrész topicnak ? :\
így a továbbiakat is itt tárgyalhatnánk, mert jönni fog 4-5 is ugye

bertino
király, mostmár teljesen világos számomra a vége

kösz, hogy szoltál <#smile>

Törölt felhasználó
Hpsszupuskn van felirat a pukka verzióhoz!
JAST
feliratosan lesz, jan 4.

Kmarha
kéne hozzá egy olyan verzió, ami teljes egészében nézhetõ. Ha ilyen nincs, megvárom a mozit. (bár szinkronosan nem szeretem a filmeket)

Hú bazz,most néztem végig a filmet, ház mondanom sem kell,h qrva jó film 😄 És megint hatalmas csattanó a végén 😉 Én azt hittem,h jóra fogok következtetni a film fele környékén,de a végén megint pálfordlat...Ajánlom mindenkinek aki eddig nem nézte volna meg,h sûrgõsen nézze meg.

Dynamic
JAJ, nem merem lejebb görgetni😄DD
bertino
makró

ezt a Spoiler-t hol lehet csinálni,vagy ehez VIP jog kell?

bertino
nah jovan én most ujranézem az elsõ részt 😄

wesker24
ok legközelebb majd óvatosabb és figyelmesebb leszek !!!
gabesz752
szia, én is megköszönném ha elküldenéd
[email protected]

AsRock A770DE+, AMD Phenom II X4 955, 6Gb 800mhz DDR2,Gigabyte HD5770 1GB 925/1340, Logitech G25

Gladiator
annak viszont kibaszottul örülne szerintem mindenki, aki nem elégszik meg a fos minõséggel, hogyha ezeket SPOILERBE írnád.

wesker24
hello azt jó lenne ha nekem is elküldenéd elöre is köszi !! [email protected]